Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 17:59)
Ilgint islaikyma, placiau atvert diafragma, kelt ISO, arba vienas is keliu arba visi smile.gif iso kelk, nebijok. Plius gali ekspozicija pasidinti , i pliusa nustatyk, iki 5iu turetu leisti... tuomet fotografuosi paprastai kaip fotografuoji bet bus sviesiau gerokai smile.gif

va va, situos visus zinau, tik beveik ne vieno nenaudoju, kazkodel..... nors dazniausiai jei reikia sviesesnes foto tai ekspozicija didinu smile.gif ok meginsiu ir ISO byyyyyyyyyski pakelt lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 20:22)
Nu tai as vis siulausi siulausi isnaudojama, bet, kad nieks neina su manim tongue.gif gi 'arkliu fotkint' tai nebutinai pazodziui suprast laugh.gif

aciu  4u.gif

Tai gal sutariam pirmadieni parodyti pirmuosius veidrodinius kliedesius?  bigsmile.gif savaitgali kaip tik turit vaikus vyram palikt issimalevot ir pirmyn tongue.gif

Kur Rico?  g.gif

cia tai tokiom uzuominok kalbat, nieko nesupratau. Tai arkliu ar ne arkliu fotkint eisit? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 16, 20:35)
nu kad nebuciau vien pasyvi naujoke...idedu ir savo nesamone  biggrin.gif

user posted image

niu man cia tik seksualios vyro lupos, o daugiau tai nieko ypatingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 21:05)
va va, situos visus zinau, tik beveik ne vieno nenaudoju, kazkodel..... nors dazniausiai jei reikia sviesesnes foto tai  ekspozicija didinu smile.gif  ok meginsiu ir ISO byyyyyyyyyski pakelt  lotuliukas.gif

niu man cia tik seksualios vyro lupos, o daugiau tai nieko ypatingo  blush2.gif

o kodel tu ISO taip nemegsti? g.gif biggrin.gif

tai ir ner ten nieko ypatingo biggrin.gif gi fotkinu beleka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 19:55)
KAs ten per pandos  unsure.gif

Cia dar pora :
user posted image

user posted image

Cia momentas dar is krikstynu (dar nesutvarkiau, o kaip geda, sakes)
user posted image

pirmoj, man veido oda nelabai kazkaip... Moteris turbut strazdaneliu daug turi, siaip grazu, bet va nuotraukoj sitoj pablyskus tokia, na ... nesiziurei butent oda.
antra reklamine smile.gif labai faina, net isivaizduoju ja didele ant kokio namo sienos smile.gif kad ir akiniu reklamai smile.gif
trecia irgi man patinka, labai trapi ir elegantiska 4u.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 16, 21:11)
o kodel tu ISO taip nemegsti? g.gif  biggrin.gif

tai ir ner ten nieko ypatingo biggrin.gif gi fotkinu beleka smile.gif

tai ISO duoda triuksmu daug...

panasia nuotrauka as irgi turiu, savo vyro hihihi.gif

Atsakyti
Fea, nelabai tinka toks poziuris manau smile.gif nuotraukos cia dedamos tos, kurios tavo galva yra ok, bet nori, kad jas pakritikuotu, t.y. susakytu kas is technines puses slubuoja kitu akimis ziurint. Jei visi prades'beleka' tavo zodziais metyti bus bardakas. Taigi jei manai, kad si foto tau ok, tuomet papasakosiu ka apie ja manau, o jei cia tik siaip tai tada tiek to.

Keliant ISO paprastai triuksmai lenda, bet cia nuo aparato priklauso. Pas mane nuo 400 kazkur jau viskas, triuksmauja, o jei su ps pasviesinu tai be blur'o nebeapsieinu tvarkant foto ... bet iki 400 kelt galima, vis sis tas smile.gif

DI as varysiu arkliu fotkint, jei kas jungsis kartu tai ir ta kazka pafotkinsiu, anokia paslaptis smile.gif

Aciu uz pastabas smile.gif del odos kazkaip neuzkliuvo g.gif reiks is arciau pasiziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 20:23
Dar norejau paklausti Zitlali, ar sitos nuotraukos koreguotos ar tokios kaip nufotkinai? 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, antra nuotrauka su akiniais - na tikrai pasakiško grožio wub.gif
tas atspindys toks įdomus ir paslaptingas.. labai labai gražu.. wub.gif ir spalvos ir lapai, tokia svajingai romantiška man ta nuotrauka, spoksau ir spoksau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 21:18)
Fea, nelabai tinka toks poziuris manau smile.gif  nuotraukos cia dedamos tos, kurios tavo galva yra ok, bet nori, kad jas pakritikuotu, t.y. susakytu kas is technines puses slubuoja kitu akimis ziurint. Jei visi prades'beleka' tavo zodziais metyti bus bardakas. Taigi jei manai, kad si foto tau ok, tuomet papasakosiu ka apie ja manau, o jei cia tik siaip tai tada tiek to.

Keliant ISO paprastai triuksmai lenda, bet cia nuo aparato priklauso.  Pas mane nuo 400 kazkur jau viskas, triuksmauja, o jei su ps pasviesinu tai be blur'o nebeapsieinu tvarkant foto ... bet iki 400 kelt galima, vis sis tas smile.gif

DI as varysiu arkliu fotkint, jei kas jungsis kartu tai ir ta kazka pafotkinsiu, anokia paslaptis smile.gif

Aciu uz pastabas smile.gif del odos kazkaip neuzkliuvo  g.gif reiks is arciau pasiziureti

ot..... buciau fotogeniskesne, prisijunciau ax.gif o beja Tu is kur? Ir kur arkliu gausi ??
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 21:24)
Dar norejau paklausti Zitlali, ar sitos nuotraukos koreguotos ar tokios kaip nufotkinai?  4u.gif

kreguotos koreguotos smile.gif baik tu... as nezinau kas fotografuodamas su skaitmena nekoreguoja net minimaliai smile.gif gal yra tokiu... bet asmeniskai nesutikau smile.gif aj sutikau viena.. bet jis fotografuoja peizazus, miestu panoramas... bet visvien sharpa, kontrasta, sviesuma koreguoja smile.gif gal jei pajegesnis mano aparatas butu tai maziau lysciau, bet kazi...

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 16, 21:26)
Zitlali, antra nuotrauka su akiniais - na tikrai pasakiško grožio  wub.gif
tas atspindys toks įdomus ir paslaptingas.. labai labai gražu.. wub.gif ir spalvos ir lapai, tokia svajingai romantiška man ta nuotrauka, spoksau ir spoksau  biggrin.gif

4u.gif aciu labai

Di ir kitos merginos, plepalus ne i tema keliam cia smile.gif http://www.supermama...howtopic=503389
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 20:35
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 21:28)
kreguotos koreguotos smile.gif baik tu... as nezinau kas fotografuodamas su skaitmena nekoreguoja net minimaliai smile.gif gal yra tokiu... bet asmeniskai nesutikau smile.gif aj sutikau viena.. bet jis fotografuoja peizazus, miestu panoramas... bet visvien sharpa, kontrasta, sviesuma koreguoja smile.gif gal jei pajegesnis mano aparatas butu tai maziau lysciau, bet kazi...
4u.gif aciu labai

smile.gif as irgi galvoju kad visi taiso, as irgi koreguoju, nors kartais ir ne..
Tai vat dar daug kas priklauso nuo sugebejimo PS naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 21:36)
smile.gif as irgi galvoju kad visi taiso, as irgi koreguoju, nors kartais ir ne..
Tai vat dar daug kas priklauso nuo sugebejimo PS naudotis  blush2.gif

na, taip smile.gif vienu metu maniau, kad kuo maziau reik koreguot, ir t.t. tikrai taip ir db taip manau, kuo geriau nufotografuosi tuo maziau reikes varvint akis prie kompo smile.gif bet pvz kad ir kiek su skaitmena buciau besistengus kazkaip neatsakingai visvien pyskinosi iki kol ta juostinuka nepradejau naudot. Ten kazkaip labai apgalvoji pries nuspaudziant mygtuka, nes as nekoreguoju tu nuotrauku, tad zinau, kad kas gausis tas, o kadro nesinori sugadint, cia ne kaip skaitmenoj, cia ir pinigus kainuoja biggrin.gif tai va... tai kazkaip vis ziuriu maziau lendu su ps.. tprsme visvien nemazai, bet maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 21:40)
na, taip smile.gif vienu metu maniau, kad kuo maziau reik koreguot, ir t.t. tikrai taip ir db taip manau, kuo geriau nufotografuosi tuo maziau reikes varvint akis prie kompo smile.gif bet pvz kad ir kiek su skaitmena buciau besistengus kazkaip neatsakingai visvien pyskinosi iki kol ta juostinuka nepradejau naudot. Ten kazkaip labai apgalvoji pries nuspaudziant mygtuka, nes as nekoreguoju tu nuotrauku, tad zinau, kad kas gausis tas, o kadro nesinori sugadint, cia ne kaip skaitmenoj, cia ir pinigus kainuoja biggrin.gif tai va... tai kazkaip vis ziuriu maziau lendu su ps.. tprsme visvien nemazai, bet maziau smile.gif

o sitie paskutiniai kadrai daryti su juostiniu?

kad ir kaip juosta mane zavetu as jai dar nepriprendau blush2.gif manau reik dar daug daug dirbti su skaitmena, o tada jau ir juosta galima i rankas paimti.

o kita vertus, jeigu kadras blogas tai joks PS jo nesutvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 16, 21:58)
o sitie paskutiniai kadrai daryti su juostiniu?
o kita vertus, jeigu kadras blogas tai joks PS jo nesutvarkys  rolleyes.gif

ne, skaitmeninis smile.gif
nuuu kaip cia pasakius biggrin.gif viska galima... tik ar verta
Atsakyti