Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, o kas per naujas veidas sm? bigsmile.gif cia auto toks? bigsmile.gif

Tiny, spalvos labai grazios.. 4u.gif
Atsakyti
Gaure patiko man trecia foto del atspindziu, tik kadravimas nlb,nepjauciau pusiau taip kadro,nebent butu viskas labai super simetriska. Kitose kazkaip man rakursai nlb, tokie labai elementarus, siulyciau daugiau pasportuoti fotografuojant, uzsilipus kur fotografuot, ant zemes pasliauziot biggrin.gif nes taip kasdieniska gan... o su blykste kvietkus fotkint tai nusikaltimas man atrodo... nedaryciau taip 4u.gif
Atsakyti
na jau supratau ir pati kad ten Zitlali buvo blush2.gif Malonu susipazinti, labai geras modelis esi smile.gif bent jau kiek is situ nuotrauku galima spresti smile.gif Ikelkit daugiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:48)
Gaure patiko man trecia foto del atspindziu, tik kadravimas nlb,nepjauciau pusiau taip kadro,nebent butu viskas labai super simetriska. Kitose kazkaip man rakursai nlb, tokie labai elementarus, siulyciau daugiau pasportuoti fotografuojant, uzsilipus kur fotografuot, ant zemes pasliauziot biggrin.gif nes taip kasdieniska gan... o su blykste kvietkus fotkint tai nusikaltimas man atrodo... nedaryciau taip  4u.gif

su blykste galima tik makro fotkinti smile.gif na ir dar kartais kai tingi kazka daugiau ispaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:46)
supazindinkit  bigsmile.gif  kas cia tokia nuotraukoj?

Ai nekreipkit demesio, prisiskaiciau siandien apie kompozicija tai ir rasineju cia  doh.gif  nelabai suprasdama dar ar i tema ar nelabai.

as smile.gif

oj nu kaip susijuokiau biggrin.gif normaliai normaliai, sakyk ka mastai. Tik man visai erdves cia netruksta.. jei palikciau jos tai priesingoje vietoje nei sakei, del zvilgsnio krypties, bet tada kojas reik rodyt irgi, o koju nera ka rodyt, bo ... ner vienzo biggrin.gif tai va..

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:46)
Zitlali, o kas per naujas veidas sm?

Cia Tiny foto.. man ji lb patinka smile.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:49)
labai geras modelis esi smile.gif bent jau kiek is situ nuotrauku galima spresti smile.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:52)
su blykste galima tik makro fotkinti smile.gif na ir dar kartais kai tingi kazka daugiau ispaust  blush2.gif

ner manau tokiu dalyku galima ar negalima.. jei nori tai ir darai smile.gif makro nefotkinciau visvien su blykste smile.gif nebent tai butu jau koks mikroskopinis reikalas biggrin.gif bet siaip...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:52)
as smile.gif

oj nu kaip susijuokiau biggrin.gif normaliai normaliai, sakyk ka mastai. Tik man visai erdves cia netruksta.. jei palikciau jos tai priesingoje vietoje nei sakei, del zvilgsnio krypties, bet tada kojas reik rodyt irgi, o koju nera ka rodyt, bo ... ner vienzo biggrin.gif tai va..

tai man cia ne del erdves, o kad kompoziciskai geriau atrodytu lotuliukas.gif ir vel as apie ta pati biggrin.gif
Atsakyti
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:54)
as smile.gif

aciu smile.gif
Papildyta:

ner manau tokiu dalyku galima ar negalima.. jei nori tai ir darai smile.gif makro nefotkinciau visvien su blykste smile.gif nebent tai butu jau koks mikroskopinis reikalas biggrin.gif bet siaip...

hmmmmm o kaip tu nufotkintum laselius be blykstes? As kazkada meginau, prisipirkau lempu kruvas, ir vis tiek kol blyktes neijungiau nieko nesigavo. O jai apie makro be blykstes, tai tada reikia trikojo butinai.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:54)
tai man cia ne del erdves, o kad kompoziciskai geriau atrodytu  lotuliukas.gif  ir vel as apie ta pati  biggrin.gif

tai, kad tvarka su ta kompozicija man, galetu but kiek i kuri sona bet siaip tikrai ner, kad kliutu labai.. bet aisku, as ne profas biggrin.gif nezinau... bet tas man ok.. man tik seseliai ant akiu krentantys netiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 19, 23:57)
hmmmmm o kaip tu nufotkintum laselius be blykstes? As kazkada meginau, prisipirkau lempu kruvas, ir vis tiek kol blyktes neijungiau nieko nesigavo. O jai apie makro be blykstes, tai tada reikia trikojo butinai.

paprastai smile.gif taip ir fotkinau, kaip ir lietu kai fotografuoji smile.gif trumpas islaikymas, placiai atverta diafragma ir fotografuoji, tik apsvietimas turi geras buti smile.gif DI nebutinai ir tas trikojis... smile.gif geriau bet ner butina... pas mane voliojas namie nenaudojamas smile.gif parodysiu toj viena pirmu laseliu savo be blykstes fotkintu http://fotokudra.lt/...p...=autm&page= , cia berods pirmos foto mano ir buvo tokios viesos smile.gif tiesa, islaikymas cia ilgesnis buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 23:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 22:54)

ir man! kiek is mazos matyt galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 23:57)
na gal ir nevisai veidrodziai.. bet mano nukreizejimai atspindziu tema..

user posted image

idomiai smile.gif ilgai ziurejau bet ipatingu minciu nesukele man.... Gal kitos pasakys daugiau blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:58)
tai, kad tvarka su ta kompozicija man, galetu but kiek i kuri sona bet siaip tikrai ner, kad kliutu labai.. bet aisku, as ne profas biggrin.gif nezinau... bet tas man ok.. man tik seseliai ant akiu krentantys netiko smile.gif
Papildyta:

paprastai smile.gif taip ir fotkinau, kaip ir lietu kai fotografuoji smile.gif trumpas islaikymas, placiai atverta diafragma ir fotografuoji, tik apsvietimas turi geras buti smile.gif DI nebutinai ir tas trikojis... smile.gif geriau bet ner butina... pas mane voliojas namie nenaudojamas smile.gif parodysiu toj viena pirmu laseliu savo be blykstes fotkintu

tai vat ir sakau kad butu i kuri nors sona labiau tai kitoj pusej gautusi daugiau erdves 4u.gif

nu nzn, man niekaip nesigavo kad geras ryskumas butu laseliams be blykstes. Gal tu turi foto parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Antajo man patiko, tik versciau j/b bigsmile.gif sugalvok kokia istorija gal nuotraukai, pavadinima? o siaip liux pakreizejimai ax.gif gal tik vel linijos laksto, nesuprasi ar kreiviau norisi vidinio remo ar istiesint visa kadra g.gif bet gal ir gerai taip bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 23:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 23:58)
http://fotokudra.lt/...p...=autm&page= , cia berods pirmos foto mano ir buvo tokios viesos smile.gif tiesa, islaikymas cia ilgesnis buvo

bet tai cia lasiukai kabo ramiausiai blush2.gif o as turejau omeny kai pagauni krentancius ar tyskancius ir pan rolleyes.gif
Atsakyti