klausimelis - kai darot koliazus jeigu darot, ir jeigu norit padaryt tris foto viena paskui kita, tai koki popieriu imat? ismatavimus ta prasme? nes jeigu Aç tai tada arba issitampo foto arba per daug baltos lieka
DI, saunuole, kad kalbi! o del pastebejimo - praeis laikas ir atsivers akys! o kritika priimk kaip pamokymus!
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:21)
Nebijok nusisneket, sakyk ka galvoji, o jei kazkur suklysi pataisysim aj, zinok cia visos savos da ne taip nusikalbu pati
Sakai? na tada smagu, meginsiu drasiau reiksti mintis
vat ir pasakiau kad man nelabai ana nuotrauka su suoliuku... visas kadras isplaukes, akis blaskosi nuo suoliuko prie krumo, ir kadro minties as nepasiekiu. Truksta kazkokios detales kaip jau pati sakei. Arba bemt jau kad suoliukas fokuse butu.
Zitlali, o koki fokusavim tu naudoji fotografuodama? yra single area, dynamic area, ir auto. As dazniausiai naudoju single area. O kokia tu? nes ziuriu kad man fokusas daznai nuplaukia ne ten kur reikia arba buna per mazas... gal reiketu dynamic areja geriau rinktis?
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:22)
p tai kad visiems neitiksi, tai cia tik liaudies patarle tokia nieko daugiau as ja ir nenorejau pasakyti
nugi leisk pasikabinet nuuuu....
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 23:25)
klausimelis - kai darot koliazus jeigu darot, ir jeigu norit padaryt tris foto viena paskui kita, tai koki popieriu imat? ismatavimus ta prasme? nes jeigu Aç tai tada arba issitampo foto arba per daug baltos lieka
nejamu jokiu popieriu.. pasirenku fota, darau Select All, tada einu i Canvas Size, pasidarau belekiek, kad ir 50 (kazko, nzn ko ) pasirenku fono spalva ir OK. Tada ji apsiremina, o kitas fotas uztempiu kaip naujus layer'ius ir tada tvarkau... paskiau apsikepru
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:28)
Zitlali, o koki fokusavim tu naudoji fotografuodama? yra single area, dynamic area, ir auto. As dazniausiai naudoju single area. O kokia tu? nes ziuriu kad man fokusas daznai nuplaukia ne ten kur reikia arba buna per mazas... gal reiketu dynamic areja geriau rinktis?
as su fokuso taskais zaidziu... anksciau buvo centrinis fokusas, o db tuos taskus sukineju... rankiniu budu tprsme..
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 23:25)
DI, saunuole, kad kalbi! o del pastebejimo - praeis laikas ir atsivers akys! o kritika priimk kaip pamokymus!
Aciu. Tikiuosi atsivers bet as ir gyvenime esu toks zmogus, kad man visi zmones grazus, esu tolerantiska. Na bet gal paastres mano akis, tada kitaip kalbesiu
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:30)
as su fokuso taskais zaidziu... anksciau buvo centrinis fokusas, o db tuos taskus sukineju... rankiniu budu tprsme..
tai as irgi fokusa su rodyklytemis pasirenku, ten kur noriu kad jis butu. Man autofokusas visiskai nepatinka, as ji naudoju tik masinems nuotraukoms, kur daug kas fokuse turi buti Bet kai ziuriu jusu nuotraukas, tai vaidukai ir pats zmogus tokie aiskus, ryskus. O pas mane daznai buna siek tiek susilieja... Na aisku reik dar salygas ivertinti turbut, daznai fotografuoju namie, kur saules sviesos ner daugiausia papuola tada aisku ilginu islaikyma, o tada dar ranka sudreba kazkiek... gal del to daznai buna nevisiskai aisku veidai portretuose.
o kuo butent skiriasi single area nuo dynamic areos??
Zitlali, paziurejau nuotraukas, pasikomentavau siek tiek kiekviena mintyse, bet parasysiu rytoj ka galvoju, sviezia galva o kad minciu badas tai ner blogai, juk galva turi pailseti irgi
Labanktis visoms
Labanktis visoms
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:39)
Cia is sian, su drauge kvailiojom :
Pirmoje veido israiska merginos superine, tik vat man ranka biski kliuva
Antra labai patiko, ypac fonas
Trecia ir ketvirta irgi fainos. J/b vezantis
Papildyta:
Na, idedu ir as nuotrauku is siandienos...
DI aciu
Tiny j/b liux saunuole, kaip darei?
Pirmoje erdves truksta zvilgsniui, apremintas lb. Antroje lb daug smulkiu detaliu, spalvose netrukdytu, o kai verti j/b tai toks jovalas truputi Trecia nzn.. nematau kazkaip kazko, paskutineje truksta desines ir griuna kiek i desine vaikiukas kokiam parke buvot?
Aj del pirmos foto mano, tai be rankos turiu irgi, tai nekas.. zinai, kai ruduo ir desimt sluoksniu rubu, kai sonu atsigula galva per metra nuo zemes buna nekas...
Tiny j/b liux saunuole, kaip darei?
Pirmoje erdves truksta zvilgsniui, apremintas lb. Antroje lb daug smulkiu detaliu, spalvose netrukdytu, o kai verti j/b tai toks jovalas truputi Trecia nzn.. nematau kazkaip kazko, paskutineje truksta desines ir griuna kiek i desine vaikiukas kokiam parke buvot?
Aj del pirmos foto mano, tai be rankos turiu irgi, tai nekas.. zinai, kai ruduo ir desimt sluoksniu rubu, kai sonu atsigula galva per metra nuo zemes buna nekas...
Labas rytas, meginsiu pakomentuoti nuotraukas
Sita man atrodo be priekaistu labai miela, norisi ziureti ir ziureti
O sitoj man kazko truksta... Lyg tustoka sakyciau. Noretusi kad koki lapa rudenini rankoj laikytu, gal priduodu daugiau nuotaikos nuotraukai
Nuotraukoj jauciasi pilna ramybe. Bet man asmaniskai noretusi kad butu pusiasvyra, nes dabar gaunasi labai ramus fonas, ir modelis tai pat labai ramus. Noretusi kontrasto kontrasto siuo klausimu. Gal kad butu kazkokia kitokia emocija veide, arba liudesys ar dziaugmas, ar dar kas... na tiesiog ryskesne emocija. Bet zinau, gal as cia visai nusisneku ir nuotrauka tiesiog tobula.
o sita su mintim. Bet nesu tikra del isdeginimo ar jis cia gerai ar ne. Idomu koks originalus kadras?
Man sitoj kaip ir netruksta nieko, netgi erdves zvilgsniui, nes ji nukreiptas beveik i ziurova, ta prasme ne visai i sona. Taigi tos erdves bent jau man kaip ir pakaktu
Sita nera kazkuo ipatinga, tiesiog saip mielas kadras bent jau man
O sita su saka, man labai faina tokai berniukiska, atskleidzia nuotaika, betniukas isdykelis, arba berniukas atradejas Spalvos nuostabiai grazios man
Paskutinej ir man jauciasi pasvyrimas i desine siek tiek. Jei pataisyti butu grazu
o dabar ne i tema klausimas.. Kur pirkoj sunui sia striuke? Nu labai faina, o fainumas del to, kad ilga O ir kepures grozis, o ir pats berniukas laaabai simpatiskas
Papildyta:
linksmas kadras gerai jauciasi nuotaika
Sita man atrodo be priekaistu labai miela, norisi ziureti ir ziureti
O sitoj man kazko truksta... Lyg tustoka sakyciau. Noretusi kad koki lapa rudenini rankoj laikytu, gal priduodu daugiau nuotaikos nuotraukai
Nuotraukoj jauciasi pilna ramybe. Bet man asmaniskai noretusi kad butu pusiasvyra, nes dabar gaunasi labai ramus fonas, ir modelis tai pat labai ramus. Noretusi kontrasto kontrasto siuo klausimu. Gal kad butu kazkokia kitokia emocija veide, arba liudesys ar dziaugmas, ar dar kas... na tiesiog ryskesne emocija. Bet zinau, gal as cia visai nusisneku ir nuotrauka tiesiog tobula.
o sita su mintim. Bet nesu tikra del isdeginimo ar jis cia gerai ar ne. Idomu koks originalus kadras?
Man sitoj kaip ir netruksta nieko, netgi erdves zvilgsniui, nes ji nukreiptas beveik i ziurova, ta prasme ne visai i sona. Taigi tos erdves bent jau man kaip ir pakaktu
Sita nera kazkuo ipatinga, tiesiog saip mielas kadras bent jau man
O sita su saka, man labai faina tokai berniukiska, atskleidzia nuotaika, betniukas isdykelis, arba berniukas atradejas Spalvos nuostabiai grazios man
Paskutinej ir man jauciasi pasvyrimas i desine siek tiek. Jei pataisyti butu grazu
o dabar ne i tema klausimas.. Kur pirkoj sunui sia striuke? Nu labai faina, o fainumas del to, kad ilga O ir kepures grozis, o ir pats berniukas laaabai simpatiskas
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 07:11)
linksmas kadras gerai jauciasi nuotaika
Aciu DI uz komentarus, visai normaliai tu kalbi ir negali nusisneketi issakydama savo nuomone nuomone keisis tobulejant, kas be ko ir taip kaip matai sian , po menesio tikrai nebematysi... taip manau Yra aisku trukumu nuotraukose, bet siaip man jos ok.. ne super giliamintes, bet tvarkingos, gal antroje tik fono kiek per daug be isdegimu ta foto nesiziuri isdeginau specialiai...
Rodau gera pvz kaip galima sudirbt nuotrauka cia kur vakar kalbejau apiel linijas kadre ir ju jovala... tai va cia super pvz
nesuprasi pagal ka tiesinti kadra, arba pagal tilteli, ar pagal horizonta, o gal pagal tiltuko tuos laikancius baslius, o gal pagal atspindi vandenyje? tai va to vengt reiktu
Rodau gera pvz kaip galima sudirbt nuotrauka cia kur vakar kalbejau apiel linijas kadre ir ju jovala... tai va cia super pvz
nesuprasi pagal ka tiesinti kadra, arba pagal tilteli, ar pagal horizonta, o gal pagal tiltuko tuos laikancius baslius, o gal pagal atspindi vandenyje? tai va to vengt reiktu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:39)
grazus tavo kvailiojimai
man paskutine labiausiai istrigo, tik erves noretusi daugiau, gal net ne erdves, o kad ta mergina is toliau butu nufotografuota
sita vieta miskas, cia kartais ne ta pati vieta kur mergina su arkliu fotkinai? ta foto man ziauriai istrigusi
QUOTE(Tiny @ 2009 10 18, 00:24)
tiny, man labai portretukas patiko, saunuole
paskutinei erdves siek tiek truksta,
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 18, 09:08)
Aciu DI uz komentarus, visai normaliai tu kalbi ir negali nusisneketi issakydama savo nuomone nuomone keisis tobulejant, kas be ko ir taip kaip matai sian , po menesio tikrai nebematysi... taip manau Yra aisku trukumu nuotraukose, bet siaip man jos ok.. ne super giliamintes, bet tvarkingos, gal antroje tik fono kiek per daug be isdegimu ta foto nesiziuri isdeginau specialiai...
Aciu Zitlali tikiu kad nuomone keisis, ir zinosiu prie ko reikai kabintis, o kur teisog geras kadras Bet kol istreniruosiu aki, tai nebarkit labai jei ka ne taip pasakysiu as ne is piktos valios. Mopkausi gi...
na taip, tikrai kad baslys is vandens kysantis siek tiek trukdo. Bet siaip kadras labai fainas butu jei ne jis. Ir siaip labai jaudulys man nuotraukoj jauciasi. Mergina taip pavojingai virs vandens isitaisiusi, bet pati islieka rami. Atrodo, kad as del jos daugiau jaudinuosi nei ji pati