Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Taigi @ 2009 10 21, 13:41)

Gal kas buvot susidūrę su pūslės peršalimu/skausmu. Čia jau man, ne merginai  blush2.gif Nzn nei kaip rusiškai nei kaip angliškai "pūslė"  g.gif

Berberis homacord lašai, Urogran žirniukai, karšta pūslė, spanguolės. Čia tai, ką gali greitai gauti

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 16:07)
šiam momentui turiu Actifedą žalią. bet MB parneš vyresniajai Hexapneumino sirupo - jis nuo naktinio kosulio. atsikosėjimui turiu Stodal sirupą ir Brontex lašus. kosti tai lyg iš krūtinės arba giliai iš kakliuko unsure.gif

nuo slogos sinupretas, tuoj protergolį gausiu.

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 16:07)

bet jei man gydymas nepaskirtas, kaip aš galiu skambinti? aš suprantu jei ėjau su registracija, gavau gydymą, o tada ir prasideda važiavimas 5 min, ar skambinėjimas.
o dabar  g.gif

Tai kaip tik atvirkščiai: gavai gydymą ir gydaisi ramiai ir neskambinėji. O jei susergi netikėtai ir neturi talonėlio artimam vizitui, leki 5 minutėms wink.gif

"Jei negali pakeisti situacijos, pakeisk požiūrį į ją" Šitoj situacijoj labai tinka
Atsakyti
gerai, bandysiu ant nakties duoti hexapneumino sirupo, nosį protergolio prilašinti ir actifedo žalio duoti.
o ryt 10 val skambinsiu - gausiu barti, tai barsiuos su jumis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 20, 21:14)
Bus bigsmile.gif
Gal net po artimiausio savaitgalio...

Crystalline nuo manęs persirašė tos Sinelnikovo knygos diską o manasis diskas kažko žviegia, kad virusą atrado (kažkokiu ypatinguoju būdu).
Crystalline, mažu pavyktų atrasti ir pakopinti?

Pabandysiu drinks_cheers.gif , bet neįsipareigoju greit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 10 21, 16:16)
Tai kaip tik atvirkščiai: gavai gydymą ir gydaisi ramiai ir neskambinėji. O jei susergi netikėtai ir neturi talonėlio artimam vizitui, leki 5 minutėms wink.gif

"Jei negali pakeisti situacijos, pakeisk požiūrį į ją"  Šitoj situacijoj labai tinka

Taip ir yra, visada padeda, kad ir su nauja liga.
Mergaitės, priminkit, o kokiom valandom skambinti galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 21 spalio 2009 - 16:00
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 15:07)

bet jei man gydymas nepaskirtas, kaip aš galiu skambinti? aš suprantu jei ėjau su registracija, gavau gydymą, o tada ir prasideda važiavimas 5 min, ar skambinėjimas.
o dabar  g.gif

nu ir man nepaskirtas paskambinau apsakiau kas yra ir viskas. pasake ka gert ir kada vel paskambint mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 15:29)
o ryt 10 val skambinsiu - gausiu barti, tai barsiuos su jumis  lotuliukas.gif

paskutini kat kai buvom pries menesi mazdaug liepe skambint nuo 9 iki 9:40.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 21, 17:18)
nu ir man nepaskirtas paskambinau apsakiau kas yra ir viskas. pasake ka gert ir kada vel paskambint mirksiukas.gif
Papildyta:
paskutini kat kai buvom pries menesi mazdaug liepe skambint nuo 9 iki 9:40.

dėkui. o kaip savaitgaliais? šeštadienį berods nuo 8 iki 10. o sekmadienį nuo 18 iki ....? nebepamenu g.gif
Atsakyti
sestadieni atrodo taip, o sekmadieni nuo 18 iki 20 atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Na, aš iš vis neigiamai žiūriu į antibus be kraujo tyrimo.

o pas mano pana vasara ligoninėj buvo kad ir kraujo tyrimai puikus tiesiog (leuk. ir formulė, CRB) o kosėjo iki apsivėmimo, priepuoliu nenuimdavo net ligoninės inhaliatoriai, po LOR ir veido daubu rentgeno diagnozavus sinusita ir skyrus antibus, deja, kosėt nustojo nuo dvieju antibo doziu - kaip ranka nuėmė kosuli 4u.gif

QUOTE(Taigi @ 2009 10 21, 15:16)
Su Actifedais tai irgi atsargiai, veikia per CNS  unsure.gif

tai geriau neduoti, sulaukt ausies uždegimo ar sinusito ir nusiristi iki antibiotiku g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Jei labai bėga per galinę sienelę ir kosti, nusipirk geltoną Actifed`ą sirupą, jis ir stabdo tą bėgimą nosiaryklėj. Bent jau duok išgert prieš naktį, jis migdo, bet ir vaikas ramiau miegos, ne taip kosės nes sumažės bėgimas. Šalia pridėk atsikosėjimui ką turi - Antitusinum, Tartephedreel, Pertusin Forte, Hedelix ar dar ką parašyk turi. Įsiklausyk į kosulį - iš kur jis kyla - ar gerklėj ties kakliuku, ar po juo, ar atrodo net iš skrandžio, ar kaip iš "dėžės".

skaitau ir matau - tiksli mano dukros slogu eiga aprašyta
deja, visos šios priemonės išbandytos N+K kartu jokio efekto neturi
paskutini karta su šiuo visu kompleksu (jau nepamenu, gal ir daugiau ka imaišius buvau, bet žinau kad ir salbutamoli ir fliksotida inghaliavau - kas anksčiau efekto turėjo kažkiek) panelė prakosėjo 2,5val be perstojo..., mieguista, išvargusi ir nesustoja kosėt - graudus vaizdelis verysad.gif
ypač esu nusivylusi Hexapneuminu, kaip švęstas vanduo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 21 spalio 2009 - 16:28
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 21, 14:44)
eima pas mus tas kosulys kaip "is dezes" bet jis toks retas  g.gif  ka tai galetu reikst...

Visų pirmą pasiimi vaiką ir pas gydytoją, kad paklausytų. Kosulys kaip iš dėžės dažniausiai būna prie obstrukcijos. Bet jei obstrukciją muši antibiotikais, greičiausiai ji pasikartos.

Būtinai reik duot skystinančių ir būtinai duok Droseros. Jai kažkur kosulio metu užspaudžia. Galiu tik pasakyt ką aš darydavau dukrai:

Pertusinas arba Brontexas skystinimui. Slogai geltonas Actifedas. Duodavau pakvėpuot Ventolino. Kai pradėjau su homeopatija darėm taip:

Tartephedreel su Drosera po 5-8 lašus į trečdalį stiklinės vandens kas valandą ar dvi. Nuo gerklės Belladonna. Kol neatradau, kad dukrai tinka Mercurius sol. nuo slogos, duodavau geltoną Actifedą tik nakčiai.

Lauma, pati nuotrauką matei? Prie sinusito CRB pakyla mirksiukas.gif Mano dukrai irgi sinusitą diagnozavo. Antibiotikus paskyrė - aš nedaviau, pasirinkau sunkesnį kelią. Daviau homeopatinius, nustojo kosėt po 3-4 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 17:49)
Daviau homeopatinius, nustojo kosėt po 3-4 savaičių.

turbūt būčiau iš namų išvaryta ir apribotos motinystės teisės doh.gif nors... miežį kai gydžiau - atstovėjau visus kas buvo prieš homeopatiją kai moliuską gydžiau - visi šaukė tą patį - aš atstovėjau... o dabar doh.gif
Atsakyti
bijau iš anksto džiaugtis, bet antibų MB vienoj vaistinėj nerado. eina į šalia esančią. sakiau per galvą nesiversti jų beieškodamas rolleyes.gif
Atsakyti