Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Casual @ 2009 11 03, 21:59)
pas maziuka kakliuke padidejo limfmazgiai. kiek lashiuku ir kaip daznai duot Lymphomyosota, priminkit , m?? g.gif

Kiek tai tavo maziukei? As tai kudikiui neduociau ir savo vaikams neduodu. Stengiuos nei su jodu neduot, nei juolab su levotiroksinu (juk tai skydliaukes hormonas, bent jau as ko nesuprantu tai nagu ten nekisu), net jei jis ir ispotencijuotas. Kazkaip skydliauke man per daug sudetingas organas, kad savo nagus kisti.
Atsakyti
Įtariu, limfmazgis sukilo nuo infekcijų. Kuri pusė? Ta pusė gerklės raudonesnė? Turi susitvarkyti ir be Lymphomyosot. ax.gif Aišku, ne per dieną.

Vilytte, jį skiria ir rekomenduoja ir vaikams (kiek pamenu, Casual mažiui apie 3 m.). Jeigu būtų procesas užsisenėjęs (keli mėn., tada būtų tikslinga).

Loreli, stebi ir vertini. Jeigu matai, kad yra toks likutis, kad pats organizmas susitvarkys, arba nebelieka nieko jau kokia diena ar dvi - tada ir nebereikia vaisto.
Lėtiniu atveju galima kaip kursais vartoti 1-2 sav., tada kokią 1 sav. pertrauka.

Failas, pagal tavo ir Baibokiuko pasakojimus mėginu spręsti, kad Panevėžio homeopatai turi savus receptus "atkalę" mirksiukas.gif Ten gi Ryga netoli, kur yra stiprus homeopatijos centras (galima pasiieškoti info internete), todėl ir gali būti skirtingi kompleksai. Nes Rotušės a. gaminamų kompleksų receptus esu radus kažkuriam rusiškam saite (tikriausiai rusiškos mokyklos įtaka).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 03, 21:44)
Įtariu,  limfmazgis sukilo nuo infekcijų. Kuri pusė? Ta pusė gerklės raudonesnė?

gerklyte rami gana, limfmazgiai abejose pusese padideje, mazdaug per viduri kakliuko.
maziui uz keleto dienu bus 3 ax.gif na ir gimtadienis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 03, 21:31)
Kiek tai tavo maziukei? As tai kudikiui neduociau ir savo vaikams neduodu. Stengiuos nei su jodu neduot, nei juolab su levotiroksinu (juk tai skydliaukes hormonas, bent jau as ko nesuprantu tai nagu ten nekisu), net jei jis ir ispotencijuotas. Kazkaip skydliauke man per daug sudetingas organas, kad savo nagus kisti.

o tai tas Lymphomiosotas gali būti ir pavojingas? ar ne taip supratau?
Obuoliausia, ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Merginos, padėkit 4u.gif Kažkaip nesigauna rast apie vėjaraupius, nors atsimenu, kad apie juos buvo šnekėta...
Pas mano dukrą daržely karantinas vėjaraupių, aišku auklėtoja apie tai pasakė tik šiandien, nors jis pasirodo paskelbtas nuo pirmadienio doh.gif Ji tai persirgus, bet gali būt nešiotoja ir gali atnešt mazgiui. Jam dabar 1,2 m. ATsimenu, kad reik gdyt Antigripinu Nr.3 ir Rhus tox. (turiu 6 potencijos). O dar ką? AR užtenka šių? O kaip juos duot? Pagal simptomus kas 15 minučių ar kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 04, 10:58)
Merginos, padėkit 4u.gif Kažkaip nesigauna rast apie vėjaraupius, nors atsimenu, kad apie juos buvo šnekėta...
Pas mano dukrą daržely karantinas vėjaraupių, aišku auklėtoja apie tai pasakė tik šiandien, nors jis pasirodo paskelbtas nuo pirmadienio doh.gif Ji tai persirgus, bet gali būt nešiotoja ir gali atnešt mazgiui. Jam dabar 1,2 m. ATsimenu, kad reik gdyt Antigripinu Nr.3 ir Rhus tox. (turiu 6 potencijos). O dar ką? AR užtenka šių? O kaip juos duot? Pagal simptomus kas 15 minučių ar kažkaip kitaip?

Šitas nuorodas apie vėjaraupius buvo įdėjusi Obuoliausia

Vėjaraupių:

http://www.truestarh...es/2210004.html

http://www.herbs2000.../chickenpox.htm
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 11 04, 11:22)
o tai tas Lymphomiosotas gali būti ir pavojingas? ar ne taip supratau?
Obuoliausia, ačiū už atsakymą.

Loreli, su hom. vaistų "pavojingumu" yra pačių įvairių nuomonių. Labiausiai paplitusi nuomonė, kad neaukštos potencijos bei žirniukai, kurie nėra priskiriami nozodams, kažkokių negerumų neturėtų sukelt. Šiaip tas "pavojingumas" gali reikštis esamų ligų paūmėjimu, kažkokių naujų požymių atsiradimu, na tiesiog nemaloniais pojūčiais.

Tai kažkaip paprastai gydomės čia visokiais mineralais, augalėliais. Bet pvz. levotiroksinas yra skydliaukės hormonas (t.y. ne augalėlis, ir ne mineralas), ir kur pasiskaityti apie homeopatinį levotiroksiną neaišku, tiesiog jis taip retai naudojamas, kad populiarioje literatūroje apie jį nieko nerašoma.

Dėl jodo, tiesą sakant, nežinau. Ieškojau specialiai apie jį, info daug, bet apie pavojingumą jo, niekur nerašo. Man tik nepatinka, kad hom. kompeksuose jis žemos potencijos, t.y. cheminio jodo juose vis tiek išlieka. O dėl jo papildomo vartojimo (t.y. ne iš maisto) yra labai neigiamų nuomonių tradicinėje medicinoje.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 04, 11:01)
Dėl jodo, tiesą sakant, nežinau. Ieškojau specialiai apie jį, info daug, bet apie pavojingumą jo, niekur nerašo. Man tik nepatinka, kad hom. kompeksuose jis žemos potencijos, t.y. cheminio jodo juose vis tiek išlieka. O dėl jo papildomo vartojimo (t.y. ne iš maisto) yra labai neigiamų nuomonių tradicinėje medicinoje.

Aš visai neseniai skaičiau apie tai, bet niekaip neprisimenu ir nerandu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 04, 12:13)
Aš visai neseniai skaičiau apie tai, bet niekaip neprisimenu ir nerandu kur  g.gif
Va čia apie jodą yra straipsnisApie jodą ir jo perteklių organizme
Bet esu skaičius ir priešingą nuomonę. Tiesa turbūt kažkur per vidurį ax.gif

Dar vienas Jodavimo klystkelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 04 lapkričio 2009 - 13:51
QUOTE(balta @ 2009 11 04, 14:13)
Aš visai neseniai skaičiau apie tai, bet niekaip neprisimenu ir nerandu kur  g.gif

O ką rašė?

Šiaip Lietuva yra priskiriama rizikos zonai, t.y. lietuviams natūraliai trūksta jodo, todėl potencialiai visų mūsų skydliaukės yra jautrios. Čia kaip su tais juodais dantukais nuo fluoro, fluoras iš principo gerai, bet kai jo yra įprastinėj aplinkoj natūraliai, gaunąsi ne kas.

O pastebėti, Obuoliausia, skydliaukės sutrikimus kitame žmoguje, neįmanoma. Aš turiu autoimuninį tireooitidą (sako, kad nuo prigimties), t.y. pas mane skydliaukė yra šiek tiek padidėjusi, bet dar gamina viską kas priklauso. Jokių pakitimų gyvenime toje srity nei aš, nei aplinkiniai ant manęs nepastebi. Radom šią ligą atsitiktinai po gripo, kuomet niekaip nėjo išginti silpnumo. Tada padarė tyrimus ir rado, t.y. buvo kaip ir stiprus paūmėjimas, betgi aš apart silpnumo nieko nejaučiau. Kelis mėnesius pagėriau vaistus, ir dabar vėl daug metų gyvenu su šia lėtine liga. Taip, kad pastebėti skydliaukės pakitimus įmanoma, tik kai procesas jau toli pažengęs. Beje tada gydytojai išryškino ir apie jodo (esančio išimtinai vaistuose ir vitaminuose) neigiamą poveikį, ir ne tik man, bet ir visiems sveikiems.

Jodas maiste ir tam pačiam Boržolyje yra gėris. Tik vaistuose, bijau primeluoti, bet kažkokius baisius dalykus tada gydytojas apie jį man pasakojo.

O šiaip pagoglinėjau, tai galima rasti rusiškų anotacijų su nuorodom, kad vaikams iki 12 m. netinkamas, galima rasti, kad reikia būti atidiems, nes tiroksinas ir jodas aktyvina skydliaukės veiklą. Kiekvienas renkasi pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 04 lapkričio 2009 - 13:57
Sveiki, norėčiau susiformuot priešgripinę vaistinėlę, profilaktikai ir gydymui. Dar plius adenoidams gydyt.
Prieš metus adenoidus pagydžiau belladonna homocord lašais.Ranka nuėmė,o daktarė grasino operacijom vaikiukui.

Pati naudojuos www.abchomeophaty.com kartais,ten daktaras indas Deoshloc labai man pagelbėjo,išsigydžiau kamavusią pienligę,stebuklas tikras,vat ir netikėk homeopatija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiBiRu: 04 lapkričio 2009 - 16:14
Sveikutes 4u.gif
As po bishkiuka paipaliojuosi - geriu toliau Gelseniuma, jei visai neapsikenciu - kokia tablete chemijos prigriebiu blush2.gif ir lyg jau matau shviesa tunelio gale biggrin.gif
maziui ka tik buvo atvaziave paimti paselio del kiauliu gripo blink.gif temperatura krenta tik nuo chemijos verysad.gif jauciasi kol kas blogai, bet jau kazka valgo thumbup.gif
Atsakyti