Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

4u.gif

mano merginai(4 m) irgi kosulys, o kaip kosulys, taip man panika, nes kažkaip aš jų nesugaudau su homeopatiniais. Dabar retai kosti, bet iš ryto atsikėlus, nuėjus pietų miego, po pusvalandžio užeina kosuliai, nu ir šiaip dar karts nuo karto. Lyg sausokai, bet atkosti kartais tokių geltonų unsure.gif Nu nzn, bandysiu kaip buvo siūlymas pulstatilla. Bet tik 30 turiu.

Gal kas buvot susidūrę su pūslės peršalimu/skausmu. Čia jau man, ne merginai blush2.gif Nzn nei kaip rusiškai nei kaip angliškai "pūslė" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 21, 11:53)
Ačiū, vilytte  4u.gif
Stengiuos įgyti šiokių tokių homeopatijos pradmenų iš šioje temoje esančių pasisakymų. Man irgi dozė pasirodė mažoka, tai dabar padidinsiu iki tavo rekomenduojamų 15.
O dėl kosulio - jis pas mane toks klastingas. Iš pradžių kosėji, nes peršti geklę ir lyg sunkumas ant krūtinės. O po to pereina į šlapią ir gilų.

P.S. Ar girdit kaip sirenos kaukia? lotuliukas.gif

sirenu negirdžiu,bet girdėjau kad bus tikrinimas ir jos kauks biggrin.gif 4u.gif

dėl gerklės skausmu - gerai nuima ir jei yra kokiu išskyru prikepusiu - išvalo druskos tirpalas 10% , buna gatavo pirkti, galima pačiam užsimašyti išrupios (akmens) druskos, tik skonis fe... iki apsivėmimo bigsmile.gif

puslė - rus. močevoi puzyr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 21 spalio 2009 - 12:42
nepykit kad aš blaškausi tarp homeopatijos ir tradicinės medicinos, bet aš svao jėgom nepasitikiu, o prilakstyti ir dėl kiekvieno "Pyrst" pas Misį nesulakstysiu verysad.gif

ką prie antibijotikų duoti, kad neišderintų žarnyno? verysad.gif
Papildyta:
žiūrėkit ką gavau:

Homeopatinė veiklioji dalis Belladonna, komplekse su kitais preparatais, gali padėti sustiprinti tų vaikų imunitetą, kuriems peršalimo susirgimai dažniausia prasideda gerklės skausmu ir pakyla aukšta temperatūra.

Homeopatinė veiklioji dalis Cinnabaris, komplekse su kitais preparatais, gali padėti sustiprinti tų vaikų imunitetą, kuriems peršalimo susirgimai dažniausia pasireiškia tiršta gelsvos ar žalsvos spalvos sloga, o vėliau gali prasidėti ausų uždegimas.
Atsakyti
Bakterijų ir Nux Vomica. O blogi tyrimai, kad antibiotikai?
Atsakyti

QUOTE(krika @ 2009 10 21, 13:46)
nepykit kad aš blaškausi tarp homeopatijos ir tradicinės medicinos, bet aš svao jėgom nepasitikiu,

galiu pasakyti lygiai ta pati mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mums be tyrimų. 3 savaites sirgo - ištraukiau su augaliniais vaistais.op savaitės vėl susirgo. savaitė jau serga ir tempertaūra naktį užkilo.

dabar rašau ir žinau kad perkalbėsit mane ir pati abejoju. juk ligos priežastis tiek tas 3 savaites kai sirgo ir dabar - yra dantų augimas.
komplikavosi - į slogą, pūlingą slogą, piršto storumo bėga per galinę sienelę. kosėja siaubingai lyg lotų. o ir temperatūra sukilo (kaip sukilo taip ir nukrito).

neturiu aš pakankamai žirniukų kad pati savavališkai paskirčiau, o ir nepasitikiu savimi. gal dėl to kad kitai dukrai buvo pašalinis poveikis nuo žirniukų, ko labai išsigandau verysad.gif
Atsakyti
Na, aš iš vis neigiamai žiūriu į antibus be kraujo tyrimo.

Dabar atsisėsk ir apsiramink ir konkrečiai surašyk kas yra ir kaip. Jau geriau tu šiaip chemiją prie homeopatinių pridėk, bet neskubėk su antibais kol jų nereik. mirksiukas.gif

Šiaip būtų gerai, jei galėtum kur dabar padaryt paprastą kraujo tyrimą ir CRB.

Jei labai bėga per galinę sienelę ir kosti, nusipirk geltoną Actifed`ą sirupą, jis ir stabdo tą bėgimą nosiaryklėj. Bent jau duok išgert prieš naktį, jis migdo, bet ir vaikas ramiau miegos, ne taip kosės nes sumažės bėgimas. Šalia pridėk atsikosėjimui ką turi - Antitusinum, Tartephedreel, Pertusin Forte, Hedelix ar dar ką parašyk turi. Įsiklausyk į kosulį - iš kur jis kyla - ar gerklėj ties kakliuku, ar po juo, ar atrodo net iš skrandžio, ar kaip iš "dėžės".

Atsakyti
Su Actifedais tai irgi atsargiai, veikia per CNS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2009 10 21, 14:16)
Su Actifedais tai irgi atsargiai, veikia per CNS  unsure.gif

Kaip ir dauguma chemijos. Nieks gi nesako ištisai gert. Bet 2 kartus 3 dienas, kai taip stipriai bėga nosis arba jos visai neina atkimšt... Man atrodo geriau, negu gert antibiotikus.
Šiaip ir ne viena homeopatė man sakius, kad nebijokit jūs tos chemijos kaip velnias kryžiaus, geriau 3 dieneles jos pavartot, nei gert antibiotikus.

Ir šiaip... Kava irgi veikia CNS ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 21 spalio 2009 - 14:25
QUOTE(krika @ 2009 10 21, 13:46)
nepykit kad aš blaškausi tarp homeopatijos ir tradicinės medicinos, bet aš svao jėgom nepasitikiu, o prilakstyti ir dėl kiekvieno "Pyrst" pas Misį nesulakstysiu  verysad.gif

[/color]

Vakar Misis mane apibarė už tokį patį kuklumą, nes savaitę savarankiškai gydžiau vaiką ir neišgydžiau. Sakė "skambinkit, juk iš 10 karto priskambinsit. Arba SMS rašykit".

Kantrybės ir šiek tiek landumo, Krika wink.gif

Atsakyti
eima pas mus tas kosulys kaip "is dezes" bet jis toks retas g.gif ka tai galetu reikst...

Krika, tai tu skambink Misiui o ne vaziuok pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Jei labai bėga per galinę sienelę ir kosti, nusipirk geltoną Actifed`ą sirupą, jis ir stabdo tą bėgimą nosiaryklėj. Bent jau duok išgert prieš naktį, jis migdo, bet ir vaikas ramiau miegos, ne taip kosės nes sumažės bėgimas. Šalia pridėk atsikosėjimui ką turi - Antitusinum, Tartephedreel, Pertusin Forte, Hedelix ar dar ką parašyk turi. Įsiklausyk į kosulį - iš kur jis kyla - ar gerklėj ties kakliuku, ar po juo, ar atrodo net iš skrandžio, ar kaip iš "dėžės".

šiam momentui turiu Actifedą žalią. bet MB parneš vyresniajai Hexapneumino sirupo - jis nuo naktinio kosulio. atsikosėjimui turiu Stodal sirupą ir Brontex lašus. kosti tai lyg iš krūtinės arba giliai iš kakliuko unsure.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 10 21, 15:32)
Vakar Misis mane apibarė už tokį patį kuklumą, nes savaitę savarankiškai gydžiau vaiką ir neišgydžiau. Sakė "skambinkit, juk iš 10 karto priskambinsit. Arba SMS rašykit".

Kantrybės ir šiek tiek landumo, Krika wink.gif

Viksvaite, ir jis yra mane taip apibaręs blush2.gif

QUOTE(Laura_k @ 2009 10 21, 15:44)
Krika, tai tu skambink Misiui o ne vaziuok pas ji  smile.gif

bet jei man gydymas nepaskirtas, kaip aš galiu skambinti? aš suprantu jei ėjau su registracija, gavau gydymą, o tada ir prasideda važiavimas 5 min, ar skambinėjimas.
o dabar g.gif
Atsakyti