Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 12:36)
O koks atstumas iki veidrodzio? Man lyg biski ryskumo truksta, bet gal klystu  g.gif

man netruksta, man patinka tas svelnumas ir paplaukimas smile.gif visa atmosfera, spalvos, pacio veidrodzio perduodamas minkstumas sukuria jaukia nuotaika smile.gif ryskumas manau dali to panaikintu smile.gif bet aciu uz nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 11:40
Ką tik atsikėliau huh.gif

Patiko Tiny/Zitlali dvi paskutinės, prie medžio išvis tobula wub.gif Kur gulint puiki emocija (mėgstu nepozuotas foto biggrin.gif ). Beje, prie medžio, kokie nustatymai?

DI, pirmos 2 patikos, ypač antroji įdomiai žiūris, tik gal kliūna skeltas berniuko veidas pusiau, kaip nurėžta. Kitos per daug nublukintos atrodo...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 12:43)
Ką tik atsikėliau huh.gif

Patiko Tiny/Zitlali dvi paskutinės, prie medžio išvis tobula  wub.gif  Kur gulint puiki emocija (mėgstu nepozuotas foto biggrin.gif ). Beje, prie medžio, kokie nustatymai?

DI, pirmos 2 patikos, ypač antroji įdomiai žiūris, tik gal kliūna skeltas berniuko veidas pusiau, kaip nurėžta. Kitos per daug nublukintos atrodo...

sakai kitos per daug nublukintos g.gif o tu per koki kompa ziuri? Nes va mane vaikas nuvare nuo kompo, tai isijungiau loptopa ir ziu daug sviesesnes atrodo nei ''normaliam'' kompe.

ziuriu visos naudojasi tuo flickr... o jus i ki keliate jau sumazintas nuotraukas?

Ir dar vel as del tu neveikianciu linku doh.gif gal kuri turite ir galite man persiusti pamokele apie peizazu fotografavima? Ten kaip ta neveikia ... buciau labai dekinga 4u.gif man arba per skypa kliaksa83 arba i meila diana.zak@gmail.com aciuuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 12:03)
sakai kitos per daug nublukintos  g.gif  o tu per koki kompa ziuri? Nes va mane vaikas nuvare nuo kompo, tai isijungiau loptopa ir ziu daug sviesesnes atrodo nei ''normaliam'' kompe.

per stacionarų. Kaip surpantu, action dėtas, tai ir pašviesino. Man spalvos patinka, tik bendras vaizdas šviesokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 10:55)
Nu prisiprašėt biggrin.gif juokauju. Visu pajėgumu nežinau ar spėsiu jumis susekt. Fotkint laiko teturiu tik maistą. Darbas. Baisiai nebarkit, bet kritikos negailėkit šiaip. Mergai, o jūs dar kur nors plepat ar tik čia?

Teismui:

Man čia trūksta šaukšto, kuris nebetilpo.

Ir dar toks pusėtinas katino portretas. Jaučiu reiktų apačią apkirpt.

Skype dar plepam, flirke irgi kartais smile.gif Kur tu su tokiais kadrais buvai kai mes maisto konkursa mucinom biggrin.gif Rusu melynieji mano wub.gif tik as tai saviskio nesugebu nufotkint padoriai doh.gif

Zitlali, kol nepasakei tai nesupratau kad veidronis, galvojau siaip "auto" blush2.gif labai Simonas rimtuoliskas, gera daikta i rankas gaves biggrin.gif

DI, man per normalu kompa irgi melsvoka viskas, pirmoj viena akyte kazkaip tamsiai atrodo g.gif Siaip pati serija tai smagi, pabandyk kazkiek apdirbima pakoreguot gal g.gif

as veidrodiniu keleta jau irgi turiu, paprastos ir nieko ipatingo tai ir nzn det ar ne blush2.gif Reik prisiruost sutvarkyt ir imest turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 13:12)

as veidrodiniu keleta jau irgi turiu, paprastos ir nieko ipatingo tai ir nzn det ar ne blush2.gif Reik prisiruost sutvarkyt ir imest turbut  blush2.gif

dek dek bigsmile.gif labai idomu, as irgi jau ideja turiu, reik dabar kazkaip igyvendinti pradeti g.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 13:07)
per stacionarų. Kaip surpantu, action dėtas, tai ir pašviesino. Man spalvos patinka, tik bendras vaizdas šviesokas  4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 13:12)
DI, man per normalu kompa irgi melsvoka viskas, pirmoj viena akyte kazkaip tamsiai atrodo g.gif Siaip pati serija tai smagi, pabandyk kazkiek apdirbima pakoreguot gal g.gif

aciu 4u.gif meginsiu aisku dar ir dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 20 spalio 2009 - 12:15
DI, man mėlynumas actiono kliūna. Tik tiek. ir dar ryškumo noris. Aš dabar užsikabliavus kontrastint viską doh.gif man noris ryškiai.

Melodi, ilsėjaus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 13:20)
DI, man mėlynumas actiono kliūna. Tik tiek. ir dar ryškumo noris. Aš dabar užsikabliavus kontrastint viską doh.gif man noris ryškiai.

Melodi, ilsėjaus biggrin.gif 4u.gif

ryskumo ir man norisi daugiau. vis kazkaip fokusas nuplaukia i sona, nors as ji labiausiai ziuriu kad geras butu, ir vis tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 07:45)
ka darysi laugh.gif man viskas patinka

Tiny ka reiskia nei pirstu nelietei biggrin.gif taigi tu fotografavai  lotuliukas.gif cia tas avataras
user posted image

Eina sau, tooobula sita blink.gif blink.gif
Dar labai kur atsigulusi patiko, o ta pirma man zvilgsnis nepatiko, ne Zit tenai schmoll.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 10:47)
manau tik nuo fotografo ir priklauso...  palyginimui prisimint galima jos anas nuotraukas su manim ir paziureti i sias smile.gif

drinks_cheers.gif Sita serija man labiausiai is Tiny su modeliais patiko, tikrai matosi pazanga thumbup.gif

Zit veidrodis patiko, bet irgi nepasakyciau kad ten veidrodis.

DI
serija idomi, pirma foto nuotaikinga, bet tas melynumas negerai.

alexxandros katino mina labai faina, ir pomidorai niam niam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 20, 13:40)
Eina sau, tooobula sita  blink.gif  blink.gif
Dar labai kur atsigulusi patiko, o ta pirma man zvilgsnis nepatiko, ne Zit tenai  schmoll.gif
drinks_cheers.gif Sita serija man labiausiai is Tiny su modeliais patiko, tikrai matosi pazanga  thumbup.gif

Aciu, Citra 4u.gif Nu bet tai kaip ne Zit blink.gif Man tikru tikriausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 spalio 2009 - 12:50
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 12:49)
Aciu, Citra  4u.gif Nu bet tai kaip ne Zit  blink.gif  Man tikru tikriausia  biggrin.gif

Zinok paziurejau- ir iskart man kazkas ne taip. Ogi zvilgsnis ne jos schmoll.gif
Atsakyti
as cia pagalvojau, kad gal pas mane blogas WB buvo, delto nuotraukose tas melynumas isryskejo g.gif na zodziu kita karta atsargiau reikes.
Atsakyti