turbūt ir pačioj nosy sujudimas, nes su didžiausia panika užsiėmusi už nosies šaukia "buba". tada einam pūsti, bet ne ką išsipučiam. vakar tokio "pojūčio" vaikas neturėjo
Labas merginos, reikia pagalbos, dukryte jau beveik metus gydom su Misiaus pagalba, bet adenoidai niekaip nesitrauke, kol dabar israse lasiuku kompleksa, [ka domins parasysiu sudedamasias dalis] pradejau duoti ir pradejo geltoni puliai eiti is nosytes, mano supratimu valosi, o gal ir virusas, nes tetis tuo pat metu stipriu sinusitu susirgo.
Taip,kad pati nebesuprantu, kas darosi, per du menesius, dukryte tik 6 kartus buvo darzeli, tiek serga. O adenoidu operuoti nenoriu, nes dar ataugs.
Ir dar mamytes patarkit, nuo tu puliu begimo, labai paraudo nosyte, tiesiog tokia zaizdota paliko ir lupu kampai labai stipriai zaizdoti, ka reiketu tepti, kad greiciau gytu. Buciau labai dekinga uz kiekviena patarima ir nuomone.
Taip,kad pati nebesuprantu, kas darosi, per du menesius, dukryte tik 6 kartus buvo darzeli, tiek serga. O adenoidu operuoti nenoriu, nes dar ataugs.
Ir dar mamytes patarkit, nuo tu puliu begimo, labai paraudo nosyte, tiesiog tokia zaizdota paliko ir lupu kampai labai stipriai zaizdoti, ka reiketu tepti, kad greiciau gytu. Buciau labai dekinga uz kiekviena patarima ir nuomone.
Jau ilgai taip eina ar naujai? Geriausiai, aišku, patars gydytojas.
Nes gali būti ir Pulsatilla, ir Hydrastis ir dar daug...
Tepti galima įvairiais: tiek Evija, tiek riebiu tepalu su A-E (būdavo bent anksčiau vaistinėse).
Nes gali būti ir Pulsatilla, ir Hydrastis ir dar daug...
Tepti galima įvairiais: tiek Evija, tiek riebiu tepalu su A-E (būdavo bent anksčiau vaistinėse).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 23, 10:44)
popierinė "tiūbelė" ir dabar yra pardavime. kainuoja apie 1 lt
QUOTE(krika @ 2009 10 23, 07:55)
žinokit galvojau apie garinimus su verdančiu puodu. bet bėda, kad mažos patalpos neturim teks eiti į tualetą
Garint galima pasistačius "palapinę - vaikams turbūt patiks:
Ant stalo pastatyti dvi kėdes, ant jų kokią antklodę užmesti, kad siektų stalo kraštus, ir lįsti su garuojančiu puodu ir vaiku į tą palapinę
QUOTE(vilytte @ 2009 10 23, 09:01)
Aš tai žinok vaiką ant stalo pasisodindavau, o pati su puodo dangčiu garus link vaiko mojuodavau. Ir karšta nebūna, ir labai gerai sudrėkina. Tik reikia kito žmogaus pagalbos, kad vaiką prilaikyt, nes jei judrus, kad karšto puodo neužsiverstų. Nors aš ir viena pasidarydavau.
Grinti labai gerai,kai vaikiukas miega. Puodą statyti ant grindų, pastatyti kokį nors stovą ir nuleisti aplink paklodę ( nereikia mažos patalpos) . Ir ligoninėse taip darydavo seniai seniai,kai dirbau.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 23, 10:44)
..
Man labai firmos FABERLIC novaftemas. Įvairias žaizdas gydo O2 pagalba. Buvau stipriai nusideginusi ranką, labai gerai sutvarkė ir greitai. Tiesa dar BIOPTRONU šviečiausi. Prie visų virusų bioptronas taip pat labai gerai, stiprina imunitetą.
Anksčiau rašiau,kad lankau su-džok paskaitas. Rezultatas juntamas greitai ir su homeopatija nesipyksta. Jei kam įdomu ,galėsiu parašyti daugiau,kai būsiu papraktikavus ilgiau.
dėkui merginos. bandysiu dabar ant stalo palapinę padaryti.
vajei vajei, traukiau nosytę su siurbtuku, tai taip norėjosi ir gerklę prasiurbti. tik supurškiau humerį į nosį ir matau kaip visas turinys gerklėj prieiti negaliu, dar 2 rankų nėr, o ir gerklės juk nesiurbsi
karštų negeria. geria tik vos šiltus. nežinau kaip išsikapstysim. svarbu naktį nebekosti
o ir sinupretas baigėsi. visą buteliuką sugėrėm ir nieko
vajei vajei, traukiau nosytę su siurbtuku, tai taip norėjosi ir gerklę prasiurbti. tik supurškiau humerį į nosį ir matau kaip visas turinys gerklėj prieiti negaliu, dar 2 rankų nėr, o ir gerklės juk nesiurbsi
karštų negeria. geria tik vos šiltus. nežinau kaip išsikapstysim. svarbu naktį nebekosti
o ir sinupretas baigėsi. visą buteliuką sugėrėm ir nieko
O mums žaizdelėms labai super šaltalankių aliejus.
Inguliukas, aš tai gydytojui pasirodyčiau, ar bent jau skambinčiau. Pūlingi adenoidai, deja, bet gali būti. Mano merginai po antibų kurso iš kart operavo (LORistai diagnozavo kaip visiškai pasveikusią ) ir rado pūlingus sukiūžusius adenoidus. Gal kažką pridėtų pūlingiems procesams tvarkyti.
O dėl dažno sirgimo, mes tris metus taip sirgom. Visus tris gydėmės homeopatiškai pas skirtingus gydytojus. Visus 3 m. viskas krypo tik dar blogyn, nors jau atrodė, kad nėra kur. Atsimenu kaip šioje temelėj guosdavaus O šiemet ruduo kažkaip šviesesnis. Pasirguliavom taip lengvai jau kelis kart, bet į mokyklą per 2 mėnesius nėjom tik 3 dienas.
Tiesa, Kirkė lyg rašė, kad vaikui ausis kas dieną plauna. Mano mama buvo įsitaisius lėtinį ausies uždegimą, kuom tik negydė. Paskui diagnozavo alergiją ausy, gavo priešalerginių į ausį. Ir baisiausiai buvo išbarta, kad per dažnai valo. Gydytojų rekomendacijos ausų nevalyt. visai . Pavalyti tik išoriškai pasišalinusią sierą. Aš savosioms merginoms po to nustojau valyt, kiek maudosi tiek pasišalina natūraliai. Žinokit ir nieko visai, girdi, niekas neužsikimšę
Inguliukas, aš tai gydytojui pasirodyčiau, ar bent jau skambinčiau. Pūlingi adenoidai, deja, bet gali būti. Mano merginai po antibų kurso iš kart operavo (LORistai diagnozavo kaip visiškai pasveikusią ) ir rado pūlingus sukiūžusius adenoidus. Gal kažką pridėtų pūlingiems procesams tvarkyti.
O dėl dažno sirgimo, mes tris metus taip sirgom. Visus tris gydėmės homeopatiškai pas skirtingus gydytojus. Visus 3 m. viskas krypo tik dar blogyn, nors jau atrodė, kad nėra kur. Atsimenu kaip šioje temelėj guosdavaus O šiemet ruduo kažkaip šviesesnis. Pasirguliavom taip lengvai jau kelis kart, bet į mokyklą per 2 mėnesius nėjom tik 3 dienas.
Tiesa, Kirkė lyg rašė, kad vaikui ausis kas dieną plauna. Mano mama buvo įsitaisius lėtinį ausies uždegimą, kuom tik negydė. Paskui diagnozavo alergiją ausy, gavo priešalerginių į ausį. Ir baisiausiai buvo išbarta, kad per dažnai valo. Gydytojų rekomendacijos ausų nevalyt. visai . Pavalyti tik išoriškai pasišalinusią sierą. Aš savosioms merginoms po to nustojau valyt, kiek maudosi tiek pasišalina natūraliai. Žinokit ir nieko visai, girdi, niekas neužsikimšę
[quote=vilytte,2009 10 23, 12:59]
Aciu merginos, deja nemoku pacituoti keliu zinuciu
Obuoliausia, nesenai tai prasidejo, pirmadieni pradejau duoti lasiukus, o jau treciadieni pasipyle.
Tikiuosi rytoj iseis prisiskambinti gydytojui.
Vilyte, keliu metu operavot adenoidus, po operacijos neataugo, ar ligeles daugmaz pasibaige.. Nes as jau nuleidau rankas, cia pas mus net gydytoju nera, o ir finansiskai labai skaudziai iseina. Beto, as pries operacija kazkaip nusistaciusi, nes dauguma kalba, kad adenoidai streikuoja todel, kad yra kita uzslepta liga ir kad isoperavus adenoidus, nebera jokio apsauginio barjero virusams. Paprotinkit, jei klystu.
Aciu merginos, deja nemoku pacituoti keliu zinuciu
Obuoliausia, nesenai tai prasidejo, pirmadieni pradejau duoti lasiukus, o jau treciadieni pasipyle.
Tikiuosi rytoj iseis prisiskambinti gydytojui.
Vilyte, keliu metu operavot adenoidus, po operacijos neataugo, ar ligeles daugmaz pasibaige.. Nes as jau nuleidau rankas, cia pas mus net gydytoju nera, o ir finansiskai labai skaudziai iseina. Beto, as pries operacija kazkaip nusistaciusi, nes dauguma kalba, kad adenoidai streikuoja todel, kad yra kita uzslepta liga ir kad isoperavus adenoidus, nebera jokio apsauginio barjero virusams. Paprotinkit, jei klystu.
QUOTE(balta @ 2009 10 23, 11:20)
Garint galima pasistačius "palapinę - vaikams turbūt patiks:
Ant stalo pastatyti dvi kėdes, ant jų kokią antklodę užmesti, kad siektų stalo kraštus, ir lįsti su garuojančiu puodu ir vaiku į tą palapinę
mes ir su palapine garindavomės, sulendam ir traukiam daineles palapinėj. tik verdantį vandenį pildavau į kibirą, nes jis aukštesnis nei puodas - saugiau.
QUOTE(vilytte @ 2009 10 23, 11:59)
Teisingai gydytojai sako, kad nereikia ir negalima ausų plauti. Ta siera reikalinga ausų apsaugai. Vaikams nesu nuo gimimo dar jokio ausų krapštuko į ausį gilyn kišusi, nors su anyta dėl to dažnokai teko ginčytis. Užtenka nuvalyti tai, kas patenka į išorinį ausies kaušelį. Ir ausys sveikos
QUOTE(vilytte @ 2009 10 23, 12:59)
Tiesa, Kirkė lyg rašė, kad vaikui ausis kas dieną plauna.
Vat ir netiesa, Tikrai taip nerašiau. Galiu sąžiningai pasakyti, kad vaikui ausis valau tik kartą per savaitę, nors jam tai labai patinka. Tiesiog kaifuoja nuo pačio ausų valymo proceso.
Merginos, ką siūlytumėt nuo slogos, kuri dabar yra balkšva ir tiršta. Kad suvisam jos atsikratyti...