Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 10 16, 11:37)
tai nelabai supratau, ar gydymo metu galima kavą gerti ar ne?

galima, bet ne iš karto po žirnių vartojimo
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 16, 10:37)
tai nelabai supratau, ar gydymo metu galima kavą gerti ar ne?

Žinai, čia įvairių nuomonių yra. Dažniausiai, kad kavos nepatartina gerti.
Nors aš 'sugriešiju' (čia tik peršalimo atveju, kai stogą rauna ir reikia kažką dirbti). Blogiausia, kas gavosi - po kavos puodelio (aišku, su pertrauka), vėl paimu žirnių. Nu, negali gi būt idealus ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš geriu kokius 2 k. per dieną blush2.gif , bet stengiuosi išlaikyti laiko intervalus.
Atsakyti
Na va, merginos man labai reik jūsų konsultacijos 4u.gif

Nebežinau ką duoti dukrai... Žodžiu, kosti sausai iš gerklės kas 1-2-3 minutes, nestipriai, bet dažnumas doh.gif Pasižiūrėjau gerklytę, gal vos vos paraudus tik. Slogos praktiškai nėra. Bet ji turėjus sinusitą vasaros pradžioj, tai gal ir gali būt viduj dar - kartais su jūros vandenuko pagalba kažką permatomai ir išpučia. Bet tas kosulys... Sausas, bet ne drąskantis, sakyčiau lyg stipriai kutentų gerklę... Temperatūros nėra. Nuo ryto kas 1 valandą daviau Antigtripiną 3, bet kaip kosti taip kosti. Nebeįsivaizduoju ką dar galėčiau duot...
Atsakyti
Čia naujas dalykas?
Maniškiui jau virš savaitės kai kažkas vis bando išlysti panašaus (nes lauke ant vėjo lakstydamas vis sukaista doh.gif ). Padeda Homeovox (iki kito išsidūkimo lauke doh.gif ).
Atsakyti
Naujas. Į darželį viena mamaša vaiką sergantį atvedė, auklėtojai vaistus į rankas sudavė ir išvarė... Maniškė vakare pradėjo lyg pakosėt. Tai sudaviau iš kart kas 30 min Antigripiną 2. Praėjo per pora valandų. Kitą dieną išleidau į darželį ir vakare pradėjo vėl pakosčiot lyg gerklę kutentų... Daviau vėl Antigripiną 2 ir Belladonna 30 dar pridėjau. Naktį vistiek kosėjo. Šiandien visą dieną kosti sausai iš gerklės, negiliai taip, bet dažnai kas kelias minutes. Tai daviau jau Antigripiną 3. Nepadėjo visai. Tai prieš valandą vėl perėjau ant antro, pridėjau Tartephedreel po 7 lašus ir Belladoną 30. Kol kas taip pat. Žiūrėsiu. Tik nesu įsitikinus, kad Tartephedreel čia vietoj, gal Phosphor homacord reiktų...
Iš tikrųjų tai daug visko turiu ir sėdžiu skaitau kas nuo ko ir nežinau doh.gif

Beje, kartais kosėdama nusičiaudi...
Papildyta:
O kas kiek ir po kiek Homeovox duodi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 16 spalio 2009 - 15:16
Eima, pasiskaityk Allium Cepa (jo yra ir Homeovox sudėtyje).
Iš esmės kosulio aprašymas panašus (sausas kosčiojimas dažnas, realiai nelabai ką išpučia). Duodu... Stengiuosi kartoti dozę, kai vėl suintensyvėja kosčiojimas. Jeigu per sudėtinga atsekti - mėgink kas valandą (nebent kiltų temperatūra - tada gali reikėti dažniau). Po poros-trijų kartų turi paaiškėti, ar gelbsti.

O nepavyktų kaklą pašildyti kompresu? Irgi turi padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 16 spalio 2009 - 15:54
Lyg ir nėr Allium cepa Homeovoxe, jis Coryzalijoj...

Dabar duodu Antigripiną 2, Homeovox ir Tartephedreel. Lyg ir sumažėjo, kartais iki 5 minučių be kosulio pabūna...
Aš jai jau ir garinau, vaikšto su aprištu kaklu. Vakare pabandysiu ant gerklės bulvių uždėt...

Bet man iškilo toks klausimas. Aš anksčiau dukrai duodavau Tertephedreel ir Belladonna Homacordus abu kartu sumaišius pusėj stiklinės vandens. Bet Dabar turiu Droserą žirniukais 6 ir 30. O kaip maišyt? Ar galima Tartephedreel (spiritinis) maišyt su Drosera žirniukais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 16 spalio 2009 - 16:30
Taip, Allium cepa tik Coryzalia yra ax.gif

Dėl Droseros: man kažkaip atrodo, kad ji prie stipraus kosulio sauso.

Labai nesimėtyk nuo vieno prie kito: neatskirsi, kas padeda, o kas ne 4u.gif
Jeigu pavyksta, gal juos duok pramaišiui (ne visus vienu metu). Paprastai suveikia per 10-15 min. Tik čia reikia ausis įtempus sėdėt mažumėlę. ax.gif
Atsakyti
Viskas teisingai, bet kai vaikas visą dieną kas minutę kosti... Ji linkus į obstrukcijas, tai... Ir dabar jau girdžiu, kad vos nusileido kosuliukas g.gif
Atsakyti
Na va, pasiskambinau gydytojai, tai liepė greit duot Tartephedreel su Drosera. Ji mano dukrą pažįsta jau 3 metus, tai žino jos ligos eigas gana gerai... Dar sakė, kad Tartephedreel Homacord galima maišyt vandeny su žirniukais, tik žirniukų dėt tiek kiek metų.
Atsakyti
4u.gif Pamatysi, viskas nusistovės.
Atsakyti