prie visų vaistų kur pediatrė priskyrė duosiu ir savo nuožiūra beladona su gelsemium. kitų vaistų neturiu bet va potencija tai po 30. kaip dozuoti?
krika, jei gerklės neskauda, temperatūros nėra-belladona duočiau 2 kartus dienoj, o kiekis-įprastai pagal metus.
su gelsemium nežinau. niekad nedaviau ilgesnį laiką, tik pirmiesiems simptomams "pagaut".
su gelsemium nežinau. niekad nedaviau ilgesnį laiką, tik pirmiesiems simptomams "pagaut".
Krika, aš Gelsemium 6 naudojau. Po 4 žirnius (mums 4 m.). Poveikis buvo po antros dozės, bet gal labai anksti pagavom tą virusą. Ir nosis kaip tu sakai į vidų lengviau, nei į išorę.
O tavoji tai gal nuo tavęs ir užsikrėtė, tai jei gydytojas tau skyrė Gelsemium, gal ir vaikui tiks. Nepabandžius nežinosi. 30 potencijos manau kokius 2-3 žirnius bandyk kelias dienas.
O ko tu pas Misių neeini?
O tavoji tai gal nuo tavęs ir užsikrėtė, tai jei gydytojas tau skyrė Gelsemium, gal ir vaikui tiks. Nepabandžius nežinosi. 30 potencijos manau kokius 2-3 žirnius bandyk kelias dienas.
QUOTE(vilytte @ 2009 10 15, 10:52)
Krika, aš Gelsemium 6 naudojau. Po 4 žirnius (mums 4 m.). Poveikis buvo po antros dozės, bet gal labai anksti pagavom tą virusą. Ir nosis kaip tu sakai į vidų lengviau, nei į išorę.
užsikretė ne nuo manęs. iki metų at 1,5 metų koja kojon sirgdavom. sakiau čiūdų čiūdai: mažoji suserga ir aš kartu. o šį variantą beladona su gelsemium Misis man telefonu rekomendavo kai kažkada dėl kažko (be tne dėl savęs) skambinau.
pas Misį nebeinu, nes reikia talono naujai ligai bandžiau galvoti kodėl nebeinu, bet tokia atmazonai, kad net juokinga ir graudu gėda man
QUOTE(vilytte @ 2009 10 15, 12:38)
O tai su miežiu jau baigta?
2 mėnesiam davė gydymą. bet prieš tai gydžiau moliuksą. žiūriu vėl raudonuoja vokas ir kažkas kyla. pradėjau duoti vėl vaistų.
kadangi mažė serga, reikės su aukle sukalbėti, kurią dieną galiu išbėgti pas Misį. bo kažkaip gėda pasidarė kad užleidau gydymą
Apie vaikų konstitucijas:
http://www.hpathy.co...of-children.asp
www.hpathy.com galima užsisakyti naujienlaiškį ir kas mėnesį atsiųs naujausių straipsnių nuorodas.
http://www.hpathy.co...of-children.asp
www.hpathy.com galima užsisakyti naujienlaiškį ir kas mėnesį atsiųs naujausių straipsnių nuorodas.
Aš beskaitydama hom. vaistų portretus, radau vaistą, kuris mano nuomone yra pilnai konstitucinis man. Sutapimai stulbinantys. Vasarą skundžiaus nemiga, tai net nemigos aprašymas pilnai atitiko. Bet... nuolatinių negalavimų lyg ir neturiu.
Taip ir delsiu: pabandyt ar ne? Ką manot? Tas vaistas nux vomica. Truputį sulaiko tai, kad gali pradėti lįsti visi seni negalavimai, o pačiai jų imtis būtų sudėtinga.
Beje, tie portretai vaistų superiniai. Kiek kartų skaičiau Nux Vomica, net įtarimų nekilo, kad tai mano vaistas. Bet ten paskaičius, vaistukus nesunku perprasti. Tuo tarpu skaitant tokius sutrumpintus variantus, gaunąsi visi nuo visko - visi geri ir visų reikia (bent jau man). Tikrai verta detaliau paskaitinėt, nors laiko begalę užima.
Taip ir delsiu: pabandyt ar ne? Ką manot? Tas vaistas nux vomica. Truputį sulaiko tai, kad gali pradėti lįsti visi seni negalavimai, o pačiai jų imtis būtų sudėtinga.
Beje, tie portretai vaistų superiniai. Kiek kartų skaičiau Nux Vomica, net įtarimų nekilo, kad tai mano vaistas. Bet ten paskaičius, vaistukus nesunku perprasti. Tuo tarpu skaitant tokius sutrumpintus variantus, gaunąsi visi nuo visko - visi geri ir visų reikia (bent jau man). Tikrai verta detaliau paskaitinėt, nors laiko begalę užima.
QUOTE(vilytte @ 2009 10 16, 08:27)
Bet... nuolatinių negalavimų lyg ir neturiu.
.
.
Nebent bandyt 30 potencijos . Jei nera umiu negalavimu, tokios potencijos pakanka 1 k./kas 1-2 sav. 30 potencijos poveikis išlieka iki 3-4 sav. ( cia gyd. pastebejimas). 200 savarankiskai nerizikuociau, kazkaip vis tiek is sono profesionalo žvilgsnis turi buti, pats savo bukle ne visada objektyviai gali ivertinti.
QUOTE(vilytte @ 2009 10 16, 07:27)
Aš beskaitydama hom. vaistų portretus, radau vaistą, kuris mano nuomone yra pilnai konstitucinis man. Sutapimai stulbinantys. Vasarą skundžiaus nemiga, tai net nemigos aprašymas pilnai atitiko. Bet... nuolatinių negalavimų lyg ir neturiu.
Aš irgi pritariu dėl 30 potencijos. Ir paūmėjimų tokių neturėtų būti (arba neženklūs).
Šiaip, jeigu išlystų kokie negalavimai (su 30 jie iš principo turi būti neintensyvūs), tai turi pakankamai sklandžiai praeiti.
Bet kuriuo atveju, blogiau nebus. O nutraukus vartojimą, vėl viskas turi sugrįžti į esamą būseną. Sakyčiau, drąsiau drambly...
Dar: bet kada galima prisiuostyti eterinių/kavos prisipliumpti ir atstatyti 'status quo'
Ir tu teisi dėl trumpųjų aprašymų: jie nebent ekstra atvejui, bet ir tai - dar iš trumpai aprašytos grupės turi visus pasiskaityti (čia tik tam, kad nereiktų peržiūrinėti vos ne visų, kur šauna į galvą).
Galiu duoti pavyzdį dėl paūmėjimų: mano bobutei buvo skirtas vaistas, kuris ypač suintensyvino sklerozės požymius (Baryta carbonica). Nutraukus - atsistatė per maždaug savaitę prieš tai buvusi būsena (šalia dar buvo vartojami kiti vaistai, bet bendra savijauta ženkliai stabilesnė nei prieš homeogydymą).
Aš dabar tik informacijos randu, o kada prisėsiu tai neįsivaizduoju. Dar ta superinė knyga apie homeopatinius portretus (RU nuoroda - besthomeobooks, berods).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 16, 11:20)
Dar: bet kada galima prisiuostyti eterinių/kavos prisipliumpti ir atstatyti 'status quo'
tai nelabai supratau, ar gydymo metu galima kavą gerti ar ne?
Ačiū, merginos, už nuomonę. Pati taip pat maniau, bet pasitarus drąsiau. Jei ką negero prisišauksiu, gausit padėt .
Neramu iš tikro todėl, kad pagal aprašymą sutapimas vos ne šimtaprocentinis. Jei reiktų apie save papasakot tikrai tokių dalykų nepasakyčiau, nes tiesiog niekad po save tiek nesiknisau. Bet sutapimas akivaizdžiausias - bus proga savo kailiu patirt kaip tas "panašus panašų" veikia. Įsivaizduoju vaikui jei tokį atradus , vyras užsireikalavo ir jam stebuklingą žirnį surast. Jis jau avansu juo tiki
Neramu iš tikro todėl, kad pagal aprašymą sutapimas vos ne šimtaprocentinis. Jei reiktų apie save papasakot tikrai tokių dalykų nepasakyčiau, nes tiesiog niekad po save tiek nesiknisau. Bet sutapimas akivaizdžiausias - bus proga savo kailiu patirt kaip tas "panašus panašų" veikia. Įsivaizduoju vaikui jei tokį atradus , vyras užsireikalavo ir jam stebuklingą žirnį surast. Jis jau avansu juo tiki