QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Na, aš iš vis neigiamai žiūriu į antibus be kraujo tyrimo.
o pas mano pana vasara ligoninėj buvo kad ir kraujo tyrimai puikus tiesiog (leuk. ir formulė, CRB) o kosėjo iki apsivėmimo, priepuoliu nenuimdavo net ligoninės inhaliatoriai, po LOR ir veido daubu rentgeno diagnozavus sinusita ir skyrus antibus, deja, kosėt nustojo nuo dvieju antibo doziu - kaip ranka nuėmė kosuli
QUOTE(Taigi @ 2009 10 21, 15:16)
Su Actifedais tai irgi atsargiai, veikia per CNS
tai geriau neduoti, sulaukt ausies uždegimo ar sinusito ir nusiristi iki antibiotiku
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Jei labai bėga per galinę sienelę ir kosti, nusipirk geltoną Actifed`ą sirupą, jis ir stabdo tą bėgimą nosiaryklėj. Bent jau duok išgert prieš naktį, jis migdo, bet ir vaikas ramiau miegos, ne taip kosės nes sumažės bėgimas. Šalia pridėk atsikosėjimui ką turi - Antitusinum, Tartephedreel, Pertusin Forte, Hedelix ar dar ką parašyk turi. Įsiklausyk į kosulį - iš kur jis kyla - ar gerklėj ties kakliuku, ar po juo, ar atrodo net iš skrandžio, ar kaip iš "dėžės".
skaitau ir matau - tiksli mano dukros slogu eiga aprašyta
deja, visos šios priemonės išbandytos N+K kartu jokio efekto neturi
paskutini karta su šiuo visu kompleksu (jau nepamenu, gal ir daugiau ka imaišius buvau, bet žinau kad ir salbutamoli ir fliksotida inghaliavau - kas anksčiau efekto turėjo kažkiek) panelė prakosėjo 2,5val be perstojo..., mieguista, išvargusi ir nesustoja kosėt - graudus vaizdelis
ypač esu nusivylusi Hexapneuminu, kaip švęstas vanduo....