Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 15:46)
Nd as uzskaityciau, mano pirmieji irgi tamsus buvo, kol ikirtau kas kaip ten darosi, ka pasukt, kad sviesiau butu tongue.gif ateis laikas ir fotografuos sviesiau manau...  ax.gif

ar cia apie mane? blush2.gif Jei taip tai aciu smile.gif

o ka ten reik pasukti kad sviesiau butu? rolleyes.gif supratu kad klausimas kvailai skamba, bet kad jau uzsiminei tai idomu dabar smile.gif nes as sviesinu dazniausiai ilgindama islaikyma, iso kaip jau minejau nemestu didesnio nei 100 unsure.gif

QUOTE(multti @ 2009 10 16, 17:21)
Žiū man su užskaitymu nekas  biggrin.gif  biški problemos su laptopu, pakrovėjas sugedo, tai per tą laiką kol tvarkys, tobulinsiuos su WB  unsure.gif

lauksim tavo darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Ilgint islaikyma, placiau atvert diafragma, kelt ISO, arba vienas is keliu arba visi smile.gif iso kelk, nebijok. Plius gali ekspozicija pasidinti , i pliusa nustatyk, iki 5iu turetu leisti... tuomet fotografuosi paprastai kaip fotografuoji bet bus sviesiau gerokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 17:59)
Ilgint islaikyma, placiau atvert diafragma, kelt ISO, arba vienas is keliu arba visi smile.gif iso kelk, nebijok. Plius gali ekspozicija pasidinti , i pliusa nustatyk, iki 5iu turetu leisti... tuomet fotografuosi paprastai kaip fotografuoji bet bus sviesiau gerokai smile.gif

jei jau durni klausimai,tai as irgi paklausiu..niekaip neprisimenu,kaip ta ekspozicija didinasi blush2.gif (o gal ir nezinojau,tai ir ka prisimint lotuliukas.gif ) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 16, 18:01)
jei jau durni klausimai,tai as irgi paklausiu..niekaip neprisimenu,kaip ta ekspozicija didinasi blush2.gif  (o gal ir nezinojau,tai ir ka prisimint lotuliukas.gif ) blush2.gif  blush2.gif

Priklauso koks fotikas, pas mane prie virsutinio ekranelio (ne ten kur matosi foto, ten kur nustatymai visi matosi) yra mygtukas toks +/- tai paspaudi, laikai ir su ratuku keiti smile.gif pabandyk kadra ta pati nejudinant skirtingai nusireguliavusi nufotografuoti, nekeiciant nustatymu pagrindiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 18:03)
Priklauso koks fotikas, pas mane prie virsutinio ekranelio (ne ten kur matosi foto, ten kur nustatymai visi matosi) yra mygtukas toks +/- tai paspaudi, laikai ir su ratuku keiti smile.gif pabandyk kadra ta pati nejudinant skirtingai nusireguliavusi nufotografuoti, nekeiciant nustatymu pagrindiniu smile.gif

ai sitas thumbup.gif jojo,zinojau zinojau biggrin.gif tik tikrai nenaudojau niekad blush2.gif ant 0 visada laikydavau blush2.gif aciuuu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 16 spalio 2009 - 17:07
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 23:53)
Bet prieš tai reikia nusipirkti kuo fotografuoti  doh.gif
Šiaip aš už Nikon'ą, bet šiandien taip subalamūtijo su Pentax'u, kad pasimetusi likau absoliučiai.

Kai ieškojom fotoaparato, vieną dieną tėtis po ilgų paieškų grįžęs pasakė:
- toks vienas sakė, kad su Pentaxu fotografuoja tikri menininkai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu man šakės kaip juokinga buvo. ir, beabejo, paaiškėjo, kad ir pats tokių faktų skleidėjas yra tikras meninkas su pentaxu biggrin.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 14:40)
Panos,help, kas turit nuoroda,kur galim parsisiusti Exif Panda programa? Senam kompe palikau

Kompe turiu, o radau kažkur seniausiose Pažengusiųjų temose. Paieškosiu.
Pala, pas mane PowerExif, bet panad nupiešta. Aš dar vis apie tą patį? unsure.gif
Atsakyti
KAs ten per pandos unsure.gif

Cia dar pora :
user posted image

user posted image

Cia momentas dar is krikstynu (dar nesutvarkiau, o kaip geda, sakes)
user posted image
Atsakyti
Zitlali, ta antra su lapais wub.gif wub.gif eina sau..ir as tokios noreciau...nu kas as ten buciau, vietoj tos merginos biggrin.gif nu laabai rudenine silta tokia fotke thumbup.gif net ruduo nebe toks bjaurus smile.gif
Atsakyti
Nu tai as vis siulausi siulausi isnaudojama, bet, kad nieks neina su manim tongue.gif gi 'arkliu fotkint' tai nebutinai pazodziui suprast laugh.gif

aciu 4u.gif

Tai gal sutariam pirmadieni parodyti pirmuosius veidrodinius kliedesius? bigsmile.gif savaitgali kaip tik turit vaikus vyram palikt issimalevot ir pirmyn tongue.gif

Kur Rico? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 spalio 2009 - 19:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 20:22)
Nu tai as vis siulausi siulausi isnaudojama, bet, kad nieks neina su manim tongue.gif gi 'arkliu fotkint' tai nebutinai pazodziui suprast laugh.gif

kad tu sakei labai anksti pas tuos arklius aisi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 16, 20:27)
kad tu sakei labai anksti pas tuos arklius aisi biggrin.gif

Ziurint kokia diena bus ir kaip vaikas nakti miegos, jei leis pailset tai noreciau kokia 7-8 judet, jei neleis apie pietus, o jei visai neleis tai nevaziuosiu ir varysiu i parka ar miska galvos vedint
Atsakyti
nu kad nebuciau vien pasyvi naujoke...idedu ir savo nesamone biggrin.gif

user posted image

Atsakyti