Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 22:00)
ne, skaitmeninis smile.gif
nuuu kaip cia pasakius biggrin.gif viska galima... tik ar verta

o as manau kad ne viska smile.gif tikrai yra beviltisku variantu, nu bent jau pas mane doh.gif buvo kelios nuotraukos kurias taip stengiausi isgelbeti ir niekaip nepavyko. Ir kadruoti bandziau ir pan, ir vis tiek sh..... gaudavosi. O va kur geras tai jau beveik nieko ir nereik su juo daryt blush2.gif
Atsakyti
Zit, man antra labai smagi del tu atspindziu akiniuose bigsmile.gif Pirmoj kazkas neto, actionas gal kazkoks?, bet kazkaip man ryskumo lyg truksta g.gif (persiprasau jei laptopo bedos doh.gif ).

O as per savo durna galva zinokit savaitgaliui issinuomavau 35-tuka 1,4, kazkokiom skersom akim suspaudziau knopkes fotorente biggrin.gif isivaizdavau, kad imu f2 pasibandymui lotuliukas.gif Dabar turiu laaabai sustra objektyva ir bus baisi geda jei neispausiu nei vieno bent pusetino kadro blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 18:55)
KAs ten per pandos  unsure.gif

Cia dar pora :
user posted image

user posted image

Cia momentas dar is krikstynu (dar nesutvarkiau, o kaip geda, sakes)
user posted image

Pirmoj veido oda ir man uzkliuvo. Tokia nelygi, kairej ryskiau, desinej blankiau, bet siaip fain. Tas blikiukas toks fotogeniskas. Ir dar akytes lyg nevisai fokuse g.gif
Antra jegine, tas atspindys akiniuose VEZA! thumbup.gif Originaliai tu cia sugalvojai.
Is krikstynu irgi patiko, paprsat, be tvat kazkuom zavi.

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 19:22)
Nu tai as vis siulausi siulausi isnaudojama, bet, kad nieks neina su manim tongue.gif gi 'arkliu fotkint' tai nebutinai pazodziui suprast laugh.gif

aciu  4u.gif

Tai gal sutariam pirmadieni parodyti pirmuosius veidrodinius kliedesius?  bigsmile.gif savaitgali kaip tik turit vaikus vyram palikt issimalevot ir pirmyn tongue.gif

Kur Rico?  g.gif

Siulaisi, siulaisi, vilnietes matai mandros, nelabai nori, o as kaipmat prisistatyciau, bet vat, tolokai vaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 spalio 2009 - 21:08
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 22:04)
o as manau kad ne viska smile.gif tikrai yra beviltisku variantu, nu bent jau pas mane  doh.gif  buvo kelios nuotraukos kurias taip stengiausi isgelbeti ir niekaip nepavyko. Ir kadruoti bandziau ir pan, ir vis tiek sh..... gaudavosi. O va kur geras tai jau beveik nieko ir nereik su juo daryt  blush2.gif

su ps mokant gali ir nupiest ta kadra..taip, kad galima tikrai smile.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 10 16, 22:05)
Zit, man antra labai smagi del tu atspindziu akiniuose bigsmile.gif Pirmoj kazkas neto, actionas gal kazkoks?, bet kazkaip man ryskumo lyg truksta g.gif (persiprasau jei laptopo bedos doh.gif ).

ne, pirmoje tiesiog saule nublukino sviecianti tiesiai i obj, bet uztad saules zuiki turiu biggrin.gif man tai patinka... ax.gif bet aciu
Atsakyti
Na merginos, ryt pasiimu (jei kas iš panosės nenugvelbs) Nikon D80 body. Nutariau, kad pradžiai mokėti didelius pinigus nelabai verta. Jei viskas bus OK, vėliau pasikeisiu smile.gif
Dabar prašymas - kokį objektyvą pirkti? Mėgstu fotografuoti gamtą, taip pat visokius vabaliukus (makro). Na ir kokius baliukus, vaikus, žmones norėčiau papyškinti. Ką patartumėt? ar čia su vienu neapsieisiu?

Zitlali, labai graži antra.
Atsakyti
Ievukis- aciu uz nuoroda, bet vel nelabai suprantu,kaip ten downloadinti unsure.gif

Valetta- su veidrodziu medyje labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Gaure, ner tokio visiem galam tinkamo smile.gif kiek issileist gali? As jamciau kaip mano, Sigma 50mm f1.4 smile.gif imanoma geles ir vabalus fotkint, plius sviesus, astrus, gali ir peizaza nufotografuoti ir t.t. ir panasiai. Jei gali maziau skirt pinigu, tai Nikkor 50mm 1.4, jei da maziau nikkor 50mm 1.8 smile.gif vienareiksmiskai, zumo neimciau, bo gera ipirkt isvis brungu smile.gif jau nekalbu apie sviesu, patalpose nebepafotkinsi smile.gif o ziema arteja, kai naturalios sviesos visai minimaliai smile.gif

O siaip yra tema apie objektyvus, pasiskaitinek, kad cia nepripliurpti, siaip daug info ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 21:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 22:11)
Gaure, ner tokio visiem galam tinkamo smile.gif kiek issileist gali? As jamciau kaip mano, Sigma 50mm f1.4 smile.gif imanoma geles ir vabalus fotkint, plius sviesus, astrus, gali ir peizaza nufotografuoti ir t.t. ir panasiai. Jei gali maziau skirt pinigu, tai Nikkor 50mm 1.4, jei da maziau nikkor 50mm 1.8 smile.gif vienareiksmiskai, zumo neimciau, bo gera ipirkt isvis brungu smile.gif jau nekalbu apie sviesu, patalpose nebepafotkinsi smile.gif o ziema arteja, kai naturalios sviesos visai minimaliai smile.gif

O siaip yra tema apie objektyvus, pasiskaitinek, kad cia nepripliurpti

Dėkui, lekiu į objektyvus pioneer.gif
Atsakyti
Zitlali, man irgi pirmoje su spalvom kazkas neto g.gif O antra ir trecia labai super, del tu paciu priezasciu, kurias merginos jau isdeste smile.gif

Bliamba kaip noreciau prie taves prisijungti sekmadieni, tik vat nezinau, kaip is namu pavyktu istrukti doh.gif ...bo vyras apsirgo. Sake, kad visa savaitgali lovoj gules, gydysis...
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 16, 22:05)

O as per savo durna galva zinokit savaitgaliui issinuomavau 35-tuka 1,4, kazkokiom skersom akim suspaudziau knopkes fotorente biggrin.gif isivaizdavau, kad imu f2 pasibandymui lotuliukas.gif  Dabar turiu laaabai sustra objektyva ir bus baisi geda jei neispausiu nei vieno bent pusetino kadro blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

o kur cia tokius gerius nuomoja? bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 22:07)
su ps mokant gali ir nupiest ta kadra..taip, kad galima tikrai smile.gif
ne, pirmoje tiesiog saule nublukino sviecianti tiesiai i obj, bet uztad saules zuiki turiu biggrin.gif man tai patinka...  ax.gif bet aciu

smarkiai paveikstus PS kadrus tikrai galima atpazinti. Ir man tai jau nera labai grazu blush2.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 16, 22:09)
Na merginos, ryt pasiimu (jei kas iš panosės nenugvelbs) Nikon D80 body. Nutariau, kad pradžiai mokėti didelius pinigus nelabai verta. Jei viskas bus OK, vėliau pasikeisiu smile.gif
Dabar prašymas - kokį objektyvą pirkti? Mėgstu fotografuoti gamtą, taip pat visokius vabaliukus (makro). Na ir kokius baliukus, vaikus, žmones norėčiau papyškinti. Ką patartumėt? ar čia su vienu neapsieisiu?

Zitlali, labai graži antra.

pas mane yra kitinis objektyvas ir dar pirkausi sigma 50-2,8 MACRO, tikrai neblogas, ir makro gerai su juo fotografuojasi smile.gif ir portretams tinka.

QUOTE(Tiny @ 2009 10 16, 22:26)

Bliamba kaip noreciau prie taves prisijungti sekmadieni, tik vat nezinau, kaip is namu pavyktu istrukti  doh.gif ...bo vyras apsirgo. Sake, kad visa savaitgali lovoj gules, gydysis...

nors as naujoke pas jus, bet ir as noreciau, bet as prisegta prie maziuko, maitinu dar. Tai max iseitu 2 val istrukti... o cia labai mazai.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 16, 22:26)
Zitlali, man irgi pirmoje su spalvom kazkas neto  g.gif O antra ir trecia labai super, del tu paciu priezasciu, kurias merginos jau isdeste  smile.gif

Bliamba kaip noreciau prie taves prisijungti sekmadieni, tik vat nezinau, kaip is namu pavyktu istrukti  doh.gif ...bo vyras apsirgo. Sake, kad visa savaitgali lovoj gules, gydysis...

g.gif nu zho.. einu antrakart ziuret detaliai biggrin.gif aciu.
O ryt nenori? Ar ryt irgi jis gydisis? Ilgai nebutume siaip...

QUOTE(DI @ 2009 10 16, 22:32)
nors as naujoke pas jus, bet ir as noreciau, bet as prisegta prie maziuko, maitinu dar. Tai max iseitu 2 val istrukti... o cia labai mazai.

mm... nu joa... bo vaziuot gabaliukas kelio... g.gif O siaip .. klausykit.. einam i plepalus del myto a? smile.gif pasitarsim normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 21:44
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 22:43)
g.gif nu zho.. einu antrakart ziuret detaliai biggrin.gif aciu.
O ryt nenori? Ar ryt irgi jis gydisis? Ilgai nebutume siaip...
mm... nu joa... bo vaziuot gabaliukas kelio...  g.gif O siaip .. klausykit.. einam i plepalus del myto a? smile.gif pasitarsim normaliai

o kur cia tie plepalai kur jus tariates? unsure.gif
Atsakyti