Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2009 11 05, 14:13)

Įdomu, Casual, kaip sekasi.

4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Aišku, gaila kad anksčiau nepaskaičiau apie tą Galsemium. Buvau kaip tik vaistinėje Rotušės a. tai gavau kompleksą nuo sinusito Mercurius sol., o nuo to skreplio gerklėje pasiūlė atsikosėjimą gerinančios mikstūros. Tai bandysiu gydytis, gal padės, nes su tuo skrepliu visą praeitą žiemą išvaikčiojau, niekaip jis man nedingo.
Atsiprašau už išsireiškimus ax.gif
Atsakyti
Tai, kad viską gerai nusipirkai. Jei nematysi poveikio, galima po kokių 2 davaičių pridėti Mercurius Solubilis 30, o jei ir tas nepadeda tada keist į Kalium Bichromicum 30. Mano vaikui šitais dviem "tą patį daiktą" gydė gyd. homeopatė (kalium bichromicum neprisireikė).

Casual, o dėl gripo atsakymai kokie? Aš jau galvojau, jus į kokį karantiną išvežė, kad tyli.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 05, 13:46)
Tai, kad viską gerai nusipirkai. Jei nematysi poveikio, galima po kokių 2 davaičių pridėti Mercurius Solubilis 30, o jei ir tas nepadeda  tada keist į Kalium Bichromicum 30. Mano vaikui šitais dviem "tą patį daiktą" gydė gyd. homeopatė (kalium bichromicum neprisireikė).

Casual, o dėl gripo atsakymai kokie? Aš jau galvojau, jus į kokį karantiną išvežė, kad tyli.

Aha įdomu įtaria kiaulių gripą ir neveža gydytojai į ligoninę...kažkoks abejingumas.
Kažin ką sakė atvykę,nesiūlė priešvirusinių preparatų?
Kaip džiugu,kad gerėja savijauta Jūsų Casual wub.gif

O Kalium bichromocum ir Mercurius jodat flav. Misis man buvo prirašęs lėtinį tonzilitą ir slogą išgydė suvisam.O jau siuntimą anginai pjaut turėjau.Pamenu kaip juokėsi jis,ką su lėtiniais bronchitais sako irgi gydytojai bronchus pjaus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Perspėjo,sako bijau,kad netaptumėt pasipelnymo auka.Dieve dieve,auksinis gydytojas Misis net tada neėmė nei cento už konsultaciją,sakė nesu įsitikinęs ,kad padės.bet padėjo thumbup.gif wub.gif

Tai va dabar klausimas kam dar galima naudot Kalium bichromocum ir Mercurius jodat flav.nes turiu beveik pilnus indelius.Ką dar galiu gydyt?
Atsakyti
Nu labai tikiuosi, kad ir man padės, nes man lor.gydytoja pasiūlė pertvarą išsioperuot.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 05, 14:46)

nesuprantu as ten sistemos schmoll.gif
zodziu, paeme paselius - atsakymai po savaites blink.gif manau iki to laiko busim arba sveiki arba bus po laiko doh.gif
kazkokie ekstriniai yra kraujo tyrimai kuriuos kazkur i uzsieni siuncia, sake jie apie 500 lt kainuoja, ir nieks ju eiliniams ligoniams neketina daryti doh.gif
Atsakyti
Beja dar geras vaistukas nuo gripo Ferrum Phos. jis mineralas ar druska kiek supratau,palengvina deguonies prasiskverbimą į smegenis ir kepenis ir kitus organus ,padeda pasveikt nuo gripo.
Beja dabar homeopatai rekomenduoja gydyt juo kiaulių gripą.

is the remedy of choice for patients in the early stages of fever or other inflammatory conditions. It may also be given to patients suffering from low energy or anemia . Of the 2,000–3,000 homeopathic remedies that are available, ferrum phos. is one that often appears on "short lists" of those recommended for a home medicine chest.
A homeopathic practitioner might prescribe ferrum phos. for any of the following conditions:

* tickling coughs accompanied by chest pain
* laryngitis
* red and swollen tonsils
* fevers that start slowly
* ear infections that have not yet produced pus
* incontinence, involuntary urination with coughing, bedwetting
* rheumatic joints
* menstrual periods that begin with headaches
* anemia
* fatigue
* nosebleeds
* sore throats, especially in singers
* vomiting
* diarrhea
* heart palpitations
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 05, 14:59)
Kažin ką sakė atvykę,nesiūlė priešvirusinių preparatų?
Kaip džiugu,kad gerėja savijauta Jūsų Casual wub.gif

4u.gif
nieko nesiule, tik atejo su kaukem, paselius paeme ir pro duris doh.gif
siaip viduriniukui duodu Tamiflu, nes turejau pernai uzsipirkus, o jis ir prie kiaulinio ir prie paprasto gripo tinka. maziui shitu negalejau duoti-nes kapsulemis ir tinka tik vyresniems. O sau kol buvo nuspresta kad gripas ........ ax.gif na, bet jei buciau zinojus kaip sunkiai cia eisis tai tikrai buciau i kaina uzsimerkus ir sugerus shituos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 11 05, 14:05)
Nu labai tikiuosi, kad ir man padės, nes man lor.gydytoja pasiūlė pertvarą išsioperuot.

Prie ko čia pertvara? Man irgi tada pasakė,kad kreiva pertvara,sakė jei ką reikėtų praoperuot...bet pasakė,kad idealiai tiesių pertvarų beveik niekas neturi.
Aš sakyčiau,nieko neoperuosiu,viskas kas mano yra mano,jei gyvybei netrugdo.
O tonzilės ir adenoidai yra limfmazgiai atsakingi už imunitetą,neliesiu aš jų,reikia juos laikyt sveikus,kad uždegimas jų neapimtų. Saugau savo vaiko adenoidus,ir stebiu. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2009 11 05, 14:11)
4u.gif
nieko nesiule, tik atejo su kaukem, paselius paeme ir pro duris doh.gif
siaip viduriniukui duodu Tamiflu, nes turejau pernai uzsipirkus, o jis ir prie kiaulinio ir prie paprasto gripo tinka. maziui shitu negalejau duoti-nes kapsulemis ir tinka tik vyresniems. O sau kol buvo nuspresta kad gripas ........ ax.gif na, bet jei buciau zinojus kaip sunkiai cia eisis tai tikrai buciau i kaina uzsimerkus ir sugerus shituos  blush2.gif

Ot medicina doh.gif bash.gif , aš apakęs doh.gif
Aš rigi turiu pakuotę tamiflu bet sakiau,jei kas ji bus vaikui,nesvarbu kad ne suspencija,sutrinsiu ir suduosiu pagal schemą vaikams.
o sau remantidiną,nors ir neveiks bet gal kie palengvės plius homeopatinių vartosim.Žodžiu apsiginklavau iki dantų ph34r.gif gun_bandana.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiBiRu: 05 lapkričio 2009 - 14:18
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 05, 15:16)

Aš rigi turiu pakuotę tamiflu bet sakiau,jei kas ji bus vaikui,nesvarbu kad ne suspencija,sutrinsiu ir suduosiu pagal schemą vaikams.
o sau remantidiną,nors ir neveiks bet gal kie palengvės plius homeopatinių vartosim.Žodžiu apsiginklavau iki dantų ph34r.gif  gun_bandana.gif  fear.gif

Kiek tas tamiflu kainuoja? Ar jį vartoti reikia susirgus? Mažai radau informacijos.
Mano dukrą doh.gif užpuolė kažkoks virusas. Užvakar susirgo, tempa prikilo iki 38,7, vakar iki 39,7 ( čia jau vartojant antigr.1 ,po to pridęjau 3, Ferrum pfosfp., dar į 3 antigr Rhus buvau įmaišius). Temperatūra niekaip nekrito. Paskaičiau čia forume,kad gelsemium gerai tinka. Niekaip negalvojau,kad jis mūsų vaistas. Anksčiau esu jį vartojus. Sudaviau vieną dozę ( tik tiek turėjau) 6 , po to ištirpdžiau 200 ir dar sugirdžiau vakare vieną kartą. Temperatūra pradėjo kristi labai palengva( pats geriausias variantas). Ryte buvo 38,1. Dabar kol kas tokia laikosi,sugirdžiau dar vieną kartą neseniai, užmigo. Žiūrėsiu kas bus toliau. Kosėja labai mažai,daugiau jokių simptomų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 05, 17:03)
Kiek tas tamiflu kainuoja? Ar jį vartoti reikia susirgus? Mažai radau informacijos.
Mano dukrą doh.gif  užpuolė kažkoks virusas. Užvakar susirgo, tempa prikilo iki 38,7, vakar iki 39,7 ( čia jau vartojant antigr.1 ,po to pridęjau 3, Ferrum pfosfp., dar į 3 antigr Rhus buvau įmaišius). Temperatūra niekaip nekrito. Paskaičiau čia forume,kad gelsemium gerai tinka. Niekaip negalvojau,kad jis mūsų vaistas. Anksčiau esu jį vartojus. Sudaviau vieną dozę ( tik tiek turėjau) 6 , po to ištirpdžiau 200 ir dar sugirdžiau vakare vieną kartą. Temperatūra pradėjo kristi labai palengva( pats geriausias variantas). Ryte buvo 38,1. Dabar kol kas tokia laikosi,sugirdžiau dar vieną kartą neseniai, užmigo. Žiūrėsiu kas bus toliau. Kosėja labai mažai,daugiau jokių simptomų.   doh.gif

tamiflu apie 130 kainuoja doh.gif

pas mus temperatura irgi pas visus apie 3 dienas laikosi ir ima savaime mazeti kol dingsta visai. gal tas pats virusas g.gif bet mums visiems dar toks trachejinis kosulys bjaurus ( o man dar kaulu nerealus lauzhymas ir silpnumas didelis buvo)[COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 05 lapkričio 2009 - 16:12
Skaitinėjau, kad Panevėžyje yra homeopatinė vaistinė unsure.gif , gal kas žinote tikslų šios vaistinės adresą, nes internete nepavyko rasti verysad.gif
Atsakyti