Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 22:11)
Ievukis- aciu uz nuoroda, bet vel nelabai suprantu,kaip ten downloadinti  unsure.gif

Paziurejau...Nueik cia ir truputi zemiau po tokia lentele bus Download 1 Download 2 Download 3 parasyta.Ir imk pvz Download 1. Pabandymui parsisiunciau tai toks pat kaip pas mane mirksiukas.gif tikiuosi aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 16 spalio 2009 - 21:49
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 16, 22:47)
Paziurejau...Nueik cia ir truputi zemiau po tokia lentele bus Download 1   Download 2  Download 3 parasyta.Ir imk pvz Download 1. Pabandymui parsisiunciau tai toks pat kaip pas mane mirksiukas.gif tikiuosi aiskiau 4u.gif

o su sita programa galima ne tik paziureti failo informacija bet ir tarkim ja panaikinti, kad kitas per tokia pat programa ziuredamas nieko apie nuotrauka nesuzinotu? Ar cia visai gryba pjaunu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 16 spalio 2009 - 21:55
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 22:45)
o kur cia tie plepalai kur jus tariates?  unsure.gif

http://www.supermama...;#entry31160019
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 22:54)
o su sita programa galima ne tik paziureti failo informacija bet ir tarkim ja panaikinti, kad kitas per tokia pat programa ziuredamas nieko apie nuotrauka nesuzinotu? Ar cia visai gryba pjaunu?  unsure.gif

Tu visiskai teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras!

Valetta, tas auto tai superinis 4u.gif bigsmile.gif o tu cia apti sugalvojai ant medzio veidrodi kabint? rolleyes.gif

seniai ka nors dejau jau tai ikeliu siandienos pasvaiciojimus... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali, prisidedu prie visų dėl antrosios foto su atspindžiais akiniuose. Liuks. O trečioji man kaip šventinė atvirutė
Oi kaip faina būtų pasimeetinti..... Citra, gausim kada lėkti mes į Vilnių biggrin.gif

Antajo, faina foto, spalvos, atspindžiai gražūs, tik man kažkodėl toks kojų nupjaustymas kažkaip nelabai žiūrisi, nors ir ne per sąnarius g.gif
Atsakyti
Pritariu del koju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 spalio 2009 - 10:16
QUOTE(antajo @ 2009 10 16, 23:34)
Valetta, tas auto tai superinis  4u.gif  bigsmile.gif  o tu cia apti sugalvojai ant medzio veidrodi kabint?  rolleyes.gif

radau toki gatveje, kazkas vietoj kelio zenklo matomai pasikabines, kad matytu is kiemo isvaziuodamas biggrin.gif
dekui, kam patiko 4u.gif

Antajo, oho kokia spalva masiniuko bigsmile.gif del koju pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 00:34)
seniai ka nors dejau jau tai ikeliu siandienos pasvaiciojimus...  ax.gif

Kokios grazios spalvos!!!!
Atsakyti
antajo, nuotrauka įdomi 4u.gif tas mašiniukas man priduoda tokio retro "skonio" smile.gif spalvos - tokios gyvos, nzn tikrai labai gražu. nemaišo nei tos kojos nukirptos ax.gif prie to mašiniuko aš dar papozuočiau su ilgom nėriniuotom sukniom, jau dabar mintyse įsivaizduoju kaip gražu ax.gif aišku ne visom gal blush2.gif
Atsakyti
Antajo, man irgi gražu. Ir kojų nukirpimas nemaišo. Tat tik veidas per šviesus... Bet per šviesus tik truputį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 17, 00:34)
labas vakaras!

Valetta, tas auto tai superinis  4u.gif  bigsmile.gif  o tu cia apti sugalvojai ant medzio veidrodi kabint?  rolleyes.gif

seniai ka nors dejau jau tai ikeliu siandienos pasvaiciojimus...  ax.gif

user posted image

bigsmile.gif jau kokia smagi nuotrauka, ryski, labai patoiko 4u.gif bet koju man truksta 4u.gif
Atsakyti