Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 10 16, 12:51)
aciu Citra  4u.gif  orchideja emiau nes ji balta visiskai tik krasciukai kai kur ruzavi. bet patys lziedai yra balti. PRE nuotraukoj geriausiai  matosi.
o ka darot su Exif Panda? as tik Photoshopa naudoju

Na as sito neuzskaityciau nd, nes ir foto tamsokos rolleyes.gif

Rodo foto exif - parametrus,kurie buvo nustatyti foto. Islaikyma, iso, zidinio nuotoli ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 spalio 2009 - 12:54
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 13:52)
Na as sito neuzskaityciau nd, nes ir foto tamsokos  rolleyes.gif

Rodo foto exif - parametrus,kurie buvo nustatyti foto. Islaikyma, iso, zidinio nuotoli ir pan.

oooo kaip idomu bigsmile.gif
Papildyta:
o nuotraukos tamsokos, gal del to, kad fonas tamsus, tamsiai rudas.

na bet jei jau kankinsit mane toliau tai perfotografuosiu ir sita rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 13:52)

man tai sita rodo Nikon transfer programa...buvo prie fotiko kompakte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:40)

Merginos, del tos temos, gal padarom menesio ND tema, bet ne konkursine? tiesiog, savo malonumui, ne konkurencijai wink.gif

O GAL ILGIAU? blush2.gif as nespesiu jauciu unsure.gif

p.s. zitlali patiko man tavo foto su mamyte ir vaikuciu smile.gif ypac nr2 wub.gif ta saules sviesa, na viskas zodziu taip gerai toje fotkeje smile.gif)) biggrin.gif nerandu siandien zodziu lotuliukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 13:09)

i veidrodziu tema blush2.gif  tik cia ne as biggrin.gif

wow bigsmile.gif saunuole kokia cool.gif
Atsakyti
na va, norejau balta kiausini fotografuoti, bet namie tik rudi doh.gif taigi fotografau vata, kaip zinia ji balta, bent jau pas mus namuose. fotografuota vonioje, kad visai dienos sviesos nebutu.

PRE
user posted image

AUTO
user posted image

LEMPA
user posted image
Atsakyti
Citra paziurek cia mirksiukas.gif jei ka tai galesiu per skype imesti mirksiukas.gif Nepamenu kur buvau radusi g.gif
Valetta idomiai su tuo veidrodziu mirksiukas.gif
Zitlali kaip visada labai patiko wub.gif
DI kol parasiau pamaciau kad idejai perdarytus wb nd doh.gif As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 16 spalio 2009 - 13:22
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 16, 14:18)

DI kol parasiau pamaciau kad idejai perdarytus wb nd doh.gif As uzskaitau 4u.gif

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
DI, uzskaitau 4u.gif bet foto galetu buti sviesesnes mirksiukas.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 16, 13:15)
wow  bigsmile.gif  saunuole kokia  cool.gif

tokia ten ir saunuole, po savo archyvus knaisiojuos blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 10 16, 13:18)
Valetta idomiai su tuo veidrodziu mirksiukas.gif

4u.gif

cia dar is archyvu blush2.gif su veidrodeliu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 16 spalio 2009 - 13:42
QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 14:42)
DI, uzskaitau 4u.gif bet foto galetu buti sviesesnes  mirksiukas.gif

tokia ten ir saunuole, po savo archyvus knaisiojuos blush2.gif  4u.gif
4u.gif

cia dar is archyvu blush2.gif su veidrodeliu  4u.gif

user posted image

Aciu, del sviesumo tai as labai nesistengiau demesio i tai kreipti. O siaip tai zinau kad galima butu ISO kelti, bet as to laaaaabai nemegstu, arba dar galima Expo didinti, sito nepadariau, niu arba islaikyma ilginti, bet tada jau stovo reiketu kad nesilietu nuotrauka. Bet kad sviesiau tai zinau, geriau butu 4u.gif

man antra mielesne smile.gif veidrodis toks super wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:40)
Merginos, del tos temos, gal padarom menesio ND tema, bet ne konkursine? tiesiog, savo malonumui, ne konkurencijai

super mintis drinks_cheers.gif
---
O fotkės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 22:43)
Paskutinėmis dienomis tik tą ir darau  doh.gif  Baigiu nukvakti  mirksiukas.gif  Šiaip Pentax K20 D lygina su Canon EOS 40D ir Nikon D90. Tai man labai rimtas argumentas dėl jo kokybės.

aš manau, kad vardas iš niekur neatsiranda tongue.gif Kad kokybė gera, nesiginčyju, visai tikėtina, bet pasidomėk objektyvais ir kitais priedais mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 16, 09:11)
As pradzioje kvadrato vengdavau, bet db labai normaliai ziuriu i toki kadravima smile.gif juk senesni vidutinio formato aparatai tik ir fotografuodavo 6x6, tad cia jokios anomalijos... (beje vakar kaip tik toki isigijau  bigsmile.gif ), bet dekui uz komentara Melodi smile.gif

sveikinu priėmus sprendimą ir įsigijus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 14:42)

ši kokia faina thumbup.gif
Atsakyti
Aciu dar karta visom 4u.gif

Nd as uzskaityciau, mano pirmieji irgi tamsus buvo, kol ikirtau kas kaip ten darosi, ka pasukt, kad sviesiau butu tongue.gif ateis laikas ir fotografuos sviesiau manau... ax.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 13:09)
i veidrodziu tema blush2.gif  tik cia ne as biggrin.gif

eik eik laugh.gif patiko ta dar kur ant medzio veidrodis... ax.gif
Atsakyti
Žiū man su užskaitymu nekas biggrin.gif biški problemos su laptopu, pakrovėjas sugedo, tai per tą laiką kol tvarkys, tobulinsiuos su WB unsure.gif
Atsakyti