Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Vilmora @ 2009 10 22, 09:28)
mano irgi neskiepyti, pavasarį mažasis prasirgo kokliušu, būtume diagnozę iškart žinoję, gal ir homeopatija būt daugiau padėjusi, deja komplikavosi plaučių uždegimu: gydymą turėjom rimtą. Ko pasekoj serga šį rudenį ištisai  verysad.gif  būčiau labai dėkinga jei kas pasidalintų patirtim, kaip atstatyti imunitetą  g.gif

Echinacea compl. imunitetui . Bet aš manau,kad visi homeopatiniai vaistai balansuoja imunitetą, juk jie paskatina organizmą savigydai, tiksliau suaktyvina imunitetą. mirksiukas.gif
Atsakyti
va ir musu daktaras toks, kas biski tuoj antibai doh.gif
Atsakyti
na mūsų tai nekiša antibų, tik va paskaičiavo: 3 savaites sirgoti, 1 savaitę tebuvot sveikos ir vėl sergat. antibai. o aš jai vos ne ranką į krūtinę mušuosi ir sakau, kad tada dantis dygo ir dabar dantis išdygo. ir dar 2 dantys laukia.
vakar ir mama skambino, sako kaip gydytoja skyrė gydymą taip ir turi būti. na jau susinervinau - sakau prie danties dygimo kas antibijotikus duoda g.gif tik nuraminau, kad receptą turiu ir jei pablogės - duosiu antibijotikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 09:59)
na mūsų tai nekiša antibų, tik va paskaičiavo: 3 savaites sirgoti, 1 savaitę tebuvot sveikos ir vėl sergat. antibai. o aš jai vos ne ranką į krūtinę mušuosi ir sakau, kad tada dantis dygo ir dabar dantis išdygo. ir dar 2 dantys laukia.
vakar ir mama skambino, sako kaip gydytoja skyrė gydymą taip ir turi būti. na jau susinervinau - sakau prie danties dygimo kas antibijotikus duoda g.gif tik nuraminau, kad receptą turiu ir jei pablogės - duosiu antibijotikus  doh.gif

Pas mus tas pat. Kiekvieną kartą prie virusiuko antibijotikus rašo. Visi knygelėj receptukai neišplėšti. Kai kitą kartą rašo, mato,kad nepirkom. Bet taip jau buvo seniai,nes mano panos beveik nebeserga, ačiū homeopatijai.
Atsakyti
Ačiū, vilytte, taip ir darysim 4u.gif

QUOTE(Failas @ 2009 10 21, 22:31)
Lašinom po lašelį tujų aliejų 2 kartus į dieną ir ketvirtoj paroj pradėjo skaudėti kaktą "sinusitinėj" srity,

O šiandien pastebėjom, kad ir sekretas iš ausų labai labai tamsiai rudas blink.gif Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti

Sekretas iš ausyčių čia ne siera kartais?
Atsakyti
Gal kas išbandėt Muziejaus vaistinėj gaminamą tepalą slogos pradžiai ?

Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 10 22, 09:28)
Ačiū, vilytte, taip ir darysim  4u.gif
O šiandien pastebėjom, kad ir sekretas iš ausų labai labai tamsiai rudas  blink.gif  Ką tai galėtų reikšti?

Failas, pagrindinis principas suveikus homeopatiniams: vyksta valymas natūraliu būdu (t.y. natūraliais kanalais, o ne vėmimas ar išėjimas ne ten, kur reikia). Ausys ir nosis šalia? Vadinasi, ir gali valytis pro ausų kanalus. Aišku, stebėti reikia, jeigu procesas pasidarytų per daug intensyvus.

Nu ir prirašėt per dieną doh.gif
Galiu tik pakartoti: smagu, kad esat čia ir dalinatės žiniomis. Nes ne visada tiesiausias siūlomas kelias yra tinkamiausias. 4u.gif

Vilmora, o kas jo sudėtyje?
Kiek teko pastebėti, sloga dažniausiai prasideda čiauduliu (nebūna gi iš karto spalvota), tai Allium Cepa ir Aconitum pakankamai kartų padėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 22 spalio 2009 - 10:42
QUOTE(Failas @ 2009 10 21, 22:31)
Oi kiek bėdų aplink  verysad.gif  Krika labai užjaučiu ir palaikau jus, kaip dabar?
Laikykitės, visos mamytės, jums padeda ir pataria labai daug gerų išmintingų žmonių, tokie kaip Obuoliausia, Vilytte, Crystalline ir kt, kurios nepagaili savo brangaus laiko, įsigilina į kiekvieną mūsų problemą ir pan. Žinau, kad labai to visiems reikia,- kai būni stresinėj situacijoj, vaikas serga, nežinai ko griebtis, pediatras siūlo antibus, o tu vidaus gelmėse žinai ir jauti, kad yra kitas būdas geresnis tavo vaikui pasveikti, bet deja, pats lyg avelė vartai savo forumų konspektus, bet nesurezgi, ką būtų geriausia einamu momentu duoti, homeopatui kas pusvalandį juk neskambinsi  blush2.gif , ačiū Dievui, kad turime savo šviesulius, į kuriuos galime bet kada kreiptis, prašyti pagalbos, patarimo, o kartu ir pasimokyti  4u.gif
gal dėl to, kad pirmąkart į visažines kreipiuosi tada, kai mano bėdos ne tokios didelės kaip kitų, o pagarba ir padėka beribė, kaip tada, kai spaudė bėdos ir tai neberūpėjo [/color]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su Failu ir prisidedu prie jo padėkos Jums visoms.
Skaitydama šią temą susidariau ir homeopatinių vaistukų sąrašą- su aprašytais ligos simtomais. Čia man kaip greitoji pagalba tas sąrašiukas. doctor.gif
Atsakyti
O pas mano mažę įdomiai. Lyg ir pagavom tą roto, ar noro su Gelsemiumu. Visą savaitę kaip niekur nieko. Dabar dvi dienas po kartą per dieną nusividuriavo, bet taip stipriai doh.gif . Valomės turbūt (juk jei jau buvo virusas patekęs į organizmą, kažkur išeiti jam reikia) ir mes doh.gif .

Kirke, prasveikai bent kiek. Ir kaip tas kosulys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 22 spalio 2009 - 10:56
Mes ka tik is savo daktaro, plauciai svars is kur kosulys neaisku g.gif liepe nakciai po sauksteli ventolino. dabar galvoju ar prie to hepar sulfuris duot to ventolino ar tik zirniukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 22, 11:07)
Mes ka tik is savo daktaro, plauciai svars is kur kosulys neaisku  g.gif  liepe nakciai po sauksteli ventolino. dabar galvoju ar prie to hepar sulfuris duot to ventolino ar tik zirniukus  g.gif

Ventolinas tiesiog plečia bronchus, kad būtų lengviau išsikosėt ir neužspaustų/nespazmuotų. Pridėk Droserą. Žiūrėk pagal situaciją, o šiaip nakčiai pasidaryk vandenuką su vaistukais kaip rašiau ir kai pradės kosėt, duok pagurkšnot. Hepar Sulfuris tiesiog apsaugo, kad nesileistų žemyn kosuliukas.

Vilytte, nusipirkit Enterolio. Natūralus ir labai geras vaistas prie viduriavimo ir nepamiršk gerųjų bakterijų+.
Papildyta:
[quote=Eima,2009 10 21, 17:49]

Tartephedreel su Drosera po 5-8 lašus į trečdalį stiklinės vandens kas valandą ar dvi. Nuo gerklės Belladonna. Kol neatradau, kad dukrai tinka Mercurius sol. nuo slogos, duodavau geltoną Actifedą tik nakčiai.

šitą dozę išgerdavo iškart, ar dienos bėgyje po gurkšnį. Kaip tik norėjau klausti: ar galima lašiukus vartoti taip kaip tabletes ar žirniukus, praskiedus puse stiklinės vandens ir ar neveikia per sipnai vaistas ?

Gali maišyt ir žirniukus, taip pat gerai veikia. Aš Droserą žirniukais turiu, tai Tartephedreel maišau su jais ir viskas puiku. Gydytoja sakė, kad galima.
Atsakyti