Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 31, 23:29)
Obuoliausia, na darbas mano sėdimas, bet namie tikrai nesedėjom, turim didelį kiemą,, tai po darbo visas laisvalaikis kieme būdavo ką dirbant, o ir svorio tada nedidelio buvau ( dabar jau prisiauginau ) O ir gydytojai pastebi, kad jau ir labai jauni suserga . Visos ligos jaunėja.

Man osteochondrozė nuo jaunų dienų. Bet dabar padėtis geresnė, nei jaunystėje. Reikia mankštos ( tempimo,sukimo pratimai, joga) ir masažų. Labai gerai padeda Kuznecovo iplikatoriai. Toks kilimėlis iš plastmasinių arba dar geriau metalinių adatyčių. Aš ant tokio kilimėlio užmiegu kasvakarą ir pramiegu keletą valandų jau 18 metų. Be jo tiesiog negaliu užmigti lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 31, 23:26)

Kas nori homeopatijos egzaminą laikyti:  cool.gif

http://www.kmu.lt/fa...homeopatija.pdf

Ar bandei testą? Aš pabandžiau . doh.gif 50 neteisingų iš 184.
Papildyta:
Bet pavartojus daug alopatinių vaistų, atsakymas pavartoti Nux vomica ,o ne sulphur ( anksčiau apie tai kalbėjom) 4u.gif 177 klausimas
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 01, 00:57)

Papildyta:
Ar bandei testą? Aš pabandžiau .  doh.gif  50 neteisingų iš 184.
Papildyta:
Bet pavartojus daug alopatinių vaistų, atsakymas pavartoti Nux vomica  ,o ne sulphur ( anksčiau apie tai kalbėjom)  4u.gif 177 klausimas

Vakar mano smegenai jau buvo ataušę... Tik 13 peržiūrėjau (nes Arsenicum Album aš nelabai žinau), tai ties tuo ir susimoviau... Iš esmės, daug kas žinoma.
Kadangi mumei esam ne homeopatai, tai pamaniau, kad šitas testas labai paprastas...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 31, 21:26)
kosulio spazmas yra 'glottis' (man vertimą duoda "balsaskylė").

QUOTE(vilytte @ 2009 10 31, 22:14)
Merginos, jūs man atsakykit, kaip tas galugerklys vadinamas mediciniškai.

http://www.ddm.lt/im...lakatas_LOR.jpg
KVĖPAVIMO ORGANŲ SISTEMA
NOSIS
Šaknis, nugara, viršūnė. Nosies kremzlės: paslankioji nosies pertvaros dalis, nosies pertvaros kremzlė.
NOSIES ERTMĖ
Šnervės, nosinės ryklės angos, nosies pertvara (plėvinė, kremzlinė ir kaulinė dalys), nosies prieangis, viršutinė, vidurinė ir apatinė nosies kriauklės, gleivinė, kvėpuojamoji dalis, uoslinė dalis, nosies gleivinės liaukos, viršutinė, vidurinė, apatinė ir bendroji nosies landos. Prienosiniai ančiai: viršutinio žandikaulio antis, pleištinis antis, kaktinis antis, akytkaulio antis (priekinės, vidurinės, užpakalinės akytkaulio ląstelės).
GERKLOS
Gerklų kremzlės ir jungtys: skydinė kremzlė, gerklų iškyšulys, dešinioji, kairioji plokštelės, viršutinis ir apatinis ragai, skydinė poliežuvio membrana, grūdelinė kremzlė, žiedinė kremzlė, žiedinės kremzlės lankas ir plokštelė, vedeginė kremzlė, jos balsinė ir raumeninė ataugos, ragelinė kremzlė, pleištinė kremzlė, antgerklis.
Gerklų raumenys: žiedinis skydo, užpakalinis žiedinis vedegos, balsinis.
Gerklų ertmė: gerklų atvara, vedeginė antgerklio raukšlė, gerklų prieangis, prieangio raukšlė, prieangio plyšys, gerklų skilvelis, balso aparatas, balso raukšlė, balso plyšys (tarpplėvinė ir tarpkremzlinė dalys), apatinė gerklų ertmės dalis, gerklų gleivinė, gleivinės liaukos, elastinga skaidulinė gerklų plėvė, prieangio raištis, elastinis kūgis, balso raištis (styga).
GERKLĖ
Kaklinė ir krūtininė dalys. Gerklės kremzlės, žiediniai gerkliniai raiščiai, plėvinė siena, gerklės išsišakojimas, gleivinė.
BRONCHAI
Bronchinis medis, dešinysis ir kairysis pagrindiniai bronchai, skiltiniai ir segmentiniai bronchai, segmento vidiniai (subsegmentiniai) bronchai.
PLAUČIAI
Dešinysis ir kairysis plaučiai. Plaučio pamatas, viršūnė, šonkaulinis, tarpuplautinis ir diafragminis paviršiai, kairiojo plaučio širdinė įlanka, apatinis kraštas, plaučio vartai, šaknis, dešiniojo plaučio viršutinė, vidurinė, apatinė skiltys, įstrižinis plyšys, dešiniojo plaučio gulsčiasis plyšys, plaučių vidinės kraujagyslės, kairiojo plaučio viršutinė ir apatinė skiltys, bronchiniai plaučių segmentai, bronchiolės, skiltelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 01 lapkričio 2009 - 12:41
Nuo vakar Gelsemium ir Mercurium naudoju - nelabai koks efektas schmoll.gif
vakare nusprendziau paeksperimentuot ant saves, pradejau gert Camphora, nes gi ana syki emiau ir uzsisakiau o taip ir liko neisbandyta blush2.gif blogiau tikiuosi neprisidirbsiu blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
beje, man shitas homeopatijos tinklapis labai isamus ir informatyvus pasirode blush2.gif
imetu nuoroda -jei bus idomu Jums- o tuo paciu ir sau , kad lengviau rasciau blush2.gif

http://www.abchomeop.../homeopathy.htm
Atsakyti
nu anglų kalba tai kaip ir skaityti galima, bet kaip jūs žinote tuos visus medicininius terminus angliškai ? blink.gif g.gif
Atsakyti
Casual, jeigu tave paguos, aš irgi tokiu keliu einu, kai stringu blush2.gif

Krika, yra dar toks dalykas kaip www.multitran.ru, dar yra tildė ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 11 01, 00:08)

Vilytte, gal shita? nors ji prie kosuliu tai gal nelabai  g.gif 
http://www.sveikaszm...r...&subtema=52

mes su shita plauciu uzdegima "gydem" - labai didelis efektas buvo - per savaite svariai ishsivalem, bet reik daug jegu tai mankstai -pratimai paprastukai visai, bet galva apsvaigsta momentaliai, ir turbut tinka kai jau vyresni gerokai vaikai ax.gif

Aš turiu kompaktą Strelnikovos kvėpavimo gimnastikos . Blyn, metus laiko jau turiu ir net pasidomėjau koks ten gėris. O dabar kai užspeitė į kampą, pasirodo, kad tai lobis. Veikia daug geriau nei Ventolinas (tiksliau Ventolinas mums visai neveikia). Pas mus po atkritimo nosis upeliu pasileido. Tai padarom tuos pratimus ir kosulys liaunas ir nosis atsikemša blink.gif ir laikosi tokioj neblogoj būklės apie porą valandų.

O prisikaičiau vakar, apie Strelnikoną ir Buteiko (šitą turbūt daug kas žinot, jo pratimai skirti astmos priepuoliams nutraukt). Bet kai kur rašo, kad Strelnikovos dar efektyvesni, kai kur, kad jie eina greta. Tikrai, kas vargstat su tais kosuliais rekomenduoju nepatingėt. Ten kompakte vaikas 5 metų daro tą mankštą. Mano mažė 4 m. kai kuriuos padaro, kai kuriuos ne. Jie nesunkūs, bet reikia fizinį pratimą (delnų stiprus sugniaužimas, pvz.) derint su trumpu giliu įkvėpimu. Sako, kad po savaitės mankštos matosi labai stiprus efektas, pvz. liaunąsi astmos priepuoliai. O mankštelė pasidaro per nepilnas 10 min. ir tokių reikia du kart dienoj.

Šiaip kažkuriuo būdu galima tuo kompaktu pasidalint.

Knyga dar yra http://rytuzenklai.l...vimo_gimnastika

Ne į temą prirašiau, bet apie vaikų ligas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 02, 00:56)
Casual, jeigu tave paguos, aš irgi tokiu keliu einu, kai stringu  blush2.gif

mano charakteris bjaurus - man nervai neatlaiko ishlaukti doh.gif blush2.gif
nuo Camphora niekuo negeriau (kadangi prastai miegojau tai per nakti kokius 6-8 kartus sugeriau, ir is vakaro dar kokius 3-4 kartus buvau sugerus) - vel stipriau lauzo kaulus - itariu reikes atsiprashyt Gelsemium doh.gif doh.gif g.gif
o siaip neatlaikiau ir pririjau chemijos blush2.gif doh.gif Ibuprofeno blush2.gif pagerejo ir is karto atsibudo sazine ax.gif

labai erzina ikyrus gilus, kutenantis ir skaudus kosulys, kuris visai neduoda atsikosinimo doh.gif prisiviriau "kibira" debesylo shaknu arbatos - belieka tiketis, kad tos shaknys , kurias ishsikasiau tikrai debesylo, o ne kokios durnaropes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 lapkričio 2009 - 09:04
QUOTE(Casual @ 2009 11 02, 10:00)
mano charakteris bjaurus - man nervai neatlaiko ishlaukti

o siaip neatlaikiau ir pririjau chemijos blush2.gif  doh.gif Ibuprofeno  blush2.gif pagerejo ir is karto atsibudo sazine ax.gif

labai erzina ikyrus gilus, kutenantis ir skaudus kosulys, kuris visai neduoda atsikosinimo

tai dar nieko mirksiukas.gif
aš blogiau padariau blush2.gif
pas man po gerklės skaudėjimo tokio kad nieko praryt negalėjau, net liežuvio šaknį skaudėjo prieš dvi sav, vadavausi homeopatija, skalavimais - gerklė tai praėjo, bet savijauta tik gulėt, ir kosulys nusileido, kaip tu rašai net krutinę skauda, sausas, draskantis tracheja (ta irgi skauda) su švokštimu - žodžiu išbandžius visas man žinomas kombinacijas, dukros salbutamolio inhalatoriu, teofiliną, išsitraukiau antibiotikus blush2.gif , nes negaliu schmoll.gif tiek laiko sirgti ir kitus slaugyti (vyras susirgo, sūnus bepradedąs) ir darbe dar dirbti doh.gif ir namus daboti doh.gif
beje, šitoki mano kusyli veikia tik viena antibiotikų grupė - klacid, sumamed verysad.gif
prašom smerkti mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 02 lapkričio 2009 - 09:17
QUOTE(Casual @ 2009 11 02, 09:00)
labai erzina ikyrus gilus, kutenantis ir skaudus kosulys, kuris visai neduoda atsikosinimo doh.gif 

pas mane šiuo metu yra šioks toks užkimimas, kažkoks balso stygų apsivėlimas bet gyventi galima. o tik vakare atsigulu ir prasideda kutenimas blink.gif tai jau einu miegoti o šalia apsidedu kokąi čiulpiamą tabletę (šiuo metu Isla). tai kažkaip praeina....

dėl vaikų... išleidau abi į darželį, sąžinė dėl mažosios graužia, bet duodu sulfur tai gal kaip nors... blogiau gal nebus....
Atsakyti
Labas rytas, netyčia užtikau šį skyrelį. Nelabai žinau taisyklių, bet gal padėsit man? Mane kankina tas snarglys vidury gerklės, kurį nei nuryt nei išpūst neina blush2.gif Dažniausiai pasikišusi būna dešinė šnervė, bet slogos lyg ir nėra, tik ryte ji dešinė pusė būna užgulta, išsipučiu ir dieną viskas kaip ir gerai. Gal patartumėt ką reikėtų pavartot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2009 11 02, 10:12)
savijauta tik gulėt, ir kosulys

console.gif
as i darba -rytoj blush2.gif siandien turbut nedaeiciau doh.gif kazkokia nesamone- shaltis purto jau ketvirta diena o temperatura nekyla g.gif
va, prigersiu savos gamyboss durnaropiu ir palaimingai atsijungsiu doh.gif lotuliukas.gif

siaip itariu, kad cia kazkokia virusine bestija siauteja g.gif
va, Ukraina pandemija paskelbe doh.gif

Obuoliausia, gal yra dar kokiu stebuklingu vaistuku virusams tramdyti?
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 11 02, 10:24)
bet duodu sulfur tai gal kaip nors... blogiau gal nebus....

o primink, del ko sulfur?
Atsakyti