Aciu merginos
Labas rytas
Pas mane irgi nebeliko noro... o taip pat ir laiko...
Sita man
Pas mane irgi nebeliko noro... o taip pat ir laiko...
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:35)
Sita man
QUOTE(inesaS @ 2009 10 15, 22:15)
Kokybiski,kokybiski.Sakau,pasziurek i objektyvu pasirinkima ir kaina.Aisku,Nikonai brangiausi,bet kiek teko skaityti,tai Nikoniskai labiausiai patenkinti savo foto kokybe
Zitlali,kaip visada pas tave grazu
Zitlali,kaip visada pas tave grazu
Pritariu As pati neseniai rinkausi ir svarsciau pentaxo varianta, kuri atmeciau isnagrinejus objektyvu ir kitu priedu pasirinkima ir kainas.
Kazkuriam zurnale skaiciau palyginima Nikon D90 ir Canon 500D su fotkem darytom ivairiom salygom ir ivairiais rezimais, tai siaip sakyciau skonio reikalas. Su Canonu kazkokios sviesesnes fotkes, su NIkonu spalvos grynesnes mano akim ziurint
As uz ND su veidrodziais
Zitlali, jei jau kabintis tai man nelabai ziurisi pati pirma, kad kvadratas O siaip tai kaip visada, pavyksta tau sauniai portretai
As pradzioje kvadrato vengdavau, bet db labai normaliai ziuriu i toki kadravima juk senesni vidutinio formato aparatai tik ir fotografuodavo 6x6, tad cia jokios anomalijos... (beje vakar kaip tik toki isigijau ), bet dekui uz komentara Melodi
Vienzo jei kas noresit sekmadieni tai skype arba AZ susitarsim
Vienzo jei kas noresit sekmadieni tai skype arba AZ susitarsim
QUOTE(wite @ 2009 10 15, 19:25)
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 20:52)
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 15, 22:20)
Aciuuu siandien eisiu ''dabaiginet'' ND ar tiksliau pavadint gal reikia Stojamuju darbu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:35)
man va sitos 3 pacios paciausios pirmoje, zvilgsnis labai gyvas, antra is vis nereali, o su leliais
Sveikos, as cia vel tersiu eteri su savo namu darbais nu bet reikia gi. grozio neieskokit, cia tik techniniai ND
Taigi, trukt uz vadziu vel is pradziu..
1. 3 daiktai.
2. 1 daiktas, skirtinga diafragma.
f 2/8
f 5
f 7/1
3. Zoominimas
Papildyta:
5. WB Dirbtineje svietoje.
PRE
LEMPA
AUTO
WB Naturalioje sviesoje.
PRE
AUTO
CLOUDY
Papildyta:
Tai lieku skoloj dar 4 uzduoti (va sita : 4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.).
lauksiu komentaru
Taigi, trukt uz vadziu vel is pradziu..
1. 3 daiktai.
2. 1 daiktas, skirtinga diafragma.
f 2/8
f 5
f 7/1
3. Zoominimas
Papildyta:
5. WB Dirbtineje svietoje.
PRE
LEMPA
AUTO
WB Naturalioje sviesoje.
PRE
AUTO
CLOUDY
Papildyta:
Tai lieku skoloj dar 4 uzduoti (va sita : 4. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.).
lauksiu komentaru
Zit, man pirma pati paciausia
QUOTE(Valetta @ 2009 10 16, 13:09)
DI, uzskaitau ND
Zitlali, ant suoliuko sedinti ir su vaikuciu
as uz Canon
i veidrodziu tema tik cia ne as
Zitlali, ant suoliuko sedinti ir su vaikuciu
as uz Canon
i veidrodziu tema tik cia ne as
VALIOOOO !!!
Aciu
o kas toliau seka?
Siaip skaitinejuosi parsisiuntusi info is pirmo puslapiuko. Faina kad isversta i lietuviu kalba labai daug informacijos naudingos.
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 16, 13:40)
DI- nd gerai, tik del wb dirbtinej sviesoj abejoju Nepatinka man objektas, neaiski spalva.
Valetta- faina foto,patiko
Panos,help, kas turit nuoroda,kur galim parsisiusti Exif Panda programa? Senam kompe palikau
Valetta- faina foto,patiko
Panos,help, kas turit nuoroda,kur galim parsisiusti Exif Panda programa? Senam kompe palikau
aciu Citra orchideja emiau nes ji balta visiskai tik krasciukai kai kur ruzavi. bet patys lziedai yra balti. PRE nuotraukoj geriausiai matosi.
o ka darot su Exif Panda? as tik Photoshopa naudoju