Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 07:26)
Zitlali, man avatare ranka nepatinka  blush2.gif

ka darysi laugh.gif man viskas patinka

O sita man super, giriu ir letena spaudziu, 100 kart geriau uz mane apdirbai, rimtai rimtai bigsmile.gif 4u.gif nieko man cia netruksta, mano kojos ilgos DI sanarys dar toli biggrin.gif o jei rimtai tai viskas cia liux mano akim ziurint.. zvilgsnio nereikia, man patinka kai neziuri i objektyva ax.gif ir nereik bijot apipjaustymu, visalaik visu ugiu ir visom galunem nesukisi i nuotrauka, o ir tikrai nereikia smile.gif

Tiny ka reiskia nei pirstu nelietei biggrin.gif taigi tu fotografavai lotuliukas.gif cia tas avataras
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 07:56
Na ir sakau kiekvieno skonio reikalas smile.gif man tai laaabai norisi zvilgsnio, nebutinai i objektyva, gali ziureti i toli ir kazkam sypsotis. O jei uzmerktos tai galetu buti labiau uzmerktos, na... stipriau taip. Nes dabar rodos jos tik nuleistos zemyn... Na bet cia jau kabinejimasis prie nieko blush2.gif Labai graziai atrodai tokiam miskely guledama smile.gif spalvytes visi gyre ir as pagirsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 06:26)

Nu va, dar viena, linksmesne  ax.gif

user posted image

Cia is serijos, kad pas Zitka ne tik keliai dzinsu bet ir subiniukas pajuodaves butu paguldei? lotuliukas.gif Man patinka, kojos nekliuna, zvilgsnis biskiuka kliuna, nesinori, kad i objektyva ziuretu, bet ir per daug nuleistas kad butu nesinori g.gif Bet cia siaip, kabinejuos biggrin.gif

Daugiau jau baisiai atsilikau ka komentuot, is paskutiniu tai Tiny vs Zitlali portretai man visi patiko, apdirbimas grazus, sviesa wub.gif Galuniu man niekur netruksta si karta.

Antajo atspindziai irgi visai liuks, sedejau ir ziurejau kol supratau kas nufotkinta biggrin.gif nezinau ar kas rase, bet nebent kaip Zitka rode savo foto su linijom tai irgi prisikabinciau kad liniju/kvadratu per daug ax.gif
Atsakyti
na, mergytes, ikelkit dar nuotrauku smile.gif taip norisi akis paganyti ir pasikabineti hihihi.gif

psio, si savaitgali ir as planuoju fotosesija, kad tureciau jums ka parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 08:45)
1. O sita man super, giriu ir letena spaudziu, 100 kart geriau uz mane apdirbai, rimtai rimtai  bigsmile.gif  4u.gif nieko man cia netruksta, mano kojos ilgos DI sanarys dar toli biggrin.gif o jei rimtai tai viskas cia liux mano akim ziurint.. zvilgsnio nereikia, man patinka kai neziuri i objektyva  ax.gif ir nereik bijot apipjaustymu, visalaik visu ugiu ir visom galunem nesukisi i nuotrauka, o ir tikrai nereikia smile.gif

2. cia tas avataras

1. Vau, kaip malonu wub.gif Pala, dar didele atsiusiu, rasi prie ko prikibt biggrin.gif

2. Didele geriau, nebekliuva ranka taip, veidas sviesesnis cia nei toj mazoj, tai ir kontrastas tarp veido ir rankos sumazeja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 09:06)
Daugiau jau baisiai atsilikau ka komentuot, is paskutiniu tai Tiny vs Zitlali portretai man visi patiko, apdirbimas grazus, sviesa wub.gif Galuniu man niekur netruksta si karta.

Aciu, Melodi 4u.gif
Atsakyti
Tiny,nuzinok nesusilaikysiu nepagyrus tavo foto.Pagaliau matau Zitlali visame grazume wub.gif Jau galiu sakyti,kad sugebejai atskleisti visa grazuma wub.gif Ypac ta kur ji guli wub.gif ,negaliu atisziureti,jei kabinciausi tai tik is pavydo zinok.Liuks,prasom nenuleisti ranku ir eiti tolyn. mirksiukas.gif
Papildyta:
alexxandra,grysk i seima lotuliukas.gif daugelis musu tokios išsitaske,butu smagu jei vel viusos susirinktumem mirksiukas.gif
Gaures,peizaziukai patiko labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 spalio 2009 - 09:07
QUOTE(inesaS @ 2009 10 20, 10:07)
Tiny,nuzinok nesusilaikysiu nepagyrus tavo foto.Pagaliau matau Zitlali visame grazume wub.gif Jau galiu sakyti,kad sugebejai atskleisti visa grazuma wub.gif Ypac ta kur ji guli wub.gif ,negaliu atisziureti,jei kabinciausi tai tik is pavydo zinok.Liuks,prasom nenuleisti ranku ir eiti tolyn. mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 10 19, 17:48)
tai tinkames gi ryt poryt! nes will negali, o jei ir tu negali, tai as viena eisiu su savo vaiku fotkintis biggrin.gif nes man gi fotika pataise!

bigsmile.gif o as jau galvoju kur tu pradingus rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 19, 22:15)

bigsmile.gif koks grozis, tik sviesos zvilgsniui truputi trukumas

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 22:57)
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..

nelabai suprantu kas kaip, bet patinka mirksiukas.gif noretusi JB pamatyt bigsmile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 07:26)
isimylejau du vyrus Dustin Diaz ir Nicolo Guerino  wub.gif  cool.gif

einu pagooglint, kas cia per meiles laugh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 07:45)

wub.gif spalva, modelis, kompozicija...viskas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 20, 08:40)
psio, si savaitgali ir as planuoju fotosesija, kad tureciau jums ka parodyti  ax.gif

lauksim foto thumbup.gif
Atsakyti
Na, i veidrodiniu tema smile.gif nieko originalaus, bet pazadu pasitaisyti...
user posted image

tikiuosi savaitgali pasiseks uzfiksuoti idomesniu veidrodiniu nuotrauku smile.gif

Gal dar kas turite? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 10:20
QUOTE(inesaS @ 2009 10 20, 10:07)
Papildyta:
alexxandra,grysk i seima lotuliukas.gif daugelis musu tokios išsitaske,butu smagu jei vel viusos susirinktumem mirksiukas.gif
Gaures,peizaziukai patiko labai mirksiukas.gif

Ačiū, InesaS 4u.gif
Zitlali - puikios nuotraukos. Netrūksta man ten nieko - nei kojos, nei žvilgsnio. kaip tik toks paslaptingas, mįslingas kadras būtų, tik šypsena sako, kad nėra jokios paslapties - graži moteris puikiai leidžia laiką.

Tiny - labai puikiai padirbėjai. Nors modelis fantatiškas, bet nuo fotografo irgi daug priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 20 spalio 2009 - 10:35
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 11:30)
Nors modelis fantatiškas, bet nuo fotografo irgi daug priklauso.

manau tik nuo fotografo ir priklauso... palyginimui prisimint galima jos anas nuotraukas su manim ir paziureti i sias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 11:19)
Na, i veidrodiniu tema smile.gif nieko originalaus, bet pazadu pasitaisyti...
user posted image

tikiuosi savaitgali pasiseks uzfiksuoti idomesniu veidrodiniu nuotrauku smile.gif

Gal dar kas turite?  ax.gif

grazu wub.gif ir nuotrauka ir leliukas wub.gif tik vienas bet, kad jei nepasakytum kad cia veidrodis tai nezinociau blush2.gif
Atsakyti