Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, grazios foto, spalvos superines, paskutine foto, kur pokalbis su Dievu isvis man pati paciausia thumbup.gif Kas cia su spalvom daryta?
Gal i mano puse kada planuoji a? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 spalio 2009 - 09:50
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 19, 10:49)
Zitlali, grazios foto, spalvos superines, paskutine foto, kur pokalbis su Dievu isvis man pati paciausia  thumbup.gif Kas cia su spalvom daryta?
Gal i mano puse kada planuoji a?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Parasysiu foto tvarkymo recepta pagal Zitlali biggrin.gif Pirma cropinu jei reik, tada sharpas, tada CoffeeShop Vivid2 (renkuosi vinjetavima pagal skoni, tada Soft ir Bright pagal skoni), tada Flatten. Tada atsidarau Glamur Glow (papildomai pagal skoni visu) ir viskas smile.gif
Planavau vel ir vel nebeplanuoju... bet noreciau, bet iseitu tik su Simonu, tai vienzo nieko nebezinau.. o jau salta.. su vaiku nebeprisitampysi lauke g.gif Tu jauciu greiciau iki mano misko atvaziuok biggrin.gif

InesaS aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 10:03
Zitlali, o kiek tu sarpo dedi? As vis bijau padauginti, tai nzn kur ta sveika riba g.gif

o apie glamur, tai cia actiona turi omeny? Ir coffe shop vivid2 cia irgi actionas? o is kur tu juos siuntiesi? blush2.gif
Atsakyti

senai buvau blush2.gif bandau vytis ax.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 21:25)
As uz Nikon D90 smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 15, 21:29)
As taip apsistojau ties Canonu,nes man jis rankose geriau gulejo mirksiukas.gif

tai papirkai ar ne? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 21:35)

koks fantastiskas jb blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 06:45)
toks ala pokalbis su dievu biggrin.gif ciges dumai ruksta sone...
user posted image

geras pokalbis biggrin.gif
thumbup.gif spalvos tikrai, toki rudeni as myliu biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 10:01)
Parasysiu foto tvarkymo recepta pagal Zitlali biggrin.gif Pirma cropinu jei reik, tada sharpas, tada CoffeeShop Vivid2 (renkuosi vinjetavima pagal skoni, tada Soft ir Bright pagal skoni), tada Flatten. Tada atsidarau Glamur Glow (papildomai pagal skoni visu) ir viskas smile.gif

issisaugojau, reiks pabandyt 4u.gif tik pirma action reiks perziuret, ar turiu tokius unsure.gif
o paskui nufotkinta kazka, kad tureciau tvarkyt blush2.gif nes jau nepamenu kada paskutini karta fotika laikiau rankose unsure.gif ir kuo saltyn, tuo krize didyn doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 19 spalio 2009 - 12:46
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 07:49)
Manau, kad rudenine depresija pasigavo jus smile.gif islyskit be vyru ir vaiku tik su fotiku kur i gamta, pasivaiksciokit, pamedituokit, neskubekit (!) prasivalys galva ir ikvepimas atsiras smile.gif jeigu norit sekmadieni vaziuoju pas arklius, bet anksti ryte, galiu pasiimt smile.gif tik botu reik tongue.gif

man tai ne rudenine depresija, o fotiko lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 18:55)

fantastiska blink.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 10 16, 23:34)

seniai ka nors dejau jau tai ikeliu siandienos pasvaiciojimus...  ax.gif

jau spalvytes tai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kojos ir man uzkliuvo..dar ir padrebejo rankos itariu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 22:39)

Cia is sian, su drauge kvailiojom :
user posted image

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 06:11)

jau sios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir as tuoj uzsimanysiu fotkintis pas zitka tongue.gif (nerealu man uzsimanyt fotkintis unsure.gif lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 18, 10:52)
Kazkaip man cia sudetingai viskas atrodo, gal kas paprasciau mokat tuos koliazus daryt?  unsure.gif

o tau pamokeles niekas nebuvo persiuntes??? g.gif kur lyg sadi sudarinejo? ax.gif
Atsakyti
Zitlali fantastiskos fotkes.Ir del spalvu visom pritariu.Jauciasi toks ramus ruduo.Nu zodziu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 06:45)
Tiny isijunk skype.. kruva foto laukia laugh.gif
user posted image

prigauta hihihi.gif toks ala pokalbis su dievu biggrin.gif ciges dumai ruksta sone...
user posted image
Antajo aciu... smile.gif

sios abi wub.gif wub.gif wub.gif

o ta natra -tai taip naturoj gavos ta sviesa toookia?? bigsmile.gif bigsmile.gif sakiai thumbup.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 07:37)
nebent dievulis ankedota skelia  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali, fantastiškos foto. ypač šita kur bonda pakomentavo su akiniais mergina. ir j/b puikus. Ale Tiny sūnus mamos kopija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 19, 13:36)
o paskui nufotkinta kazka, kad tureciau tvarkyt  blush2.gif nes jau nepamenu kada paskutini karta fotika laikiau rankose  unsure.gif ir kuo saltyn, tuo krize didyn  doh.gif  biggrin.gif 

nuu.. da graziau... ziuriu kas kaip orus pasikeitusius isgyvena, kam foto krize, kam edimo krize doh.gif doh.gif ryju kaip kasalotas koks... va cia tai jau nelaime doh.gif varom prasiblaskyti smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 10 19, 14:04)
as tuoj uzsimanysiu fotkintis pas zitka tongue.gif [

tai prasom prasom biggrin.gif otai visos tik grasina, o kai kvieciu spygute gaunu

QUOTE(Ievukis @ 2009 10 19, 14:07)
Zitlali fantastiskos fotkes.Ir del spalvu visom pritariu.Jauciasi toks ramus ruduo.Nu zodziu....

4u.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 19, 14:32)
Ale Tiny sūnus mamos kopija  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

kur atspindziai merginos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 13:57
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 13:55)

tai prasom prasom biggrin.gif otai visos tik grasina, o kai kvieciu spygute gaunu

tai va, akd ne tas galas visai... doh.gif vat is vilniaus buciau, kazkaip manau ne su viena fotografe buciau susitikus ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 13:55)
nuu.. da graziau... ziuriu kas kaip orus pasikeitusius isgyvena, kam foto krize, kam edimo krize  doh.gif  doh.gif ryju kaip kasalotas koks... va cia tai jau nelaime  doh.gif varom prasiblaskyti smile.gif

kur atspindziai merginos???

Zitlali, mielu noru kur nors varyciau, bet, kad esu siuo metu esu viena kaip pirstas uz 2000km doh.gif o prie edimo, tai jungiuos irgi, besote kazkokia blush2.gif na varau nors i lauka gryno oro ax.gif

atspindzius akiniuose turejo gal omeny mirksiukas.gif
Atsakyti