Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

vaikas kaista. daviau beladonos30 1 žirniuką. dabar tirpdau dar 2 žirniukus.
kairys paakys paraudo
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 20, 20:48)
Magnesium phosphoricum 6C.
Vaikui 3 metų po 1-2 ž.
Vaikui 9 metų po 5 ž.
2 sav., paskui kurį laiką pertrauką (apytiksliai savaitė).
Kartojom kelis kartus (pernai metais vos ne visa vasara gavosi su pertraukom). Šįmet gal 3 sav. su pertraukom per vasarą.

Kiek pamenu, šitie yra trys pagrindiniai esant kaulų/raumenų laužymams - Gelsemium, Eupatorium ir Rhus toxidendron.
www.homeopathyandmore.com yra nurodyta, kad esant virusui, Rhus vartoti kaip virulentiškumą mažinantį esant bet kokiam stipriam virusui (tik ten nurodyta potencija savarankiškai neskirtina - laaabai aukšta). Bent jau tuo gydytoju (Udaya) iš homeopathyandmore aš pasitikiu (pasiskaičius laabai įdomios info pateikia, susieja homeopatiją su ajurveda, žmogaus energetiniais kūnais ir dar daugiau).
Dar esu radus Acidum sarcolacticum (pieno rūgštis). Čia maždaug galima įsivaizduoti, kas būtų netrentiruotą kūną gerai patreniravus kitą dieną. Vat, ir esant panašiems viruso požymiams, reikėtų Acidum sarc. (yra Aflubino sudėtyje, tik pakankamai žema potencija).

Ačiū 4u.gif , reiks užsiimti tuo.
Dar Rhus tox vyrui labai padėjo dėl sąnarių skausmo, nugaros neuralginių skausmų.
Obuoliausia, o tau pavyksta suvaldyti virusus, kad pačioj pradžioj užkirsti kelią, kad nenueitų tolyn į slogas didelias, kosulius?

Mano vaikai kai neskiepukai, tai skaitau skaitau, kad būt pasiruošus, visiems galimiems atvejams, gal yra tokių mamų daugiau? Kas kokia patirtimi pasidalintų, gal prevencijai ką vartojo, patirtis įdomu, nes teorija yra teorija.
Atsakyti
Oi kiek bėdų aplink verysad.gif Krika labai užjaučiu ir palaikau jus, kaip dabar?
Laikykitės, visos mamytės, jums padeda ir pataria labai daug gerų išmintingų žmonių, tokie kaip Obuoliausia, Vilytte, Crystalline ir kt, kurios nepagaili savo brangaus laiko, įsigilina į kiekvieną mūsų problemą ir pan. Žinau, kad labai to visiems reikia,- kai būni stresinėj situacijoj, vaikas serga, nežinai ko griebtis, pediatras siūlo antibus, o tu vidaus gelmėse žinai ir jauti, kad yra kitas būdas geresnis tavo vaikui pasveikti, bet deja, pats lyg avelė vartai savo forumų konspektus, bet nesurezgi, ką būtų geriausia einamu momentu duoti, homeopatui kas pusvalandį juk neskambinsi blush2.gif , ačiū Dievui, kad turime savo šviesulius, į kuriuos galime bet kada kreiptis, prašyti pagalbos, patarimo, o kartu ir pasimokyti 4u.gif
Prišnekėjau aš čia, nenorėjau taip išsiplėsti , bet taip išėjo doh.gif gal dėl to, kad pirmąkart į visažines kreipiuosi tada, kai mano bėdos ne tokios didelės kaip kitų, o pagarba ir padėka beribė, kaip tada, kai spaudė bėdos ir tai neberūpėjo
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 13, 13:21)
Homeopatinio tuju aliejaus naudojimas ( esant tirstai slogai, adenoidu mazinimui ir aplamai nosies gleivinei): po lasa gryno ( neskiesto) ryte ir vakare. Galima karta per diena. Galima tris sav. lasinti- savaite daryti pertrauka, ir vel taip pat. Esant tirstesnei slogai galima lasinti taip, kad pasiektu nosiarykles gala ( trumpiau sakant, gilyn i nosi, tada tikrai gaunasi daugiau nei lasas).
Lašinom po lašelį 2 kartus į dieną ir ketvirtoj paroj pradėjo skaudėti kaktą "sinusitinėj" srity, sloga jau buvo prieš lašinimą praėjus, dabar ir neatsirado - lašinamės vardan adenoidų mažinimo, bet tas skausmas ar normalus? Gal gi nieko blogo, jis nėra intensyvus, vaikas skundžiasi juo tik šokinėjant ir pan.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 15:55)
turbūt būčiau iš namų išvaryta ir apribotos motinystės teisės  doh.gif nors... miežį kai gydžiau - atstovėjau visus kas buvo prieš homeopatiją kai moliuską gydžiau - visi šaukė tą patį - aš atstovėjau... o dabar doh.gif

Krika, o kaip moliuska gydete? butu labai idomi jusu patirtis 4u.gif
sunus (beveik penkeriu) ju turi ant kojyciu, geriam lycopodium 30 ir calcium jodatum 30 (paskyre gydytoja) jau trecias menuo, bet jie nenyksta; gydytoja sako, kad reikia dar daugiau laiko, o taip noretusi kuo greiciau jais atsikratyti
Atsakyti
LinaLi, dukra turėjo vieną ant žando, na po akim, tai gydytojas skyrė Acidum nitricum 6 5 žirniukai 2 k. dienoj. (jai 5 metai). ir išgydėm tikrai gal per mėnesį. bet vaizdas buvo siaubingas: išpampo. o moliuksia juk su kojyte prisisiurbia prie kraujagyslės. tai ir ta išsiliejo į paviršių, matėsi toks rausvas išplaukęs drūžis į akytės vidinį kampą nueinantis. labai trūkiėjo nuo to išpampimo. prisiliesti dukra neleido, kol pati kažkaip pakrapštė, ar pasikasė, ir nukrito. tada vėl kraujuoti pradėjo doh.gif vienžo, baisiai jis nugijo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 22 spalio 2009 - 07:56
Failas, manau skaumas ne nuo tujos aliejuko tikrai, matyt ten užsilikę kažkas dar yra. Aš turbūt prijungčiau Sinupretą ar homeopatinį kokį preparatą skystinantį.

Kaune Muziejaus vaistinė turi kompleksą sinusitui, mano panoms labai neblogai (netgi perdaug) nosį paleidžia Antigripinas 3 (pastarojo gal nevartočiau ilgą laiką).
Cinabsiną ilgesnį laiką būtų galima pavartot.

Šiaip kaip ir Mercurius Sol. gleivėms valyti tiktų, bei Kalium bichromicum - čia jau eitų žalioms ir tirštoms gleivėms (aišku kai nežinai kas ten viduj, sunku spręst).

O patikrint ar yra sekreto galima pašildžius tą sinusitinę kaktos vietą šilta druska (į kokią drobelę įsukta), o paskui paprašyti truputį palaikyt palenktą galvą. Paprastai, jei toj srity kas yra, išskyros pasiduoda į nosį.
Atsakyti
nu pypiec - skambinu o telefonas yra išjungtas unsure.gif
Papildyta:
sakykit tą gelmesium 30. galiu duoti dažnai? sakykim po 1 žirniuką, kas valandą?
Atsakyti
Čia apie Gelsemium truputis:

1. Острые инфекционные заболевания, характеризующиеся развитием лихорадки с багрово-синюшним лицом, оцепенелостью, слабостью, сонливостью. Язык покрыт влажным налетом. Жажды нет. Высокая температура тела. Насморк с обильными, раздражающими выделениями. Головные тупые боли и разбитость во всем теле.
11. Ангина, боли в горле при глотании отдают в уши.
12. Ларингит с сухостью и жжением в горле.
13. Бронхиальная астма, приступы развиваются после пережитого страха, сопровождающиеся ощущениями остановки сердца, потерей голоса.
14. Бронхит, сухой кашель, склонность к удушью.

Timkamas vaikams, kurie:
Для первой категории характерна повышенная эмоциональность, чувствительность. Любые переживания вызывают, а в особенности, страх, вызывают у таких людей ухудшение самочувствия, головную боль, дрожание рук, понос. Характерный симптом - боязнь публичных выступлений.
Они нелюдимы и скрытны, раздражительны.

Применяется в широком спектре разведений от настойки до 30. В острых ситуациях предпочтительнее 3 - 6.
Atsakyti
[quote=Eima,2009 10 21, 17:49]

Tartephedreel su Drosera po 5-8 lašus į trečdalį stiklinės vandens kas valandą ar dvi. Nuo gerklės Belladonna. Kol neatradau, kad dukrai tinka Mercurius sol. nuo slogos, duodavau geltoną Actifedą tik nakčiai.

šitą dozę išgerdavo iškart, ar dienos bėgyje po gurkšnį. Kaip tik norėjau klausti: ar galima lašiukus vartoti taip kaip tabletes ar žirniukus, praskiedus puse stiklinės vandens g.gif ir ar neveikia per sipnai vaistas ?

[quote=baibokiukas,2009 10 21, 20:30]

Mano vaikai kai neskiepukai, tai skaitau skaitau, kad būt pasiruošus, visiems galimiems atvejams, gal yra tokių mamų daugiau? Kas kokia patirtimi pasidalintų, gal prevencijai ką vartojo, patirtis įdomu, nes teorija yra teorija.
[/quote]

mano irgi neskiepyti, pavasarį mažasis prasirgo kokliušu, būtume diagnozę iškart žinoję, gal ir homeopatija būt daugiau padėjusi, deja komplikavosi plaučių uždegimu: gydymą turėjom rimtą. Ko pasekoj serga šį rudenį ištisai verysad.gif būčiau labai dėkinga jei kas pasidalintų patirtim, kaip atstatyti imunitetą g.gif
Atsakyti
Vilytte, dėkui, bet nieko nebesupratau ir nebesuprantu. turbūt kad panikoj esu.
Vyresnaijai hexopnomino sirupas padėjo, o mažės neįveikė, nors mažei dar ir zyrteko daviau. naktį labai kosėjo unsure.gif
Papildyta:
Prisiskambinau thumbup.gif dabar ant kaktos reikės užsirašyti tai ką susakė:

Chamomila 6 ir mercurius solubilis 6. skambinti šeštadienį.

Laura K, subalamutinai mane lotuliukas.gif nuo 9 ryto skambinėjau, jam teko telefoną atsijungti. konsultacijos pasirodo vyksta nuo 9,30 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 22, 08:36)
Vilytte, dėkui, bet nieko nebesupratau ir nebesuprantu. turbūt kad panikoj esu.
Vyresnaijai hexopnomino sirupas padėjo, o mažės neįveikė, nors mažei dar ir zyrteko daviau. naktį labai kosėjo  unsure.gif
Papildyta:
Prisiskambinau  thumbup.gif dabar ant kaktos reikės užsirašyti tai ką susakė:

Chamomila 6 ir mercurius solubilis 6. skambinti šeštadienį.

Laura K, subalamutinai mane  lotuliukas.gif nuo 9 ryto skambinėjau, jam teko telefoną atsijungti. konsultacijos pasirodo vyksta nuo 9,30  lotuliukas.gif

as prisiskambinau 9 val. ir vakar ir sian.

mums suintensyvejo kosulys liepe duot Hepar sulfuris po 3x2 iki sestadienio.

dar vaziuojam pas savo daktara kad paklausytu plauciukus.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 22, 09:41)
as prisiskambinau 9 val. ir vakar ir sian.

mums suintensyvejo kosulys liepe duot Hepar sulfuris po 3x2 iki sestadienio.

dar vaziuojam pas savo daktara kad paklausytu plauciukus.

aha. skambinau 9 - buvo užimta, o paskui astijungė lotuliukas.gif

matai, aš esu ramesnė, nes gydytoją buvau išsikvietus vakar, tai apžiūrėjo - plaučiai ir broncha švarūs. tai galiu ramiai tempti su Misis gydymu thumbup.gif o pirmadienį, arba vidury savaitės vėl pas gydytoją pasirodysim.
geras atsikalbėjimas dėl antibijotikų bus - neradom kur pirkti doh.gif nu rimtai - 2 vaistines vakar MB apėjo - nėra schmoll.gif ax.gif
Atsakyti