Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 11 04, 20:11)
Sėdžiu apsiginklavus Hepars Sulfuris (turiu 6, 12 ir 30 nežinau kurio reiktų), Rhus tox 6 ir Antigripinu 3. Lauksiu dabar 2 savaites ir nervinsiuos doh.gif

pas mus 30 kaip visad.
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif

pribrendau pradeti draugyste su homeopatija, skaitau jusu senesnes temukes ir visiskai susimaisiau doh.gif Gal galetumet padeti blush2.gif Mano maziukei 9 men. nu niekaip neissikapstom is slogytes, ji pas mus dabar tokia geltona, tasi, tirsta ir istraukt nors kazkiek galim tik pripurske i vidu juros vandenuko. Kartais atrodo kad nieko nosyteje nera, tuscia, bet vat kai valgo vis tiek kazkur gerklyteje atrodo kad pilna ten tu snargliuku doh.gif Ka ir kiek patarsit duoti? Turiu knyga "Homeopatija mano vaikui", tai ten raso Natrium sulfuricum nuo D12 g.gif Paprotinkit mane naujoke, kuri dar tik mokosi 4u.gif

Ir dar, kaip supratau Vilniuj tokios homeopatines vaistines nera unsure.gif kur vilnietes tada perkat tuos zirniukus?
Atsakyti
Lawanda, o ta knyga lietuvių kalba?
Atsakyti
Aš perku Kaune. Siunčiu užsakymą faxu dieną prieš kai važiuoja kas iš pažįstamų darbo reikalais...

O aš ir vėl su bėdelėm...

Nu dukrai kažkaip niekaip sloga nesibaigia... jau ir naktinis kosulys atsirado. Pirmą naktį pažiūrėjau gerklę, tai ten kažkoks spalvota kabojo ir žemyn bandė tekėt... Daviau pagurkšnot Tartephedreel su Drosera, tai po poros valandų miegojo ramiai iki ryto. Dieną praktiškai nekosėjo, nosies irgi nesipūtė, nes lyg ir nebuvo ką. Bet duodavau Antigripiną 3. Antrą naktį vėl kosėjo ir jau niekas nekabojo. Nosis lyg pasikemša kai atsigula, bet taip sausai, kad nėr ką išpūst, o ir prakvėpuoja. Dabar terčią naktį kosulys jau sausesnis pasidarė lyg jai kutentų ten kažkas. Pradėjau duot Antitusinum mikstūrą. Jos sudėty yra Chamomilla, Belladonna, Bryonia, Nux Vomica ir čiobrelis. Dabar ir dieną kosčioja sausai, bet iš gerklės, jaučiasi, kad toks paviršinis, negilus. Bet vat naktį tai kažkaip negražiai. Dar pasiskaičiau apie Gelsemium, tai sukišau dabar čiulpt. Antigripiną 3 nuėmiau, nes akivaizdu, kad nelabai veikia. Pasiskaičiau apie Thujos aliejų, tai sulašinau dabar - buvo parašyta, kad tinka užsitęsusiai slogai. Gerklytė gal vos ir paraudus, bet mano akim žiūrint ji daugiau lyg paburkus būtų...
Žodžiu kol kas totaliai pasimetus ir nebežinau ko griebtis...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 05, 11:36)
Lawanda, o ta knyga lietuvių kalba?

taip
norėjau nuskanuot, įdėt, bet va čia radau kaip atrodo, kažas pardavinėja smile.gif

http://public.fotki....s/dsc06055.html

o kažin vilniuj ta Širdažolės vaistinė kažin neturi tų žirniukų visokių? nebandėt kas ten klausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 05 lapkričio 2009 - 11:47
Eima, mums gyd. Gema porai mėnesių buvo skirus Apis 30. Čia tiems paburkimams su paraudimu nuimti, kuomet jokios ligos akivaizdžios nėra. Lyg ir padėjo.

O dabar iš po tos ūmios ligos, vis tą mankštą Strelnikovos darom. Atsidaro visos "čakros" kvėpavimo takuose.

O mažė rugsėjį 2 slogas vieną po kitos apturėjo. Ir po tų slogų liko labai mane nervinantis krenkštimas (stiprus ir labai dažnas). Niekaip jo nepramušiau. Kai kilo įtarimas, kad pasigavo vaikai dar ir roto virusą, pradėjau mažei duoti Gelsemiumą. Įdomiausia, kad krenkštimas dingo turbūt jau antrą dieną. Ir neatsinaujino (jau mėnuo turbūt kaip dingęs ir nebegrįžta).

Dabar iš po sesės ligos, valgom visa šeima vėl tą Gelsemiumą. Šiąnakt mažoji sukarščiavo, bet išsikarščiavo ir ryte temperatūra pati nukrito. Dabar jaučiasi visai įprastai. Aišku turiu nerimo, kad dar įsisirgsim schmoll.gif , bet pradžia teikianti vilčių smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 05, 12:42)
taip
norėjau nuskanuot, įdėt, bet va čia radau kaip atrodo, kažas pardavinėja  smile.gif

http://public.fotki....s/dsc06055.html

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 05, 11:43)
Eima, mums gyd. Gema porai mėnesių buvo skirus Apis 30. Čia tiems paburkimams su paraudimu nuimti, kuomet jokios ligos akivaizdžios nėra. Lyg ir padėjo.

O dabar iš po tos ūmios ligos, vis tą mankštą Strelnikovos darom. Atsidaro visos "čakros" kvėpavimo takuose.

O mažė rugsėjį 2 slogas vieną po kitos apturėjo. Ir po tų slogų liko labai mane nervinantis krenkštimas (stiprus ir labai dažnas). Niekaip jo nepramušiau. Kai kilo įtarimas, kad pasigavo vaikai dar ir roto virusą, pradėjau mažei duoti Gelsemiumą. Įdomiausia, kad krenkštimas dingo turbūt jau antrą dieną. Ir neatsinaujino (jau mėnuo turbūt kaip dingęs ir nebegrįžta).

Dabar iš po sesės ligos, valgom visa šeima vėl tą Gelsemiumą. Šiąnakt mažoji sukarščiavo, bet išsikarščiavo ir ryte temperatūra pati nukrito. Dabar jaučiasi visai įprastai. Aišku turiu nerimo, kad dar įsisirgsim schmoll.gif , bet pradžia teikianti vilčių smile.gif .

Turiu Apis 30, aš kažkaip irgi apie jį pagalvojau... Sušersiu ir šitą.
Atsakyti
Eima mes abi tam pačiam rajone gyvenam bigsmile.gif ar būt galima prie tavęs prisijungti, kai sau kažką užsisakinėsi blush2.gif
Atsakyti
Vilytte, o nuo ko tas Gelsemium?
Atsakyti
Po truputuka atsigaunam ax.gif
maziui temperaturos siandien nebera.
dabar kamuoja mus abu kosulys toks bjaurus ( lyg ir ne visai sausas, bet draskantis tracheja ir neduodantis atsikosinti), ir varvancios nosis doh.gif mazius tai dar ir seilejasi nezmonishkai unsure.gif
viduriniukui pati pradzia - tai istisai guli.
Dickis su teciu buvo siandien su siuntimu klinikose pas imunologus - turim dar vieno mediko kategoriska nuomone doh.gif pasake, kad negalima duoti jokiu zaoliniu arbatu, jokiu homeopatiniu vaistuku, medaus ir t.t. , nes jis viskam alergiskas ir nuo situ dalyku pas ji ta nuolatine sloga blink.gif (vasara sode tik zoline arbata su medum gere ir per 3 men jokios slogos nebuvo schmoll.gif ), o rugseji visa slogavo jokiu homeopatiniu negaves schmoll.gif nezinau, dabar apie tai negalvoju... palauksiu kol pas pacia smegenys po gripo atsigaus doh.gif nes shiuo metu ne tik kad nesigalvoja, bet apskritai jokio gyvenimo dziaugsmo nebelike doh.gif ( ar buna homeopatiniu antidepresantu? bigsmile.gif )

Atsakyti
Eglochke, nuo gripo. Vienas pagrindinių vaistų tinkamas pirmomis gripo dienomis, arba gripo profilaktikai, taip pat išlikus silpnumui po gripo. O šiaip paskutinėmis dienomis apie jį šioje temoje daug rašėme.

Įdomu, Casual, kaip sekasi.
Atsakyti