Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 12:55)
tai prasom prasom biggrin.gif otai visos tik grasina, o kai kvieciu spygute gaunu

tai tinkames gi ryt poryt! nes will negali, o jei ir tu negali, tai as viena eisiu su savo vaiku fotkintis biggrin.gif nes man gi fotika pataise! diedukas pylimo gatvej nulitavo objektyva ir ne lito nepaeme, nes as jam senojo duzenas palikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 10 19, 18:48)
tai tinkames gi ryt poryt! nes will negali, o jei ir tu negali, tai as viena eisiu su savo vaiku fotkintis biggrin.gif nes man gi fotika pataise! diedukas pylimo gatvej nulitavo objektyva ir ne lito nepaeme, nes as jam senojo duzenas palikau  thumbup.gif

O koks tikslesnis adresiukas? blush2.gif
Atsakyti
Sustojau šiandien po darbo prie dvaro pasivaikščioti. Prašau įvertinti pasivaikščiojimo rezultatus

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kritika labai pageidaujama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 10:01)
Parasysiu foto tvarkymo recepta pagal Zitlali biggrin.gif Pirma cropinu jei reik, tada sharpas, tada CoffeeShop Vivid2 (renkuosi vinjetavima pagal skoni, tada Soft ir Bright pagal skoni), tada Flatten. Tada atsidarau Glamur Glow (papildomai pagal skoni visu) ir viskas smile.gif
Planavau vel ir vel nebeplanuoju... bet noreciau, bet iseitu tik su Simonu, tai vienzo nieko nebezinau.. o jau salta.. su vaiku nebeprisitampysi lauke  g.gif Tu jauciu greiciau iki mano misko atvaziuok biggrin.gif

copy-paste
Niu vat, ale zinok kad man su dviem ir iki tavo misko sudetinga butu atsibogint. Nu ziurek,jei sugalvosi tai Simonas tikrai nekliutis. O siaip jo,per tokius saltus orus ne ka ir isspausi, reik laukt silumos, tada vel kalbintis tave biggrin.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 19, 13:32)
Ale Tiny sūnus mamos kopija  biggrin.gif

As ta pati irgi pagalvojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 10 19, 13:04)
o tau pamokeles niekas nebuvo persiuntes??? g.gif kur lyg sadi sudarinejo? ax.gif

Na zinok kad neturiu, gal permeskit kas per skype jeigu turit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, žiūriu vėl susitikimą organizuojat, ryt mielai jungčiausi, arba kas norit kur pasifotkinti galim ryt susitikti, nes jau nebegaliu kaip norisi fotografuoti blush2.gif

Will sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 10 19, 18:48)
... nes man gi fotika pataise! diedukas pylimo gatvej nulitavo objektyva ir ne lito nepaeme, nes as jam senojo duzenas palikau  thumbup.gif

wow, super bigsmile.gif thumbup.gif
Sakiau, jis labai fainas , nors aš tik konsultavausi prieš n metų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 19, 21:39)
Na zinok kad neturiu, gal permeskit kas per skype jeigu turit  4u.gif

ir man labai įdomu, nes kažkaip nieko negirdėjau apie tai unsure.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 19, 21:43)
Will sveikatos  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 07:45)

bigsmile.gif bet jau kaip patiko foto, tikrai labai grazios spalvos, 1 tokia naturali, o antra labai idomi smile.gif as dumu nepastebejau, zliba siandien biggrin.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 19, 21:22)

patiko foto kelios pirmos, idomios, spalvotos.
paskutines dvi - nekokios, triuksmo per daug. nekabina 4u.gif
Atsakyti
Jo, Tiniukas i mamyte, tik biski grazesnis biggrin.gif

Gaure, man antra labiausiai patiko 4u.gif

Na, keliu jusu teismui, Zitlali jau rado prie ko prikibt biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Gaure, labai trečioji graži.. ypač dangaus spalvos wub.gif o paskutinėse dvejose daug triukšmo matau...
QUOTE(Tiny @ 2009 10 19, 22:15)
Na, keliu jusu teismui, Zitlali jau rado prie ko prikibt  biggrin.gif

man kliūna viena - paslėptos akys, pas ją jos toookios išraiškingos. Iš esmės paprasta natūral foto. O daugiau nebus? unsure.gif
Atsakyti
Aciu visom 4u.gif

Belge galiu treciadieni dienos metu kazkur aplink, jei auto nesuremontuos iki tada doh.gif pasuxiu tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 19, 21:54)
patiko foto kelios pirmos, idomios, spalvotos.
paskutines dvi - nekokios, triuksmo per daug. nekabina  4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 19, 23:15)
Jo, Tiniukas i mamyte, tik biski grazesnis  biggrin.gif

Gaure, man antra labiausiai patiko  4u.gif

user posted image

QUOTE(solo @ 2009 10 19, 23:25)
Gaure, labai trečioji graži.. ypač dangaus spalvos  wub.gif  o paskutinėse dvejose daug triukšmo matau...

man kliūna viena - paslėptos akys, pas ją jos toookios išraiškingos. Iš esmės paprasta natūral foto. O daugiau nebus?  unsure.gif

Ačiū 4u.gif Tos dvi paskutinės g.gif nenulaikiau biški fotiko ir jau temo.

Merginos, bet jūs puikūs modeliai wub.gif Ir ne kokie nors bedvasiai su gražiais veideliais, bet su širdimi ir mintimi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 19, 21:22)
Sustojau šiandien po darbo prie dvaro pasivaikščioti. Prašau įvertinti pasivaikščiojimo rezultatus

Kritika labai pageidaujama  mirksiukas.gif

Na meginsiu kritikuot doh.gif
visu pirma visose nuotraukose jauciasi centrine linija. Manau tai nera labai gerai. Gal reiketu ja pastumti zemyn arba ausktyn, butu kompoziciskai taisyklingesne nuotrauka ir tada savaime suprantama - stipresne. Ypac to truksta pirmajai ir treciajai. Pirmajai norisi daugiau virsaus, o treciajai galima megint ir ta ir kita.

Antra nuotrauka buciau dejusi apversta smile.gif idomiau butu

Ketvirta man ne 4u.gif

o 5 foto visai faina bigsmile.gif

tai va tokia kol kas is manes kritike 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 19, 23:15)
Jo, Tiniukas i mamyte, tik biski grazesnis  biggrin.gif

Gaure, man antra labiausiai patiko  4u.gif

user posted image

supazindinkit bigsmile.gif kas cia tokia nuotraukoj?

Apie portretus tai man dar sunku kalbet. Jie arba geri arba blogi. Arba su nukapotom galunem arba ne doh.gif ryskur ar nelabai... tai vat su sita atrodo viskas kaip ir gerai butu jei ne rankos nukirstos. Bet man kazkaip labai tas nekliuna. Bet va noretusi daugiau erdves virsuje ir kairiame sone, na kad merginos vaidas atsidurtu trecdaliu susikirtimo taske. Ai nekreipkit demesio, prisiskaiciau siandien apie kompozicija tai ir rasineju cia doh.gif nelabai suprasdama dar ar i tema ar nelabai.

butu gerai, kad kas ir kritika pakritikuotu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 19, 23:40)
Merginos, bet jūs puikūs modeliai  wub.gif  Ir ne kokie nors bedvasiai su gražiais veideliais, bet su širdimi ir mintimi  4u.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100 proc.
Atsakyti