Zitlali, grazios foto, spalvos superines, paskutine foto, kur pokalbis su Dievu isvis man pati paciausia Kas cia su spalvom daryta?
Gal i mano puse kada planuoji a?
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 19, 10:49)
Zitlali, grazios foto, spalvos superines, paskutine foto, kur pokalbis su Dievu isvis man pati paciausia Kas cia su spalvom daryta?
Parasysiu foto tvarkymo recepta pagal Zitlali Pirma cropinu jei reik, tada sharpas, tada CoffeeShop Vivid2 (renkuosi vinjetavima pagal skoni, tada Soft ir Bright pagal skoni), tada Flatten. Tada atsidarau Glamur Glow (papildomai pagal skoni visu) ir viskas
Planavau vel ir vel nebeplanuoju... bet noreciau, bet iseitu tik su Simonu, tai vienzo nieko nebezinau.. o jau salta.. su vaiku nebeprisitampysi lauke Tu jauciu greiciau iki mano misko atvaziuok
InesaS aciu
Zitlali, o kiek tu sarpo dedi? As vis bijau padauginti, tai nzn kur ta sveika riba
o apie glamur, tai cia actiona turi omeny? Ir coffe shop vivid2 cia irgi actionas? o is kur tu juos siuntiesi?
o apie glamur, tai cia actiona turi omeny? Ir coffe shop vivid2 cia irgi actionas? o is kur tu juos siuntiesi?
senai buvau bandau vytis
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 21:25)
As uz Nikon D90
QUOTE(inesaS @ 2009 10 15, 21:29)
As taip apsistojau ties Canonu,nes man jis rankose geriau gulejo
tai papirkai ar ne?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 21:35)
koks fantastiskas jb
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 06:45)
geras pokalbis
spalvos tikrai, toki rudeni as myliu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 10:01)
Parasysiu foto tvarkymo recepta pagal Zitlali Pirma cropinu jei reik, tada sharpas, tada CoffeeShop Vivid2 (renkuosi vinjetavima pagal skoni, tada Soft ir Bright pagal skoni), tada Flatten. Tada atsidarau Glamur Glow (papildomai pagal skoni visu) ir viskas
issisaugojau, reiks pabandyt tik pirma action reiks perziuret, ar turiu tokius
o paskui nufotkinta kazka, kad tureciau tvarkyt nes jau nepamenu kada paskutini karta fotika laikiau rankose ir kuo saltyn, tuo krize didyn
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 07:49)
Manau, kad rudenine depresija pasigavo jus islyskit be vyru ir vaiku tik su fotiku kur i gamta, pasivaiksciokit, pamedituokit, neskubekit (!) prasivalys galva ir ikvepimas atsiras jeigu norit sekmadieni vaziuoju pas arklius, bet anksti ryte, galiu pasiimt tik botu reik
man tai ne rudenine depresija, o fotiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 18:55)
fantastiska
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 10 16, 23:34)
jau spalvytes tai bet kojos ir man uzkliuvo..dar ir padrebejo rankos itariu
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 22:39)
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 06:11)
jau sios ir as tuoj uzsimanysiu fotkintis pas zitka (nerealu man uzsimanyt fotkintis )
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 18, 10:52)
Kazkaip man cia sudetingai viskas atrodo, gal kas paprasciau mokat tuos koliazus daryt?
o tau pamokeles niekas nebuvo persiuntes??? kur lyg sadi sudarinejo?
Zitlali fantastiskos fotkes.Ir del spalvu visom pritariu.Jauciasi toks ramus ruduo.Nu zodziu....
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 06:45)
Tiny isijunk skype.. kruva foto laukia
prigauta toks ala pokalbis su dievu ciges dumai ruksta sone...
Antajo aciu...
prigauta toks ala pokalbis su dievu ciges dumai ruksta sone...
Antajo aciu...
sios abi
o ta natra -tai taip naturoj gavos ta sviesa toookia?? sakiai
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 07:37)
nebent dievulis ankedota skelia
QUOTE(Valetta @ 2009 10 19, 13:36)
o paskui nufotkinta kazka, kad tureciau tvarkyt nes jau nepamenu kada paskutini karta fotika laikiau rankose ir kuo saltyn, tuo krize didyn
nuu.. da graziau... ziuriu kas kaip orus pasikeitusius isgyvena, kam foto krize, kam edimo krize ryju kaip kasalotas koks... va cia tai jau nelaime varom prasiblaskyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 19, 14:04)
as tuoj uzsimanysiu fotkintis pas zitka [
tai prasom prasom otai visos tik grasina, o kai kvieciu spygute gaunu
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 19, 14:07)
Zitlali fantastiskos fotkes.Ir del spalvu visom pritariu.Jauciasi toks ramus ruduo.Nu zodziu....
QUOTE(solo @ 2009 10 19, 14:32)
Ale Tiny sūnus mamos kopija
kur atspindziai merginos???
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 13:55)
tai va, akd ne tas galas visai... vat is vilniaus buciau, kazkaip manau ne su viena fotografe buciau susitikus
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 13:55)
nuu.. da graziau... ziuriu kas kaip orus pasikeitusius isgyvena, kam foto krize, kam edimo krize ryju kaip kasalotas koks... va cia tai jau nelaime varom prasiblaskyti
Zitlali, mielu noru kur nors varyciau, bet, kad esu siuo metu esu viena kaip pirstas uz 2000km o prie edimo, tai jungiuos irgi, besote kazkokia na varau nors i lauka gryno oro
atspindzius akiniuose turejo gal omeny