sveikos,
as tai nudziugau pamaciusi Zitkos sypsena vienoj foto nes visose ji tokia rimtuole
o siaip tai man dar tooooli iki tokio fotkiu ryskumo ir spalvu
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 20, 14:55)
sveikos,
as tai nudziugau pamaciusi Zitkos sypsena vienoj foto nes visose ji tokia rimtuole
pas mane irgi su ryskumu problemos..
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 14:59)
Prašyčiau Zitlali prie medžio nustatymų
Dabar tikrai negaliu pasakyti, nes darbe esu Primink man veliau
Sveikos,
Zitlali ir Tiny pasivaikščiojimai/ pagulinėjimai miške super
Aleksandra, plepamn ir kitur parašyk skype į až, jei nori prisijungti
Aš šįryt mačiau nerealų vaizdą- mūsų ežeras buvo ramus ir lygus kaip stiklas, dalis jo ir šalia esantys namai skendėjo rūke Vėliau dar mačiau , t.y. beveik nemačiau Riešės per rūką Įsivaizduoju kas buvo anskti ryte, nes aš važiavau jau po 10 val Gaila, kad neturėjau nei fotiko, nei laiko fotkinti, nes vaiką į polikliniką vežiau
Aleksandra, plepamn ir kitur parašyk skype į až, jei nori prisijungti
Aš šįryt mačiau nerealų vaizdą- mūsų ežeras buvo ramus ir lygus kaip stiklas, dalis jo ir šalia esantys namai skendėjo rūke Vėliau dar mačiau , t.y. beveik nemačiau Riešės per rūką Įsivaizduoju kas buvo anskti ryte, nes aš važiavau jau po 10 val Gaila, kad neturėjau nei fotiko, nei laiko fotkinti, nes vaiką į polikliniką vežiau
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 13:55)
as cia pagalvojau, kad gal pas mane blogas WB buvo, delto nuotraukose tas melynumas isryskejo na zodziu kita karta atsargiau reikes.
As tai jau dabar visada i raw fotkinu, o veliau kiekvienos fotkes wb balansa koreguoju atskirai
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 15:22)
As tai jau dabar visada i raw fotkinu, o veliau kiekvienos fotkes wb balansa koreguoju atskirai
tiksliai
o cia dar viena uzsilikusi...
na ir dar va toks mano zuikio portretukas
DI, potretukas siaip grazus, kas i akis krenta tai akyciu centravimas, pakarpyt jos kitaip neiseina? maziau vietos desnes (virs pakausio), daugiau kairej. Ir tu patalu klosciu man per daug, bet cia tik mano skoniui Gal jei labai apkarpytum tai suspaustas gautusi
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 15:45)
DI, potretukas siaip grazus, kas i akis krenta tai akyciu centravimas, pakarpyt jos kitaip neiseina? maziau vietos desnes (virs pakausio), daugiau kairej. Ir tu patalu klosciu man per daug, bet cia tik mano skoniui Gal jei labai apkarpytum tai suspaustas gautusi
cia zinok tokia nekarpyta ji. O apkirpus liks tik veidukas. O del klosciu net nezinau man lyg ir netrukdo jos. Fonas idomesnis gaunasi
Aciu uz nuomone
QUOTE(Will @ 2009 10 20, 15:18)
Aciu
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 15:25)
1. Nugi idomiai visai
2. Koks grazus lelius Fainai emocija pagauta, bet kadravimas isties kliuva
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 15:54)
Aciu
1. Nugi idomiai visai
1. Nugi idomiai visai
aciu
kita kart stengsimes labiau
o kaip Jums tokia? Ar cia juoda/balta, ar pilka? Nors kai bandziau kontrasto daugiau deti, tai galvos labai pajuoduodavo..
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 15:57)
aciu
o kaip Jums tokia? Ar cia juoda/balta, ar pilka? Nors kai bandziau kontrasto daugiau deti, tai galvos labai pajuoduodavo..
Kontrasto pakanka