Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos,

as tai nudziugau pamaciusi Zitkos sypsena vienoj foto thumbup.gif nes visose ji tokia rimtuole biggrin.gif

o siaip tai man dar tooooli iki tokio fotkiu ryskumo ir spalvu doh.gif
Atsakyti
Prašyčiau Zitlali prie medžio nustatymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 20, 14:55)
sveikos,

as tai nudziugau pamaciusi Zitkos sypsena vienoj foto  thumbup.gif nes visose ji tokia rimtuole  biggrin.gif

o siaip tai man dar tooooli iki tokio fotkiu ryskumo ir spalvu  doh.gif

pas mane irgi su ryskumu problemos..
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 14:59)
Prašyčiau Zitlali prie medžio nustatymų  4u.gif

Dabar tikrai negaliu pasakyti, nes darbe esu smile.gif Primink man veliau wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zitlali ir Tiny pasivaikščiojimai/ pagulinėjimai tongue.gif miške super thumbup.gif

Aleksandra, plepamn ir kitur mirksiukas.gif parašyk skype į až, jei nori prisijungti tongue.gif

Aš šįryt mačiau nerealų vaizdą- mūsų ežeras buvo ramus ir lygus kaip stiklas, dalis jo ir šalia esantys namai skendėjo rūke wub.gif Vėliau dar mačiau , t.y. beveik nemačiau lotuliukas.gif Riešės per rūką wub.gif Įsivaizduoju kas buvo anskti ryte, nes aš važiavau jau po 10 val ax.gif Gaila, kad neturėjau nei fotiko, nei laiko fotkinti, nes vaiką į polikliniką vežiau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 13:55)
as cia pagalvojau, kad gal pas mane blogas WB buvo, delto nuotraukose tas melynumas isryskejo  g.gif  na zodziu kita karta atsargiau reikes.

As tai jau dabar visada i raw fotkinu, o veliau kiekvienos fotkes wb balansa koreguoju atskirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 15:22)
As tai jau dabar visada i raw fotkinu, o veliau kiekvienos fotkes wb balansa koreguoju atskirai ax.gif

tiksliai doh.gif

o cia dar viena uzsilikusi...
user posted image

na ir dar va toks mano zuikio portretukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 20 spalio 2009 - 14:35
DI, potretukas siaip grazus, kas i akis krenta tai akyciu centravimas, pakarpyt jos kitaip neiseina? maziau vietos desnes (virs pakausio), daugiau kairej. Ir tu patalu klosciu man per daug, bet cia tik mano skoniui ax.gif Gal jei labai apkarpytum tai suspaustas gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 15:45)
DI, potretukas siaip grazus, kas i akis krenta tai akyciu centravimas, pakarpyt jos kitaip neiseina? maziau vietos desnes (virs pakausio), daugiau kairej. Ir tu patalu klosciu man per daug, bet cia tik mano skoniui ax.gif Gal jei labai apkarpytum tai suspaustas gautusi g.gif

cia zinok tokia nekarpyta ji. O apkirpus liks tik veidukas. O del klosciu net nezinau g.gif man lyg ir netrukdo jos. Fonas idomesnis gaunasi smile.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 20, 15:18)
Zitlali ir Tiny pasivaikščiojimai/ pagulinėjimai  tongue.gif miške super  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 20, 15:25)
1. o cia dar viena uzsilikusi...
2. na ir dar va toks mano zuikio portretukas

1. Nugi idomiai visai bigsmile.gif
2. Koks grazus lelius wub.gif Fainai emocija pagauta, bet kadravimas isties kliuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 15:54)
Aciu  4u.gif
1. Nugi idomiai visai  bigsmile.gif
2. Koks grazus lelius  wub.gif Fainai emocija pagauta, bet kadravimas isties kliuva  4u.gif

aciu smile.gif

kita kart stengsimes labiau smile.gif

o kaip Jums tokia? Ar cia juoda/balta, ar pilka? Nors kai bandziau kontrasto daugiau deti, tai galvos labai pajuoduodavo..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 20 spalio 2009 - 15:02
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 15:57)
aciu smile.gif
o kaip Jums tokia? Ar cia juoda/balta, ar pilka? Nors kai bandziau kontrasto daugiau deti, tai galvos labai pajuoduodavo..

Kontrasto pakanka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 spalio 2009 - 15:08