Atsivilkau
QUOTE(Casual @ 2009 11 02, 09:00)
mano charakteris bjaurus - man nervai neatlaiko ishlaukti
nuo Camphora niekuo negeriau (kadangi prastai miegojau tai per nakti kokius 6-8 kartus sugeriau, ir is vakaro dar kokius 3-4 kartus buvau sugerus) - vel stipriau lauzo kaulus - itariu reikes atsiprashyt Gelsemium
o siaip neatlaikiau ir pririjau chemijos Ibuprofeno
pagerejo ir is karto atsibudo sazine
labai erzina ikyrus gilus, kutenantis ir skaudus kosulys, kuris visai neduoda atsikosinimo
prisiviriau "kibira" debesylo shaknu arbatos - belieka tiketis, kad tos shaknys , kurias ishsikasiau tikrai debesylo, o ne kokios durnaropes
Mieloji, gausi prašyt, kad kas nors arba stipresnį Gelsemium (30) atneštų, arba reikia mėginti su šituo dažniau suktis.
Mėgink dar Homeovox - imi tada, kai jau vėl pradeda užiminėti gerklę.
Jeigu jau sėdi tikrai trachėjoje - Tartephedreel (nenusileidę dar link stambiųjų bronchų) ir druskos kompresas ant kaklo.
QUOTE(lauma @ 2009 11 02, 09:12)
tai dar nieko
aš blogiau padariau
pas man po gerklės skaudėjimo tokio kad nieko praryt negalėjau, net liežuvio šaknį skaudėjo prieš dvi sav, vadavausi homeopatija, skalavimais - gerklė tai praėjo, bet savijauta tik gulėt, ir kosulys nusileido, kaip tu rašai net krutinę skauda, sausas, draskantis tracheja (ta irgi skauda) su švokštimu - žodžiu išbandžius visas man žinomas kombinacijas, dukros salbutamolio inhalatoriu, teofiliną, išsitraukiau antibiotikus
, nes negaliu
tiek laiko sirgti ir kitus slaugyti (vyras susirgo, sūnus bepradedąs) ir darbe dar dirbti
ir namus daboti
beje, šitoki mano kusyli veikia tik viena antibiotikų grupė - klacid, sumamed
prašom smerkti mane
Lauma - skaudanti gerklė su skaudančia liežuvio šaknimi -
Phytolacca .
Matau, kad man čia ne nuo emocinės trydos, bet realiai eina toks virusas.
Turi tikti Homeovox (atsiradusi sloga, sausas kosulys, raudona, užspaudžia gerklę, gali skaudėti, eiti 'žalumynai') arba Mercurius heel (užtinsta, gali atsirasti balti kamščiai, labiau link stipraus faringito ar anginos), abiem variantais gali būti temperatūra.
QUOTE(Egloshke @ 2009 11 02, 09:36)
Labas rytas, netyčia užtikau šį skyrelį. Nelabai žinau taisyklių, bet gal padėsit man? Mane kankina tas snarglys vidury gerklės, kurį nei nuryt nei išpūst neina
Dažniausiai pasikišusi būna dešinė šnervė, bet slogos lyg ir nėra, tik ryte ji dešinė pusė būna užgulta, išsipučiu ir dieną viskas kaip ir gerai. Gal patartumėt ką reikėtų pavartot
Manrods, Opium minėjo Lycopodium (būna homeopatinėje vaistinėje Rotušės a. arba Parapharm, Kaunas), dar sakyčiau kompleksas nuo sinusito (kitaip vadinasi Mercurius solubilis kompleksas) (Rotušės a., Kaunas)
QUOTE(krika @ 2009 11 02, 11:26)
kaip baisiai skamba
Krika, daug kas baisiai skamba. Čia dar tik mineralai. O homeopatiniai yra dar daromi iš augalų, gyvūnų ir nozodų.