Jum turi pakakti po vieną žirnį. O ar visus kartu... Šiuo metu esu ne namie, negaliu patikrinti suderinamumo. Galit tiesiog kas pusvalandį duot (vieną-kitą), jeigu turit galimybių. Tada aiškiau matysis, kas geriau tinka.
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 18, 14:58)
belladona nuo slogos ar kosulio?
Obuoliausia jau atsakė
prisiskambinau daktarui liepe duot: Calium bichromicum ir Mercurius po 3 zirniukus, ka manot?
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 18, 14:24)
Eima, kaip jūs?
Šiaip labai neblogai net. Kaip ir minėjau tą vakarą Tartephedreel su Drosera daviau 5 kartus. Kadangi buvo išlindus gerklė raudona ir nosis užsikimšo, daviau Mercurius Solubilis 30. Naktį 2 kartus daviau kompleksą mūsų "firminį" Aralia/Rumex/Cocus cahti ir ryte jau atsikosėjo. Tada Tartephedreel pakeičiau į Antitusinumą, o kitką nuėmiau, nes gerklė graži. Nosis karts nuo karto pasikemša, išsipučia permatomais. Tai nelabai žinau ką duot, tai Euphorbium purškiu Į darželį rytoj dar neleisiu 2 dienas namie palaikysiu. Džiaugiuosi, nes penktadienio diena nieko gero nerodė... Tiesa dar gerklytę pagarinom ir prieš miegą kompresą uždėjom.
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 18, 17:42)
prisiskambinau daktarui liepe duot: Calium bichromicum ir Mercurius po 3 zirniukus, ka manot?
Mercurius eina nuo geltonos tirštos slogos, dar nuo gerklės. Kalium bich. nuo žalios tąsios slogos ir skystina gleives prilipusias ant galinės gerklės sienelės.
QUOTE(Eima @ 2009 10 18, 18:21)
Mercurius eina nuo geltonos tirštos slogos, dar nuo gerklės. Kalium bich. nuo žalios tąsios slogos ir skystina gleives prilipusias ant galinės gerklės sienelės.
*****, kaip keista, nes sakiau, kad kosi vaikas is naujo tai gal jis pagalvojo, kad nuo slogos kosi, nors sakiau, kad gerklyte "karkia"
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 18, 15:36)
Jum turi pakakti po vieną žirnį. O ar visus kartu... Šiuo metu esu ne namie, negaliu patikrinti suderinamumo. Galit tiesiog kas pusvalandį duot (vieną-kitą), jeigu turit galimybių. Tada aiškiau matysis, kas geriau tinka.
O kaip ar kur galima patikrint suderinamumą?
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 18, 18:29)
*****, kaip keista, nes sakiau, kad kosi vaikas is naujo tai gal jis pagalvojo, kad nuo slogos kosi, nors sakiau, kad gerklyte "karkia"
Mercurius veikia visas gleives, ir gerklėj ir nosy. O jei gerklytėj karkia, tai gali būt kartu ir snargliukai.
QUOTE(Eima @ 2009 10 18, 19:04)
Mercurius veikia visas gleives, ir gerklėj ir nosy. O jei gerklytėj karkia, tai gali būt kartu ir snargliukai.
aciu, nusiraminau nors tikejaus kad skirs kazka nuo kosulio gal duot papildomai kazka?
QUOTE(Abi @ 2009 10 18, 18:58)
O kaip ar kur galima patikrint suderinamumą?
Turiu tokią "talmudą" Sinelnikovo, gale yra lentelė, kur nurodyta, jeigu kuriuos negalima vartoti kartu (nors nėra dažnas variantas).
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 18, 19:39)
aciu, nusiraminau nors tikejaus kad skirs kazka nuo kosulio gal duot papildomai kazka?
Kosulys ne nuo slogos (teka atgal)? Tuomet susitvarkius slogai, baigtis turi ir kosulys (gi viskas yra susiję, nėra nosis atskirai, gerklė atskirai)
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 18, 20:33)
Kosulys ne nuo slogos (teka atgal)? Tuomet susitvarkius slogai, baigtis turi ir kosulys (gi viskas yra susiję, nėra nosis atskirai, gerklė atskirai)
as manau,,kad ne nuo slogos nes jis toks kitoks, kartais girdziu kaip "svilpia" jam ta gerklyte labai bijau kad nebutu kokia komplikacija po to bronxito nes tada buvo tokie priepoliniai kosuliai tik uzmiega ir prasideda siaubas
Laura K, Jei tik turit galimybę eikit pas Misių, kad ir nesiregistravę, kelioms minutėms jis priima, o ypač su mažais vaikais. Niekas nėra stebukladarys, kartais tinkamą žirniuką pavyksta ne iš karto parinkt, be to ir imuninė sistema nėra tokia paprasta, kad kažką išgėrei ir ligos nėra. Jai reikia laiko, kad įveikt ligą. O mums reikia kantrybės. Ir dar labai svarbu pasitikėt gydytoju, o Misis to vertas.
Aš po vaikų irgi išėjau iš rikiuotės, irgi nosis upeliu pradėjo bėgt. Per porą valandų sušnarpčiau pakelį nosinių. Grįžus namo sukramčiau Gelsemium, ir "visas upelis" lygiai po 15 min. kažkur dingo. Palei rytą vėl pradėjo bėgt, plius ausį pradėjo skaudėt, tai vėl Gelsemium ir vėl dingo. Vakar dieną Gelsemium pakaitom su Alium Cepa, sloga daugiau neatsirado. Ir į tirštą neperėjo, ir į gerklę nenusileido. Tiesą sakant, nelabai net tikiu, nes aš pati linkus į slogų užsibuvimus. Bet vaikui liga dingo ir man.
Eima, o jūsų firminis kompeksas toks įdomus. Jis kam skirtas, atsikosėjimui?
Aš po vaikų irgi išėjau iš rikiuotės, irgi nosis upeliu pradėjo bėgt. Per porą valandų sušnarpčiau pakelį nosinių. Grįžus namo sukramčiau Gelsemium, ir "visas upelis" lygiai po 15 min. kažkur dingo. Palei rytą vėl pradėjo bėgt, plius ausį pradėjo skaudėt, tai vėl Gelsemium ir vėl dingo. Vakar dieną Gelsemium pakaitom su Alium Cepa, sloga daugiau neatsirado. Ir į tirštą neperėjo, ir į gerklę nenusileido. Tiesą sakant, nelabai net tikiu, nes aš pati linkus į slogų užsibuvimus. Bet vaikui liga dingo ir man.
Eima, o jūsų firminis kompeksas toks įdomus. Jis kam skirtas, atsikosėjimui?
Vilytte as vakat jam skambinausi jis pasake vartoti Mercurius + Kalium bixronicum. ziuresiu iki treciadienio kas darysis..