Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Casual @ 2009 11 02, 09:40)
o primink, del ko sulfur?

nežinau lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai išrinkau iš gydymo eigos. sulfur buvo duodamas kai buvo likęs kosulys po slogos. tai sulfur ir duodu. o kai rytais nebekosės (vakar užmiegant negirdėjom kad kosėtų tfu tfu tfu thumbup.gif ) tai duosiu kitus vaistukus. sąrašus namie palikau. dar galvojau gyd. M. pasiskambinti, bet kad neturiu prieš nosį lapo su turimais vaistais, tai ir negaliu skambinti doh.gif
Atsakyti
Aš savo mažei duodu Gelsemium 6 kas antrą dieną du kart dienoj, kitą dieną Oscilococsinumą (5-6 tuos mažyčius žirnelius) kartą dienoj. Dičkė susirgo aną antradienį, mažė kol kas neserga. Pagal "programą" turėjo susirgt jau savaitgalį. Dar jinai gauna nuolat kompleksą nuo sinusito - valosi labai gerai viskas (kokias 3 savaites jau). Šiaip pastoviai kažkokie neaiškūs užgulimai ryte būdavo. Gal prasmuksim šį kart su mažaja rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 30, 10:38)
Klausykit, o Tujos aliejus tik prie adenoidų vartojamas ar galima ir prie slogos? Jei galima ir prie slogos, tai vis gi prie kokios? Nes skaičiau, skaičiau ką anksčiau rašėt ir, tiesa pasakius, nesupratau doh.gif

Tiršta sloga ( nesvarbu, kokios spalvos), sinusito tipo sloga, padidėję adenoidai .

Temoje kalbame apie tujos aliejų- homeopatinį vaistą ( perkamas tik homeop. vaistinėje).

QUOTE(letuciux @ 2009 10 30, 23:02)
Sveikutės,
ar galėjo būti toks virusas, kuris tik vėmimu pasireiškia?

galėjo

QUOTE(nikofija @ 2009 10 31, 13:23)
Gal ką užmatėt prie šlapimo susilaikymo moterims? Sena moteris, neaišku kas yra, į ligoninę negula.  4u.gif

Pažiūrėkit Helleborus ( vienkomponentį). Dar Berberis hom. ( Heelo) žvilgtelkit. Ir Obuoliausios minėtas Natrium mur. gali tikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 02 lapkričio 2009 - 10:48
QUOTE(krika @ 2009 10 29, 11:06)

gydymas buvo:
1. Chamomila + Mercurius solubilis
2. Hepar sulfuris
3. Silicea + Lypocordium

1. kai buvo kosulys nuo tekančios į vidų slogos.
2. kai slogos nebeliko (valant, siurbiant - neužtikau) liko kosulys
3. kosuliukas likęs tik dieną
Atsakyti
Casual, asmeniškai prie kaulų laužymo ir sukiužimo Gelsemium vartoju

Krika, tai gal Hepar sulfuris duodi , o ne Sulfur
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 11 02, 10:34)
Krika, tai gal Hepar sulfuris duodi , o ne Sulfur

doh.gif aš matyt be vaistų sąrašo ir "kalbėti" nemoku. aha, hepar sulfur.

tai dabar skirtumą parašykit tarp hepar sulfuris ir sulfur? ir kas sugalvojo panašius pavadinimus? g.gif
Atsakyti
Sulfur - gryna siera.
Hepar sulfuris - kalcis + siera.
Atsakyti
kaip baisiai skamba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 11 02, 11:34)
Casual, asmeniškai prie kaulų laužymo ir sukiužimo Gelsemium vartoju

Aciu, einu atsiprashinet Gelsemium'o

Shaltis tebepurto, tempa pakilo iki 37,9 C (cia po Ibuprofeno blink.gif ), nebezinau ar ryt tikrai eisiu i darba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 lapkričio 2009 - 12:06
Atsivilkau bigsmile.gif

QUOTE(Casual @ 2009 11 02, 09:00)
mano charakteris bjaurus - man nervai neatlaiko ishlaukti 
nuo Camphora niekuo negeriau (kadangi prastai miegojau tai per nakti kokius 6-8 kartus sugeriau, ir is vakaro dar kokius 3-4 kartus buvau sugerus) - vel stipriau lauzo kaulus - itariu reikes atsiprashyt Gelsemium
o siaip neatlaikiau ir pririjau chemijos Ibuprofeno  blush2.gif pagerejo ir is karto atsibudo sazine ax.gif

labai erzina ikyrus gilus, kutenantis ir skaudus kosulys, kuris visai neduoda atsikosinimo doh.gif  prisiviriau "kibira" debesylo shaknu arbatos - belieka tiketis, kad tos shaknys , kurias ishsikasiau tikrai debesylo, o ne kokios durnaropes 

Mieloji, gausi prašyt, kad kas nors arba stipresnį Gelsemium (30) atneštų, arba reikia mėginti su šituo dažniau suktis.
Mėgink dar Homeovox - imi tada, kai jau vėl pradeda užiminėti gerklę.
Jeigu jau sėdi tikrai trachėjoje - Tartephedreel (nenusileidę dar link stambiųjų bronchų) ir druskos kompresas ant kaklo.

QUOTE(lauma @ 2009 11 02, 09:12)
tai dar nieko mirksiukas.gif
aš blogiau padariau blush2.gif
pas man po gerklės skaudėjimo tokio kad nieko praryt negalėjau, net liežuvio šaknį skaudėjo prieš dvi sav, vadavausi homeopatija, skalavimais - gerklė tai praėjo, bet savijauta tik gulėt, ir kosulys nusileido, kaip tu rašai net krutinę skauda, sausas, draskantis tracheja (ta irgi skauda) su švokštimu -  žodžiu išbandžius visas man žinomas kombinacijas, dukros salbutamolio inhalatoriu, teofiliną, išsitraukiau antibiotikus  blush2.gif  , nes negaliu schmoll.gif  tiek laiko sirgti ir kitus slaugyti (vyras susirgo, sūnus bepradedąs) ir darbe dar dirbti doh.gif  ir namus daboti  doh.gif
beje, šitoki mano kusyli veikia tik viena antibiotikų grupė - klacid, sumamed verysad.gif
prašom smerkti mane  mirksiukas.gif

Lauma - skaudanti gerklė su skaudančia liežuvio šaknimi - Phytolacca .

Matau, kad man čia ne nuo emocinės trydos, bet realiai eina toks virusas.
Turi tikti Homeovox (atsiradusi sloga, sausas kosulys, raudona, užspaudžia gerklę, gali skaudėti, eiti 'žalumynai') arba Mercurius heel (užtinsta, gali atsirasti balti kamščiai, labiau link stipraus faringito ar anginos), abiem variantais gali būti temperatūra.

QUOTE(Egloshke @ 2009 11 02, 09:36)
Labas rytas, netyčia užtikau šį skyrelį. Nelabai žinau taisyklių, bet gal padėsit man? Mane kankina tas snarglys vidury gerklės, kurį nei nuryt nei išpūst neina blush2.gif Dažniausiai pasikišusi būna dešinė šnervė, bet slogos lyg ir nėra, tik ryte ji dešinė pusė būna užgulta, išsipučiu ir dieną viskas kaip ir gerai. Gal patartumėt ką reikėtų pavartot

Manrods, Opium minėjo Lycopodium (būna homeopatinėje vaistinėje Rotušės a. arba Parapharm, Kaunas), dar sakyčiau kompleksas nuo sinusito (kitaip vadinasi Mercurius solubilis kompleksas) (Rotušės a., Kaunas)

QUOTE(krika @ 2009 11 02, 11:26)
kaip baisiai skamba  blink.gif

Krika, daug kas baisiai skamba. Čia dar tik mineralai. O homeopatiniai yra dar daromi iš augalų, gyvūnų ir nozodų.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 02, 13:18)
Lauma - skaudanti gerklė su skaudančia liežuvio šaknimi - Phytolacca .

Matau, kad man čia ne nuo emocinės trydos, bet realiai eina toks virusas.
Turi tikti Homeovox (atsiradusi sloga, sausas kosulys, raudona, užspaudžia gerklę, gali skaudėti, eiti 'žalumynai') arba Mercurius heel (užtinsta, gali atsirasti balti kamščiai, labiau link stipraus faringito ar anginos), abiem variantais gali būti temperatūra.

pirmo neturėjau, ir neturėsiu kol Kauno nepasieksiu 4u.gif
kiti buvo vartoti, rezultatas negautas schmoll.gif
Atsakyti
Obuoliausia, ačiū labai, bandysiu ieškot vaistinėje. O dozes man pasakys vaistinėje turbūt blush2.gif
Atsakyti