vilytte, matem, susidurem - Phosphor panagrinek ( dar paprasciausiai susijaudinus gali begti kraujas is nosies).
Gal dar kas nors zinos.
krika, gydytojas neretai skiria tuos hom. echinacejos lasiukus. O occilococsinum po kiek paskyre?
QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 10:43)
Mano šitai mergučiai VISADA (na buvo kokius 15, o gal ir dar daugiau kartų) nubėga kraujas iš nosies prieš ligą (gana stipriai, ta prasme ryškus raudonas kraujas visada iš dešinės pusės). Po to, po kelių dienų išlenda koks kosulys ar sloga. Dabar kuris laikas duodu padinta vit.C, ir gydytoja Gema kažką buvo skyrus nuo tokių pakraujavimų. Bet jei bėga tik prieš susergant, nebūna taip, kad pučiant, ar dūkstant, ar užsigavus. Kuo stirpiau sergam, tuo stipriau pradžioj nusibėga - kartais reikia ledo, kad sustabdyt. Nematėt netyčia dar ir tokio požymio. Kaip sakoma kuo keistesnis požymis, tuo labaiu galima nepaisyt kitų požymių nesutapimo. Bet nerandu aš to žirnio, nors skaitau daug, kuriam kraujas prieš ligą bėga.
Aprašymuose prie Ferrum phosphoricum radau kraujavimą iš nosies.
China officinalis - "kalantis" galvos skausmas, kraujavimas iš nosies.
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 29, 10:48)
krika, gydytojas neretai skiria tuos hom. echinacejos lasiukus. O occilococsinum po kiek paskyre?
dėkui. bet man kažkaip keistai kad tik savaitę nors ir dabar sakiau kad po viso gydymo dar išlenda kosuliukas, bet jau laaabai retai. pati pasiūliau gydymą dar pratęsti, o jis liepė nuimti, kad neperdozuočiau. tai ir dabar su tais lašiukais neaišku. nors kur ten neaišku - savaitę duoti.
o occilococsinum po 2 žirniukus duoti gal ten kita pakuotė būna, nes tik žinau su tais žirnuikų "konteineriais" . tai aš turėsiu iš ten iškrapštyti 2 žirniukus (vaikui 2 metai. rytoj )
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 11:02)
Krika, pasveiko tavo mažė kaip suprantu su Hepar Sulfuru? Kokią potenciją buvo skyręs? Ach, kaip aš pavydžiu jums to Misiaus.
gydymas buvo:
1. Chamomila + Mercurius solubilis
2. Hepar sulfuris
3. Silicea + Lypocordium
ir kaip minėjau kosuliukas dar retas, bet pediatrė sakė kad gerklė graži, slogos jau senai nebeturim (o ji juk antibus išrašius buvo), tai gyd. M. liepė viską nuimti
Vilytte, aš irgi sakyčiau pasižiūrėti Bryonia (paprasčiausias variantas - iš homeovox, ten bus 6C, dar Antigripinas 1 - 3x).
QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 11:02)
Ach, kaip aš pavydžiu jums to Misiaus.
o kodėl tu negali skambintis jam? aš va paraginta jūsų, šias ligas vaikam gydau/gydžiau tik telefonu
tik aišku pirmas vizitas manau turėtų būti akis į akį
QUOTE(krika @ 2009 10 29, 12:06)
dėkui. bet man kažkaip keistai kad tik savaitę nors ir dabar sakiau kad po viso gydymo dar išlenda kosuliukas, bet jau laaabai retai. pati pasiūliau gydymą dar pratęsti, o jis liepė nuimti, kad neperdozuočiau. tai ir dabar su tais lašiukais neaišku. nors kur ten neaišku - savaitę duoti.
Mums irgi pernai buvo taip skyres, bet po to dar karta i menesi vartojom tuos lasiukus ( apie 2 -3 men.).
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 29, 11:15)
Mums irgi pernai buvo taip skyres, bet po to dar karta i menesi vartojom tuos lasiukus ( apie 2 -3 men.).
ir kaip? per tą laiką sirgot?
QUOTE(balta @ 2009 10 29, 10:58)
Kiek suprantu, Ferrum phos. padeda pernešti deguonį ir jis yra viena iš tų druskų. Jeigu ta situacija kartojasi pakankamai dažnai, tai profilaktiniais tikslais žema potencija (pvz. 6) turėtų pareguliuoti.
Vilytte, jis gi tinka pačiai pradžiai (kai 'nieko nėra' - t.y. nuojauta sako, kad kažkas pradeda kabintis). Esu davus ne kartą, kai kyla įtarimas (nakčia pradeda blaškytis ir virkauti, dieną kabinasi piktumai lygioj vietoje - matosi, kad energijos disbalansas).
QUOTE(krika @ 2009 10 29, 12:20)
ir kaip? per tą laiką sirgot?
Mes aplamai paskutiniu metu kazkaip maziau sergam, vis spejam kokia infekcija pagauti pacioj pradzioj homeopatiniais.
*****, Krika, mums toli. Be to jau kaip bepročiai atrodytumėm, tiek tų gydytojų keičiam. Gi ir jį gydėmės. Pati žinai tuos skambinimus, nepriskambini, tai gali nuvažiuot, o iš Kauno nelėksi gi, kad tarpe kitų ligonių priimtų (o gal nedirba, o gal nepriims - nors kad nepriimtu jaučiu nebūna, gydytojas per daug geras) ir pakonsultuotų.
Be to, aš gydytoja Gema irgi patenkinta, nieko negaliu prikišt. Taip jau rimčiau susirgom pirmą kartą per paskutinį pusmetį. Buvo visko, ir pakosčiojimų, ir vėmimo, bet taip, kad išsigąsčiau, tai tik dabar. Vakar norėjau skambint, bet kažkaip jautė mano širdis, kad požymiai dar keisis. Vakar bučiau supasakojus, kad gerklė paūmėjo, nors visus žirnius nuo gerklės turim. O šiandien jau atrodo, kad kažkas iš rimtesnių infekcijų eina. Vakare bandysiu. O gal po krizės pasveiksim - mums taip būna .
Be to, aš gydytoja Gema irgi patenkinta, nieko negaliu prikišt. Taip jau rimčiau susirgom pirmą kartą per paskutinį pusmetį. Buvo visko, ir pakosčiojimų, ir vėmimo, bet taip, kad išsigąsčiau, tai tik dabar. Vakar norėjau skambint, bet kažkaip jautė mano širdis, kad požymiai dar keisis. Vakar bučiau supasakojus, kad gerklė paūmėjo, nors visus žirnius nuo gerklės turim. O šiandien jau atrodo, kad kažkas iš rimtesnių infekcijų eina. Vakare bandysiu. O gal po krizės pasveiksim - mums taip būna .
Astmolum visi ingridientai D2: Camomilla, čiobrelis (neatsimenu lotyniškai), Belladonna, Rusmeni digitalis (taip tariasi, kaip rašosi nežinau), Pulsatila, Estramonium, Bryonia. Šitą sudėtį man Muziejaus vaistinėj pasakė, nes ant etiketės nieko neparašyta.