Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ačiū, merginos. Kartais atrodo, kad tik jums pasiguosk ir visos ligos praeina smile.gif Laksto jau, namus balionais puošia, meilės laiškus tėvams ant sienų klijuoja doh.gif . Net ir kosulys labai saikingas.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 14:16)
Ačiū, merginos. Kartais atrodo, kad tik jums pasiguosk ir visos ligos praeina smile.gif Laksto jau, namus balionais puošia, meilės laiškus tėvams ant sienų klijuoja doh.gif .  Net ir kosulys labai saikingas.

Vilytte, mano penkiametei dažnai kraujas iš nosies bėgdavo nei iš šio nei iš to, tik nesusiejau to su ligos pradžia. Išsigydėm su Phosphor. Misis skyrė. Nuo vasaros nekraujavo nei karto. Ji atitinka Phosphor aprašymą: liekna, aukšta, drovi, nosis užgula.

Krika, mano vidurinioji irgi taip po sirgimo pakosčioja. Yra tokiu atveju gavusi ir sulphur, ir echinacea, o šį kartą, pvz., Ca Carbonicum paskyrė.
Atsakyti
O ilgai tą fosforą naudojot? Ir kokios potencijos?

Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 10 29, 15:26)
Krika, mano vidurinioji irgi taip po sirgimo pakosčioja. Yra tokiu atveju gavusi ir sulphur, ir echinacea, o šį kartą, pvz., Ca Carbonicum paskyrė.

4u.gif dėkui. MB nupirko echinacejos kompleksą. tai pradėsiu dar šiandien duoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 11:02)
Krika, pasveiko tavo mažė kaip suprantu su Hepar Sulfuru? Kokią potenciją buvo skyręs? Ach, kaip aš pavydžiu jums to Misiaus.

Hepar sulfuris 6.

QUOTE(Crystalline @ 2009 10 29, 11:15)
Mums irgi pernai buvo taip skyres, bet po to dar karta i menesi vartojom tuos lasiukus ( apie 2 -3 men.).

o kaip jūs gėrėt echinacea kompleksą. nes dabar užrašus pažiūrėjau- mums skyrė po 3 lašus kas antrą dieną (čia 2 metų vaikui) g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 29, 20:51)

o kaip jūs gėrėt echinacea kompleksą. nes dabar užrašus pažiūrėjau- mums skyrė po 3 lašus kas antrą dieną (čia 2 metų vaikui)  g.gif

Pernai keturmeciui- savaite kasdien po 5 lasus, po to 2 sav.-karta per sav. po tiek pat, veliau pora men.- karta per men. Bet cia kartu su kitais homeopatiniais.
Atsakyti
po ligos užteko vienos dienos darželio swoon.gif- čiaudulys , dar po dienos krenkštimas.pažiūriu gerklėn teka , vėl gerklę skauda...
sakau, gal kardinaliai reik keist vaistus . Nors kiekvieną kartą atrodo išsisveiksta, ir pediatrė tai patvirtina.
bandysiu papult pas gydytoja.
pasiguodžiau...
Atsakyti
opium console.gif
Atsakyti
Čia neseniai buvo užėjus diskusija apie Belladonna kartu su Gelsemium, kad netinka. Dabar pasižiūrėjau Antigripinas Nr.3 sudėtį, o ten ir Beladonna ir Gelsemium įeina kartu g.gif
Atsakyti
ačiū, Eima lotuliukas.gif
Atsakyti
Krika, tai negi tu galvoji, kad mes tau priekaištų turim. Ačiū, kad dalinies 4u.gif .

Opium, laikykikis.

Aš dabar sėdžiu ir laukiu, kas su mažąja bus. Taip knisa tie paeiliniai vaikų sirgimai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 30, 08:48)
Krika, tai negi tu galvoji, kad mes tau priekaištų turim. Ačiū, kad dalinies 4u.gif

nea schmoll.gif bigsmile.gif tik va Eima rado "mano" derinuką tai taip juokinga pasidarė hihihi.gif
Atsakyti