Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Casual @ 2009 10 23, 19:15)
merginos vel shaukiu SOS  verysad.gif  unsure.gif

(primenu "prieshistore" ; sukilo pirmad vakare temperatura; nusimushiau su Belladonna ta pati vakara, nebekilo, sedim 3 k. dienoj su belladonna ir su mercurium heel (po puse tabletukes duodu, nes dar tik bus 3 metukai)
Siandien siutom ant lovos ir pamaciau gerkle  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
raudona kaip turi but ir dar pulines anginos spuogu tokiu dideliu pilna  blink.gif  bet jie ne kokiom geltonom galvom, bet tokie kaip subliushke lyg butu- labiau i skyles/zaizdas panashus nei i spuogus.
zodziu, gerkle klaiki. gal kazka ne taip darau g.gif
Prashau- gelbekit  ax.gif

Cia pulinga angina.Kai buna tik taskai,buna folikuline angina
Padaryk varskes kompresa ant kaklo kokias 3 naktis-varske tiesiai ant odos 1 cm sluoksnis,po to prilaikanti medziagele,po to salikas.Kompresas visai nakciai,varske kambario temp.
Mercuri galima padidinti doze iki 2/3-1 tab.
Dar prideciau biciu pikio 3-4 mm gabaleli arba medaus su koriais 1-1,5 arb.s. pakramtyti 3 k.d. po valgio.
Atsakyti
sveiki,
Mano vyresneliui ka tik po bronchito parašė prasidedanti alerginė bronchinė astma, labai norėčiau gauti iš tų mamyčių žinių, kam padėjo homeopatinis gydymas, aš kažkaip jo pasitikiu. Bitų labai gerai i až
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 23, 22:22)
Aš saviškiui tikrai dažnai daviau. Iš pradžių net dažniau, nei kas valandą.
Dabar, kai prasprogę, temperatūros nebėra? Ir jaučiasi normaliai?

temperatura nusimushiau su Belladonna pacia pirma diena (antradieni) per valanda. daugiau ir nebekilo.
mane tas raudonumas gerkles kazkaip neramina g.gif
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 10 23, 23:20)
Cia pulinga angina.Kai buna tik taskai,buna folikuline angina
Padaryk varskes kompresa ant kaklo kokias 3 naktis-varske tiesiai ant odos 1 cm sluoksnis,po to prilaikanti medziagele,po to salikas.Kompresas visai nakciai,varske kambario temp.
Mercuri galima padidinti doze iki 2/3-1 tab.
Dar prideciau biciu pikio 3-4 mm gabaleli arba medaus su koriais 1-1,5 arb.s. pakramtyti 3 k.d. po valgio.

Aciu, pameginsiu rytoj pasinaudot patarimu 4u.gif
Atsakyti
mano mažylė gavo tokį patį gydymą kaip ir Laura K biggrin.gif

bet betraukiant visą nosies turinį gavau ir aš doh.gif gerklę perši, lyg užkimimas kabinasi, kosėti norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 10 23, 21:10)
Obuoliausia, o kaip su gydymu? kazka keist ar nieko?
p.s. per kiek laiko tiketis kad nuo gerkles raudonumas nueis?  blush2.gif  blush2.gif

Įkišiu trigrašį, ką tik išsigydėm pūlingą anginą. Kaip ir tu gydžiau su Belladonna, pagerėjo, bet ne visiškai, tad kreipiausi i Misių, sakė Belladonna visai netinka unsure.gif paskyrė Mercurius Jodatus Flavus(nezinau ar tiksliai užrašiau, nes neturiu salia)ir iš tikro ,iš kart išgijom bigsmile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

QUOTE(lauma @ 2009 10 22, 18:00)
efekta gavau nuo spongia, pirmadieni pradėjau duoti 4u.gif

kaip visada, užteko pasakyti kad geriau, ir tas geriau kažkur prapuolė verysad.gif , tyla be kosulio naktimis tepasidžiaugėm keleta naktu, šianakt vėl užmigdama kosėjo valandą.... doh.gif
Atsakyti
merginos gal galit patarti kiek Bufo 3 lasiuku reiktu duokti 3 metu vaikui nuo anginos ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 10 24, 11:21)
Įkišiu trigrašį, ką tik išsigydėm pūlingą anginą. Kaip  ir tu gydžiau su Belladonna, pagerėjo, bet ne visiškai, tad kreipiausi i Misių, sakė Belladonna visai netinka  unsure.gif paskyrė Mercurius Jodatus Flavus(nezinau ar tiksliai užrašiau, nes neturiu salia)ir iš tikro ,iš kart išgijom  bigsmile.gif

Čia yra individualus dalykas. Belladonna dažniausiai tinka pačioj susirgimo pradžioj (nors merginos minėjo, kad buvo skyrę Belladonna lėtiniu atveju). Paskui vos ne visada reikia ieškoti kažko kito.

Abi, homeopatija yra individualus gydymas. Ir kiekvienas mūsų reaguoja į tą patį vaistą kitaip (net ir mano pačios vaikai, rodos esant vos ne vienodam virusui, yra gavę visiškai skirtingus vaistus).

Krike, manyčiau po 2-3 lašus turi pakakti. Bet šito nesu pati naudojus, gal atsiras, kas bandė.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 24, 17:13)
Čia yra individualus dalykas. Belladonna dažniausiai tinka pačioj susirgimo pradžioj

o tai mums uztenka tada belladonna ir mercurius ar irgi kazko dar ieskotis?
gal koki Angina heel pabandyt?
nes nu nei kiek negereja ta gerkle schmoll.gif nors nei tempos nei mieguistumo nera; valgo puse velnio, liulys bega doh.gif doh.gif
o kas tas mercurius jodatus Flavus? unsure.gif unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 24 spalio 2009 - 19:37
QUOTE(Casual @ 2009 10 24, 19:36)

o kas tas mercurius jodatus Flavus?  unsure.gif  unsure.gif

Šito yra Angin Heel sudėtyje.

Nebandėt dažniau duoti Mercurius heel?
Atsakyti
Casual, dar atėjo mintis: angina prasidėjo savaitės pradžioje? Šiandien yra tik šeštadienis. Jeigu buvo pūlinga, nemanau, kad gali greičiau praeiti, t.y. dabar duokit tą Mercurius heel kokius 5k. Antibiotikais tikrai nebūtumėt greičiau įveikę. Bet kuris stiprus virusas greičiau nei per 5 paras vargiai praeina.
Pamenu košmarą, kai folikulinė angina buvo ir neveikė antibiotikai, tik Lachesis prasprogdino per 2 val. Iki to kiek reikėjo nueiti.... unsure.gif

Aišku, imunitetas gavęs sukrėtimą, ir tą pačią slogą reikia žiūrėti, kad vėl iš naujo kas negriebtų.

Lenok, gatavo recepto niekas nepasakys. Juo labiau tokiu atveju.
Geriausia kreiptis į homeopatą.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 24, 16:13)
Čia yra individualus dalykas. Belladonna dažniausiai tinka pačioj susirgimo pradžioj (nors merginos minėjo, kad buvo skyrę Belladonna lėtiniu atveju). Paskui vos ne visada reikia ieškoti kažko kito.

Abi, homeopatija yra individualus gydymas. Ir kiekvienas mūsų reaguoja į tą patį vaistą kitaip (net ir mano pačios vaikai, rodos esant vos ne vienodam virusui, yra gavę visiškai skirtingus vaistus).

Krike, manyčiau po 2-3 lašus turi pakakti. Bet šito nesu pati naudojus, gal atsiras, kas bandė.

Žinau,Obuoliausia, homeopatiškai ir aš ir mano šeima gydomės jau du metai ax.gif Casual parašė jog Belladonna nepadeda, tad parašiau kaip mums buvo panašiu atvejuu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti