Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Aciu merginos 4u.gif
einu ieshkot permanganato, o rytoj vel i vaistine doh.gif prasigyvens farmacininkai is manes lotuliukas.gif

P.S. "protingu veidu" uzsisakiau Camphora (na kai dar buvau tikra del sinusito). Bet vaistininke apie potencija per daug gudriai paklause "kokiu santykiu daryti?" pasimeciau pradzioj, bet ishsisukau po to . labai bijojau kad paklaus koks gydytojas ishrashe blush2.gif pinigai sumoketi, rytoj teks atsiimti doh.gif
Papildyta:
Kirke, jei nerastum galimybes nugabenti sinupreto i klaipeda- as paimciau kaune blush2.gif bet galiojimas ilgas, ar verta atiduoti - juk maza ko buna- ar tikrai manai kad nebeprireiks? g.gif
Atsakyti
Casual, koks santykis blink.gif Niekada tokių dalykų neklausdavo. Tik potencijos, kartais gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 27, 21:10)
Casual, koks santykis  blink.gif  Niekada tokių dalykų neklausdavo. Tik potencijos, kartais gydytojo.

na, kokiu santykiu skiesti sake ax.gif blush2.gif bet pasakiau, kad minejo 6 tai ir buvo gerai. g.gif
reishkia ne veltui bijojau, kad gydytojo paklaus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Ai, skiedimą jin turėjo omenyje kaip potenciją, įtariu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 27, 19:56)
"protingu veidu" uzsisakiau Camphora (na kai dar buvau tikra del sinusito).

Casual, Camphora taikomas ne tik sinusito atveju. Jau minėjau ir peršalimą bei gripą.
O dar ir šiaip visa eilė negalavimų juo gydomi:

cholera,
čiaudėjimas,
diegliai,
drebulys,
epilepsija,
gripas,
inkstų diegliai,
išblyškimas,
jautrumas šalčiui,
kojų mėšlungis,
kolapsas,
kraujotakos sutrikimai,
miego sutrikimai,
nemiga
nerimas,
nervingumas,
Noroviruso infekcija,
alpimas,
nušalimas,
pykinimas,
rinitas,
šalimas,
salmonelių infekcija,
silpnumas,
Skrandžio ir žarnyno gripas (infekcija?)
šlapimo pūslės akmenys,
šlapimo sulaikymas,
šokas,
traukuliai esant aukštai temperatūrai,
traukuliai,
tulžies diegliai,
užsikimšusi nosis,
vėmimas,
viduriavimas su vėmimu,
viduriavimas,
virškinimo trakto uždegimas

Blogiau jaučiamasi judant, kai šalta, naktį.
Geriau - prakaituojant/išprakaitavus?

Išvaizda: išblyškęs veidas

krečia šaltis
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 08:22)
Vilnele, čia Obuoliausia anos temos gale buvo sudėjus nuorodą

http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Портреты гомеопатических лекарств

Портреты гомеопатических препаратов
Психосоматический анализ избранных конституциональных типов
В 2-х частях. Часть 1

Портреты гомеопатических препаратов
Психосоматический анализ избранных конституциональных типов
В 2-х частях. Часть 2

Šitose knygose ieškau man žinomų (naudojamų/naudotų) žirnių ir skaitau, nes viską perskaityt tiesiog neįmanoma. Labai įdomu.

Pradėjau tą Nux Vomica, bet paėmiau dar tik porą kartų. Išlindo nežinia iš kur sekretas iš nosies, sloga to pavadinti nebūtų galima. Žiūriu toliau. Galvoju gal porą savaičių padažninti, nes aš kavos nemažai išsiurbiu, tai kartas ar du savaitėj man labai jau silpni.

Dekui labai. Mano gydytoja foliste pastebejo, kad mano vyresniajam daznai testuojasi Lypocodium ir itaria, kad jis gali buti konstitucinis, reikes pasiskaityti g.gif

Mano vaikai pasigavo ta virusa su vemimu, galiu aiskiai pasakyti, kad inkubacinis - 2 savaites, buvom susitike su apsivemusiais draugais teatre. Kai pasireiske dickiui, buvom kelionej, tai daviau Nux vom homaccord, tai veme lodamas tris kartus,pakilo temperatura, o mazius namie apsiveme, tai daviau Gelsemium, kaip cia minejai, kad su juo pavyko pagaut virusa, uzteko vieno karto 4u.gif

Cia kazkas klause apie atopini dermatita, pasidalinu savo patirtimi: mes nuo 2 men gydemes tik homeopatiskai, is pradziu klasikine homeopatija, veliau Folio metodu; jokiu cheminiu, hormoniniu tepalu, matau dideli pagerejima, berimu beveik nera, tik kartais dar isange paraudus buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 27 spalio 2009 - 22:29
QUOTE(balta @ 2009 10 27, 23:03)
Casual, Camphora taikomas ne tik sinusito atveju. Jau minėjau ir peršalimą bei gripą.
O dar ir šiaip visa eilė negalavimų juo gydomi:

Blogiau jaučiamasi judant, kai šalta, naktį.
Geriau - prakaituojant/išprakaitavus?
Išvaizda: išblyškęs veidas

krečia šaltis

man sitie pozymiai ypatingai buvo krite i akis:
Išvaizda: išblyškęs veidas,
šalimas
krečia šaltis

esam kalna visokiu pershalimu tureje, bet niekad nebudavo kad iki tiek ishblykstu ir butu nuolat sushales schmoll.gif
o siaip temperaturos aukstos nebuvo, prakaitavimo gal todel irgi nesulaukem...
o blogai jautesi nuolat

sedim "ant zirniuku". manau, paziuresiu situacija, gal po keliu dienu ir Camphora ishbandysiu ax.gif juk blogiau nepridarysiu - o kaip veikia labai idomu ( i vaiku teises gal nieks neapskus blush2.gif )

Shiaip skaitau apie ta virusa su vemimu - dickis pora sykiu nei is shio nei is to pries gera savaite pora sykiu veme g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 09:22)
Vilnele, čia Obuoliausia anos temos gale buvo sudėjus nuorodą

http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Портреты гомеопатических лекарств

Šitose knygose ieškau man žinomų (naudojamų/naudotų) žirnių ir skaitau, nes viską perskaityt tiesiog neįmanoma. Labai įdomu.

drinks_cheers.gif
as irgi skaitau, bet man pagal simptomus beveik visu zirniuku reikia doh.gif lotuliukas.gif O viduriniukui nuo koju skausmu mielai to musmirinio suduociau blush2.gif Todel nedristu tokiuose dalykuose savim pasitiket. schmoll.gif
oi, koks ten man gilus vandenynas, ne veltui musu gydytojai laikosi chemijos isitvere- matyt bijo net bristi doh.gif
as jau seniai turiu toki klausima. pati itariu, kad nuskambes gal kvailai, bet:
yra pvz preparatas Allium Cepa -kitaip tariant svogunas. tai kodel tie zirniukai geriau nei siaip svoguno uzvalgyti? g.gif

tiesa, mums dar Lor patare nusipirkt Heel 'o Echinacea Complex. As turiu lietuviska varianta zirniukus Echinacea complex.
Ar tikslinga mums juos dabar duot dickiui, jei jis jau ir taip gauna Lymphomyosot, Sinusito kompleksa, ir ilga laika sedejo ant Mercurium +Angina heel'o ??? ar nebus per daug? g.gif
Atsakyti
Casual, Agaricum yra mažumėlę sudėtingas vaistas (pagal tai, ką gydo). Paprasčiau būtų Magnesium Phosphoricum.
Echinacea Compositum ir Echinacea Complex yra du skirtingi dalykai (sudėtis visiškai skiriasi, išskyrus pačią echinacea).

Dėl svogūno...Jis sukelia tokius simptomus, kuriuos nupotencijuota medžiaga gydo. Gaunasi hologramos ar atspindžio efektas. Aš čia tik primityviai galiu parašyti. Gi pagrindinis principas "panašus gydo panašų". Atitinkantis vaistas ir yra tas "similum".
Aš skaičiau Kent'o "Filosofija gomeopatii", ten žmonėms suprantama kalba išdėstyti visi principai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 27 spalio 2009 - 23:22
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 28, 00:21)
Casual, Agaricum yra mažumėlę sudėtingas vaistas (pagal tai, ką gydo). Paprasčiau būtų Magnesium Phosphoricum.
Echinacea Compositum ir Echinacea Complex yra du skirtingi dalykai (sudėtis visiškai skiriasi, išskyrus pačią echinacea).

Dėl svogūno...Jis sukelia tokius simptomus, kuriuos nupotencijuota medžiaga  gydo. Gaunasi hologramos ar atspindžio efektas. Aš čia tik primityviai galiu parašyti. Gi pagrindinis principas "panašus gydo panašų". Atitinkantis vaistas ir yra tas "similum".
Aš skaičiau Kent'o "Filosofija gomeopatii", ten žmonėms suprantama kalba išdėstyti visi principai.

na man tas "primityviai" pats tinkamiausias variantas biggrin.gif tik man skaitosi oi kaip letai, pabandysiu gal ta Kent'o (nors butu geriau anglishkai)

manau, dauguma tu vaistu yra pakankamai sudetingi- todel ir nedrisciau imti bet ko pagal kazkoki simptoma.

o ar mums (tiksliau dickiui) tikslinga dabar dar ir Echinacea compositum ivesti? ax.gif
Papildyta:
dar skaitineju ОСТОРОЖНОСТЬ В ГОМЕОПАТИИ , apie belladonna... g.gif ... paskaiciau ir nusprendziau kad gal geriau neskaitysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 27 spalio 2009 - 23:49
Kento "Paskaitos apie homeopatijos filosofiją" angliškai yra čia (tik, berods, negalima nusikelti):

http://www.homeoint....tlect/index.htm

Rusiškai yra toje aukštesnėje nuorodoje.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 28, 01:10)
Kento "Paskaitos apie homeopatijos filosofiją" angliškai yra čia (tik, berods, negalima nusikelti):

http://www.homeoint....tlect/index.htm

Rusiškai yra toje aukštesnėje nuorodoje.

o bigsmile.gif kaip maloniai skaitosi thumbup.gif
va dar laiko kad radus taip ramiai ir nuosekliai doh.gif
galima atsidarius kopijuotis i paprasta worda. man visada baisu , kad gali tokio gerio imti ir nebelikti laisvai prieinamo internete ax.gif
Atsakyti