Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2009 10 31, 21:14)
Merginos, jūs man atsakykit, kaip tas galugerklys vadinamas mediciniškai.

Žodžiu po vakar absoliutaus pagerėjimo, mano mergytė, šįryt 39 vėl. Kosulys nežmoniškas, tai sausas, tai šlapias, ant galinės gerklės sienos skreplys baltas kabo, o pati siena raudonos mėsos spalvos. Skaitau tai gerklę, tai astminukus. Astminukų vaistai nepadeda. Tartephedrilis su drocera visą  dieną, situacija tik blogėja doh.gif .

Nesuprantu kurią vietą gydyt, nei gerklė, nei bronchai. Nu kas gi tai?

Ryklė? Jai ryklę skauda? Pala, čia mažesnioji? Tai nepasakys dar. Aš žinau kažką panašaus tik Phytolacca (yra Mercurius heel, dar atrodo 3 antigripine).

http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Dar pagooglinau... Jeigu ryklė, tai tikriausiai Phytolacca, žr.:

http://books.google....q...thy&f=false

Phytolaccos dar aiškūs požymiai - labiau paveikta dešinė ir skauda liežuvio pagrindą (t.y. tą vietą, kur plačiausia, toliausiai). Gali netgi būti "geografinis liežuvis", t.y. nueina tokiais kaip 'lopais').

Dar kažkas panašaus yra Ailanthus (truputį žemiau toje knygoje). Jis irgi yra Mercurius heel sudėtyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 31 spalio 2009 - 21:45
sakykit, o jei aš vėl duočiau tų vaisų kur prieš kelias dienas gavo?

ir kaip reikia nosį prilašinti tujos aliejum. ten toks ale dozatorius padedantis lašus skaičiuoti, bet jau tikrai netinkantis į nosį lašinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 31, 21:43)
sakykit, o jei aš vėl duočiau tų vaisų kur prieš kelias dienas gavo?

ir kaip reikia nosį prilašinti tujos aliejum. ten toks ale dozatorius padedantis lašus skaičiuoti, bet jau tikrai netinkantis į nosį lašinti  doh.gif

Krika, o vaizdas panašus, kaip buvo prieš tai? Tada, matyt vėl reikia...Nes laukiant galima ir prisilaukti.
Atsakyti
ai, Casual, kaip aš tave suprantu... ir pavydziu tau tiek kantrybes su vaikuciais. As pavargau, be galo. pora metu kaip su dickes ligom galuojuos, atrodo jau jau nugalejom gydytoju blogas prognozes (mums astma vis piesia, o mes vis priesinames, paskutiniu metu jau patikejau pergale) ir se tau doh.gif . Beveik keturios paros spazminiai kosuliai, nu bet visi vaistai nuo astmos mums nepadeda. Siandien pradejom kvepavimo gimnastika, uzspyre i kampa jau, visokiu mankstu nekenciu, bet issisiepus vaikus ryskinu kaip tai sveika cool.gif . Jei tikrai pasiteisins, paplatinsiu visoms.
Ai, laikykimes ir myta kokioj sanatorijoj mamoms organizuokim. Nepasiduosiu, nei uz ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 22:31)
o galva man nuo pavasario skauda- del nugaros skausmu pasiule masazus pasidaryt, masazuotoja shalia nugaros masazo pasiule galvos masaza padaryt, tai kai padare - galvos i nei viena puse pasukt nebegaliu nuo to laiko  doh.gif , tai ir dabar kazkiek suintencyvejo tas skausmas, bet pagrindas tai nuo to masazo dar pasilikes doh.gif   ( reiktu pas gydytoja nueiti, bet as tik vaikus nuvest visur sugebu, o kai paciai tai vis atrodo -kita karta doh.gif )

Man po gimdymo buvo baisūs galvos migreniniai skausmai su pykinimu, tada dar tik šiek tiek buvau susidūrusi su homeopatija, bet kadangi žindžiau, tai nelabai pasirinkimo vaistams turėjau, tai pabandžiau gelsemium homacord ,šitas , padėjo, net viso buteliuko neišgėriau smile.gif , o šiaip jau prieš 5 metus nustatė man kaklo osteochondrozę, pagal tavo nupasakotus simptomus įtariu, kad ir tau panašiai bus, bet dar kaip supratau ir su nugara problemų turi, angliškai jei vaistų ieškotum, tai kaklo osteochondrozė Cervical spondylosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 31 spalio 2009 - 22:01
QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 22:31)
Obuoliausia  wub.gif  ka as be taves daryciau rolleyes.gif
turiu gelsemium potencija 6 - ar tinkama ?

O kaip maziui (tuoj 3 metai)pulsatilla duoti? kiek ir kas kiek laiko? kokios potencijos pirkti? vaistines itariu be antradienio nelabai dirbs  g.gif

Obuoliausia, o man Gelsemium zirniukinis tinka? nes dabar pamaciau, kad yra visai kitoks : Gelsemium Homacord. Kurio man reiktu? jie turbut abu skirtingi? blush2.gif

baibokiuk, isgasdinai mane blink.gif blink.gif
as nuo vasaros vis planuoju iki drauges kabineto nueiti. Ji osteopate, tkiuosi kad kazkiek pagelbes ax.gif nes siaip tai ziaurus diskomfortas, ypac nakti- visa kakla/galva surakina verysad.gif po to diena prasivaikstau ir viskas "puse bedos" atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 10 31, 22:52)
Siandien pradejom kvepavimo gimnastika,

Vilytte, gal shita? nors ji prie kosuliu tai gal nelabai g.gif
http://www.sveikaszm...r...&subtema=52

mes su shita plauciu uzdegima "gydem" - labai didelis efektas buvo - per savaite svariai ishsivalem, bet reik daug jegu tai mankstai -pratimai paprastukai visai, bet galva apsvaigsta momentaliai, ir turbut tinka kai jau vyresni gerokai vaikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 31, 22:43)
ir kaip reikia nosį prilašinti tujos aliejum. ten toks ale dozatorius padedantis lašus skaičiuoti, bet jau tikrai netinkantis į nosį lašinti  doh.gif

Mes tai atskirai nusipirkom pipetę ir su ja lašinam - tą dozatorių visai nuėmėm
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 31, 21:46)
Krika, o vaizdas panašus, kaip buvo prieš tai? Tada, matyt vėl reikia...Nes laukiant galima ir prisilaukti.

aha, panašiai unsure.gif

QUOTE(Failas @ 2009 10 31, 22:13)
Mes tai atskirai nusipirkom pipetę ir su ja lašinam - tą dozatorių visai nuėmėm

tai aš jau irgi apie tą patį galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Casual, tu nesigąsdin, bet gydykis smile.gif , gi dabar kaip vargsti, prieš 5 metus kas buvo aš jau visko neatsimenu, gal ir galvą skaudėjo, dar ką, bet paskutinis lašas buvo, kai pusė kuno tirpti pradėjo- nuo galvos iki kojų, va tada jau ir aš ėjau, nes išsigandau, tada irgi masažus darė, su kažkokiom elektrinėm šukom šukavo, manksta, tiesa dar kaklo rentgeno nuotrauką darė, kas ir parodė ligą. Šiaip kaklo sritį raumenys įtempti labai būna, tokie kieti, po visų masažų suminkštėja, šiemet prasidėjus migreniniams skausmams irgi jie buvo labai kieti, bet po gelsemium homaccordo suminkštėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 21:31)
Obuoliausia  wub.gif  ka as be taves daryciau rolleyes.gif
turiu gelsemium potencija 6 - ar tinkama ?

o galva man nuo pavasario skauda- del nugaros skausmu pasiule masazus pasidaryt, masazuotoja shalia nugaros masazo pasiule galvos masaza padaryt, tai kai padare - galvos i nei viena puse pasukt nebegaliu nuo to laiko  doh.gif , tai ir dabar kazkiek suintencyvejo tas skausmas, bet pagrindas tai nuo to masazo dar pasilikes doh.gif  ( reiktu pas gydytoja nueiti, bet as tik vaikus nuvest visur sugebu, o kai paciai tai vis atrodo -kita karta doh.gif )

O kaip maziui (tuoj 3 metai)pulsatilla duoti? kiek ir kas kiek laiko? kokios potencijos pirkti? vaistines itariu be antradienio nelabai dirbs  g.gif
vilytte, pagal tavo nupasakojima visai nepanashu, bet... bent pas mus darzelyje virusas kazkoks su laringitu siauteja unsure.gif grupeje 5 is 15 vaiku su laringitu ishkrito blink.gif
mums laringito nebuvo, bet cia su merginu pagalba temperatura su belladonna sutvarkem, o gerkle su Angina heel ir Mercurium .... jei gerklyte tokia raudona sunku tavo maziukei  doh.gif 

Apie dicki nepasakosiu, kol perejom per visus gydytojus vaistu du maishus susipirkau, jau ir antibijotikus buvau beveik nupirkus, tai kai neprireike antibu, net pas gydytoja eit buvo nepatogu, nes labai kategorishkai buvo pasakius kad be antibu neishsikrapshtysim. Dabar pasake, kad mano dickis sirgo is to, kad yra per daug viska giliai i shirdi imantis doh.gif

Pulsatilla yra Coryzalia sudėtyje, jeigu matai, kad prastokai ir neištempsit iki darbo dienos (o pirmadienį nedarbo diena??). Sakyčiau gal 6??? Aš pati aukštesnės Pulsatillos nesu vartojus.

Dėl dičkio - emocijos daug lemia... Kai turėsi įkvėpimo, pasiskaityk Sinelnikovą mirksiukas.gif
Jeigu jis toks pastaruoju metu pesimistas, kaip "užgultas" neigiamų emocijų, galėjo sinusitą ir iššaukti (netgi yra L.Hay ir Viilmos ištisi skyriai pagal atskiras emocines/mentalines būsenas, kokie negalavimai gali atsirasti).

Dėl galvos skausmų, kiek žinau:
Magnesium Phosphoricum - tvinkčiojantis, labiau pasireiškia dešiniajame smilkinyje (kurį laiką padėdavo su Ferrum phosphoricum derinyje).
Antigripinas 3 - po fizinio krūvio, kai yra dehidratacija (vaikams vasarą, pvz., ar po geros treniruotės, bet ten irgi yra Gelsemium, kiek pamenu).
Spascupreel - "atsivėrinėja čakra" (plėšia patį viršugalvį, momenėlį), užspausti smilkiniai, gali iki pykinimo.
Bet masažuotoja irgi... Iš karto pasireiškė ar po kurio laiko?

Osteochondrozė jūsų amžiuje blink.gif Nors gal nuo sėdimo darbo...

Rotušės a. yra kompleksas nuo osteochondrozės (pirkau savo bobutei, nes tai išsuko visą stuburą, vos galėjo paeiti). Dar dadėjau Calcium complex. Per metus laiko atsistatė (bent dabar stuburu nesiskundžia).
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2009 10 31, 22:08)
Obuoliausia, o man Gelsemium zirniukinis tinka? nes dabar pamaciau, kad yra visai kitoks : Gelsemium Homacord. Kurio man reiktu? jie turbut abu skirtingi?  blush2.gif

baibokiuk, isgasdinai mane  blink.gif  blink.gif
as nuo vasaros vis planuoju iki drauges kabineto nueiti. Ji osteopate, tkiuosi kad kazkiek pagelbes  ax.gif nes siaip tai ziaurus diskomfortas, ypac nakti- visa kakla/galva surakina verysad.gif  po to diena prasivaikstau ir viskas "puse bedos" atrodo  blush2.gif

Jokio skirtumo, svarbiausia pats vaistas, paskui potenciją pasireguliuosi. Tiesiog žemesnės potencijos dažniau gali reikėti. Idealiausias variantas: imti, kai vėl jauti blogėjant.

Nesigąsdink, tikrai yra įmanoma atstatyti. Tik nelaukti 10 metų...

Papildyta:
Kadangi jau įlindau bigsmile.gif

Kas nori homeopatijos egzaminą laikyti: cool.gif

http://www.kmu.lt/fa...homeopatija.pdf

Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 31, 23:17)

Osteochondrozė jūsų amžiuje  blink.gif Nors gal nuo sėdimo darbo...

Rotušės a. yra kompleksas nuo osteochondrozės (pirkau savo bobutei, nes tai išsuko visą stuburą, vos galėjo paeiti). Dar dadėjau Calcium complex. Per metus laiko atsistatė (bent dabar stuburu nesiskundžia).

Obuoliausia, na darbas mano sėdimas, bet namie tikrai nesedėjom, turim didelį kiemą,, tai po darbo visas laisvalaikis kieme būdavo ką dirbant, o ir svorio tada nedidelio buvau ( dabar jau prisiauginau ) O ir gydytojai pastebi, kad jau ir labai jauni suserga . Visos ligos jaunėja.
Atsakyti
vilytte, klausiau gydytojos laringitinį kosulį, tracheitą kuom pagriebt, tai bent maniškei nuo visokių spazminių kosulių-drosera, nux vomica arba ipecacuanha. drosera su nux vomica ir kartu galima vartot su kokių 15 min tarpu. ir bent porą dienų iki 6 kartų.

o stipriu čiaudėjimu prasidėjusią slogą (buvo vieną dieną išryškėję akių kraujagyslės, bet neašarojo)su skaudenančia gerkle ir kiek pagulusia nosim, be temperatūros gydom: Allium cepa, bellad., pulstilla ir lycopod.(1 k., vakare) Allium cepa-pirmas dvi dienas, vėliau nebeveiksminga. Pirmuosius tris vaistu pirmas dvi dienas 6 k.dienoje, vėliau 4 k.d., vėliau 2 k. d. (visi 30 potencijos)

parašiau tiesiog pamąstymams, gal kuriai tiks kokiai situacijai
Atsakyti