Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

[quote=Crystalline,2009 10 27, 19:59]
moliugyte, Obuoliausia tik ka rase- Veratrum homaccord ( cia, atrodo, Heelo; arba pati Obuoliausia patikslins).

nu nerandu as toikio pavadinimo doh.gif gal cia tas pats Berberis-Homaccord lašai ? Atsiprasau, jeigu kvailai klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 27, 20:56)
Kirke, jei nerastum galimybes nugabenti sinupreto i klaipeda- as paimciau kaune blush2.gif  bet galiojimas ilgas, ar verta atiduoti - juk maza ko buna- ar tikrai manai kad nebeprireiks? g.gif

Jei krika sutiktų, galėčiau ir tau perduoti - man jokio skirtumo. Svarbiausia, kad vaistai veltui nestovėtų. Be to, sūnus jo negeria - iškart išspjauna. Todėl turiu panašaus poveikio nupirkusi - IMMUNOFORT. Šitas , nors irgi su alkoholiu, bet įmaišyta aronijos sulčių, berods. Todėl, nors ir raukydamasis, bet geria.
P.S. Ką tik susiskambinau su seseria - sakė bent jau lapkričio mėnesį nežada nei pas mane, nei pas tėvukus atvažiuoti. O pati į Klaipėdą irgi artimiausiu metu nesiruosiu važiuoti.
Gal krika perleistum Casual tau pažadėtąjį Sinupreto buteliuką? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Moliūgyte, Veratrum homaccord kažkodėl nėra LT anotacijos (nors tikrai parduodamas).

http://www.nutrition...meopathic19.htm
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 28, 11:19)
Moliūgyte, Veratrum homaccord kažkodėl nėra LT anotacijos (nors tikrai parduodamas).

http://www.nutrition...meopathic19.htm

Aciu labai 4u.gif
Skaiciau, kad planuojate sarasiuka daryti apie vaistukus pagal liga ax.gif Oi, as tai labai jo laukciau, as pati perskaicius jusu pasisakymus pasidariau sau, bet mano zinios ne tokios dideles kaip jusu ax.gif
Atsakyti
Labai labai super knyga yra iš tų hom. vaistų portretų Kulter. Gaila, kad ne visi vaistukai ten išanalizuoti. Dvi knygos virš 200 psl., o vaistukų viso gal 15.

Vilnele, ir Lycopodiumas ten yra.

Kadangi pas Kulter Gelsemiumo nėra, peržiūrėjau pas Tailer.
Pasirodo Gelsemiumui irgi būdingas viduriavimas, bet daugiau kilęs iš baimių, dėl įtampos kažkokių laukiamų įvykių.
Taip pat vėmimas, kadangi Gelsemiumo poveikis pasireiškia skrandžio paralyžiumi (paskui ir visų kitų raumenų), t.y. skrandis nustoja veikti. Ypatingi požymiai silpnumas galūnių (tiesiog nepavelka, nepakelia kojų), lėta ligos eiga, pabrinkę, sunkūs vokai (sunku net išbūti atsimerkus), drebulys, šaltkrėtis einantis bangom aukštyn žemyn nuo skrandžio, sulėtintas mąstymas, medinis liežuvis, besivelianti kalba, pacientas bijo nugriūti (ypač vaikai - net nesirgdami, amžinai laikosi ko nors įsitvėrę). Rašo, kad labai tinka kai yra užsilikęs silpnumas iš po ligos. Vienas efektyviausių vaistų tymų atveju.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 28, 10:05)
Jei krika sutiktų, galėčiau  ir tau perduoti - man jokio skirtumo. Svarbiausia, kad vaistai veltui nestovėtų. Be to, sūnus jo negeria - iškart išspjauna. Todėl turiu panašaus poveikio nupirkusi - IMMUNOFORT. Šitas , nors irgi su alkoholiu, bet įmaišyta aronijos sulčių, berods. Todėl, nors ir raukydamasis, bet geria.
P.S. Ką tik susiskambinau su seseria - sakė bent jau lapkričio mėnesį nežada nei pas mane, nei pas tėvukus atvažiuoti. O pati į Klaipėdą irgi artimiausiu metu nesiruosiu važiuoti.
Gal krika perleistum Casual tau pažadėtąjį Sinupreto buteliuką? blush2.gif  ax.gif

dar klausia doh.gif tai aišku darykit kaip geriau ir arčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 26, 21:23)
Matai, kaip šitas dalykas vadinasi moksliškai  unsure.gif Aš su mažuoju vargau ilgai (ir vėl buvo pasikartoję prieš porą mėnesių), net iki neįmanomybės buvo prieš trečiąjį gimtadienį.
Gal žinai daugiau, ką galima daryti tokiu atveju?
Lovos tai pas mus nepavyktų perstatyt. Nebent visai į kitą kambarį perkraustyt.

Jei kaltos srovės, reikia jų vietoje pakišti po lova veidrodį thumbup.gif
Atsakyti
O rasti, įtariu, galima tik virgulėmis?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 28, 12:08)

Žinok , nėra sunku naudotis tomis virgulėmis. Esu pati ne kartą taip vandens su seneliu ieškojusi. Tik vat visai nepasidomėjau pačiomis virgulėmis, iš ko jos daromos. Prisimenu, kad laikiau dvi metalines vielutes. O senelio nebėr... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 09:22)

Pradėjau tą Nux Vomica, bet paėmiau dar tik porą kartų. Išlindo nežinia iš kur sekretas iš nosies, sloga to pavadinti nebūtų galima. Žiūriu toliau. Galvoju gal porą savaičių padažninti, nes aš kavos nemažai išsiurbiu, tai kartas ar du savaitėj man labai jau silpni.

Nux vomica naikina kavos ir kitų nepageidautinų organizmui medžiagų poveikį. Kai daug geriama cheminių vaistų, reikia pavartoti nuxo, kad panaikinti arba sumažinti jų žalingą poveikį. Skaičiau,kad tinka alkoholikams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 28, 12:08)

Aš imu vestuvinį žiedą,perveriu ilgą siūlą ir vaikštau. Vienų srovių zonoje sukasi į pagal laikrodžio rodyklę, kitų - prieš. Kur jos kertasi, ten ir padedu veidrodį . Panaikina į visas puses iki kitų susikirtimų. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi skaičiau. Man rods tavo dėka čia ta kalba apie hom. vaistų portretus buvo užėjus 4u.gif ir kažkaip mane sudomino.
Ir kaip nebūtų keista, bet vartojant stiprius cheminius vaistus rekomenduoja ne Nux vom., kaip čia mes dalinamės, o Sulphur (pakartotino antibų kurso bei hormonų atv.). O Nux Vom. visokių mikstūrėlių, žolinių preparatų neigiamam poveikiui pašalinti, taip pat perdozavus hom. vaistų, perstipriai į juos suregavus, ar jaučiant stiprų pablogėjimą - atseit padeda lengvai iškęsti tuos paūmėjimus.

Obuoliausia, ale akurat Sinelnikovas rašo, kad Gelsemiumas su Beladona nedera. Tiksliau Beladona panaikina (yra antidotu) Gelsemiumo poveikį. O atvirkščiai ne, t.y. Gelsemiumas Beladonos įtakos nenutraukai (turbūt pats net nepradeda veikt).
Bet prie tų portretų skaičiau, kad Gelsemiumo poveikis labai trumpas (gaila, kad nedetalizavo kiek), todėl didesniais tarpais arba ryte/vakare jie gal ir tinkami g.gif .
Atsakyti