Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 10 26, 19:36)
Casual, neik - aš mušiau ir prasimušė, tiksliau dingo ir be prasimušimo : beladona ir gelsemium 4u.gif

beladona dėl to, kad nėjo nei pirmyn nei atgal. o gelsemium nuo sinusito (?).

wub.gif

o gelsemium zirniukais ? homeopatineje bus?

nu, iki tiek dasivariau , kad ant apsibliovimo ribos doh.gif nu kaip gali tiek visokiu skirtingu diagnoziu visi matyti?????!!!!!!!!!!!!!!!!!

dar iki pilnos "laimes" dickiui mantu reakcija bloga (paraudimas durio vietoje ant rankos yra) - tai dar del tuberkuliozes tirtis siuntima gavom verysad.gif verysad.gif

o dar paklausiu - kas dar nuo sinusito gali tikti? g.gif
tie visi Mercurius sol.complex -turbut ne? g.gif
oi, ta betvarke namie... blush2.gif juk atrodo tikrai kazka turejau kadaise pirkus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 26 spalio 2009 - 18:46
QUOTE(Casual @ 2009 10 26, 18:42)

dar iki pilnos "laimes" dickiui mantu reakcija bloga (paraudimas durio vietoje ant rankos yra) - tai dar del tuberkuliozes tirtis siuntima gavom  verysad.gif  verysad.gif

aha, žirniukai. homeopatiėj bus 4u.gif

o dėl to skiepo. kol kas neteko man susidurti, bet kolegė pasakojo kad kažkoks skiepas jo 2 ar 3 metų vaikui rodo blogą reakciją. kažkas siejosi su tuberkuliozės dispanceriu. nu vot pasakotoja doh.gif bet kai man nereikia, tai ir nežinau. tik tiek žinau kad to tuberkuliozės disp. vedėja pasakė, kad vaikas tiesiog alergiškas tiems vaistams, skiepui, injekcijai (kaip ten vadinasi).
tai gal ir jums tas pats 4u.gif
Atsakyti

Neseniai skaičiau, kad kartais reikalinga reakcinė priemonė Sulfur D12. Ir būtent tada, kai visi simptomai tarsi atitinka aprašymą, bet homeopatiniai vaistai vis tiek nesuveikia. Tokiais atvejais reikia keletą kartų išgerti Sulfur, kad organizmas pradėtų reaguoti. Tada arba pasikeičia simptomai, kurie parodo, kokių kitų priemonių reikia, arba padeda prieš tai pasirinkti vaistai. Nurodyta vartoti: triskart per dieną 1-3 dienas.
Papildyta:

Aš radau parašyta, kai sinusitas ir "kalantis" skausmas akių srityje, tinka Camphora.

Pagrindiniai simptomai:
Ligoniui šalta;
jis išbalęs;
ieško šilumos;
problemos su kraujotaka iki kolapso;
ligonį pykina, jis vemia, prakaitas šaltas, išblyškęs veidas;
išsekimas, silpnumas, galūnių suglebimas.

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 26, 19:30)

o kol kas einu ziuret kazkiek psl atgal kazkas rashe su ko kiais zirniukais skubiai sinusita pramushti galima g.gif

Mano MB panašiai buvo,parašysiu kaip prasidėjo kuom gudėm;
Prasidėjo skaidria sloga,vėliau užgulė nosis,po kelių dienų pakilo temperatūraiki38,bet staigiai nukrito,kartais vakare buvo iki 37,4.Pasirodė geltona,žalia sloga,vėliau sutirštėjo ,tapo klampi,skaudėjo akiduobes ypač kai pasilankstydavo.o gydėmės taip: Coryzalia,bet po dienos jokio poveikio,paskaičiau patarimųir daviau Kalium bichromicum,lašinau tujų aliejų,pradėjo lyg gerėt,bet kažko truko tai pridėjau ir Gelsemium(tiesa dar su coryzalia daviau ir Cinabsin,bet jokio pagerėjimo) iškart pradėjo bėgt upeliais,o po kelių valandų ir suskistėjo,aišku nepasidarė skysta,bet bent jau ne tokia tiršta ir klampi.Šeimos gydytoją pasiūlė dar dadėt ir Gelomyrtol(sakė,kad augalinės kilmes vaistas).tai va Kalium Bichromicum+Gelsemium+Gelomyrtol+Tujų aliejus,po kelių dienų jokios slogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 26, 18:42)
wub.gif

nu,  iki tiek dasivariau , kad ant apsibliovimo ribos doh.gif  nu kaip gali tiek visokiu skirtingu diagnoziu visi matyti?????!!!!!!!!!!!!!!!!!

dar iki pilnos "laimes" dickiui mantu reakcija bloga (paraudimas durio vietoje ant rankos yra) - tai dar del tuberkuliozes tirtis siuntima gavom  verysad.gif  verysad.gif

tie visi Mercurius sol.complex  -turbut ne?  g.gif
oi, ta betvarke namie... blush2.gif  juk atrodo tikrai kazka turejau kadaise pirkus...

Mantu man irgi buvo sureagavę paauglystėje (kiek pamenu, po kurio laiko po skiepo).
Jis privaloma tvarka pastaraisiais metais nebuvo skiepytas (pala, koks ten skiepas yra paauglystėje???)??

Sinusitui dar: kompleksas nuo sinusito, Thuja aliejus.

Aš todėl ir nemėgstu lankytis pas gydytojus. Ačiū, mano gyvenime to 'džiaugsmo' jau užteko. Nuomonės visų skirtingos.

Dėl mažiaus gerklės: gydantis homeopatiniais vaizdas būna visai kitoks, nei tradiciniu būdu (pvz. liežuvis gali būti visai be apnašų, kas faktiškai neįmanoma gydantis antibiotikais). Todėl ir nelabai supranta, kas buvo ar yra...
O mažius dabar faktiškai koks??

Dėl Sulphur aš irgi skaičiau, kad padidina reaktyvumą.
Balta, ar pavyko su juo "užvesti"??
Atsakyti
aš kai konsultavausi pas Misį telefonu dėl vaiko, tarp kitko paklausiau dėl sinusito. skaudėjo nosį, skruostikaulius, kaktą, o sloga nebėgo schmoll.gif tai jis pasiūlė beladona su gelsemium. bet pastarojo neturėjau, tai liepė beladona gerti, o gelsemium būtinai nusipirkti nes prie sinusito labai geras vaistas. gydytojo žodžiai mirksiukas.gif
tai po šio derinuko gal truputį pasivalė kažkas. bet antrą kartą pajutus kad jau tuoj bus doh.gif užteko vakare išgerti ir ryte jau buvo viskas thumbup.gif tai dar palaikančią dozę ryte išgėriau ir man to užteko smile.gif
Atsakyti
Krika, šito derinio nesu bandžius, todėl tik sakau, ką žinau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 26, 19:42)
wub.gif

nu,  iki tiek dasivariau , kad ant apsibliovimo ribos doh.gif  nu kaip gali tiek visokiu skirtingu diagnoziu visi matyti?????!!!!!!!!!!!!!!!!!

tie visi Mercurius sol.complex  -turbut ne?  g.gif
oi, ta betvarke namie... blush2.gif  juk atrodo tikrai kazka turejau kadaise pirkus...

Mercurius sol.complex nuo sinusito.
Mes jau sveisktam galiu pasakyti ,kad alerginė sloga kaip ir baigėsi.Bet lieka nugalėti tą nervinį pripratimą traukti nosį.Manau tie homeopatiniai žirniukai taip pravalė viską,kad niekas nebėga.Ir svarbiausia slogos nebeturime.Kažkada kabinosi,tai dieną tik pagėrėme mercurius ir viską pramušė.O kitą dieną kaip niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 26, 19:57)
Krika, šito derinio nesu bandžius, todėl tik sakau, ką žinau ax.gif

aš irgi sakau tik ką žinau - kitko nebandžiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Greisi, įdomumo dėlei gali parašyt, ką taviškei nuo alerginės buvo skyręs?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 26, 19:48)
Dėl Sulphur aš irgi skaičiau, kad padidina reaktyvumą.
Balta, ar pavyko su juo "užvesti"??

Kad pati dar praktiškai neišbandžiau. Tik turėjau progos paskaityti knygą apie homeopatinį gydymą, kai vaikui pakilo temperatūra virš 40 - tada teko kelias valandas šalia gulėti. Gydžiau Belladonna D6. Po pusės dienos jau jautėsi sveikas, viską valgė su dideliu apetitu ir dar prašė thumbup.gif . Kitą dieną visai temperatūros nebuvo.
Kaip supratau, ta temperatūra nuo gerklės buvo.
Ir sloga ilgai kankino.

Tiesa, persikrausčius į kitą miestelį gyventi, susiradau neseniai gydytoją, kuris gydo ir homeopatiškai thumbup.gif , tai jį pasirinkom savo namų gydytoju. Pas vaikų gydytoją teks eiti tik tiems profilaktiniams vaiko raidos patikrinimams.
Išrašė vaikams receptą homeopatiniams vaistams - Gelsemium e radice D6, Eupatorium purpureum D6, todėl nieko patiems nereikėjo mokėti, nes vaikams vaistai Vokietijoje nemokami, jei pagal receptą thumbup.gif.
Dar nusiskundėm, kad vienas pabudęs rėkia ir nieko neprisileidžia, bet nepanašu į Pavor nocturnus, nes atsibudęs. Išrašė Natrium sulfuricum D30 ir patarė kitur perstatyti lovą - gal po ja eina vandens gysla, ką mes ir padarėme. Ir tikrai - nuo to laiko jokių problemų thumbup.gif

Vaikai šiandien vėl išėjo į darželį. Kad tik atsilaikytų prieš tuos visus virusus rolleyes.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif
paskaitau ir palengveja wub.gif 4u.gif

Atradau prie mercurius sol complex kad nuo sinusito, jau pradejau duot zirniukus.
rytoj nuppirksiu gelsenium - ishbandysim.

Balta, net nustebau - viskas taip tiksliai apie manojo dickio busena :

"Aš radau parašyta, kai sinusitas ir "kalantis" skausmas akių srityje, tinka Camphora.
Pagrindiniai simptomai:
Ligoniui šalta;
jis išbalęs;
ieško šilumos;
problemos su kraujotaka iki kolapso;
ligonį pykina, jis vemia, prakaitas šaltas, išblyškęs veidas;
išsekimas, silpnumas, galūnių suglebimas."

Camphora irgi zirniukai?

kilo nenugalimas noras pabandyti, nes mano vaikas paskutines dvi savaites butent toks blink.gif
o slogos jam faktishkai visai nera schmoll.gif
Atsakyti