Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu merginos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mane irgi nebeliko noro... o taip pat ir laiko...
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:35)
Pritariu Inesai smile.gif cia labai individualu ka pasirinksi smile.gif
user posted image

Sita man wub.gif
Atsakyti
Manau, kad rudenine depresija pasigavo jus smile.gif islyskit be vyru ir vaiku tik su fotiku kur i gamta, pasivaiksciokit, pamedituokit, neskubekit (!) prasivalys galva ir ikvepimas atsiras smile.gif jeigu norit sekmadieni vaziuoju pas arklius, bet anksti ryte, galiu pasiimt smile.gif tik botu reik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 15, 22:15)
Kokybiski,kokybiski.Sakau,pasziurek i objektyvu pasirinkima ir kaina.Aisku,Nikonai brangiausi,bet kiek teko skaityti,tai Nikoniskai labiausiai patenkinti savo foto kokybe mirksiukas.gif
Zitlali,kaip visada pas tave grazu bigsmile.gif

Pritariu smile.gif As pati neseniai rinkausi ir svarsciau pentaxo varianta, kuri atmeciau isnagrinejus objektyvu ir kitu priedu pasirinkima ir kainas.
Kazkuriam zurnale skaiciau palyginima Nikon D90 ir Canon 500D su fotkem darytom ivairiom salygom ir ivairiais rezimais, tai siaip sakyciau skonio reikalas. Su Canonu kazkokios sviesesnes fotkes, su NIkonu spalvos grynesnes mano akim ziurint ax.gif

As uz ND su veidrodziais drinks_cheers.gif

Zitlali, jei jau kabintis tai man nelabai ziurisi pati pirma, kad kvadratas ax.gif O siaip tai kaip visada, pavyksta tau sauniai portretai wub.gif

Atsakyti
As pradzioje kvadrato vengdavau, bet db labai normaliai ziuriu i toki kadravima smile.gif juk senesni vidutinio formato aparatai tik ir fotografuodavo 6x6, tad cia jokios anomalijos... (beje vakar kaip tik toki isigijau bigsmile.gif ), bet dekui uz komentara Melodi smile.gif

Vienzo jei kas noresit sekmadieni tai skype arba AZ smile.gif susitarsim
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 10 15, 19:25)
Sveikos  4u.gif
Man atrodo, kad gerai  ax.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 20:52)
thumbup.gif
Man atrodo gerai

QUOTE(Ievukis @ 2009 10 15, 22:20)

DI manau su wb gerai dabar mirksiukas.gif

Aciuuu smile.gif siandien eisiu ''dabaiginet'' ND ar tiksliau pavadint gal reikia Stojamuju darbu smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:35)
Pritariu Inesai smile.gif cia labai individualu ka pasirinksi smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man va sitos 3 pacios paciausios smile.gif pirmoje, zvilgsnis labai gyvas, antra is vis nereali, o su leliais wub.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia vel tersiu eteri su savo namu darbais doh.gif blush2.gif nu bet reikia gi. grozio neieskokit, cia tik techniniai ND smile.gif rolleyes.gif

Taigi, trukt uz vadziu vel is pradziu..

1. 3 daiktai.
user posted image

user posted image

user posted image

2. 1 daiktas, skirtinga diafragma.

f 2/8
user posted image

f 5
user posted image

f 7/1
user posted image

3. Zoominimas
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
5. WB Dirbtineje svietoje.

PRE
user posted image

LEMPA
user posted image

AUTO
user posted image

WB Naturalioje sviesoje.

PRE
user posted image

AUTO
user posted image

CLOUDY
user posted image

Papildyta:
Tai lieku skoloj dar 4 uzduoti (va sita : 4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.).

lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Zit, man pirma pati paciausia wub.gif
Atsakyti
DI, uzskaitau ND 4u.gif

Zitlali, ant suoliuko sedinti wub.gif ir su vaikuciu thumbup.gif

as uz Canon rolleyes.gif

i veidrodziu tema blush2.gif tik cia ne as biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 13:09)
DI, uzskaitau ND  4u.gif

Zitlali, ant suoliuko sedinti  wub.gif ir su vaikuciu  thumbup.gif

as uz Canon  rolleyes.gif

i veidrodziu tema blush2.gif  tik cia ne as biggrin.gif
user posted image

VALIOOOO !!! thumbup.gif
Aciu ax.gif

o kas toliau seka?
Siaip skaitinejuosi parsisiuntusi info is pirmo puslapiuko. Faina kad isversta i lietuviu kalba smile.gif labai daug informacijos naudingos.
Atsakyti
DI- nd gerai, tik del wb dirbtinej sviesoj abejoju g.gif Nepatinka man objektas, neaiski spalva.

Valetta- faina foto,patiko thumbup.gif

Panos,help, kas turit nuoroda,kur galim parsisiusti Exif Panda programa? Senam kompe palikau
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 13:40)
DI- nd gerai, tik del wb dirbtinej sviesoj abejoju  g.gif Nepatinka man objektas, neaiski spalva.

Valetta- faina foto,patiko  thumbup.gif

Panos,help, kas turit nuoroda,kur galim parsisiusti Exif Panda programa? Senam kompe palikau

aciu Citra 4u.gif orchideja emiau nes ji balta visiskai tik krasciukai kai kur ruzavi. bet patys lziedai yra balti. PRE nuotraukoj geriausiai matosi.

o ka darot su Exif Panda? as tik Photoshopa naudoju
Atsakyti