Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kirkė @ 2009 10 26, 14:55)
Labas visoms,
skaitinėjau senas temeles ir užmačiau parašymą, kad reiktų sudėlioti ligas pagal požymius ir prie jų tinkančius vaistukus.  Aš dariausi kitaip. Iš Jūsų pasakymų dėliojausi vaistų sąrašiuką ir prie jų ligų aprašymus. Kaip manot, jei tokį sąrašiuką įdėtume temelės pradžioje - būtų jis naudingas ar ne.
Kai Jūs patyrusios, tai greit atsirenkat kas ir kaip, bet man, kaip pradedančiai tas sąrašiukas labai praverčia. Manau, kad praverstų ir kitoms, kas užsuktų pasiskaityti. Bet čia mano nuomonė.  ax.gif  blush2.gif
Tik norėjau pasiūlyti, nes sąrašą taip ar taip darausi. O pasidalint su kitais informacija man negaila, nes  ir JŪS VISOS taip darote

dėkinga būčiau ir aš labai 4u.gif

QUOTE(Crystalline @ 2009 10 27, 14:37)
spindulka, [color=blue]arsenicum album 6[/color]- pati pirmoji efektyvi pagalba, siaučiant roto- noro virusams su vėmimais ir viduriavimais,  pernai teko išbandyti. Jis tikrai efektyvus, jei pagauta pati viruso pradžia.

Šioje temoje pažiūrėk, buvau įmetusi porą straipsnių, viename jų labai gerai aprašyta, kaip arsenicum a. dozuoti. Dar šioje temoje rašė Viksvaitė apie viduriavimus su temperatūra.

o arsenicum neįeina į Veratrum hom sudėtį g.gif ir aš ruošiuos bjaurybei šitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmora: 27 spalio 2009 - 15:51
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 26, 14:55)
Labas visoms,
skaitinėjau senas temeles ir užmačiau parašymą, kad reiktų sudėlioti ligas pagal požymius ir prie jų tinkančius vaistukus.  Aš dariausi kitaip. Iš Jūsų pasakymų dėliojausi vaistų sąrašiuką ir prie jų ligų aprašymus. Kaip manot, jei tokį sąrašiuką įdėtume temelės pradžioje - būtų jis naudingas ar ne.
Kai Jūs patyrusios, tai greit atsirenkat kas ir kaip, bet man, kaip pradedančiai tas sąrašiukas labai praverčia. Manau, kad praverstų ir kitoms, kas užsuktų pasiskaityti. Bet čia mano nuomonė.  ax.gif  blush2.gif
Tik norėjau pasiūlyti, nes sąrašą taip ar taip darausi. O pasidalint su kitais informacija man negaila, nes  ir JŪS VISOS taip darote

Labai, labai buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 27 spalio 2009 - 15:59
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 27, 15:55)
Aš tai vis vargstu su vaiko sloga. Jau atrodo pasitvarko, ir vėl... doh.gif  Jau antra savaitė lašinu tujų aliejų -nuo tos slogos bjaurybės ir adenoidams mažinti. Galvoju, kad padidinsiu iki 2 lašiukų 1 kart dienoj.  Dar duodu Mercuri solubilis - perskaičiau, kad tinka įsisenėjusiai slogai. Kažin ar tikrai, nes nuo informacijos gausos jau galva pradeda suktis. Šiąnakt vaikis gerokai pakosėjo. Spėju, kad nuo slogos, kuri teka į gerklę. Išpūst - nelabai išpučia. O ir išpučia tirštus, balkšvus snarglius. Ko gero prie visų homeopatinių palašinsiu ir paleistuvę.

P.S sąžiningai pildau sąrašiuką, Dar liko 1 tema perskaityt. Bet jau nuo informacijos gausos visai galva susisuko.  doh.gif  unsure.gif Pratęsiu homeopatijos studijas rytoj, nes šiandienai jau per daug.
Papildyta:
Nu, va...  pacitavau Greisi, norėdama parašyti, kad ir pati registruosiuos pas Greičių ir sūnų vesiuos, jei nepavyks slogos sutvarkyti pačiai. Ir pamiršau parašyti. Visai galva nebeveikia... doh.gif

Mercuri solubilis tikrai mums labai padėjo.Tai gal susitiksime pas gyd. Greičių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 27 spalio 2009 - 16:23
QUOTE(spindulka @ 2009 10 27, 15:08)
Gal kas duodat vaikam INFLUCIDO tabletes,galvoju,gal pagirdyt kol tas virusas siaučia?

mirksiukas.gif kartą kai mažoji čiaudėti pradėjo, daviau dažnai ir išsigelbėjom. bet tik pačioj pradžioj padeda, paskui duok nedavęs irnesakyk.gif

QUOTE(Kirkė @ 2009 10 27, 15:17)
Jei su seseria artimiausiu metu susimatysiu(tik kažin kada  g.gif ) galėsiu įdėti porą augalėlių ir Sinupretą.

oi, dėkui bigsmile.gif tik kaip aš tą šokoladą perduosiu. gi sesuo suvalgys jį kol vėl susitiksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 10 27, 17:08)
Gal kas duodat vaikam INFLUCIDO tabletes,galvoju,gal pagirdyt kol tas virusas siaučia?

Spindulka, mano merginas pačioj viruso pradžioj paėmė Gelsemium.
Dičkę po pirmo nusivėmimo pričiupau, mažylę slogai įtartinai išlindus su vaiko aiškinimu "kažkas daros" ir mojavimu skrandžio srity. Paskui kaip rašiau po savaitės dvi dienas (po kartą dienoj) palaidi viduriai pasirodė (žirnių jau nebevartojom jokių). Bet tada jau nieko nedariau, nes tai nevargino visai, vaikas niekuo nesiskundė, nujaučiau, kad taip užsibaigia liga. Ir tikrai užsibaigė.
Iš paskos ir man kažkokia zaraza ėjo (nors kad rota jau buvo sunku atsekt, tiesiog bendras negalavimas su sloga) - irgi tas pats Gelsemiumas paėmė momentaliai.
Influcide yra Gelsemiumas, gal paduok, jis gi tinka profilaktikai. Mažu padės nesusirgt.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 18:36)
Spindulka, mano merginas pačioj viruso pradžioj paėmė Gelsemium.
Dičkę po pirmo nusivėmimo pričiupau, mažylę slogai įtartinai išlindus su vaiko aiškinimu "kažkas daros" ir mojavimu skrandžio srity. Paskui kaip rašiau po savaitės dvi dienas (po kartą dienoj) palaidi viduriai pasirodė (žirnių jau nebevartojom jokių). Bet tada jau nieko nedariau, nes tai nevargino visai, vaikas niekuo nesiskundė, nujaučiau, kad taip užsibaigia liga. Ir tikrai užsibaigė.
Iš paskos ir man kažkokia zaraza ėjo (nors kad rota jau buvo sunku atsekt, tiesiog bendras negalavimas su sloga) - irgi tas pats Gelsemiumas paėmė momentaliai.
Influcide yra Gelsemiumas, gal paduok, jis gi tinka profilaktikai. Mažu padės nesusirgt.

Turiu ir gryno Gelsemium,reiks paduot.Po 3 žirnius(jai 3 metai ) kartą dienoj arne? Nes jau parėjus iš darželio rodo,kad skauda pilvą ir gulinėja.Daviau lycopodium complexo,tik nežinau kaip dažnai duot,nes vizualiu simptomu nėr tik nusiskundimai.
Atsakyti
Porą kartų kas kokią valandą sudavus Gelsemiumą, žiūrėk, jei negerėja keisk žirnius į Arsenicumą arba Veratrum.
Mano vaikams taip keistai pasireiškė (tiksliau keistai greitai pagerėjo), kad aš tik spėju, kad ėjo tos pat kilmės virusas, bet nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 27, 16:00)
aš irgi noriu paleistuvės, bet niekas neturi man jos "vaiko"perleisti  unsure.gif

ar nori? pashtu galiu nediduka vaikiuka atsiusti po kokios savaites ( didelius visus arba i nosis sulashinau arba nudaigojau doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o ka galima butu paprastoje vaistineje nusipirkti is homeopatiniu vaistuku nuo pilvo skausmo, viduriavimo? Kad ir is Heel. gal kas nors yra ax.gif
Atsakyti
Grizom vel po daktaru ir kraujo tyrimu.
Kraujo CRB dare - viskas norma.

shita LOR irgi nusprende kad sinusito nera, kad gripas g.gif
pasirodo irgi skiria homeopatinius. Bet pasirode keistokai g.gif paklause ka daviau ir lygiai taip viska surashe i "Paskirta gydyma" . Paklausiau apie Camphora - net girdejus nera doh.gif Sako - duokit ir ta prie visu tu buvusiu blink.gif blink.gif
As cia temoj "pasikauscius" sakau, kad jis yta antidotas (jei teisingai termina atsimenu) kitiems. pasimete ir pareishke kad reikia tik heel produkcija pirkti. Zodziu ji tik heel ishrashyti gali. tai tokioj keistoj busenoj is kabinetyo ishejau g.gif
Siaip dichkiui palengvejo nuo vakar kai sedom kas 15 min ant sinusitinio komplekso g.gif

Dabar dushia kaip ir ramesne, bet pasimetus jauciuos ir toliau.

beje , musu "odisejos" ir "epopejos" tesiasi doh.gif - maziaus vyrishkumo galiukas raustelejes ir lyg sysiu dazniau begioja, nubegam o nelabai ka padaro g.gif Gal galetumet kazka patarti??? blush2.gif
Atsakyti
moliugyte, Obuoliausia tik ka rase- Veratrum homaccord ( cia, atrodo, Heelo; arba pati Obuoliausia patikslins).

Vilmora, Arsenicum a. nera Veratrum hom. sudetyje.
Va, radau Veratrum homaccord

TheSweetest, tavo mergyte labai maza, todel, jei anksciau nesi susidurusi su homeopatiniu gydymu vienkomponenciais ar kompleksiniais preparatais , geriau neeksperimentuok- gi buna atitinkamos reakcijos, pirminiai pablogejimai, kurie gali isgasdinti, o tam, kad suvaldyt situacija, reikia patirties ar gydytojo.
Paciai bus ramiau, jei issikviesit seimos gydytoja 4u.gif

Casual, dauguma gydytoju apie homeopatija yra susidare nuomone, kad tai augalinis gydymas. Tiesiog dirba kaip iprate ir tiek. Svarbiausia, kad vaikams ne blogiau. Su tokia problema, kaip tavo maziaus, nesusiduriau, gal kas parasys. Bet jei su slapimo pusle blogai- Berberis homaccord tinka. Idomiausia, kad i jo sudeti ieina ir skirtingos potencijos Veratrum a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 27 spalio 2009 - 19:22
TheSweetest, trys kartai dar nėra baisu mirksiukas.gif Svarbiausia - pakankamai arbatų (melisa neutraliausia).
Jeigu panašiau į šiaip sutrikusį virškinimą, pvz. ryškus pūtimas, vos vos valgo - Lycopodium (yra Nux vomica homaccord sudėtyje) su Carbo Vegetabilis (tas pats angliukas homeopatiškai paruoštas.
Veratrum Homaccord (Heel'o produkcija, būna didesnėse eurovaistinėse) duočiau, jeigu pakankamai stiprus negalavimas - temperatūra, viduriuoja dažnokai, pykina.
Jūsiškės dydžiui 1-2 lašiukus kas val. kokius 3-4 kartus.
Dar gerosios bakterijos (pvz. Linex).

Casual, jeigu tik galiukas paraudęs, gal pakaks SILPNOS (vos vos rausvos) kalio permanganato vonelės. Iš tų universalių kompleksų - Berberis homaccord.
Paprastesni variantai: bruknės, petražolių arbata, meškauogės(vaikui tikriausiai bus per kartu). unsure.gif Šituos ir pati, įtariu, žinai...
Atsakyti