Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:05)
Antajo man patiko, tik versciau j/b  bigsmile.gif sugalvok kokia istorija gal nuotraikai, pavadinima? o siaip liux pakreizejimai  ax.gif gal tik vel linijos laksto, nesuprasi ar kreiviau norisi vidinio remo ar istiesint visa kadra  g.gif bet gal ir gerai taip  bigsmile.gif

pilkas kolkas gavosi jb.. bet bandau..
o del jiniju - tai zinok tiesinau tiesinau.. blink.gif
bet sakau cia toks kreizejimas visiskas buvo.. pamaciau pykst ir nufotkinau.. negalvojau net kad kazkas pavyks isgaut..
bet kuo labai uziuriu tuo labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:46)
Na meginsiu kritikuot  doh.gif
visu pirma visose nuotraukose jauciasi centrine linija. Manau tai nera labai gerai. Gal reiketu ja pastumti zemyn arba ausktyn, butu kompoziciskai taisyklingesne nuotrauka ir tada savaime suprantama - stipresne. Ypac to truksta pirmajai ir treciajai. Pirmajai norisi daugiau virsaus, o treciajai galima megint ir ta ir kita.

Antra nuotrauka buciau dejusi apversta smile.gif idomiau butu

Ketvirta man ne  4u.gif

o 5 foto visai faina  bigsmile.gif

tai va tokia kol kas is manes kritike  4u.gif

Gera kritikė iš tavęs. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:48)
Gaure patiko man trecia foto del atspindziu, tik kadravimas nlb,nepjauciau pusiau taip kadro,nebent butu viskas labai super simetriska. Kitose kazkaip man rakursai nlb, tokie labai elementarus, siulyciau daugiau pasportuoti fotografuojant, uzsilipus kur fotografuot, ant zemes pasliauziot biggrin.gif nes taip kasdieniska gan... o su blykste kvietkus fotkint tai nusikaltimas man atrodo... nedaryciau taip  4u.gif

Taip, fotkės tikrai elementarios blush2.gif Bet važiuodama iš darbo sustojau, tai su aukštakulniais nelabai pasportuosi doh.gif Dėl blykstės kvietkams blush2.gif ax.gif na, įsijungė ji... Gal ir nusikaltimas mirksiukas.gif
Labai ačiū tau už komentarą 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:57)
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..

Liuks kreizėjimas. Kaip čia padaryta?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 19, 23:08)

Liuks kreizėjimas. Kaip čia padaryta?

fotkintas atspindys lange - pro ta langa matesi dar kitas mano atspindys kitam lange 4u.gif jeigu apie tai klausei... ax.gif
Atsakyti
Mergaites, beja ten pirmam puslapy, keli linkai neveikia jau..... raso kad nera failo kuri galeciau parsisiuti.... Vienas is ju apie peizazus...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 00:06)
bet tai cia lasiukai kabo ramiausiai  blush2.gif  o as turejau omeny kai pagauni krentancius ar tyskancius ir pan  rolleyes.gif

pagooglink, yra efoto straipsniu bent keli apie lasu fotografija ax.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 00:07)
negalvojau net kad kazkas pavyks isgaut..

Kartais ir nereikia galvoti smile.gif o siaip daznai spontaniski kadrai buna labiausiai vyke smile.gif tik zinoma ziurint kaip ir ka fotografuoji smile.gif per suplanuota fotosesija gal maziausiai deretu negalvojant spaudyt g.gif nors... daug kas su manim nesutiktu smile.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 00:08)
tai su aukštakulniais nelabai pasportuosi

pfff... biggrin.gif kai nori aukstakulniai rankoje asiduria biggrin.gif pamatytum po koki sh as keliais ropojau, ar kur issivoliojau biggrin.gif aisku veltui, bet.... biggrin.gif bandziau! bus tu bateliu, ne karo metas...
Del blykstes tai nei nusikaltimas, nei ka, tik nesiziuri man smile.gif bet jei tai gerai, tai man dar geriau rolleyes.gif 4u.gif as cia nepiktai... nepagalvok tik doh.gif

Aj, kalbant apie voliojimasi ant zemes, reik kazka mastyt, bo mano visos kelnes per kelius juodos ir kaskart po kokiu fotkinimu reik skalbtis doh.gif atsibosta, sakau, gal apsaugas keliam detis lotuliukas.gif ir ant alkuniu... ir siaip... naro kostiumo reik doh.gif ka jus darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 23:39
QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 00:10)
fotkintas atspindys lange - pro ta langa matesi dar kitas mano atspindys kitam lange  4u.gif  jeigu apie tai klausei...  ax.gif

Jep, apie tai. Gražiai susidėliojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:12)
Aj, kalbant apie voliojimasi ant zemes, reik kazka mastyt, bo mano visos kelnes per kelius juodos ir kaskart po kokiu fotkinimu reik skalbtis  doh.gif atsibosta, sakau, gal apsaugas keliam detis  lotuliukas.gif ir ant alkuniu... ir siaip... naro kostiumo reik  doh.gif ka jus darot?

oi sutinku! mane tuos cia kaime pazinos kaip ta kur su fotiku po gatves gulineja lotuliukas.gif
o man dzin.. tongue.gif
as dbr einu su tokios ale hareminio stiliaus kelnem.. tipo trenigas nusmukusiu klynu - tai super - kiek nori skesnis, gulkis.. patogu tongue.gif
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 19, 23:12)
Jep, apie tai. Gražiai susidėliojo  bigsmile.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 00:12)
pagooglink, yra efoto straipsniu bent keli apie lasu fotografija  ax.gif

Aj, kalbant apie voliojimasi ant zemes, reik kazka mastyt, bo mano visos kelnes per kelius juodos ir kaskart po kokiu fotkinimu reik skalbtis  doh.gif atsibosta, sakau, gal apsaugas keliam detis  lotuliukas.gif ir ant alkuniu... ir siaip... naro kostiumo reik  doh.gif ka jus darot?

o taip ir googlinti LASU FOTOGRAFAVIMAS? Ar kaip nors kitaip? rolleyes.gif

As kelis kart ne tik issitepus buvau bet ir slapia ir susalus. Bet kaifas daug didesnis fotografuojant buvo, nejutau tuo metu jokio diskomforto, tik po to byyyyski lotuliukas.gif

ir nieko cia nepadarysi, paziurek kokie fotografai murzini ir apsmuke, tai del ko tu cia galvoji jie tokie? o gi is meiles savo profesijai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiilgau jūsų visų labai. Esu baisiai atsilikus. Dieve, mergos, kooookios jūsų foto wub.gif Noriu grįžt, bet nežinau... Nebelabai man čia pire jūsų, kai taaaaip pažengusios.
Atsakyti
Antajo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 20, 00:18)
ir nieko cia nepadarysi, paziurek kokie fotografai murzini ir apsmuke, tai del ko tu cia galvoji jie tokie? o gi is meiles savo profesijai  lotuliukas.gif

baik tu, as tai drisciau teigti, kad nemazai fotografu man atrodo laaabai susitvarke, simpatiski ir net fotogeniski ax.gif

bet tai ka rengtis? Antajo siulai ala treningus? biggrin.gif oj sakes... botai, treningai, antkeliai, kas dar... fufaike ir sakes? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 23:24
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 00:22)
Pasiilgau jūsų visų labai. Esu baisiai atsilikus. Dieve, mergos, kooookios jūsų foto  wub.gif Noriu grįžt, bet nežinau... Nebelabai man čia pire jūsų, kai taaaaip pažengusios.

Sveikute 4u.gif

nu as tai zinok, is vis naujoke ir nepazengusi dar ne kiek blush2.gif

o Tu manau drasiai junkis 4u.gif Ir negalvok per dau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 00:22)
Pasiilgau jūsų visų labai. Esu baisiai atsilikus. Dieve, mergos, kooookios jūsų foto  wub.gif Noriu grįžt, bet nežinau... Nebelabai man čia pire jūsų, kai taaaaip pažengusios.

ooooooooooooo sveika bigsmile.gif 4u.gif ka cia sneki, gryzk tik.. doh.gif 4u.gif laukiu foto... maciau tikrai turi ka parodyt.. dabar dar pats tas metas apetitus zadint laugh.gif padekosim tau visos ryt po naktipieciu ant svarstykliu lipdamos

DI kol kas viena radau http://www.efoto.lt/...nio_fotografija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 23:28