QUOTE(lauma @ 2009 10 22, 17:00)
pirmus du > metu laiko + tartepherdrell ivairiom kombinacijom naudojau
efekta gavau nuo spongia, pirmadieni pradėjau duoti
eima, tu gal rentgenologė ar LOR, kad nuotraukas rentgeno skaityti moki ?
juk tai šešėliu mokslas
ir apie kraujo tyrima kas turi buti (CRB prie sinusito butinai) iš kur taip pasikausčiusi
Viskas priklauso nuo nuotraukos kokybės. Gera ryški nuotrauka (ne per šviesi) ir tu puikiai matai ar yra sinusitas. Tavo dukrai 3 metai, tai kaktoj sinusai dar nesusiformavę, gali būt tik "ant žandų". Jei nėra sinusito, tai po akim šiek tiek žemiau tokia kaip pailga duobutė būna tamsi, jei ji pasikimšusi, tai jau sinusito požymis - ji šviesi, lyg permatoma, kas ir rodo, kad ten ne tuščia...
Mano dukra nuo 1,5 metukų kosėjo daug. Kiekvienas kosulys būdavo iki vėmimo. Kai pradėjo 3 metų eit į darželį, tai gal ir buvo sumoj sudėjus 4 savaites pirmus 4 mėnesius... 3kursai antibiotikų per 2 mėnesius, Ventolinas, Sereventas, Flixotidas, Singulairas. Obstrukcijos ir beveik astmos diagnozė. Spjoviau ir nuėjau pas homeopatę... Paskui atradau šį skyrelį. Mes visos bendrai dalinamės patirtim, informacija ir patarimais.
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 17:26)
man šakės... MB nupirko antibijotikus ir reikalauja vaikui juos duoti. o aš.... nori uištempti dar ryt dieną iki šeštadienio su žirniukais.bijau bijau bijau....
O ar vaikui nepablogėjo? Kaip mano šeimos gydytoja sako - jei nepablogėjo, tai jau yra gerai.