Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 26, 21:06)
Greisi, įdomumo dėlei gali parašyt, ką taviškei nuo alerginės buvo skyręs?

Nu su žirniukais gydėmės šio forumo dėka,tai silicea ir merc.sol.Pramušė ir valėsi ten viskas.O dabar pas Gyd.Greičių gydomės vis.Tai leidžia į keturias vietas.Jau mums viskas yra kaip ir nervinio pobūdžio.Galiu pastebėti ,tik tai ,kad jau tiršto nieko neišpučiam i rpradingo atsirandantys kosėjimai.Ir šiaip nebesergame.
Atsakyti
Crystalline, mes abi su album, tik tu Arsenicum, aš Veratrum biggrin.gif Iš tikro, šitie du viduriavimo atveju laabai padeda. Bet čia tikriausiai yra du tipai žmonių (maniškiams Arsenicum nelabai padeda - atitaikiau tik vienu atveju).

Jūrate, mažiui tikriausiai tas paūmėjimas (tiesą sakant, visi maži, kur turi bėdų su alergija-dermatitu, pradėti gydyti homeopatiškai, praeina pro šį etapą). Turi praeiti per artimiausias kelias dienas. Jeigu laaabai blogėtų (neįmanomai), reikia vėl kreiptis į gydytoją 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 27 spalio 2009 - 13:44
Obuoliausia, o Veratrum album naudojai viduriavimui ar vemimui stabdyti?
Matai, tas Arsenicum album tinka ir virusams su vėmimais ( mūsų darže jau pereitą savaitę buvo toks atvejis).
Kaip tik apie homeopatinių tipų atitikimą kalbėjau su gyd. M. prieš porą savaičių, tai sakė, jog ūmiems susirgimams gydyti labiau atsižvelgiama į vyraujančius simptomus, o aprašomas tipas gali ir neatitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 27 spalio 2009 - 14:03
QUOTE(spindulka @ 2009 10 27, 12:51)
Patarkit man:
4vaikai iš grupės suviduriavo,visi buvo išvesti namo(čia šiandien) auklėtoja sako,kad kažkoks virusas  blink.gif  mano mažajai dar nieko nesidaro,kokius vaistus pasiruošt,gal yra kokie profilaktiškai suduot? Vaikai viduriuoja ir temperatura ne aukšta  doh.gif  Įtariu,kad mes galim nepraslyst  verysad.gif

kai Muziejaus vaistinėj paprašiau, vaistų nuo viduriavimo ir vėmimo (nuo rota viruso) tai man parekomendavo nuo vėmimo Nux vomica, o nuo viduriavimo Camphora Rubini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 27, 13:57)
Obuoliausia, o Veratrum album naudojai viduriavimui ar vemimui stabdyti?
Matai, tas Arsenicum album tinka ir virusams su vėmimais ( mūsų darže jau pereitą savaitę buvo toks atvejis).
Kaip tik apie homeopatinių tipų atitikimą kalbėjau su gyd. M. prieš porą savaičių, tai sakė, jog ūmiems susirgimams gydyti labiau atsižvelgiama į vyraujančius simptomus, o aprašomas tipas gali ir neatitikti.

Tiek vėmimas, tiek viduriavimas. Naudojau kompleksą (Veratrum homaccord). Šitas man pasiteisino ne vienam žmogui (išsekimas, jėgų netekimas, skausmas skrandžio srityje - išpūstas skrandis, raižymas apie bambą, gali būti temperatūra). Dar atitaikiau savo bobutei (jai apskritai lėtėjanti medžiagų apykaita ir, atitinkamai, visi procesai) - padeda nuo dispepsijos (nevirškinimo) su atsiliejimu skrandžio sultimis.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 27, 14:37)
spindulka, arsenicum album 6- pati pirmoji efektyvi pagalba, siaučiant roto- noro virusams su vėmimais ir viduriavimais,  pernai teko išbandyti. Jis tikrai efektyvus, jei pagauta pati viruso pradžia.

Šioje temoje pažiūrėk, buvau įmetusi porą straipsnių, viename jų labai gerai aprašyta, kaip arsenicum a. dozuoti. Dar šioje temoje rašė Viksvaitė apie viduriavimus su temperatūra.

gydžiau vaiką nuo viduriavimo su temperatūra apie 38 su Arsenicum ir Colocynthis savaitę. Nesusitvarkė. Tada skambinau Misiui. Jis paskyrė Nux vomica 6 3 žirnius ir Sulphur 6 3 žirnius (pastarasis ytariu dėl to, kad liga buvo užleista). Merginai beveik trys metai. Po trijų dozių vaikas pasveiko.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 10 27, 14:39)
Nu su žirniukais gydėmės šio forumo dėka,tai silicea ir merc.sol.Pramušė ir valėsi ten viskas.O dabar pas Gyd.Greičių gydomės vis.Tai leidžia į keturias vietas.Jau mums viskas yra kaip ir nervinio pobūdžio.Galiu pastebėti ,tik tai ,kad jau tiršto nieko neišpučiam i rpradingo atsirandantys kosėjimai.Ir šiaip nebesergame.

Aš tai vis vargstu su vaiko sloga. Jau atrodo pasitvarko, ir vėl... doh.gif Jau antra savaitė lašinu tujų aliejų -nuo tos slogos bjaurybės ir adenoidams mažinti. Galvoju, kad padidinsiu iki 2 lašiukų 1 kart dienoj. Dar duodu Mercuri solubilis - perskaičiau, kad tinka įsisenėjusiai slogai. Kažin ar tikrai, nes nuo informacijos gausos jau galva pradeda suktis. Šiąnakt vaikis gerokai pakosėjo. Spėju, kad nuo slogos, kuri teka į gerklę. Išpūst - nelabai išpučia. O ir išpučia tirštus, balkšvus snarglius. Ko gero prie visų homeopatinių palašinsiu ir paleistuvę.

P.S sąžiningai pildau sąrašiuką, Dar liko 1 tema perskaityt. Bet jau nuo informacijos gausos visai galva susisuko. doh.gif unsure.gif Pratęsiu homeopatijos studijas rytoj, nes šiandienai jau per daug.
Papildyta:
Nu, va... pacitavau Greisi, norėdama parašyti, kad ir pati registruosiuos pas Greičių ir sūnų vesiuos, jei nepavyks slogos sutvarkyti pačiai. Ir pamiršau parašyti. Visai galva nebeveikia... doh.gif
Atsakyti
aš irgi noriu paleistuvės, bet niekas neturi man jos "vaiko"perleisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 27, 14:41)
Crystalline, mes abi su album, tik tu Arsenicum, aš Veratrum  biggrin.gif  Iš tikro, šitie du viduriavimo atveju laabai padeda. Bet čia tikriausiai yra du tipai žmonių (maniškiams Arsenicum nelabai padeda - atitaikiau tik vienu atveju).

Jūrate, mažiui tikriausiai tas paūmėjimas (tiesą sakant, visi maži, kur turi bėdų su alergija-dermatitu, pradėti gydyti homeopatiškai, praeina pro šį etapą). Turi praeiti per artimiausias kelias dienas. Jeigu laaabai blogėtų (neįmanomai), reikia vėl kreiptis į gydytoją  4u.gif

Na mes nutraukeme gerti dabar tuos zirniukus, sake gydytoja, kad reiks pradet po septyniu dienu vel. tikiuos, kad mums pades jie. Buvom mes persale, tai kai isgerem ventolin ir acc, kad atsikosetu ir nebekosetu, o tada vaizdelis isvis geras buvo verysad.gif
Atsakyti
Viksvaite,Obuoliausia,Crystalline,milduks labai ačiū už info wub.gif Visai buvau pamiršus,kad turiu Veratrum Homaccord,praeitą kartą mums padėjo jis.Arsenicum neturiu,bet turiu Lycopodium complex ten yra Nux vomica,tai jai "susuktu" galėčiau ir tą duot?
Gal kas duodat vaikam INFLUCIDO tabletes,galvoju,gal pagirdyt kol tas virusas siaučia?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 27, 16:00)
aš irgi noriu paleistuvės, bet niekas neturi man jos "vaiko"perleisti  unsure.gif

Jei su seseria artimiausiu metu susimatysiu(tik kažin kada g.gif ) galėsiu įdėti porą augalėlių ir Sinupretą.
Atsakyti
SVEIKUTES MAMYTES, AS CIA PIRMA KARTA UZKLYDAU IR NELABAI KA SUPRANTU. KA DUOTI MAZIKEI JEI VIDURIUOTI PRADEJO LABAI, DABAR AVIECIU LAPU ARBATOS TIK UZPLIKAIU, JAU SIANDIEN 3 KARTUS JI MAN VANDENIU BEVEIK PADARE TAI SAKAU REIK KAZKO IMTIS, O IR GERKLE GYDOMES TONSILGON LASAIS. GALI NUO JU CIA VAIKAS VIDURIUOTI?
P.S. AR PAPRASTOJ VAISTINEJ TOKIU VAISTU BUNA AR NE?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSweetest: 27 spalio 2009 - 15:30