Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 10 22, 17:34)
Mes nesusirinkom čia aiškintis kas teisesnis ir nurodinėti - mes dalinamės patirtimi ir galime tik patarti kaip tas ar tas veikia, palaikyti viena kitą kai sunku.

drinks_cheers.gif

Lauma, o Ipecacuanha nebandėt? 4u.gif

Viksvaite, su pūsle man kiek kitaip, tikrąja to žodžio prasme perpučia kai nepasisaugau doh.gif . Bet kai būsiu Kaune vaistinėj pažiūrėsiu sudėtį pati, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taigi: 22 spalio 2009 - 17:32
man šakės... MB nupirko antibijotikus ir reikalauja vaikui juos duoti. o aš.... nori uištempti dar ryt dieną iki šeštadienio su žirniukais.bijau bijau bijau....
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2009 10 22, 17:00)
pirmus du > metu laiko + tartepherdrell ivairiom kombinacijom naudojau

efekta gavau nuo spongia, pirmadieni pradėjau duoti 4u.gif

eima, tu gal rentgenologė ar LOR, kad nuotraukas rentgeno skaityti moki ?
juk tai šešėliu mokslas  mirksiukas.gif
ir apie kraujo tyrima kas turi buti  (CRB prie sinusito butinai) iš kur taip pasikausčiusi  g.gif

Viskas priklauso nuo nuotraukos kokybės. Gera ryški nuotrauka (ne per šviesi) ir tu puikiai matai ar yra sinusitas. Tavo dukrai 3 metai, tai kaktoj sinusai dar nesusiformavę, gali būt tik "ant žandų". Jei nėra sinusito, tai po akim šiek tiek žemiau tokia kaip pailga duobutė būna tamsi, jei ji pasikimšusi, tai jau sinusito požymis - ji šviesi, lyg permatoma, kas ir rodo, kad ten ne tuščia...

Mano dukra nuo 1,5 metukų kosėjo daug. Kiekvienas kosulys būdavo iki vėmimo. Kai pradėjo 3 metų eit į darželį, tai gal ir buvo sumoj sudėjus 4 savaites pirmus 4 mėnesius... 3kursai antibiotikų per 2 mėnesius, Ventolinas, Sereventas, Flixotidas, Singulairas. Obstrukcijos ir beveik astmos diagnozė. Spjoviau ir nuėjau pas homeopatę... Paskui atradau šį skyrelį. Mes visos bendrai dalinamės patirtim, informacija ir patarimais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 17:26)
man šakės... MB nupirko antibijotikus ir reikalauja vaikui juos duoti. o aš.... nori uištempti dar ryt dieną iki šeštadienio su žirniukais.bijau bijau bijau....

O ar vaikui nepablogėjo? Kaip mano šeimos gydytoja sako - jei nepablogėjo, tai jau yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 22, 18:32)
O ar vaikui nepablogėjo? Kaip mano šeimos gydytoja sako - jei nepablogėjo, tai jau yra gerai.

nu lyg nepablogėjo, tempa nekyla, o kosėt tai kosėjo iš giliai (ko ir kviečiau gydytoąj į namus pakilus temperatūrai - galvojau nusileido į bronchus ar plaučius). tai prašysiu gudrumu (kažkaip tarpą tarp maisto ir antibijotikų reikia išlaikyti berods 2 val.) kad nereiėktų duoti. o kai akcentuoju miežį, moliuską - tuoj viską pamiršta, mol čia du skirtingi dalykai unsure.gif
Atsakyti
krika, dabar kai maniškei buvo tracheitas, pediatrė Fluditec skyrė ir umcalorą. Fluditec, aišku, čia ne iš homeopatijos srities, bet po 4 dozių (pusantros dienos) kosulys išnyko + homeopatiniai ir kaip visada pušų pumpurų arbata. Kas geriausiai padėjo, nežinau, bet čia šiaip info pamąstymui, gal pritaikymui.
Dėl sirgimų-pas mus panašiai: 1-2 sav. daržely ir 2 sav. namie, bet verčiamės be antibų, o gydytoja juos išrašo "dėl visa ko, jei pablogėtų", bet primygtinai nereikalauja jų gert.
Taigi, jei yra drąsos, dar bandykit be antibų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 22 spalio 2009 - 17:56
Krika, mano nuomone, tik vienu atveju reikia gert antibus, jei kraujas rodo bakterinį uždegimą (ir dar būna, kad uždegimas nedidelis ir galiam laukt). Taigis bet kurioj polinkinikoj privatų pasidarykit, tą patį CRB ir bendrą kraujo ir žinosit reikia tų antibų ar ne. Ir vyras gal apsiramins. Kartais kraujas parodo aiškiausią virusinę infekciją, čia jau bet koks gydytojas turėdamas prieš nosį tokį tyrimą kažin ar ryžtųsi antibus skirt.
Pas mus Kauno klinkose sėdi už durų, o ant visur kur įmanoma prirašyta apie antibų žalą. Tėveliai atitinkamai nuteikiami thumbup.gif .
Atsakyti
dėkui mergaitės. dabar vaikui uždaviau sūrelio, prieštai jogurtuko šaukštą pakabino. o paskui MB prieš nosį su anotacija pamosikuosiu, kad po valgio negalima. velnias aš net gerųjų bakterijų neturiu, ir to vox....
Atsakyti
Krika, esant kosuliui (šiaip, uždegimui su gleivėmis) - mažiau pieniškų produktų, nes jie skatina gleivių išsiskyrimą 4u.gif Aišku, kai vienintelis "maistas" per dieną yra sūrelis, tai darai viską, kad nors tas į pilvą nukeliautų.
Mėginkit arbatų pro šiaudelį gerti (atrakcija pramuša dažnai nenorus visus) - skysčiai leis apsivalyti organizmui.

Merginos teisingai sako: gerai būtų pasidaryti kraujo tyrimą. Pati matai realiai situacija: ar visiškai neįmanoma, ar įmanoma pusėtinai gyventi.
Atsakyti
net nebežinau. kada žirniukai turi pramušti slogą pro nosį? ar tiesiog viskas nustos ir tiek. kokia jūsų patirtis su tokia sloga? va ir dabar prieš 2 val siurbiau nosį - tai siurbėsi. o dabar išispūsti prašau - tai nosis atrodo tuščia lyg sveika būtų o aš kažin ko kabinėjuosi. bet kai paprašau atiskosėti, tai kosėja lyg tuoj už liežuvio galo būtų košė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 22, 11:07)
Sekretas iš ausyčių čia ne siera kartais?

taip, siera, tik labai jau neįprastai tamsi, nors ausis plauname kasdien g.gif Tikiuosi, viskas tik todėl, kad taip viskas valosi, nes ir kaktos skausmai aprimę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 20:02)
net nebežinau. kada žirniukai turi pramušti slogą pro nosį? ar tiesiog viskas nustos ir tiek. kokia jūsų patirtis su tokia sloga? va ir dabar prieš 2 val siurbiau nosį - tai siurbėsi. o dabar išispūsti prašau - tai nosis atrodo tuščia lyg sveika būtų o aš kažin ko kabinėjuosi. bet kai paprašau atiskosėti, tai kosėja lyg tuoj už liežuvio galo būtų košė  unsure.gif

Krika, čia žirnius kitais pakeitei ar tie patys?
Pagal idėją turi pramušti pro nosį (natūralus kelias lauk) g.gif O gal tiesiog "užsirišo" ir mažiau gaminasi?
Atsakyti
čia tie žirniai kuriuos ryte nurodė Misis gerti. bet pasiskambinti liepė šeštadienį, tai gal ryt mažu ir pramuš g.gif

man kad nors naktį nebekosėtų - galėčiau MB žirniukais prieš nosį pamosikuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 22 spalio 2009 - 20:39