Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 22:30)
nugi leisk pasikabinet nuuuu.... biggrin.gif  4u.gif
nejamu jokiu popieriu.. pasirenku fota, darau Select All, tada einu i Canvas Size, pasidarau belekiek, kad ir 50 (kazko, nzn ko biggrin.gif) pasirenku fono spalva ir OK. Tada ji apsiremina, o kitas fotas uztempiu kaip naujus layer'ius ir tada tvarkau... smile.gif paskiau apsikepru

Kazkaip man cia sudetingai viskas atrodo, gal kas paprasciau mokat tuos koliazus daryt? unsure.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 22:39)
DI nepamirsk photoshopo... smile.gif ryskumo irgi priduoda smile.gif

Cia is sian, su drauge kvailiojom :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O siaip minciu badas... totalus...

Pirma idomi savo kampu,bet per daug erdves kairej (kur striuke), ir per mazai kur galva.
Antra zvilgsnis toks sukaustantis, privercia susidometi ir isiziureti.
Trecia nekabina, nzn kazko visai man nea, beto ir ryskumo lyg truksta,o gal man vaidenasi cia unsure.gif
Sita jega thumbup.gif
Ir su suniuku jega thumbup.gif Nuotaikinga, "gyva", faina zodziu smile.gif

Tiny: patiko portretukas, tik gal noretusi ciut ruskesnes kitos akytes, bet siaip man faina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 18 spalio 2009 - 10:53
Labas,

man kažkaip nesikomentuoja, nors viską žiūriu blush2.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 18, 11:52)
Kazkaip man cia sudetingai viskas atrodo, gal kas paprasciau mokat tuos koliazus daryt?  unsure.gif

Yra 4u.gif
- pasirinkus naują lapą (arba fono nuotrauką) naudotis PLACE funkcija
- naudotis action'ais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 18, 11:17)
Labas,

man kažkaip nesikomentuoja, nors viską žiūriu  blush2.gif
Yra  4u.gif
- pasirinkus naują lapą (arba fono nuotrauką) naudotis PLACE funkcija
- naudotis action'ais  tongue.gif

Prasom placiau, kur ta place funkcija rasti? Kaip pasirinkti foto dydzius koliaze?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 18, 12:26)
Prasom placiau, kur ta place funkcija rasti? Kaip pasirinkti foto dydzius koliaze?

PLACe funkcija yra berods pačiam pirmam meniu punkte (prie file - tiksliai nepamenu kur, o pažiūrėt negaliu, nes dabar PS neturiu), o foto dydžiai ten labai lengvai koreguojasi - gali patampyti nuotrauką pagal tai, kaip nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 18, 11:35)
PLACe funkcija yra berods pačiam pirmam meniu punkte (prie file - tiksliai nepamenu kur, o pažiūrėt negaliu, nes dabar PS neturiu), o foto dydžiai ten labai lengvai koreguojasi - gali patampyti nuotrauką pagal tai, kaip nori  4u.gif

aciux, bandysim mirksiukas.gif Jei ka, patrukdysiu skype smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau šiandien į RAW, bet doro nieko nesigavo.. unsure.gif

Mest lauk?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 10 18, 13:09)
Pabandžiau šiandien į RAW, bet doro nieko nesigavo..  unsure.gif
Mest lauk?

Nemesk.Jei jau nesigauna,tai su RAW ir gi taip pat nesigaus.Pasidomek nuotraukos histograma,gal bus lengviau ir RAW failus tvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesu kaciu myletoja, bet si katyte mane uzbure smile.gif man grazu.

QUOTE(wite @ 2009 10 18, 14:09)
Pabandžiau šiandien į RAW, bet doro nieko nesigavo..  unsure.gif

Mest lauk?
user posted image

o cia ikelsiu kelias darytas lygiai pries metus smile.gif lauksiu pasisakymu kas blogai, i ka atkreipti demesi, kurias visai salinti blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
DI,man patiko,net nematau nieko blogo.Trecia nelabai ryski ir penkta per tamsi.bet cia kiekvienam taip gali iseiti.Beje,paskutineje kaip skaitosi negerai,kad centruota,nors man tas tikrai nemaiso ir labai grazus fonas mirksiukas.gif
Atsakyti
DI, man is paskutiniu nuotraukyciu antroji patiko,na tokia idomi,nesuprasi net kas cia fotkinta blink.gif o kitos niekuom neipatingos,o ketvirtos nesupratau visai,kas noreta parodyti.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 18, 16:29)
DI,man patiko,net nematau nieko blogo.Trecia nelabai ryski ir penkta per tamsi.bet cia kiekvienam taip gali iseiti.Beje,paskutineje kaip skaitosi negerai,kad centruota,nors man tas tikrai nemaiso ir labai grazus fonas mirksiukas.gif

zinau kad centruota. Bet sako, kai ismoksti pagrindines kompozicijos taisykles, tai gali jau pradeti jas lauzyti smile.gif
tai va sulauziau hihihi.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 10 18, 16:35)
DI, man is paskutiniu nuotraukyciu antroji patiko,na tokia idomi,nesuprasi net kas cia fotkinta blink.gif o kitos niekuom neipatingos,o ketvirtos nesupratau visai,kas noreta parodyti.

na ketvirtoj man patinka apsvietimas labai wub.gif dar voratinkliai, ir slygliukai..... na man grazi ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 18, 00:04)
o sitai man virsaus daugiau noretusi, siek tiek daugiau takelio kuris prasideda kai laiptukai baigiasi. Nesiog zvilgsnis sustoja, o noretusi kazkur gilyn ar tolyn ka dueitu  blush2.gif  Spalvytes grazios rudeniskos, as gal siek tiek daugiau kontrasto prideciau  4u.gif  bet tiksliai negaliu pasakyt, nes dabar ziuriu nuotraukas per loptopa.

takelio daugiau ir nebuvo,cia labai autentiskas takelis,ir jo islike labai mazai. jis randasi pacioj kalniuko virsuneje,netycia uzradau. o placiau nenorejau imti,nes aplink nuplike krumynai,tai asmeniskai man nieko idomaus,tai akcenta norejau padaryt butent keliukui. ir beja,dariau foto prigulus siek tiek,daugiau neisejo,nes kaip sakiau ten kalnas,o laiptai eina zemyn,tai butu nesimate laiptu jei buciau visai prie zemes prigulus.va tik nulipus laiptais gal i virsu reikejo dar pabandyti pafotografuot... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 00:17)
Elmiuke pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip smile.gif o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti  4u.gif cia tokia mano nuomone

va va ir as galvojau,idomi butu foto su zmogeliuku,pvz senu zmogum.na bet is kur ju gauti doh.gif lotuliukas.gif labai sunku susirasi makenenu,ypac svetimoj saly,o artimieji i mano pinkles jokiu budu nelenda. belieka iamzint,tai kas gyva gamtoj. o kartais norisi ir su portretukais paekspermentuoti..
o foto esme buvo,kad labai grazioj vietoj suolelis stovejo,prie sermuksniu...prikrite lapu daug,siek tiek saulute sviete,tai labai jau krito man i aky. o foto spalvyte gavosi eksperimentavimo pasekmej blush2.gif
Atsakyti