Paziurejau...Nueik cia ir truputi zemiau po tokia lentele bus Download 1 Download 2 Download 3 parasyta.Ir imk pvz Download 1. Pabandymui parsisiunciau tai toks pat kaip pas mane tikiuosi aiskiau
Paziurejau...Nueik cia ir truputi zemiau po tokia lentele bus Download 1 Download 2 Download 3 parasyta.Ir imk pvz Download 1. Pabandymui parsisiunciau tai toks pat kaip pas mane tikiuosi aiskiau
o su sita programa galima ne tik paziureti failo informacija bet ir tarkim ja panaikinti, kad kitas per tokia pat programa ziuredamas nieko apie nuotrauka nesuzinotu? Ar cia visai gryba pjaunu?
o su sita programa galima ne tik paziureti failo informacija bet ir tarkim ja panaikinti, kad kitas per tokia pat programa ziuredamas nieko apie nuotrauka nesuzinotu? Ar cia visai gryba pjaunu?
Zitlali, prisidedu prie visų dėl antrosios foto su atspindžiais akiniuose. Liuks. O trečioji man kaip šventinė atvirutė Oi kaip faina būtų pasimeetinti..... Citra, gausim kada lėkti mes į Vilnių
Antajo, faina foto, spalvos, atspindžiai gražūs, tik man kažkodėl toks kojų nupjaustymas kažkaip nelabai žiūrisi, nors ir ne per sąnarius
antajo, nuotrauka įdomi tas mašiniukas man priduoda tokio retro "skonio" spalvos - tokios gyvos, nzn tikrai labai gražu. nemaišo nei tos kojos nukirptos prie to mašiniuko aš dar papozuočiau su ilgom nėriniuotom sukniom, jau dabar mintyse įsivaizduoju kaip gražu aišku ne visom gal