QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 21:31)
Obuoliausia
ka as be taves daryciau
turiu gelsemium potencija 6 - ar tinkama ?
o galva man nuo pavasario skauda- del nugaros skausmu pasiule masazus pasidaryt, masazuotoja shalia nugaros masazo pasiule galvos masaza padaryt, tai kai padare - galvos i nei viena puse pasukt nebegaliu nuo to laiko
, tai ir dabar kazkiek suintencyvejo tas skausmas, bet pagrindas tai nuo to masazo dar pasilikes
( reiktu pas gydytoja nueiti, bet as tik vaikus nuvest visur sugebu, o kai paciai tai vis atrodo -kita karta
)
O kaip maziui (tuoj 3 metai)pulsatilla duoti? kiek ir kas kiek laiko? kokios potencijos pirkti? vaistines itariu be antradienio nelabai dirbs
vilytte, pagal tavo nupasakojima visai nepanashu, bet... bent pas mus darzelyje virusas kazkoks su laringitu siauteja
grupeje 5 is 15 vaiku su laringitu ishkrito
mums laringito nebuvo, bet cia su merginu pagalba temperatura su belladonna sutvarkem, o gerkle su Angina heel ir Mercurium .... jei gerklyte tokia raudona sunku tavo maziukei
Apie dicki nepasakosiu, kol perejom per visus gydytojus vaistu du maishus susipirkau, jau ir antibijotikus buvau beveik nupirkus, tai kai neprireike antibu, net pas gydytoja eit buvo nepatogu, nes labai kategorishkai buvo pasakius kad be antibu neishsikrapshtysim. Dabar pasake, kad mano dickis sirgo is to, kad yra per daug viska giliai i shirdi imantis
Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje, jeigu matai, kad prastokai ir neištempsit iki darbo dienos (o pirmadienį nedarbo diena??). Sakyčiau gal 6??? Aš pati aukštesnės Pulsatillos nesu vartojus.
Dėl dičkio - emocijos daug lemia... Kai turėsi įkvėpimo, pasiskaityk Sinelnikovą
Jeigu jis toks pastaruoju metu pesimistas, kaip "užgultas" neigiamų emocijų, galėjo sinusitą ir iššaukti (netgi yra L.Hay ir Viilmos ištisi skyriai pagal atskiras emocines/mentalines būsenas, kokie negalavimai gali atsirasti).
Dėl galvos skausmų, kiek žinau:
Magnesium Phosphoricum - tvinkčiojantis, labiau pasireiškia dešiniajame smilkinyje (kurį laiką padėdavo su Ferrum phosphoricum derinyje).
Antigripinas 3 - po fizinio krūvio, kai yra dehidratacija (vaikams vasarą, pvz., ar po geros treniruotės, bet ten irgi yra Gelsemium, kiek pamenu).
Spascupreel - "atsivėrinėja čakra" (plėšia patį viršugalvį, momenėlį), užspausti smilkiniai, gali iki pykinimo.
Bet masažuotoja irgi... Iš karto pasireiškė ar po kurio laiko?
Osteochondrozė jūsų amžiuje
Nors gal nuo sėdimo darbo...
Rotušės a. yra kompleksas nuo osteochondrozės (pirkau savo bobutei, nes tai išsuko visą stuburą, vos galėjo paeiti). Dar dadėjau Calcium complex. Per metus laiko atsistatė (bent dabar stuburu nesiskundžia).
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 22:08)
Obuoliausia, o man Gelsemium zirniukinis tinka? nes dabar pamaciau, kad yra visai kitoks : Gelsemium Homacord. Kurio man reiktu? jie turbut abu skirtingi?
baibokiuk, isgasdinai mane
as nuo vasaros vis planuoju iki drauges kabineto nueiti. Ji osteopate, tkiuosi kad kazkiek pagelbes
nes siaip tai ziaurus diskomfortas, ypac nakti- visa kakla/galva surakina
po to diena prasivaikstau ir viskas "puse bedos" atrodo
Jokio skirtumo, svarbiausia pats vaistas, paskui potenciją pasireguliuosi. Tiesiog žemesnės potencijos dažniau gali reikėti. Idealiausias variantas: imti, kai vėl jauti blogėjant.
Nesigąsdink, tikrai yra įmanoma atstatyti. Tik nelaukti 10 metų...
Papildyta:
Kadangi jau įlindau
Kas nori homeopatijos egzaminą laikyti:
http://www.kmu.lt/fa...homeopatija.pdf