Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 00:23)
Antajo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
baik tu, as tai drisciau teigti, kad nemazai fotografu man atrodo laaabai susitvarke, simpatiski ir net fotogeniski  ax.gif

bet tai ka rengtis? Antajo siulai ala treningus? biggrin.gif oj sakes... botai, treningai, antkeliai, kas dar... fufaike ir sakes? biggrin.gif

va va apie ka as kalbu lotuliukas.gif

o siaip kai pasiziuri per kokias zinias, kokie fotografai politikus ''gaudo'' tai baisoka net...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 10 19, 19:18)
O koks tikslesnis adresiukas?  blush2.gif

pylimo gatve kampas su palangos gatve. Kodak fotoparduotuve

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 21:38)
Belge galiu treciadieni dienos metu kazkur aplink, jei auto nesuremontuos iki tada  doh.gif pasuxiu tau smile.gif

liux treciadieni

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 21:57)
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..

man patiko. nori nenori akis juda nuotrauka ieskodama kas is kur thumbup.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 19, 22:22)
Pasiilgau jūsų visų labai. Esu baisiai atsilikus. Dieve, mergos, kooookios jūsų foto  wub.gif Noriu grįžt, bet nežinau... Nebelabai man čia pire jūsų, kai taaaaip pažengusios.

Grizk mirksiukas.gif Dek cia ka nors skanaus smile.gif
Atsakyti
Smagu su Jumis, bet laikas jau miegoti, nes po to gailesiuos kad anksciau nenuejau. Labanaktis, sapnuoki atspindzius veidrodziuose, kas dar nesusapnavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 19, 23:22)
Pasiilgau jūsų visų labai. Esu baisiai atsilikus. Dieve, mergos, kooookios jūsų foto  wub.gif Noriu grįžt, bet nežinau... Nebelabai man čia pire jūsų, kai taaaaip pažengusios.

lotuliukas.gif tu teisi, čia yra fotografuojančių, žiauriai pažengusių, bet.... yra ir tokių tinginių ir neišmanėlių kaip aš, taip kad prasčiausia nebūsi jokiais būdais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:23)

bet tai ka rengtis? Antajo siulai ala treningus? biggrin.gif oj sakes... botai, treningai, antkeliai, kas dar... fufaike ir sakes? biggrin.gif

tai matai - treningus gali rengtis kai siaip eini fotkint..
o va jeigu koki rimtesni reikala - kaip kriksynas kad fotkintum? blink.gif
lotuliukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 10 19, 23:28)

man patiko. nori nenori akis juda nuotrauka ieskodama kas is kur thumbup.gif

4u.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:30)
tai matai - treningus gali rengtis kai siaip eini fotkint..
o va jeigu koki rimtesni reikala - kaip kriksynas kad fotkintum?  blink.gif
lotuliukas.gif

nu kaip kaip... tam yra šventiniai treningai, trijų dryžių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 00:33)
nu kaip kaip... tam yra šventiniai treningai, trijų dryžių  cool.gif

laugh.gif oj... prikelsiu toj mazaji.. viskas.. as out.. iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 22:52)

su blykste galima tik makro fotkinti smile.gif na ir dar kartais kai tingi kazka daugiau ispaust  blush2.gif

macro tai ne vien laseliai biggrin.gif o ir juos nebutina fotkint su blykste, ypac jei kazkur gamtoj, prie geresnio apsvietimo mirksiukas.gif tik tiek, kad turbut tik lasam blykstes per daug niekas nepeikia mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 22:57)

as ir kuo daugiau ziuriu, tuo labaiu man ji patinka bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:12)

Aj, kalbant apie voliojimasi ant zemes, reik kazka mastyt, bo mano visos kelnes per kelius juodos ir kaskart po kokiu fotkinimu reik skalbtis  doh.gif atsibosta, sakau, gal apsaugas keliam detis  lotuliukas.gif ir ant alkuniu... ir siaip... naro kostiumo reik  doh.gif ka jus darot?

oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip as negulineju, kai per ekrana ziurau, o dar kuris lankstos..uztenka smarkiai pritupt ar priklupt lotuliukas.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 19, 23:33)
nu kaip kaip... tam yra šventiniai treningai, trijų dryžių  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 23:25)
man kliūna viena - paslėptos akys, pas ją jos toookios išraiškingos. Iš esmės paprasta natūral foto. O daugiau nebus?  unsure.gif

Sutinku del akiu mirksiukas.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:46)
Apie portretus tai man dar sunku kalbet. Jie arba geri arba blogi. Arba su nukapotom galunem arba ne  doh.gif  ryskur ar nelabai... tai vat su sita atrodo viskas kaip ir gerai butu jei ne rankos nukirstos. Bet man kazkaip labai tas nekliuna. Bet va noretusi daugiau erdves virsuje ir kairiame sone, na kad merginos vaidas atsidurtu trecdaliu susikirtimo taske. Ai nekreipkit demesio, prisiskaiciau siandien apie kompozicija tai ir rasineju cia  doh.gif  nelabai suprasdama dar ar i tema ar nelabai.
butu gerai, kad kas ir kritika pakritikuotu  4u.gif

Aciu uz komentara mirksiukas.gif Tik zinok man asmeniskai galunes cia nekliuva blush2.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:57)

Saunuole, kad pradejai bigsmile.gif thumbup.gif Visai idomus kadras mirksiukas.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 00:22)

Labai smagu, kad sugrizai, pasiilgom taves 4u.gif

Zitlali, man avatare ranka nepatinka blush2.gif

Nu va, dar viena, linksmesne ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 spalio 2009 - 06:27
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 23:33)
nu kaip kaip... tam yra šventiniai treningai, trijų dryžių

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 10 19, 23:44)

as ir kuo daugiau ziuriu, tuo labaiu man ji patinka bigsmile.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 06:26)

*Saunuole, kad pradejai  bigsmile.gif  thumbup.gif Visai idomus kadras  mirksiukas.gif
Labai smagu, kad sugrizai, pasiilgom taves  4u.gif

**Zitlali, man avatare ranka nepatinka  blush2.gif

***Nu va, dar viena, linksmesne  ax.gif

user posted image

* aciu 4u.gif dbr laukiu jusu bangos tongue.gif
** tai idek ir cia ar i flikra nors trumpam 4u.gif
*** man sitoji super! emocija, spalvos, aplinka.. 4u.gif
Papildyta:
isimylejau du vyrus Dustin Diaz ir Nicolo Guerino wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 07:26)
Nu va, dar viena, linksmesne  ax.gif

user posted image

Labas rytas 4u.gif

man sita kliuva del dvieju dalyku: kojyte nukirsta ir beveik per sanari, ir laaaaabai norisi zvilgsnio smile.gif
O siaip butu labai grazu visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 08:26)
* aciu 4u.gif dbr laukiu jusu bangos tongue.gif
** tai idek ir cia ar i flikra nors trumpam  4u.gif
*** man sitoji super! emocija, spalvos, aplinka..  4u.gif

* as kazka bandziau, bet prie lievo dirbtinio apsvietimo, tai kazin ar verta det...
** ten Zitlali apdirbinejo ja, as nei pirsto nekisau smile.gif
*** cia irgi praktiskai Zitlali mano rankom nuotrauka sutvarke biggrin.gif Na jos patarimais remiantis... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 08:27)
man sita kliuva del dvieju dalyku: kojyte nukirsta ir beveik per sanari, ir laaaaabai norisi zvilgsnio  smile.gif
O siaip butu labai grazu visa kita  4u.gif

4u.gif

Del kojytes sutikciau, bet del zvilgsnio ne ax.gif Man kaip tik patiko nuleistos akys, dera prie sypsenos rolleyes.gif
Atsakyti