Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 12:10)
fotografuok maista su statyvu, visvien tikriausiai mazai sviesos virtuveje ar kur fotografuoji tai padreba... pasidaryk islaikyma ilgesni ir gausi astresni vaizda.. smile.gif ar atremk kur...

Di pasistenk be foto cituoti  4u.gif labai greit uzsipildo tema kai taip komentuojam... 

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 11:08)
As pasiziurejau tavo flickr,  kadrai geri bet labai kokybes truksta.. tai jei atidirbtum kokybe butu super smile.gif ir daugumos foto norisi sviesesniu smile.gif bet siaip tikrai aki turi tam.. rakursai idomus smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 11:10)
fotografuok maista su statyvu, visvien tikriausiai mazai sviesos virtuveje ar kur fotografuoji tai padreba... pasidaryk islaikyma ilgesni ir gausi astresni vaizda.. smile.gif ar atremk kur...
Aš neturiu štatyvo... ax.gif reikia įsigyt.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 12:15)
Aš neturiu štatyvo...  ax.gif reikia įsigyt.

tai atremk kur smile.gif juk galima sugalvot... ant kedes knygu prikrauk, pasidek ant puodu, objektyva paremk, pakelk jei reikia irgi su kuo... smile.gif juk mes isradingos wink.gif o siaip jeigu planuoji toliau fotografuoti tokio pat pobudzio nuotraukas tai siulyciau isigyti ax.gif

Loretoidai ar naudoji statyva viduje detales kai fotografuoji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 11:29
na va, kelios ir is manes, lauksiu kritikos, kai ka pati zinau jau kas blogai, nu bet ka padarysi kad is kart viskas gerai nesigauna doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
yes ma'am pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 12:22)
na va, kelios ir is manes,

fainas reportazas bigsmile.gif man tik melsvas atspalvis nelabai.. bet gal ir siaip nieko tokio, nelabai patinka skirtingi visur formatai... g.gif ar cia tik taip ikelei? norisi serijai daugmaz vienodu, tprsme horizontalus vinodai kadruoti, vertikalus irgi taip pat... siaip truksta man kazko... gal kontrasto? tokios per ruka foto... action'a naudojai jau tikriausiai smile.gif priespaskutineje truksta ryskumo, padrebejo matomai... pirma faina man ax.gif tik sakau atspalvis man asmeniskai kazkaip per saltas... melsvas... ax.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 12:22)

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 12:25)
fainas reportazas  bigsmile.gif man tik melsvas atspalvis nelabai.. bet gal ir siaip nieko tokio, nelabai patinka skirtingi visur formatai...  g.gif ar cia tik taip ikelei? norisi serijai daugmaz vienodu, tprsme horizontalus vinodai kadruoti, vertikalus irgi taip pat... siaip truksta man kazko... gal kontrasto? tokios per ruka foto... action'a naudojai jau tikriausiai smile.gif priespaskutineje truksta ryskumo, padrebejo matomai... pirma faina man  ax.gif tik sakau atspalvis man asmeniskai kazkaip per saltas... melsvas...  ax.gif
tongue.gif

jo cia dejau actiona viena toki, viena SM nare pasidalino juo su manimi. Tik aisku spalvos matyt kiek per saltos tikrai. O ir ryskumo man truksta, nors ir sharpinau siek tiek.
O su formatais tai jie vienodi turejo buti, bet kol sukeliau visas per photobucketa, tai ir jame dar resizinau kazkiek, zodziu kazko pridirbau su formatais, bet kompe turiu originalius, tai viskas ok kai saka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 11:19)
Na, i veidrodiniu tema smile.gif nieko originalaus, bet pazadu pasitaisyti...

Foto tai liux mirksiukas.gif Ale, kad veidrodis cia, tai irgi nepasakyciau smile.gif , koks f cia?

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 11:55)
1. Man čia trūksta šaukšto, kuris nebetilpo.
2. Ir dar toks pusėtinas katino portretas. Jaučiu reiktų apačią apkirpt.

1. Aha truksta sauksto smile.gif Bet kampas gerai paimtas, gaila, kad netilpo...
2. Kompoziciskai manau gerai 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 12:05)
Man ta pomidorinė pačiai patinka.

Tikrai super thumbup.gif Spalvos grazios ir kompozicija super mirksiukas.gif

na va, kelios ir is manes, lauksiu kritikos, kai ka pati zinau jau kas blogai, nu bet ka padarysi kad is kart viskas gerai nesigauna  doh.gif

Mane biski tas melsvas rukas erzina, be jo spalvytes butu super smile.gif Ir siaip beveik visur fokusas nusokes. Mintis patiko, verta dar paeksperimentuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 spalio 2009 - 11:31
Di kelk per www.flickr.com nebus nieko tada kitaip nei, kad yra originale smile.gif

Tiny, kaip ir visur 1.4
Atsakyti
na va, kelios ir is manes, lauksiu kritikos, kai ka pati zinau jau kas blogai, nu bet ka padarysi kad is kart viskas gerai nesigauna  doh.gif

sudeciau kaip i koliaza..i serija kazkokia...tik man irgi tas melynumas nelabai...kazkaip saldo labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 12:30)
Tiny, kaip ir visur 1.4

O koks atstumas iki veidrodzio? Man lyg biski ryskumo truksta, bet gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 12:30)
Di kelk per www.flickr.com nebus nieko tada kitaip nei, kad yra originale smile.gif

Tiny, kaip ir visur 1.4

ok, meginsiu.....

QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 12:31)
sudeciau kaip i koliaza..i serija kazkokia...tik man irgi tas melynumas nelabai...kazkaip saldo labai blush2.gif

ech.... na neiseis man to melyniumo nuimti nes issaugojau ant virsaus kadangi paciai patiko blush2.gif kita kart meginsiu kitaip smile.gif

aciu visoms 4u.gif
Atsakyti