Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 09:49)
galinė gerklės sienelė, kaip suprantu, virš liežuvėlio?  g.gif Niekad nesu žiūrėjusi, kai būdavo sūnui sloga.

Galinė sienelė tokiu atveju giliai, ryklės sienelė (esant tirštai slogai, ji ne lenda lauk, bet teka ryklėn).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 13, 10:47)
Tokiu atveju geriausia kreiptis į homeopatą, nes čia reikalingas jau sisteminis gydymas  4u.gif
Tartephedreel turi? Čia iš kompleksinių, kur maniškiams tokiu atveju dažnai padėdavo.
Jeigu vienkomponenčių, reikia žiūrėti tiksliau.
Greisi, pati parinkdama, kūdikiams aš linkusi 6 (iki 2 metų), paskui reikia žiūrėti, kaip vaiką veikia (jeigu labai reaktyvus, užteks ir 6, dažniausiai ūmaus viruso atveju geriau suveikia 30).

Maniškiai beveik keturių ir šešių.Žiūriu daugiausia naudota 30 ,bet tiek diskusijų čia būta dėl potencijų,tai vis ir mėtaus.Ką tik perskaičiau visą seną temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 13, 10:54)
Galinė sienelė tokiu atveju giliai, ryklės sienelė (esant tirštai slogai, ji ne lenda lauk, bet teka ryklėn).

Ačiū, reiks šiandien vakare, grįžus po darbo, pažiūrėti. Tikiuosi, ką nors pamatysiu.

Atsiprašau, kad taip klausinėju, bet man visad norisi, kad konkrečiai ir aiškiai pasakytų/paaiškintų. blush2.gif (I dlia dub duba byla by jasno)
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 08:11)
Sloga sūnui lyg ir apsitvarkiusi - žalių snarglių nėra. Padėjo komleksas su Apis D3. Bet man nepatinka, kad naktį ir ryte sšlapiai, giliai kosėja. Reikės pažiūrėti gerklę -kokia ten situacija. O kurią gelklės vietą tiksliai reikia žiūrėti? Prie anginos - abipus liežuvėlio?

Jei naktį ir ryte šlapiai kosti, greičiausia jums sinusitas. Čia sinusito simptomai. Tiesiog galit nieko neišsipūsti, o sinusai pasikimše ir naktį teka į gerklė. Tada ir kosti vaikas. O ryte aplipusias gerkles iškosti, nes jos kutena. Galit pasidaryt nuotrauką veido, bet jūsų vietoj nusipirkčiau kompleksą nuo sinusito.

Vaikas išsižioja - matai tonziles, ir liežuvėlį, ir "olą". Paspaudi šaukšteliu už olo atsiveria vaizdas - galinė sienelė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 13, 11:09)
Vaikas išsižioja - matai tonziles, ir liežuvėlį, ir "olą". Paspaudi šaukšteliu už olo atsiveria vaizdas - galinė sienelė. mirksiukas.gif

nu ačiū doh.gif prieš savaitę sirgo 2,5 savaitės. sloga, tiršta tekanti į gerklę. gydytoja matė visą tą vaizdą. o kai po ligos pasakė, kad tuo pačiu ir dantį išsidaigino (tiksliau atvirkščiai - daigino dantį ir komplikavosi), tai bandžiau žiūrėti. tai vos nenukando man jo. taip kad tas sieneles lai gydytoja žiūri, pas mane pavojinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 13, 10:33)
nu ačiū  doh.gif prieš savaitę sirgo 2,5 savaitės. sloga, tiršta tekanti į gerklę. gydytoja matė visą tą vaizdą. o kai po ligos pasakė, kad tuo pačiu ir dantį išsidaigino (tiksliau atvirkščiai - daigino dantį ir komplikavosi), tai bandžiau žiūrėti. tai vos nenukando man jo. taip kad tas sieneles lai gydytoja žiūri, pas mane pavojinga  schmoll.gif

Nekišk pirštų ir nenukąs tongue.gif Aš šaukštelio kitu galu prispaudžiu ir viskas puikiai matosi. Bet jei pabandau dantis pasižiūrėt, mano pirštam amen...
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 09:11)
Kaip tik norėjau paklausti. Turiu buteliuką tujų aliejaus 5%. Ar tiktų juo gydyti užsitesusią slogą ir padidėjusius adenoidus? Lyg ir rašyta temoje, kad tinka nuo adenoidų, bet norėčiau pasitikslinti.

Tai kaip vis dėlto su tujų aliejum? Ar reikia jį skiesti su vandeniu (kaip kenių aliejų - 20 ml/1 lašas aliejaus)? Kaip dažnai daryti pertraukas, ar galima pusę metų lašint po 2 kartus į dieną? Jei vaikui 6 metai ir lašinama adenoidų mažinimui? 4u.gif Prašau....
Atsakyti
Failai, homeopatinio tujų aliejaus skiesti nereikia (jis jau potencijuotas), o eteriniai (minėtas kėnių) gryni tikrai gali nudeginti.
Dėl naudojimo schemos patars naudojusios merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 13, 12:44)
Dėl naudojimo schemos patars naudojusios merginos  4u.gif

Ačiū, Obuoliausia, labai laukiu ir kitų sumanių mamyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 13, 11:09)
Jei naktį ir ryte šlapiai kosti, greičiausia jums sinusitas. Čia sinusito simptomai.

Spėju, kad sinusito pradžia, bet tik pati pardžia. Aš jau pagal vaiko snarglio spalvą pamatau, kada prasideda sinusitas.
O dėl gerklės apžiūrėjimo.... g.gif labai abejoju ar pavyks apžiūrėti. Net gydytojai nelabai leidžia gerklę apžiūrėti. Bet bandysiu, gal pavyks.

QUOTE(Failas @ 2009 10 13, 12:26)
Tai kaip vis dėlto su tujų aliejum? Ar reikia jį skiesti su vandeniu (kaip kenių aliejų - 20 ml/1 lašas aliejaus)? Kaip dažnai daryti pertraukas, ar galima pusę metų lašint po 2 kartus į dieną? Jei vaikui 6 metai ir lašinama adenoidų mažinimui?  4u.gif  Prašau....

Aha, merginos, parašykit, kaip tą tujų aliejų reikia naudoti. Kiek kartų ir po kiek lašų lašinti, jei adenoidai padidėję arba užsitęsusi sloga.
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 10 13, 12:26)
Tai kaip vis dėlto su tujų aliejum? Ar reikia jį skiesti su vandeniu (kaip kenių aliejų - 20 ml/1 lašas aliejaus)? Kaip dažnai daryti pertraukas, ar galima pusę metų lašint po 2 kartus į dieną? Jei vaikui 6 metai ir lašinama adenoidų mažinimui?  4u.gif  Prašau....

Homeopatinio tuju aliejaus naudojimas ( esant tirstai slogai, adenoidu mazinimui ir aplamai nosies gleivinei): po lasa gryno ( neskiesto) ryte ir vakare. Galima karta per diena. Galima tris sav. lasinti- savaite daryti pertrauka, ir vel taip pat. Esant tirstesnei slogai galima lasinti taip, kad pasiektu nosiarykles gala ( trumpiau sakant, gilyn i nosi, tada tikrai gaunasi daugiau nei lasas).

Keniu aliejus ( eterinis, arba eterinis - aliejinis misinys, buna bet kurioje vaistineje): lasa aliejaus lasinti i ne maziau kaip 25 ml virinto nekarsto vandens ( cia tam, kad nenudeginti gleivines) ir po lasiuka lasinti i nosi 2 k./per diena. Naudoti 2-3 d. Kazkuri is merginu rase, kad virusu laikotarpiu gerai vatos gabaliukus sudrekinti keniu aliejumi ir laikyti bute. Keniu aliejaus-vandens misinys naudojamas beprasidedanciai skystai slogai, ypac virusinio tipo. Kudikiams ar galima naudoti, nezinau. Jei kartu geriami homeopatiniai vaistai, islaikyti laiko tarpus ( puse val.- val.)
Cia gyd. Misio rekomendacijos.

Po lasiuka i nosi- t.y. po lasiuka i desine ir kaire nosies snerves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 13 spalio 2009 - 12:23
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 13, 13:21)

Ačiū, labai ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti