Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

nu ir ką? savaitė kaip mažoji išbuvo sveika. šiandien vėl sloga ir temperatūra. duodu viską su tarpais. gavo: beladona30+gelmesium30. calium bichronicum6. ir įprastinių: umkaloras, protergolis ir t.t. nežinau kas suveiks unsure.gif
Atsakyti
Nu prisipirkau vaistų,bet patarė potenciją 6.Buvau parapharmoje.Merginos nuo ko dar lycopodium naudojamas?Turiu užsirašius,kai dešinė nosis užsikemša.
Negavau cinabraris,nei cinnabsin,ar gerai parašiau?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 13, 21:16)
Nu prisipirkau vaistų,bet patarė potenciją 6.Buvau parapharmoje.Merginos nuo ko dar lycopodium naudojamas?Turiu užsirašius,kai dešinė nosis užsikemša.

Cinabsin yra bet kurioje vaistinėje. čia, kaip aš vadinu, prieinamas visiems vaistas. berods, Heel produkcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 13 spalio 2009 - 20:18
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 13, 20:16)

Greisi, geriau pasiskambink prieš važiuodama. Nes paruoštus jau turi tik populiariausius (a la aconitum, belladonna).
Lycopodium - ispustas pilvas, pasisotinama nuo labai mazo kiekio. Pasiskaityk kur daugiau ax.gif Jis yra "desininis".
Atsakyti
Sveikos,

As dar cia naujoke hemeopatijoje, turiu prisipirkusi vaistu ir skaitausi jusu foruma, taip gydau savo vaikus. Uzsiregistrave pas hemeopata Bagdonaviciu, bet dar toli susitikimassu juo.
Mano mergytri tirsta sloga jau 3 savaite. Pirma savaite daviau Cinnabsin,Euphorbium compositum, nes sloga kazkur giliai laikesi, buvo sunku ispusti. Pagerejo. Antra savaite pradejau duoti Mercurius solublis, Cinnabsin ir Hepar surhur 4 kartus per diena, bet tirsta sloga nesitraukia. Gal galetumete ka dar patarti. ax.gif

Dekui
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 13:31)
Ačiū už atsakymą.
Dar klausimėlis - gal galit rekomenduot homeopatą Kaune (pas Vaivarienę buvau, norėčiau kito). Būčiau dėkinga. ax.gif

Laba,

Mes uzsirase pas Bagdonaviciu, tiesa dar nebuvome, bet mus konsultavo telefonu, tikrai padejo. Pas ji eiles 3 men. i prieki.

Mes buvome pas Lukosiene, kuri priima ir hemeopatineje vaistineje, tai nepatiko, daugiau pas ja neiname.
Atsakyti
Nuo šiuo metu siaučiančio viruso, kur su viduriavimu ir sloga, ar galima panaudoti ką nors iš kompleksų? šiaip nesergam, kaupiu info ateičiai blush2.gif
Atsakyti
Atsiskaitau už Gelsemium - sloga daugiau nepasirodė. Nors vakar ryte vaikas prabudo su patraiškanojusiom akim bei po nosim pridžiuvęs skystas sekretas matėsi. Vakar visą dieną tęsiau Gelsemium. Dvi naktis girdėjęsis sekretas dingo, nosytė laisva, bet geriausiai - NEBĖRA kosulio. Bet kokia sloga mano vaikams sukelia ligos sunkumo neatitinkančius kosulius.

Opium, gal jau esat gavę gydymą tracheitui, baisiai įdomu ką skyrė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 14:31)
Lauma, jei reik kokių vaistukų iš Kauno, galiu nupirkt. Vis tiek iš Kauno į Vilnių kiekvieną dieną važinėju, ir dar važinėsiu iki lapkričio. Ruošiuos pati iki Muziejaus vaistinės šeštadienę palėkt, tai galiu ir tau, ir kitoms vilnietėms paimti, jei ko reikia.  mirksiukas.gif Tereiktų tik susiderinti dėl pasiėmimo.  smile.gif

turėsiu omeni biggrin.gif
šiam savaitgaliui jau viskas sustyguota, o ir pati lapkričio pabaigoj Kaune būt turėsiu 4u.gif
gal kitoms reik? ba opium neužtikau kad prie savo užsakymo prijungti ax.gif

QUOTE(opium @ 2009 10 13, 15:39)
o, lauma, ačiū, kaip čia rast laiko užbėgt, bet užbėgsiu biggrin.gif
bet kokia ten sudėtis nežinoma, nė vienas nevartotas.

pabandyk pasiskolinus ir sužinosi biggrin.gif
aš negaliu pasakyt kad G jis stebuklingai veikia, bet periodais duodu 4u.gif
ba pas mum diena dienai nelygu
ryte (nakti dirbu) vyras skundžias kad nakti blogai miegojo, nosi pūtė ar kt, o aš po darbo prieš piet daržan nuėjus pasiimti - nieko panašaus neaptinku ir t.t. jau trečia svaitė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 14, 10:56)
Atsiskaitau už Gelsemium - sloga daugiau nepasirodė. Nors vakar ryte vaikas prabudo su patraiškanojusiom akim bei po nosim pridžiuvęs skystas sekretas matėsi. Vakar visą dieną tęsiau Gelsemium. Dvi naktis girdėjęsis sekretas dingo, nosytė laisva, bet geriausiai - NEBĖRA kosulio. Bet kokia sloga mano vaikams sukelia ligos sunkumo neatitinkančius kosulius.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2009 10 14, 11:15)
gal kitoms reik? ba opium neužtikau kad prie savo užsakymo prijungti  ax.gif

Tai pranešk kitoms vilnietėms, nes aš tai nieko nepažįstu. Atrodo, tau kontaktus išsiunčiau? g.gif
Nesunku man atvežti -ne kilogramą gi sveria tie žirniukai biggrin.gif
Atsakyti
vilytte, gydytoja užsieny, nesusisiekiau. Bus tik kitą sav. Vakar daviau kalium bichromicum200 vieną kartą (Popovo knygoj išskaičiau, kad ir tracheitui), naktį kosėjo, daviau drosera (naktį ir paryčiais) belladona, apis (gerklė raustelėjus). Kosti nedaug, slogos kaip ir nėr, temperaūros nėr. Tai tokius, turbūt paliksiu keliom dienom. Na ir Umcalor kaip pediatrė liepė.

lauma, ale kaip čia pasiskolint, kai taip toli viena nuo kitos gyvenam biggrin.gif

Kirke, gavai mano užsakymą? smile.gif man išsiuntei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 14 spalio 2009 - 11:30
Merginos, o Kaune homeopatinese vaistinese galima uzsisakyti, kad pagamintu kompleksa, t.y nereikia gyd recepto? pvz. internete randi vaistuka su nurodyta sudetim, bet brangu siustis, tai kazi gamina? 4u.gif
Atsakyti