Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(krika @ 2009 10 21, 13:02)
komplikavosi - į slogą, pūlingą slogą, piršto storumo bėga per galinę sienelę. kosėja siaubingai lyg lotų. o ir temperatūra sukilo (kaip sukilo taip ir nukrito).

Skaičiau... Tas tirštas kur bėga gale, kokios spalvos?

Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 20:39)
čia tie žirniai kuriuos ryte nurodė Misis gerti. bet pasiskambinti liepė šeštadienį, tai gal ryt mažu ir pramuš g.gif

man kad nors naktį nebekosėtų - galėčiau MB žirniukais prieš nosį pamosikuoti  unsure.gif

Matau, jau atsakei.
Diena laiko dar pakankamai trumpas tarpas. O jeigu nakčia pamėginus kartą suduoti? unsure.gif Kada jai paūmėja (tik atsigulus ar po vidurnakčio)??
Ne Kalium bichromicum? Nors Misis pameta tokių variantų (pagal jūsų atsiliepimus), kad paprastai neprisimąstysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 22 spalio 2009 - 20:43
a iš kur aš mačiau lotuliukas.gif nežinau unsure.gif gydytoja tik matė ir dar paklausė ar noriu pažiūrėti. bet juk vaikas tai ne 5 metų, kad sedėtų išsižiojęs ir leistųsi parodomajai apžiūrai. dabar kiekvieną vakar aš vis prašau kad man nekastų į pirštą kai dantų ieškau. o ieškau ir tikuosi kad vienas vos prasikalė, tuoj kitas kyla. bet nea... tuščia.

o kai traukiu su siurbtuku: lyg balta, su gelsvu atspalviu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 22, 21:42)
Diena laiko dar pakankamai trumpas tarpas. O jeigu nakčia pamėginus kartą suduoti?  unsure.gif Kada jai paūmėja (tik atsigulus ar po vidurnakčio)??
Ne Kalium bichromicum? Nors Misis pameta tokių variantų (pagal jūsų atsiliepimus), kad paprastai neprisimąstysi  ax.gif

na kol užmiega pakosti. o paskui vis po vidurnakčio. užvakar berods apie 4 val. preitą naktį 2 val prasibudo
Atsakyti
Jazzz.... Žinau tą malonumą dantų ir ryklės tikrinimo (vienu tarpu visas smiliaus nagas buvo grublėtas) bigsmile.gif
Nugi, ne tokias zarazas jau priveikėt, šita irgi turit iškrapštyti (pageidautina greituoju būdu).

Papildyta:
Pametu kosulių nuorodą:

http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

gal kam kils išganingų idėjų.
Atsakyti
Dėkui, Obuoliausia.
dėl visa ko ir nakčiai vaistukų ištirpinsiu
Atsakyti
Krika, suprantu tave, atsilaikyt prieš MB sunku....
mes jau greit metai, kaip mano MB sako be "normalių vaistų". Šis ruduo mums jau daug lengvesnis nei praeitas. Sakau gal jau organizmai apsivalė g.gif
musų tėvelis taip pat primygtinai liepdavo pirkt vaistus kuriuos gydytoja išrašo ir duot vaikams, atstovėjau ir prieš jį ir prieš mamą ir prieš sesę smile.gif visi pirštais sukinėjo prie smilkinio....bet....atopinio dermatito mažoji nebeturi, iki to kamavusios baisiausios ir tirščiausios slogos kurios tesdavos min 3 sav, dabar praeina per 1 sav., nors jau beveik buvau pasiryžusi adenoidų operacijai blink.gif
dičkės kakodavo kas penktą parą ir į toletą ėjom su klykimais ir verkimais, bijojo kakot - šiandien mes kakojam kas antrą dieną, nubėgam, pakakojam, o po to su džiaugsmu pranešam ką padarėm. šiandiena man šviesenė dėka homeopatijos thumbup.gif
šiandien mano MB jau pritaria homeopatiniam gydymui, ir pats patvirtina faktą, kad kakojimai tikrai pasitaisė tik žirniukų pagalba.
kai susibardavom dėl "normalių vaistų", tai sakydavau: sėdi namie su sergančiu vaiku o aš į darbą, ir gydai kaip nori, aš nesikišu (aišku kiekvienakart pridurdavau antibų žalą, imuniteto silpnėjimą ir t.t. blush2.gif ). o kiek buvo ramių diskusinių pokalbių apie cheminius ir žirnius blink.gif
kaip Misius sake : "bent jau žinai, kad nekenki"....
ką pastebėjau gydymo eigoje: dičkė prieš gydymą graužė nagus, po to pradėjo po truputi mikčioti, bet nustojo graužti nagus. mikčiojimas lyg ir mažėja, bet dabar pradėjo verkt darželyje - nes nenori miego. taip pat verkdavo kaip pradėjom lankyt darželį. čia tokie pasikeitimai metų eigoje.....tikiuos kad tai geras ženklas smile.gif
stiprybės tau Krika ir visoms kitoms mažų ligoniukų mamoms...
skaitau forumą kiekvieną dieną, rašau čia retai, bet kai parašau tai romaną lotuliukas.gif

Atsakyti
ainule28, pas mano dičkę problemos su kakojimu. siaubingai bijojo, verkdavo. bet perlaužėm, kad eidavau su ja kiekvieną dieną į wc ir laukdavau kol pakakos. kokius vaistukus jūs gėrėt?
Atsakyti
labas rytas

naktis praėjo be kosuliuko thumbup.gif bet va ryte atsikėlus, galvojau apsivems be kosėdama. gal čia taip pridžiūvusiais bandė atsikratyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 22:50)
ainule28, pas mano dičkę problemos su kakojimu. siaubingai bijojo, verkdavo. bet perlaužėm, kad eidavau su ja kiekvieną dieną į wc ir laukdavau kol pakakos. kokius vaistukus jūs gėrėt?

mes ir visko bandėm, bet nieks nepadėjo, ir pasakas tulike skaitydavom ir pilvo masažai ir t.t. nux vom pradėjom, po to lycopodium, ca carb ir t.t. kas pora savičių, kas mėnesį vis keitėm gydytojo nurodymu vaistukus. dabar geriam spec mišinį Misiaus sudarytą. į sudėtį įeina: bryonia, aliumina, opium, graphities, thuja, magnesium mur. mums silpnoki pilvo raumenys ax.gif
mikčiojimo priežasties nei psichologė, nei logopedė, nei neurologė neranda. neurologė išrašė vaistų, bet Misius rekomendavo geriau jų neduot. sakau gal nekakojimas turėjo ir nervinį pagrindą, tai gal dabar liga jau traukiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 23, 07:25)
labas rytas

naktis praėjo be kosuliuko  thumbup.gif bet va ryte atsikėlus, galvojau apsivems be kosėdama. gal čia taip pridžiūvusiais bandė atsikratyti  g.gif

Na, va kaip šaunu. Ryte išsikosėjo, kad naktį nukeliavo ir pridžiuvo. Dabar žiūrėk kaip dieną bus.
Atsakyti
Ir daugiau gert nepamirškit. Bus lengviau ir atkosėt, ir greičiau prasivalys. Kokius pasigarinimus ar druskytę ant krūtinytės pabandykit, na kažką ką jau galit tokio amžiaus vaikui pritaikyt.
Atsakyti
žinokit galvojau apie garinimus su verdančiu puodu. bet bėda, kad mažos patalpos neturim doh.gif teks eiti į tualetą doh.gif
Atsakyti
Aš tai žinok vaiką ant stalo pasisodindavau, o pati su puodo dangčiu garus link vaiko mojuodavau. Ir karšta nebūna, ir labai gerai sudrėkina. Tik reikia kito žmogaus pagalbos, kad vaiką prilaikyt, nes jei judrus, kad karšto puodo neužsiverstų. Nors aš ir viena pasidarydavau.
Atsakyti