sveikutes, nors ir retokai cia uzsuku, ar bent jau retai,kada ikeliu kokia foto,tai siandien pasirodau su rudenine foto.
aciu merginos! sakot koju truksta niu man sitoj foto netruksta.. turiu ir su kojom.. bet tada lyg ir masinos pradeda daugiau noret.. niu patvarkysiu ir idesi usu kojom veliau
ir dar viena,mistiskai miela man
Laipteliai
Laipteliai
QUOTE(Loreli @ 2009 10 17, 07:32)
Zitlali, prisidedu prie visų dėl antrosios foto su atspindžiais akiniuose. Liuks. O trečioji man kaip šventinė atvirutė
Oi kaip faina būtų pasimeetinti..... Citra, gausim kada lėkti mes į Vilnių
Oi kaip faina būtų pasimeetinti..... Citra, gausim kada lėkti mes į Vilnių
Aha,reiks kada
antajo, patiko spalvos,ideja, ta masina,merginos apranga, liux foto. Bet koju ir man gaila Ir i akis krito per sviesus merginos veidas
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 20:44)
aciu merginos! sakot koju truksta niu man sitoj foto netruksta.. turiu ir su kojom.. bet tada lyg ir masinos pradeda daugiau noret.. niu patvarkysiu ir idesi usu kojom veliau
Antajo reikejo jos paprasyti pasisukti kitu kampu, kad geriau tilptu i vertikalu kadra arba paciai reikejo paejeti is jos koju puses ir labiau nuo zemes pafotkint as taip daryciau bent... arba daugiau kirpk pacio fragmento... ir ji man kiek pasvirus, zvilgsnis i kaire, o kadras vaziuoja i apacia desines.. nu kazkas ne taip arba truksta nemazo kadro gabalo, arba jo per daug arba nzn... spalvos joa, grazios, tik man per sviesu, siek tiek tamsinciau
jei nesupyksi, cia tokia mano redakcija butu, tik truksta vos vos pirstuku, nes tiesinant kadra nusikando
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 21:49)
Antajo reikejo jos paprasyti pasisukti kitu kampu, kad geriau tilptu i vertikalu kadra arba paciai reikejo paejeti is jos koju puses ir labiau nuo zemes pafotkint as taip daryciau bent... arba daugiau kirpk pacio fragmento... ir ji man kiek pasvirus, zvilgsnis i kaire, o kadras vaziuoja i apacia desines.. nu kazkas ne taip arba truksta nemazo kadro gabalo, arba jo per daug arba nzn... spalvos joa, grazios, tik man per sviesu, siek tiek tamsinciau
aciu Zitlali! tavo patarimai visada super!
na as padirbesiu dar prie tu foto.. nes ten daug prifotkinau...
siaip kol mano didisis plaukimo treniruotej buvo , as parkinge pamaciau masiniuka sita, ir pafotkinau biskikiu bijojau kad seimininkas neateitu
bet modelis sake kad masiniukas stovi ten daznai , tai jeigu nieko doro is sitos serijos nepadarysiu - perfotkinsim
Sveikutes
Ziuriu vienoms koju truksta, kitoms ne reiskiasi visiems tiesiog neitiksi. O kaip tau paciai sis kadras?
Man asmeniskai labai idomu kokie tie batai ar su kulniuku ir pan... jauciu priduotu elegancijos kadrui dar daugiau. O kai ju nesimato, manau nuotrauka gelbetu remelis
o sitos as nesupratau nei cia fokuse kas nei ka.... Bet gal cia tik man taip ka kitos galvoja?
o sitai man virsaus daugiau noretusi, siek tiek daugiau takelio kuris prasideda kai laiptukai baigiasi. Nesiog zvilgsnis sustoja, o noretusi kazkur gilyn ar tolyn ka dueitu Spalvytes grazios rudeniskos, as gal siek tiek daugiau kontrasto prideciau bet tiksliai negaliu pasakyt, nes dabar ziuriu nuotraukas per loptopa.
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 00:34)
Ziuriu vienoms koju truksta, kitoms ne reiskiasi visiems tiesiog neitiksi. O kaip tau paciai sis kadras?
Man asmeniskai labai idomu kokie tie batai ar su kulniuku ir pan... jauciu priduotu elegancijos kadrui dar daugiau. O kai ju nesimato, manau nuotrauka gelbetu remelis
QUOTE(elmiuke @ 2009 10 17, 20:30)
sveikutes, nors ir retokai cia uzsuku, ar bent jau retai,kada ikeliu kokia foto,tai siandien pasirodau su rudenine foto.
o sitos as nesupratau nei cia fokuse kas nei ka.... Bet gal cia tik man taip ka kitos galvoja?
QUOTE(elmiuke @ 2009 10 17, 20:47)
o sitai man virsaus daugiau noretusi, siek tiek daugiau takelio kuris prasideda kai laiptukai baigiasi. Nesiog zvilgsnis sustoja, o noretusi kazkur gilyn ar tolyn ka dueitu Spalvytes grazios rudeniskos, as gal siek tiek daugiau kontrasto prideciau bet tiksliai negaliu pasakyt, nes dabar ziuriu nuotraukas per loptopa.
Va kas negerai, man atrodo, kad ji paremus masina laiko su nugara.. (net nesusimascius kazkaip patiesinau pagal nugaros linija) ir per daug tai masinai demesio kadre.. kai jos nukerpi visai kitas reikalas, tada ir koju nebetruksta. Antraip jei tiek auto palieki, tada automatiskai daugiau erdves merginai reik, kad nekonkuruotu tarpusavyje jie toje erdveje. Auto yra kaip detale, akcentas, bet ne pagrindinis herojus... cia mano nuomone Dar galvoju bendrai fotografuojant labai stebek linijas... va kai ju tiek daug viename kadre tai kartais gali pasimesti pvz dar kadruojant nuotrauka pastebejau, kad mergina sedi po veidrodeliu... tai tas irgi truputi maiso, kaip kepure tai asji pakirpau, kad neblaskytu demesio. Nepamesk pagrindinio objekto nuotraukoje
O siaip sis kadras sutvarkytas man super duper saunuole
Papildyta:
tai itikt manau niekas ir nebando niekam
manau butu puiku,kad pvz iskilus tokiem atvejam temoje kaip sis (dilema: buti ar nebuti tom kojom ) isgirstumem argumentuotas nuomones kodel taip ar vienaip jei aisku imanoma, o ne vien grazu ar ne tuomet ir autoriui daugiau naudos , daugiau vertingos info
Papildyta:
Elmiuke pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti cia tokia mano nuomone
O siaip sis kadras sutvarkytas man super duper saunuole
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:04)
reiskiasi visiems tiesiog neitiksi.
tai itikt manau niekas ir nebando niekam
manau butu puiku,kad pvz iskilus tokiem atvejam temoje kaip sis (dilema: buti ar nebuti tom kojom ) isgirstumem argumentuotas nuomones kodel taip ar vienaip jei aisku imanoma, o ne vien grazu ar ne tuomet ir autoriui daugiau naudos , daugiau vertingos info
Papildyta:
Elmiuke pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti cia tokia mano nuomone
zitlali, niu tikrai kad pataisei!!!! zymiai geriau atrodo! aciu!!
Di, del itikimo tai pritariu Zitlali, as nebandau itikt, tiesiog banda uimokt gera iftokint - o be kritikos tai nezinau kaip tai padaryt.. merginos isreiksdamos savo nuomone pagelbeja.. pvz as zinau kad turiu tokia problemike - nukapuju galunes! sitoj foto man nekliuvo.. bet kiek as ju i siuklyne ismeciau piess tai!!
Di, del itikimo tai pritariu Zitlali, as nebandau itikt, tiesiog banda uimokt gera iftokint - o be kritikos tai nezinau kaip tai padaryt.. merginos isreiksdamos savo nuomone pagelbeja.. pvz as zinau kad turiu tokia problemike - nukapuju galunes! sitoj foto man nekliuvo.. bet kiek as ju i siuklyne ismeciau piess tai!!
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:10)
tai itikt manau niekas ir nebando niekam manau butu puiku,kad pvz iskilus tokiem atvejam temoje kaip sis (dilema: buti ar nebuti tom kojom ) butu smagu isgirsti argumentuotas nuomones kodel taip ar vienaip jei aisku imanoma, o ne vien grazu ar ne tuomet ir autoriui daugiau naudos , daugiau vertingos info
na kaip fotografijos pradziamoksle ir taip nemazai pasakiau baisu ka nusisneketi, o ir nepastebiu dar tiek kiek reiketu. Cia su laiku tas ateis
QUOTE(DI @ 2009 10 17, 23:19)
na kaip fotografijos pradziamoksle ir taip nemazai pasakiau baisu ka nusisneketi, o ir nepastebiu dar tiek kiek reiketu. Cia su laiku tas ateis
Nebijok nusisneket, sakyk ka galvoji, o jei kazkur suklysi pataisysim aj, zinok cia visos savos da ne taip nusikalbu pati
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 17, 23:17)
pirma visai idomi, tik man kiek tustoka, jeigu kazkas butu ant suoliuko sakyciau gal ir taip o dabar toks tik bandymas kazka padaryt... o antra tai laiptukai ir tiek, as kai einu pasivaikscioti panasiai kazkaip viska matau, tai man nelabai, gal pabandyk kitu kampu? prigult, atsisest, paejet sonu nufotkint, tokiu kampu kur tiesiog paprastas zmogus isejes pasivaikscioti nesugalvotu i tuos laiptukus pasiziureti cia tokia mano nuomone
labai puikiai pasakyta, as irgi isidemejau
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 23:18)
zitlali, niu tikrai kad pataisei!!!! zymiai geriau atrodo! aciu!!
tikiu kad niekas nebando itikti, bet bent jau patikti tai bando tikrai
p tai kad visiems neitiksi, tai cia tik liaudies patarle tokia nieko daugiau as ja ir nenorejau pasakyti