Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 10 14, 13:24)
Merginos, o Kaune homeopatinese vaistinese galima uzsisakyti, kad pagamintu kompleksa, t.y nereikia gyd recepto? pvz. internete randi vaistuka su nurodyta sudetim, bet brangu siustis, tai kazi gamina? 4u.gif

pasakai sudėtį, potencijas ir pagamina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 10 14, 12:11)
Kirke, gavai mano užsakymą? smile.gif man išsiuntei  mirksiukas.gif

Aha, laiškelis yra. Tik gal tu paskambink ir užsakyk 200 savo vardu šeštadieniui.
Šeštadienį nuvažiuosiu ir viską supirksiu. O atsiėmimą susiderinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 14, 13:08)
Aha, laiškelis yra. Tik gal tu paskambink ir užsakyk 200 savo vardu šeštadieniui.
Šeštadienį nuvažiuosiu ir viską supirksiu. O atsiėmimą susiderinsim  mirksiukas.gif

Tai, kad nedirba šeštadieniais man rodz g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 14, 16:07)
Tai, kad nedirba šeštadieniais man rodz g.gif

Jei Rotušėj Muziejaus tai dirba, Parapharma kaip dirba nežinau.

Mazgei keli spuoguciai atsirado. Įtariu po vakarykščio Gelsemium6 panaudojimo - nesuprantu kaip čia mes taip keistai reaguojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 14 spalio 2009 - 14:44
QUOTE(vilytte @ 2009 10 14, 14:43)
Jei Rotušėj Muziejaus tai dirba, Parapharma kaip dirba nežinau.

Mazgei keli spuoguciai atsirado. Įtariu po vakarykščio Gelsemium6 panaudojimo - nesuprantu kaip čia mes taip keistai reaguojam.

Pasiskambinkit, nes būtent Muziejus ir sakė, kad šeštadienį nedirba... O parapharma šeštadieniais dirba.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 14, 15:52)
Pasiskambinkit, nes būtent Muziejus ir sakė, kad šeštadienį nedirba...

Būtų keista, jei nedirbtų. Juk kaip tik šeštadieniais daugiau žmonių būdavo vaistinėje. Gal antikrizinė taupumo programa prasidėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 10 14, 12:24)
Merginos, o Kaune homeopatinese vaistinese galima uzsisakyti, kad pagamintu kompleksa, t.y nereikia gyd recepto? pvz. internete randi vaistuka su nurodyta sudetim, bet brangu siustis, tai kazi gamina? 4u.gif

Gamina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 14, 14:08)
Šeštadienį nuvažiuosiu ir viską supirksiu. O atsiėmimą susiderinsim  mirksiukas.gif

o.k.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 14, 10:56)
Atsiskaitau už Gelsemium - sloga daugiau nepasirodė. Nors vakar ryte vaikas prabudo su patraiškanojusiom akim bei po nosim pridžiuvęs skystas sekretas matėsi. Vakar visą dieną tęsiau Gelsemium. Dvi naktis girdėjęsis sekretas dingo, nosytė laisva, bet geriausiai - NEBĖRA kosulio. Bet kokia sloga mano vaikams sukelia ligos sunkumo neatitinkančius kosulius.

dar pasitikslinsiu... dukrai ką tik pripažino pūlingą slogą tekančią į gerklę. tai tinka Gelsemium? galvoju gal su beladona duoti, taip kaip man buvo išrašyta? nes beladona man buvo paskirta, nes man lengviau traukti sekretą buvo atgal į gerklę nei išsipūsti. dabar stebiu, kad ir dukrai panašiai g.gif
Atsakyti
Straipsnis Nr. 1

Straipsnis Nr. 2

Kažkada skaitėm, bet ir dabar aktuali info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 15 spalio 2009 - 08:58
kam aktualu: Muziejaus vaistinė Kaune dirba šeštadieniais 9-15 val.

Kirke pažiūrėk savo el. paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 13:11)
Spėju, kad sinusito pradžia, bet tik pati pradžia. Aš jau pagal vaiko snarglio spalvą pamatau, kada prasideda sinusitas.
O dėl gerklės apžiūrėjimo.... g.gif labai abejoju ar pavyks apžiūrėti. Net gydytojai nelabai leidžia gerklę apžiūrėti. Bet bandysiu, gal pavyks.

Sūnus jau sveiksta, jei taip galima sakyti. Kosulys išnyko. Dabar galvoju, kas padėjo. Nuo slogos - turėjo padėti Apis D3 kompleksas ir žolinis preparatas(neatmenu dabar pavadinimo - analogas Sinupretui). Jis ir nuo kosulio tinka.
Ir snarglys pasikeitė - dar kartais žalias išlenda, bet jau darosi baltas, tik dar tirštas. Matyt pagelbėjo dar ir tujų aliejus. Palašinsiu porą mėnesių, nes dešinėj pusėj adenoidai padidėję. O gal lašint per visą žiemą iki pavasario pagal anksčiau aprašytą lašinimo schemą? Kaip manot, merginos? g.gif
Tik kaip visiškai tą slogą išgydyti, tai nežinau g.gif
Gal padės nors kiek ribomunilis, nes sūnui pradėjau girdyti.
Bandysiu visas priemones, nes tiesiog gaila - niekaip iš tos slogos neišsikapsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 15 spalio 2009 - 09:13