Zitlali, o kas per naujas veidas sm? cia auto toks?
Tiny, spalvos labai grazios..
Gaure patiko man trecia foto del atspindziu, tik kadravimas nlb,nepjauciau pusiau taip kadro,nebent butu viskas labai super simetriska. Kitose kazkaip man rakursai nlb, tokie labai elementarus, siulyciau daugiau pasportuoti fotografuojant, uzsilipus kur fotografuot, ant zemes pasliauziot nes taip kasdieniska gan... o su blykste kvietkus fotkint tai nusikaltimas man atrodo... nedaryciau taip
na jau supratau ir pati kad ten Zitlali buvo Malonu susipazinti, labai geras modelis esi bent jau kiek is situ nuotrauku galima spresti Ikelkit daugiau
Papildyta:
su blykste galima tik makro fotkinti na ir dar kartais kai tingi kazka daugiau ispaust
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:48)
Gaure patiko man trecia foto del atspindziu, tik kadravimas nlb,nepjauciau pusiau taip kadro,nebent butu viskas labai super simetriska. Kitose kazkaip man rakursai nlb, tokie labai elementarus, siulyciau daugiau pasportuoti fotografuojant, uzsilipus kur fotografuot, ant zemes pasliauziot nes taip kasdieniska gan... o su blykste kvietkus fotkint tai nusikaltimas man atrodo... nedaryciau taip
su blykste galima tik makro fotkinti na ir dar kartais kai tingi kazka daugiau ispaust
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:46)
supazindinkit kas cia tokia nuotraukoj?
Ai nekreipkit demesio, prisiskaiciau siandien apie kompozicija tai ir rasineju cia nelabai suprasdama dar ar i tema ar nelabai.
Ai nekreipkit demesio, prisiskaiciau siandien apie kompozicija tai ir rasineju cia nelabai suprasdama dar ar i tema ar nelabai.
as
oj nu kaip susijuokiau normaliai normaliai, sakyk ka mastai. Tik man visai erdves cia netruksta.. jei palikciau jos tai priesingoje vietoje nei sakei, del zvilgsnio krypties, bet tada kojas reik rodyt irgi, o koju nera ka rodyt, bo ... ner vienzo tai va..
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:46)
Zitlali, o kas per naujas veidas sm?
Cia Tiny foto.. man ji lb patinka
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:49)
labai geras modelis esi bent jau kiek is situ nuotrauku galima spresti
aciu
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:52)
ner manau tokiu dalyku galima ar negalima.. jei nori tai ir darai makro nefotkinciau visvien su blykste nebent tai butu jau koks mikroskopinis reikalas bet siaip...
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:52)
as
oj nu kaip susijuokiau normaliai normaliai, sakyk ka mastai. Tik man visai erdves cia netruksta.. jei palikciau jos tai priesingoje vietoje nei sakei, del zvilgsnio krypties, bet tada kojas reik rodyt irgi, o koju nera ka rodyt, bo ... ner vienzo tai va..
tai man cia ne del erdves, o kad kompoziciskai geriau atrodytu ir vel as apie ta pati
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:54)
as
aciu
Papildyta:
ner manau tokiu dalyku galima ar negalima.. jei nori tai ir darai makro nefotkinciau visvien su blykste nebent tai butu jau koks mikroskopinis reikalas bet siaip...
aciu
Papildyta:
hmmmmm o kaip tu nufotkintum laselius be blykstes? As kazkada meginau, prisipirkau lempu kruvas, ir vis tiek kol blyktes neijungiau nieko nesigavo. O jai apie makro be blykstes, tai tada reikia trikojo butinai.
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:54)
tai man cia ne del erdves, o kad kompoziciskai geriau atrodytu ir vel as apie ta pati
tai, kad tvarka su ta kompozicija man, galetu but kiek i kuri sona bet siaip tikrai ner, kad kliutu labai.. bet aisku, as ne profas nezinau... bet tas man ok.. man tik seseliai ant akiu krentantys netiko
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:57)
hmmmmm o kaip tu nufotkintum laselius be blykstes? As kazkada meginau, prisipirkau lempu kruvas, ir vis tiek kol blyktes neijungiau nieko nesigavo. O jai apie makro be blykstes, tai tada reikia trikojo butinai.
paprastai taip ir fotkinau, kaip ir lietu kai fotografuoji trumpas islaikymas, placiai atverta diafragma ir fotografuoji, tik apsvietimas turi geras buti DI nebutinai ir tas trikojis... geriau bet ner butina... pas mane voliojas namie nenaudojamas parodysiu toj viena pirmu laseliu savo be blykstes fotkintu http://fotokudra.lt/...p...=autm&page= , cia berods pirmos foto mano ir buvo tokios viesos tiesa, islaikymas cia ilgesnis buvo
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 22:54)
ir man! kiek is mazos matyt galiu
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:57)
idomiai ilgai ziurejau bet ipatingu minciu nesukele man.... Gal kitos pasakys daugiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:58)
tai, kad tvarka su ta kompozicija man, galetu but kiek i kuri sona bet siaip tikrai ner, kad kliutu labai.. bet aisku, as ne profas nezinau... bet tas man ok.. man tik seseliai ant akiu krentantys netiko
Papildyta:
paprastai taip ir fotkinau, kaip ir lietu kai fotografuoji trumpas islaikymas, placiai atverta diafragma ir fotografuoji, tik apsvietimas turi geras buti DI nebutinai ir tas trikojis... geriau bet ner butina... pas mane voliojas namie nenaudojamas parodysiu toj viena pirmu laseliu savo be blykstes fotkintu
Papildyta:
paprastai taip ir fotkinau, kaip ir lietu kai fotografuoji trumpas islaikymas, placiai atverta diafragma ir fotografuoji, tik apsvietimas turi geras buti DI nebutinai ir tas trikojis... geriau bet ner butina... pas mane voliojas namie nenaudojamas parodysiu toj viena pirmu laseliu savo be blykstes fotkintu
tai vat ir sakau kad butu i kuri nors sona labiau tai kitoj pusej gautusi daugiau erdves
nu nzn, man niekaip nesigavo kad geras ryskumas butu laseliams be blykstes. Gal tu turi foto parodyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:58)
http://fotokudra.lt/...p...=autm&page= , cia berods pirmos foto mano ir buvo tokios viesos tiesa, islaikymas cia ilgesnis buvo
bet tai cia lasiukai kabo ramiausiai o as turejau omeny kai pagauni krentancius ar tyskancius ir pan