Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 18, 11:52)
Pirma idomi savo kampu,bet per daug erdves kairej (kur striuke), ir per mazai kur galva.

oj ni zinok, visaip karpiau, variantu N buvo, taip kaip tu sakai dariau, bet akys centruojasi, arba visa foto 'nuvaziuoja' i kaire centriniu tasku i kuri demesys krypsta ir kazkaip norisi lyg pastumt, tai toks variantas priimtiniausias buvo..

Aciu uz komentarus smile.gif
Atsakyti
Zitlali, ta su suniuku labai nuotaikinga thumbup.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 18, 08:57)
o dabar ne i tema klausimas..  blush2.gif  Kur pirkoj sunui sia striuke? Nu labai faina, o fainumas del to, kad ilga  bigsmile.gif  O ir kepures grozis, o ir pats berniukas laaabai simpatiskas  wub.gif

Stiukyte is GAP, o komplektukas - SM forumietes Sojos darbelis mirksiukas.gif Aciu uz komplimentus smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 09:08)
Rodau gera pvz kaip galima sudirbt nuotrauka biggrin.gif cia kur vakar kalbejau apiel linijas kadre ir ju jovala... tai va cia super pvz tongue.gif

Aha, dabar supratau apie ka kalbejai smile.gif Bet vistiek idomus kadras smile.gif

QUOTE(wite @ 2009 10 18, 14:09)
Pabandžiau šiandien į RAW, bet doro nieko nesigavo..  unsure.gif
Mest lauk?

J/b lyg ir nekontrastingas, bet visai graziai ziurisi, tik man kompozicija kazkaip nelabai, labai jau apacia nukirsta 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 18, 16:14)
o cia ikelsiu kelias darytas lygiai pries metus smile.gif lauksiu pasisakymu kas blogai, i ka atkreipti demesi, kurias visai salinti  blush2.gif 

Nemoku tokiu foto komentuoti blush2.gif Man antra grazi, bet biski ryskumo truksta ax.gif

Beje, aciu visoms komentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 18 spalio 2009 - 20:09
Kol kas viena is sian smile.gif kolege musu wink.gif
user posted image
Atsakyti
Tiny, man labai patiko tiniukas is arti, tikrai labai grazu.. tik kitos akytes ir man noretusi ryskesnes.
kita JB truputi visko per daug man.. ax.gif
spalvos labai super!!

Wite, gal pabandyk dar pakadruot kitaip? ax.gif

Zitlali, labai faina foto.. ypac spalvos.. kazkaip paskutines labai graziai rudeniskas spalvas padarai. tokias ramias.. 4u.gif
o vinjetavima darei atskirai ar cia prei kokio actiono? nes toks stiprus..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 22:54)

O kada mane idesi? biggrin.gif Super darbelis mirksiukas.gif Pritariu antajo del tavo spalvu paskutiniu metu bigsmile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 00:27)
Tiny, man labai patiko tiniukas is arti, tikrai labai grazu.. tik kitos akytes ir man noretusi ryskesnes.
kita JB truputi visko per daug man..  ax.gif
spalvos labai super!!

Aciu, antajo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiny isijunk skype.. kruva foto laukia laugh.gif
user posted image

prigauta hihihi.gif toks ala pokalbis su dievu biggrin.gif ciges dumai ruksta sone...
user posted image

Antajo aciu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 06:55
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 07:45)

1. Man sita pati paciausia wub.gif Tokia naturali mano veido israiska, ne pikta, bet biski susiraukusi, atrodo viduje gera, bet va, is veido israiskos to nepasakytum... O dar cia pagrazinta biski biggrin.gif Saunuole, negaila babkiu butu uz tokia fotosesija 4u.gif

2. lotuliukas.gif Aha, gerai, kad sidra visgi pavyko paslept biggrin.gif

Viskas, varau dirbti. Namie skype isijungsiu mirksiukas.gif Aciu, Zitlali 4u.gif Beje, spalvos siose nuotraukose irgi fantastiskos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 19 spalio 2009 - 07:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 22:54)
user posted image

man tai be priekaistu atrodo wub.gif labai grazu viskas

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 19, 07:45)
user posted image

prigauta hihihi.gif toks ala pokalbis su dievu biggrin.gif ciges dumai ruksta sone...
user posted image
Antajo aciu... smile.gif

ir sitos abi taip pat, gal tik noretusi kad rimciau su Dievu kalbetusi hihihi.gif
Atsakyti
Niu as ir vakar miske fotkinau... bet tai nepalyginsi fotkiu unsure.gif Zitlali, kartojuosi del spavu! niu pasaka kazkokia!
tam pokalbi tai sviesa labai super krinta.. tik veido israiska nelabai tinka tongue.gif lotuliukas.gif nebent dievulis ankedota skelia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 19, 08:37)
tam pokalbi tai sviesa labai super krinta.. tik veido israiska nelabai tinka  tongue.gif  lotuliukas.gif  nebent dievulis ankedota skelia  tongue.gif

jojo, cia bandomasis neva kadras buvo, sviesa ziurejau, paskui su juostiniu cia fotografavau, tai del to tiesa smile.gif
paros ka nutraukei smile.gif o lyginti ir nereikia smile.gif niekas i nieka nesilygiuoja, visos savom kryptim ir savu greiciu turime keliauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 spalio 2009 - 07:43
Antajo, butinai ikelk ir tu nuotraukyciu bigsmile.gif

gerai Zitlali pasake, kad niekas nesilygoiuoja i nieka, vis tiek tokiu paciu kadru nepadarysi niekaip smile.gif kiekvienas mato kitaip, del to kitaip ir gaunasi smile.gif ir tai yra gerai, juk neidomu butu ziureti tokias pat nuotraukas

nu bet kaip as pavydziu tokiu pasivaiksciojimu miskais.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 19 spalio 2009 - 08:19
Zitlali,eina sau kokios nuotraukos blink.gif Kokios spalvos nerealios wub.gif Super wub.gif
Atsakyti