Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Laura_k @ 2009 10 22, 12:07)
Mes ka tik is savo daktaro, plauciai svars is kur kosulys neaisku  g.gif  liepe nakciai po sauksteli ventolino. dabar galvoju ar prie to hepar sulfuris duot to ventolino ar tik zirniukus  g.gif

gal nuo slogos. kad kaip pas mus: nosis švari lyg ir nebėr, bet gerklėj krioklys didžiausias unsure.gif

gal kas žinot ką nors apie superchlorofitą?
Atsakyti
Sveikutės, gal ir rašėt, bet jau nepamenu, ką reiškia kvapas nosyje? Čia man pačiai. Buvo sinusitas, su Mercurius sol. kompleksu per porą dienų spaudimas praėjo, bet valėsi. Ar čia gali būti pabaigos ženklas, ar vėl prasideda? Niekad turbūt dar taip nebuvo. Komplekso senokai negėriau, bet dabar išgėriau. Šiaip jaučiuosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 22, 11:54)
Kirke, prasveikai bent kiek. Ir kaip tas kosulys?

Ačiū, baigiu išsikapstyti. Savijauta - jau netoli normalios. Geriu Antitusiną, nes jaučiu, kad ant bronchų nori nusėsti negeri dalykėliai. Tiesiog įsitaisę kažkur pakeliui tarp nosiaryklės ir gerklės. Nei iškosėt, nei išpūsti negaliu. Kosulys likęs, bet daugiau nuo gerklės ir tų prikibusių dalykėlių.
Dabar mąstau: Gelsemium dar palikti prie Antigripino 1 ? Ar gerti tik vieną Antigripiną? g.gif
Sūnui sloga jau balta, tik dar tiršta. Lašinu toliau tujų aliejų. Ar dar duoti kalium bichromicum, ar palikti tik Mercuri? O gal nė vieno, tik tujų al. toliau lašinti? Ir ką rekomenduotumėt padidėjusiems adenoidams gydyti. Pas sūnų padidėję adenoidai, labiau dešinėje pusėje, I laipsnio. Tujų aliejus - lašinsiu pagal aprašytą forume būdą. O dar yra kažkoks kompleksas. Kažkuri iš Jūsų minėjot, tik dabar nesurandu kur.
Ir dar reikia Jūsų patarimo: ką patartumėt - vartoti tepalas, žirniukai- kai prasideda rožė. Tiesiog, kad sustabdyti ir neleisti išplisti iki tos stadijos, paūmėjimo, kai jau be antibiotikų niekaip. (Turiu bendradarbę, kuri vargsta su šia bėda)

Sorry, kad užverčiau klausimais, bet aš iš Jūsų mokausi blush2.gif Turėsit dar vieną homeopatijos šalininkę savo būryje ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 22 spalio 2009 - 12:18
[quote=vilytte,2009 10 22, 11:54]
O pas mano mažę įdomiai. Lyg ir pagavom tą roto, ar noro su Gelsemiumu. Visą savaitę kaip niekur nieko. Dabar dvi dienas po kartą per dieną nusividuriavo, bet taip stipriai doh.gif . Valomės turbūt (juk jei jau buvo virusas patekęs į organizmą, kažkur išeiti jam reikia) ir mes doh.gif .

[/quotea

Aš viduriniosios viduriavimo savarankiškai per savaitę nesutvarkiau sad.gif Prisidėjo ir slogelė su kosuliuku nuo slogos prie to. Užvakar MIsis paskyrė Nux Vomica ir Sulfur. Po trijų dozių vaikas nusikakojo normaliai. Šiandien ir slogos nebėra ir nei kartelio nesukosėjo.

Oij, jau tie homeopatijos niuansai smile.gif
Atsakyti
gydytoja skambinso, turbūt pasiteirauti kaip sveikata. o ką jai atsakyti? kad negeriam ir negersim antibijotikų? doh.gif gerai kad negirdėjau skambučio ax.gif
Atsakyti
Nereikia ironizuoti dėl Actifedo rolleyes.gif man nepatinka toks veikimas/poveikis, aš ir neduodu saviškiams. Beje kaip ir kavos.
O chemijos maniškiai irgi gauna, va nepraėjo pakimimas nuo phosphor, nieko nesugalvojau, ir purškėm Hexoralį - praėjo. Tempa maniškiams patikimiau nuo paracetamolio krenta, gauna ir to. Ir dar daug ko.

Maniškis mažius neskiepukas, irgi vis žadu ligas susirašyt, ir žirnius tiem atvejams susirinkt, kad būtų. Va neseniai dukra prasirgo vėjaraupiais, tai nzn ar dėl to kad jai Antigripiną 3 daviau 3 kart lengviau praėjo nei sūnui. O mano pusmetinukas sirgo daug sunkiau nei sesė, gal dėl to, kad mažam vengiu ir tų žirnių duot g.gif Užtai tavegilio teko suduot.
Iš tų skiepijamų ligų labiausiai bijau kokliušo - kitom labai retai girdžiu kad serga vaikai, o kokliušas va jau ne pirmą kartą girdžiu unsure.gif
Kokliušui drosera, taip?

Viksvaite, dėkui už patarimus dėl pūslės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taigi: 22 spalio 2009 - 13:42
QUOTE(Taigi @ 2009 10 22, 14:40)

Viksvaite, dėkui už patarimus dėl pūslės.

Aš dar turiu lašiukus gydytojo paskirtus ir Parapharmoj pagamintus. Man maudena pūslę nuo drėgno oro, o pūslės uždegimai rečiau ar dažniau kamuoja nuo 12 metų. Jei atitinka simptomai, klausk receptūros. Pasakysiu.

Mano mamai nuo inkstų akmenligės dar kitokius lašiukus sumiksavo.
Atsakyti
[quote=Taigi,2009 10 22, 14:40]
Iš tų skiepijamų ligų labiausiai bijau kokliušo - kitom labai retai girdžiu kad serga vaikai, o kokliušas va jau ne pirmą kartą girdžiu unsure.gif
Kokliušui drosera, taip?

Taip 4u.gif

O dėl to tepalo slogai, sudėties ir aš nežinau, mačiau sąraše, kak toks yra, pačiai parūpo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 17:49)
Lauma, pati nuotrauką matei? Prie sinusito CRB pakyla mirksiukas.gif Mano dukrai irgi sinusitą diagnozavo. Antibiotikus paskyrė - aš nedaviau, pasirinkau sunkesnį kelią. Daviau homeopatinius, nustojo kosėt po 3-4 savaičių.

mačiau

mano dukra per metus kosti tiek - kad tai pas mus jau kaip fonas, kaimynka ir prietelka opium gali patvirtinti 4u.gif
pernai rugsėjo 1d - gruodžio 31d daržan ėjo 12 dienu - kuri iš jusu gali tiek ant biuletenio sėdėti g.gif
stoga iškart rauna, kai tik kosulys pradeda stiprėti, nes žinau kad sunkiai ji suvaldysiu, nes kosulys progresuoja kaip lavina sniego risdamasi nuo kalno verysad.gif

bet kai kosti priepuoliais iki pasižiaukčiojimo ir apsivėmimo, kai maisto burnon paimti negali , nes iškart pradeda kosėt - 3-4sav aš žirniukais vaiko nekankinsiu
jau buvo metus išbandyta kad 2-3sav varai viskuom (miksturos, žolelės ir kt apart homeopatijos), o po to antibiotikai tepadeda - kišenė nuo tokio gydymo plonęėja po 150lt/mėnesiui blink.gif
o takart, kai sinusita diagnozavo - kosėjo iki apsivėmimo su krauju - tai gal dar daugiau stemplės kraujagysles reik padraskyti???

viena tik galiu pasakyti, kad kažkoks progresas yra, gal ir homeopatijos dėka mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik nereikia taip drąstiškai rašinėti. Čia susirinkusios mamytės, kurios praėjo gal ir dar daugiau, gal mažiau... Ko pasekoje ir kreipiasi į homeopatus, kad daugiau to nebūtų. Mes nesusirinkom čia aiškintis kas teisesnis ir nurodinėti - mes dalinamės patirtimi ir galime tik patarti kaip tas ar tas veikia, palaikyti viena kitą kai sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 22 spalio 2009 - 16:35
Lauma, pasiskaitykit apie Drosera, Nux Vomica ir Sepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 22, 17:51)
Lauma, pasiskaitykit apie Drosera, Nux Vomica ir Sepia  4u.gif

pirmus du > metu laiko + tartepherdrell ivairiom kombinacijom naudojau

efekta gavau nuo spongia, pirmadieni pradėjau duoti 4u.gif

eima, tu gal rentgenologė ar LOR, kad nuotraukas rentgeno skaityti moki ?
juk tai šešėliu mokslas mirksiukas.gif
ir apie kraujo tyrima kas turi buti (CRB prie sinusito butinai) iš kur taip pasikausčiusi g.gif
Atsakyti