Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes, nors ir retokai cia uzsuku, ar bent jau retai,kada ikeliu kokia foto,tai siandien pasirodau su rudenine foto.
user posted image
Atsakyti
aciu merginos! 4u.gif sakot koju truksta g.gif niu man sitoj foto netruksta.. turiu ir su kojom.. bet tada lyg ir masinos pradeda daugiau noret.. g.gif niu patvarkysiu ir idesi usu kojom veliau ax.gif
Atsakyti
ir dar viena,mistiskai miela man wub.gif
Laipteliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 10 17, 07:32)
Zitlali, prisidedu prie visų dėl antrosios foto su atspindžiais akiniuose. Liuks. O trečioji man kaip šventinė atvirutė
Oi kaip faina būtų pasimeetinti..... Citra, gausim kada lėkti mes į Vilnių  biggrin.gif

Aha,reiks kada bigsmile.gif

antajo, patiko spalvos,ideja, ta masina,merginos apranga, liux foto. Bet koju ir man gaila rolleyes.gif Ir i akis krito per sviesus merginos veidas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 20:44)
aciu merginos!  4u.gif  sakot koju truksta  g.gif  niu man sitoj foto netruksta.. turiu ir su kojom.. bet tada lyg ir masinos pradeda daugiau noret..  g.gif  niu patvarkysiu ir idesi usu kojom veliau  ax.gif

Antajo reikejo jos paprasyti pasisukti kitu kampu, kad geriau tilptu i vertikalu kadra smile.gif arba paciai reikejo paejeti is jos koju puses ir labiau nuo zemes pafotkint smile.gif as taip daryciau bent... smile.gif arba daugiau kirpk pacio fragmento... ir ji man kiek pasvirus, zvilgsnis i kaire, o kadras vaziuoja i apacia desines.. nu kazkas ne taip smile.gif arba truksta nemazo kadro gabalo, arba jo per daug arba nzn... smile.gif spalvos joa, grazios, tik man per sviesu, siek tiek tamsinciau smile.gif

jei nesupyksi, cia tokia mano redakcija butu, tik truksta vos vos pirstuku, nes tiesinant kadra nusikando smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 spalio 2009 - 22:05
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 21:49)
Antajo reikejo jos paprasyti pasisukti kitu kampu, kad geriau tilptu i vertikalu kadra smile.gif arba paciai reikejo paejeti is jos koju puses ir labiau nuo zemes pafotkint smile.gif as taip daryciau bent... smile.gif arba daugiau kirpk pacio fragmento... ir ji man kiek pasvirus, zvilgsnis i kaire, o kadras vaziuoja i apacia desines.. nu kazkas ne taip smile.gif arba truksta nemazo kadro gabalo, arba jo per daug arba nzn... smile.gif spalvos joa, grazios, tik man per sviesu, siek tiek tamsinciau smile.gif

aciu Zitlali! tavo patarimai visada super! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na as padirbesiu dar prie tu foto.. nes ten daug prifotkinau... ax.gif
siaip kol mano didisis plaukimo treniruotej buvo , as parkinge pamaciau masiniuka sita, ir pafotkinau laugh.gif biskikiu bijojau kad seimininkas neateitu laugh.gif
bet modelis sake kad masiniukas stovi ten daznai , tai jeigu nieko doro is sitos serijos nepadarysiu - perfotkinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 00:34)

seniai ka nors dejau jau tai ikeliu siandienos pasvaiciojimus...  ax.gif

user posted image

Ziuriu vienoms koju truksta, kitoms ne smile.gif reiskiasi visiems tiesiog neitiksi. O kaip tau paciai sis kadras? bigsmile.gif
Man asmeniskai labai idomu kokie tie batai hihihi.gif ar su kulniuku ir pan... jauciu priduotu elegancijos kadrui dar daugiau. O kai ju nesimato, manau nuotrauka gelbetu remelis rolleyes.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 10 17, 20:30)
sveikutes, nors ir retokai cia uzsuku, ar bent jau retai,kada ikeliu kokia foto,tai siandien pasirodau su rudenine foto.
user posted image

o sitos as nesupratau blush2.gif nei cia fokuse kas nei ka.... Bet gal cia tik man taip unsure.gif ka kitos galvoja?

QUOTE(elmiuke @ 2009 10 17, 20:47)
ir dar viena,mistiskai miela man  wub.gif
Laipteliai

user posted image

o sitai man virsaus daugiau noretusi, siek tiek daugiau takelio kuris prasideda kai laiptukai baigiasi. Nesiog zvilgsnis sustoja, o noretusi kazkur gilyn ar tolyn ka dueitu blush2.gif Spalvytes grazios rudeniskos, as gal siek tiek daugiau kontrasto prideciau 4u.gif bet tiksliai negaliu pasakyt, nes dabar ziuriu nuotraukas per loptopa.
Atsakyti
Va kas negerai, man atrodo, kad ji paremus masina laiko su nugara.. (net nesusimascius kazkaip patiesinau pagal nugaros linija) ir per daug tai masinai demesio kadre.. kai jos nukerpi visai kitas reikalas, tada ir koju nebetruksta. Antraip jei tiek auto palieki, tada automatiskai daugiau erdves merginai reik, kad nekonkuruotu tarpusavyje jie toje erdveje. Auto yra kaip detale, akcentas, bet ne pagrindinis herojus... cia mano nuomone 4u.gif Dar galvoju bendrai fotografuojant labai stebek linijas... va kai ju tiek daug viename kadre tai kartais gali pasimesti smile.gif pvz dar kadruojant nuotrauka pastebejau, kad mergina sedi po veidrodeliu... tai tas irgi truputi maiso, kaip kepure smile.gif tai asji pakirpau, kad neblaskytu demesio. Nepamesk pagrindinio objekto nuotraukoje smile.gif

O siaip sis kadras sutvarkytas man super duper smile.gif saunuole 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:04)
reiskiasi visiems tiesiog neitiksi.

tai itikt manau niekas ir nebando niekam smile.gif

manau butu puiku,kad pvz iskilus tokiem atvejam temoje kaip sis (dilema: buti ar nebuti tom kojom biggrin.gif) isgirstumem argumentuotas nuomones kodel taip ar vienaip smile.gif jei aisku imanoma, o ne vien grazu ar ne smile.gif tuomet ir autoriui daugiau naudos , daugiau vertingos info ax.gif
Papildyta:

Elmiuke pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip smile.gif o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti 4u.gif cia tokia mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 spalio 2009 - 22:20
zitlali, niu tikrai kad pataisei!!!! zymiai geriau atrodo! aciu!! 4u.gif

Di, del itikimo tai pritariu Zitlali, as nebandau itikt, tiesiog banda uimokt gera iftokint - o be kritikos tai nezinau kaip tai padaryt.. merginos isreiksdamos savo nuomone pagelbeja.. pvz as zinau kad turiu tokia problemike - nukapuju galunes! sitoj foto man nekliuvo.. bet kiek as ju i siuklyne ismeciau piess tai!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:10)

tai itikt manau niekas ir nebando niekam smile.gif manau butu puiku,kad pvz iskilus tokiem atvejam temoje kaip sis (dilema: buti ar nebuti tom kojom biggrin.gif) butu smagu isgirsti argumentuotas nuomones kodel taip ar vienaip smile.gif jei aisku imanoma, o ne vien grazu ar ne smile.gif tuomet ir autoriui daugiau naudos , daugiau vertingos info ax.gif

na kaip fotografijos pradziamoksle ir taip nemazai pasakiau blush2.gif baisu ka nusisneketi, o ir nepastebiu dar tiek kiek reiketu. Cia su laiku tas ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:19)
na kaip fotografijos pradziamoksle ir taip nemazai pasakiau  blush2.gif  baisu ka nusisneketi, o ir nepastebiu dar tiek  kiek reiketu. Cia su laiku tas ateis  smile.gif

Nebijok nusisneket, sakyk ka galvoji, o jei kazkur suklysi pataisysim smile.gif aj, zinok cia visos savos biggrin.gif da ne taip nusikalbu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:17)
pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip smile.gif o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti  4u.gif cia tokia mano nuomone

labai puikiai pasakyta, as irgi isidemejau smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 23:18)
zitlali, niu tikrai kad pataisei!!!! zymiai geriau atrodo!  aciu!!  4u.gif

Di, del itikimo tai pritariu Zitlali, as nebandau itikt, tiesiog banda uimokt gera iftokint - o be kritikos tai nezinau kaip tai padaryt.. merginos isreiksdamos savo nuomone pagelbeja.. pvz as zinau kad turiu tokia problemike - nukapuju galunes! sitoj foto man nekliuvo.. bet kiek as ju i siuklyne ismeciau piess tai!!  ax.gif

tikiu kad niekas nebando itikti, bet bent jau patikti tai bando tikrai wink.gif

p tai kad visiems neitiksi, tai cia tik liaudies patarle tokia wink.gif nieko daugiau as ja ir nenorejau pasakyti 4u.gif
Atsakyti