Sveikutės, Rokui kiekvienas susirgimas būdavo laringitas su naktiniais dusuliais, tiesa, mes niekada nenaudojome ventolino, aš jam duodavau 1/4 -1/2 nošpos, dusulio priepuolius labai gerai nuimdavo, neradau kitokių natūralių priemonių jam padėti, o nošpa man mažesnė blogybė atrodė negu ventolinas. Kai pradėjau kaupti savo homeopatinę vaistinėlę, tai tokių priepuolių jam dar nebuvo, tiesiog kitaip pradėjau žiūrėti į vaiką, pastebėti laringito simptomus, maniškiui pirmas toks požymis, kai naktį pradeda per burną kvėpuoti, pradžioj naudojau iš kompleksinių lymphomyosotą, per kelias dienas man jis nuimdavo miegojimą išsižiojus, kaip suprantu čia susiję su padidėjusiais adenoidais, dabar duodu api, tik kai išgirstu, kad miegantis pradeda per burną kvėpuoti, suduodu, per kelias akimirkas nuima, o vakar girdėjau, kad kvėpuoja per burną, bet dar virtuvėj užsiėmus buvau, pagalvojau, kad per valandžiukę nieko nenutiks, o kai vėliau atėjom su vyru girdyti jam vaistukų, prabudo jis, jau kabinosi laringitas, nes balsas jau link lojimo ėjo, reiškia, namuose esant virusams, reiktų jau prieš miegą duoti jam apio
. O šiaip iš pažiūros , sveikas vaikas, net slogos neturi, tik gerklytė truputį paraudus, temperatūros nėra, tik beveik savaitę laiko namuose jaučiam virusą gyvenantį, tai slogytė pasirodo pas kurį nors, tai gerklytė, tai sučiaudi, vis kokiais žirniukais nuimu, bet iki galo nedingsta jis, kaip sakau, svetimas net neįtartu, vakar vyrui net į kaulus įsitaisė, tai eupatoriumas į pagalbą atėjo, per tris kartus nuėmė skausmus. O dėl laringito duodu dar kalium muriaticum ir ferrum phosphoricumą.