Atitempiu pakartotinai nuorodą:
http://books.google....k...;q=&f=false
Pradžioje turi padėti susiorientuoti ir suprasti pagrindus.
Na va mano dukriukas karščiuoja 38,2,vakar vakare sučiaudėjo,nieko neįtardama dėl viso pikta infliucidą daviau, šiandien prisiglaudė,tokia karšta ir še tau...visa supanikavau,perskambinau mamai savo ji seselė ,daktarei vaiko ,ta sako virusiukas kažkoks,laukti,stebėti,o jei bus gripas irgi tas pats,žiūrėti ar nėr komplikacijų tada antibiotikai...
Dabar nežinau kaip elgtis, duodu oscilococcinum tris kart dienoj, infliucidą kas valandą.Rytoj mama nupirks belladonna, antigripiną,tujos aliejuką.
Bet kad nieko beveik nepastebiu simptomų, nosis užgulusi kažkur giliai, nieko sakė neskauda,jai tuoj treji sukaks,manau pasakytų jei skaudėtų kaulai,galvytė...Žmonės patarkit, nebežinau nei ką duoti...
Dabar nežinau kaip elgtis, duodu oscilococcinum tris kart dienoj, infliucidą kas valandą.Rytoj mama nupirks belladonna, antigripiną,tujos aliejuką.
Bet kad nieko beveik nepastebiu simptomų, nosis užgulusi kažkur giliai, nieko sakė neskauda,jai tuoj treji sukaks,manau pasakytų jei skaudėtų kaulai,galvytė...Žmonės patarkit, nebežinau nei ką duoti...
Influcido nesu vartojus - DHU vaistų potencijos yra pakankamai mažos, reikėtų dažniau (gal kas pusę valandos) kai eina stiprus virusas.
Belladonna su Aconitum neturit jokiam komplekse stipresnių (variantas plačiai prieinamas - Homeovox)?
Belladonna su Aconitum neturit jokiam komplekse stipresnių (variantas plačiai prieinamas - Homeovox)?
turiu homeovox...bet maniau jis stygų uždegimui,suduoti?
Papildyta:
Dar turiu coryzalia,tonzilotren,echinacea compositum complex,angin heel.Camommila
Papildyta:
Dar turiu coryzalia,tonzilotren,echinacea compositum complex,angin heel.Camommila
Gelsemium nebepadeda , temperatūra vėl po truputį kyla.
QUOTE(nikofija @ 2009 11 05, 22:05)
Gelsemium nebepadeda , temperatūra vėl po truputį kyla.
***** maniškė net su paracetamoliu toliau karščiuoja
Ką dar iš simptomų jaučia vaikas?maniškės tik nosis užgulus giliai,bet prakvėpuoja,sloga nebėga
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 06, 00:39)
***** maniškė net su paracetamoliu toliau karščiuoja
Ką dar iš simptomų jaučia vaikas?maniškės tik nosis užgulus giliai,bet prakvėpuoja,sloga nebėga
Pas mano abu vaikus tempera uzkilo, ir tik veliau pasirode, kad liga kazkur ties balso stygom, t.y. balsas truksta, dingsta. Bet ir ne laringitas, t.y. ne suniuku, o tokiu mutuojanciu paauglio balsu (panasiu i gaidzio). Ir tik ant galo (po 5 dienu) sloga pasipyle. Maze dabar toj stadijoj, kai nakti vel karsciavo, bet 38 nevirsijam, ir siryt jau nera balso. Vakar ir vyras pasiguode, kad kelios dienos jau galva skauda, bet nesasi i darba Gelsemiuma, sako po keliu doziu pramusa. Man rodos, kad reikia kazko i gerkle orientuoto prideti. Antigripinas 3 panasu, kad neima.
Dickei zalias sekretas pradejo po slogos eiti, rytais ir tik atsigulus baisiai slapiai kosejo. Vakar vedem, kad paklausytu, tai plauciai svarus. Pripazino Nasofaringita. Para padaviau Kalium Bichromicum 30 - kol kas efektas labai didelis (gleiviu jokiu nesimato ).
QUOTE(lawanda @ 2009 11 05, 11:17)
Gal galetumet padeti Mano maziukei 9 men. nu niekaip neissikapstom is slogytes, ji pas mus dabar tokia geltona, tasi, tirsta ir istraukt nors kazkiek galim tik pripurske i vidu juros vandenuko. Kartais atrodo kad nieko nosyteje nera, tuscia, bet vat kai valgo vis tiek kazkur gerklyteje atrodo kad pilna ten tu snargliuku Ka ir kiek patarsit duoti?
dar kartelį labai prašau patarimo ir pagalbos, ką galima duoti mano mažiukei nuo slogos
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.