Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 16, 17:31)
4u.gif Pamatysi, viskas nusistovės.

Gal galėtum pasakyt kada g.gif mirksiukas.gif Pavargau nuo to ligų maratono, o ir mažius ištisai paskui. Beje mažiui atrodo refliuksą sureguliavo Galvydytės skirti Assa Faetida 30.
Dukrai pradėjau duot Tartephedreel su Drosera, tai lyg ir suretėjo kosulys, bet gilesnis pasidarė. Žiūrėsim toliau.
Atsakyti
Eima, aš duočiau pagal tavo pateiktą info bryonia ( peršalimas su sausu kosuliu iš krutinės, kitur rašo, kad sausa burna, sausa gerklė ir kyla kosulys nuo to, blogina situaciją šiltas kambarys, čiaudi, kuo mažiau slogos, tuo daugiau skauda galvą) ir kalium muriaticum ( kaip drėkintoją kvėpavimo takams).
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 16 spalio 2009 - 19:30
Pritariu baibokiukui, ir man i bryonia l.panasu
Atsakyti
Mergaitės, kas jau išsigydėt viduriavimo su temperatūra virusą?
Nuo antradienio vidurinioji viduriuoja. Šiandien vakare pakilo temperatūra. Šaukia, kad skauda užpakalį sad.gif
Daviau Arsenicum ir Colocynthis. Dabar pridėjau Beladonna.
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 16, 19:19)
Eima, aš duočiau pagal tavo pateiktą info bryonia ( peršalimas su sausu kosuliu iš krutinės, kitur rašo, kad sausa burna, sausa gerklė ir kyla kosulys nuo to, blogina situaciją šiltas kambarys, čiaudi, kuo mažiau slogos, tuo daugiau skauda galvą) ir kalium muriaticum ( kaip drėkintoją kvėpavimo takams).
Sveikit  4u.gif

QUOTE(Crystalline @ 2009 10 16, 19:54)
Pritariu baibokiukui, ir man i bryonia l.panasu

Neturiu Bryonia verysad.gif

Išlindo užsikimšusi nosis ir raudona gerklė...
Atsakyti
Bryonia yra daugelio kompleksų sudėtyje (homeovox, 1 antigripinas, tik ten silpna).
Ar tikrai prastėja savijauta? Gal užtektų padažninti (jeigu virusas eina smarkiai, norint sustabdyti gali reikėti pakankamai dažnai ir atkakliai duoti; pagrindinis indikatorius - pagerėjus savijauta po 10-15 min. po vaistų sudavimo). Gali reikėti ir per naktį duoti (gal su kokia pipete sušvirkšti).

Viksvaite, dupcę skauda nuo išdirginimo.
Koks tas viduriavimas? galūnės šaltos/nešaltos, skauda skrandį ar apie bambą? Pučia vidurius ar ne?

Vilytte pagavo su Gelsemium ir Belladonna (berods, kiek pamenu).
Man pavyko su Ferrum phos+Aconitum ir Rhus toxidendron. Bet čia PAČIOJ PRADŽIOJ. Dabar reikia kažko kito.

Arsenicum A. turi bendrų bruožų su Aconitum (dėl nerimastingumo).

Jeigu dabar staigiai sušoko aukšta temp. (virš 38) - gali duoti kartu Aconitum ir Belladonna (geriau vienkomponenčius). Man yra taip buvę - prie viduriavimo sušoko temp. (vaikas persisiautė). Daviau žirnių tiek, kiek metų, dažnai (kas gerą pusvalandį). Po to liko tik viduriavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 16 spalio 2009 - 20:54
Sveikos,

gal turesit zinancios patarimu. lankemes pries geras 3-4 savaites pas Misiu nes vaikui (1,5m) prasidejo slogyte, buvo tokia beganti skysta, misius sako dantys kol neidygs nepraeis, liepe gert Calcium barbonicum, gerem daugiau kaip savaite nepadejo, dantys isdygo o viskas toliau vyko, sloga sutirstejo tapo geltona, jis vistiek toliau ta pati liepe gert, viena nakti staigiai vaikas pradejo koset, kvepuodamas atrodo kad duso, kosulys ir balsas toks "lojantis" kaip laringito. misiui neprisiskambinau nenorejau delsti lekem pas seimos daktara 2 savaites germ paprastus vaistus, lyg praejo, jau beveik bronxitas buvo. sako dar pagerkit pora dienu vaistus ir praeis, nutraukus vaistus praejo gal 4 dienos, sianakt vaikas vel kosi verysad.gif doh.gif slogyte taip ir nepraejo geltona tirsta kemsa nosyte, gal kas galit kazka is Homeopatiniu rekomenduot, ryt bandysiu skambintis Misiui ziuresiu ka sakys:
namie turim:
Pulsatilla 6
Mesrcurius solubilis 6
Calcium Carbomicum 6
Chamomilla 30
Belldadona 30
Nux vomica 30
sulfur 30

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laura_k, pulsatilla duočiau, ir belladona
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 10 18, 13:48)
Laura_k, pulsatilla duočiau, ir belladona

belladona nuo slogos ar kosulio?
Atsakyti
Sveikutės, Rokui kiekvienas susirgimas būdavo laringitas su naktiniais dusuliais, tiesa, mes niekada nenaudojome ventolino, aš jam duodavau 1/4 -1/2 nošpos, dusulio priepuolius labai gerai nuimdavo, neradau kitokių natūralių priemonių jam padėti, o nošpa man mažesnė blogybė atrodė negu ventolinas. Kai pradėjau kaupti savo homeopatinę vaistinėlę, tai tokių priepuolių jam dar nebuvo, tiesiog kitaip pradėjau žiūrėti į vaiką, pastebėti laringito simptomus, maniškiui pirmas toks požymis, kai naktį pradeda per burną kvėpuoti, pradžioj naudojau iš kompleksinių lymphomyosotą, per kelias dienas man jis nuimdavo miegojimą išsižiojus, kaip suprantu čia susiję su padidėjusiais adenoidais, dabar duodu api, tik kai išgirstu, kad miegantis pradeda per burną kvėpuoti, suduodu, per kelias akimirkas nuima, o vakar girdėjau, kad kvėpuoja per burną, bet dar virtuvėj užsiėmus buvau, pagalvojau, kad per valandžiukę nieko nenutiks, o kai vėliau atėjom su vyru girdyti jam vaistukų, prabudo jis, jau kabinosi laringitas, nes balsas jau link lojimo ėjo, reiškia, namuose esant virusams, reiktų jau prieš miegą duoti jam apio verysad.gif . O šiaip iš pažiūros , sveikas vaikas, net slogos neturi, tik gerklytė truputį paraudus, temperatūros nėra, tik beveik savaitę laiko namuose jaučiam virusą gyvenantį, tai slogytė pasirodo pas kurį nors, tai gerklytė, tai sučiaudi, vis kokiais žirniukais nuimu, bet iki galo nedingsta jis, kaip sakau, svetimas net neįtartu, vakar vyrui net į kaulus įsitaisė, tai eupatoriumas į pagalbą atėjo, per tris kartus nuėmė skausmus. O dėl laringito duodu dar kalium muriaticum ir ferrum phosphoricumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 18 spalio 2009 - 14:22
Dėl Pulsatilla sutinku (vaikas gali būti verksmingas, reikalaujantis užuojautos, paguodos) 4u.gif Belladonna nuo uždegimo (bendrai), turi padėti ir nuo kosulio.

Dar, sakyčiau, pasiskaitykit apie Chamomilla (su dantų dygimu susiję slogos, gali būti virškinio sutrikimų).

Ir, manyčiau, reikalingas tas pats Ca Carbonicum. Gal tik dozę truputį paretinti, nei gydytojas buvo skyręs, jeigu šiuo metu dantų nepareina - turėtų paskiau lengviau dygti.

Eima, kaip jūs? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 18 spalio 2009 - 14:24
Obuoliausia, ar visus kartu tirpinti? Belladona-chamomilla- ca carbonicum? po kiek zirniuku?
Atsakyti