Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mercurius Heel mano mylimiausiasis eurovaistinese niekur negavo bash.gif
o kur yra Baltbiola? g.gif

obuoliausia, ar nieko kad mes taip uzhgaishim - rytoj jau bus antra diena unsure.gif vis viena gal dar tinkamas bus jei rasiu pirkt? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu duodu vaikui vis dar Mercurius + kalium bixromicum. vaikas kazkoks labai neramus verkia visa laika, kosulys nakti diena retai kosi slapiai , bet kai atsikosi atrodo, kad ios labai giliai toks kaip su dusuliu, virantis toks tas kosulys , nemoku net paaiskint... sian vel skambinsiu Misiui ziuresiu ka sakys unsure.gif
Atsakyti
Laura K, šiaip vaikas nedidelis pas jus dar. Būtų gerai, kad paklausytų gydytojas (ar Misis, ar pediatras iškviestas į namus). Kartais, deja, bet būna reikalingi ir tradicinės medicinos vaistai. O užsitęsus kosuliukui turbūt būtų tikslinga, kad plaučiukus kas paklausytų. Paskui esant nerimui, galima ir kraujuką pasidaryt pasitikrinimui ar uždegimas ne bakterinis.
Tik tokiu atveju homeopatijos nereik užmest, nes ji padeda išvengt šalutinio poveikio cheminių vaistų bei greičiau atsistatyt.
Atsakyti
Villyte,

mes pries ora savaiciu prasirgom bronxitu musu seimos daktaras normalios diagnozes ir nepasake, gerem antibiotikus, buvo praeje. tada dare kraujo tyrima ir is to nusprende kad reik antibiotiku. uz keliu dienu susirgom pienlige burnytes, po jos vel kosuliukas prasidejo....galvojau kreipsiuos i Misiu, nes mus daktaras vel eksperimentuos antibiotikais doh.gif

Prisikambinau Misiui liepe duoti tik chamomila g.gif
Atsakyti
Na jo tokia gydymo metodika. Skirt vaistukus, paskui nuimt kelioms dienom, nes gali būti, kad tam tikri požymiai yra sukelti jau nebe ligos, o pačių vaistukų. O chamomila turbūt dėl dantukų ir irzlumo...
Atsakyti
QUOTE(docinfo @ 2009 10 20, 22:28)
del Dievo, duokit PULSATILLA C 6 3 zirnelius ir viskas bus ok. THUJA, PHOSPHOR yra labai rimti medikamentai ir nereiketu nuo ju pradeti eksperimentus.
Sekmes!

Cinnabaris ir thuja, pamažu atkemša nosį, PHOSPHOR neduodam, bet to reto sauso pakosčiojimo kaip ir neįveikiam g.gif tik kodėl PULSATILLA ? ir šiaip vaikui 5m. gal per silpnai čia būtų?

aptikau PULSATILLA namuose turimo Antitusino sudėtyje, tik čia potencija D1(nelabai suprantu ką tai reiškia), ar taip tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmora: 21 spalio 2009 - 09:41
Labas, merginos. 4u.gif
Vakar spėjau nulėkti iki Muziejaus vaistinės. Kaip gerai, kad dirba iki 7 val paprastom dienom.
Pasiėmiau Gelsemium ir Antigripiną Nr.1 (pasiūlė pagal požymius). Vakar gėriau po 4 žirniukus kas 15 min Antigripiną, o nakčiai Gelsemium 6 žirniukus. Iš ryto pradėjau nuo Gelsemium po 6 žirniukus kas 2 valandos. Jau 2 dozes išgėriau. Galvoju po pietų pereiti vėl prie Antigripino. Kaip geriau būtų: ar šiandien ir ryt gerti tik Gelsemium, po to Antigripiną. Ar gerti abu, tik pakaitomis? Pasiūlykit gėrimo schemą ax.gif
Šiandienos savijauta: maudena raumenis, tokie kaip būtų šiek tiek sustingę, kaip miegojus nepatogioje padėtyje, susitingimas labiau jaučiasi dešinėje pusėje. Slogas nebėga, tačiau toks jausmas lyg galugerklyje stovėtų gumulas, kurį norisi nuryti. Gerklė perštinti, nežinau ar paraudusi, neturiu sąlygų apžiūrėti. Kosulys eina iš gilumos, ir jausmas toks, kad guli ant krūtinės(spaustų krūtinę viduje). Nosies gleivinė išdžiūvusi. Namuose turiu Antitusino. Ar vertėtų ji pagerti nuo kosulio, ar geriau vartoti tik aukščiau minėtus žirniukus.
Pakonsultuokit, prašau help.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2009 10 21, 00:33)
Mercurius Heel mano mylimiausiasis eurovaistinese niekur negavo  bash.gif

Aš kaižkaip pradedu Eurovaistine nusivilti. Gal kainos ir neblogos, bet net GASTAL tablečių nuo rėmens neturi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(docinfo @ 2009 10 20, 22:28)
del Dievo, duokit PULSATILLA C 6 3 zirnelius ir viskas bus ok. THUJA, PHOSPHOR yra labai rimti medikamentai ir nereiketu nuo ju pradeti eksperimentus.
Sekmes!

Pritariu, phosphor atitikimas turi buti
Atsakyti
Kirke, kažką matyt gerklei reiktų pridėt. Beladona (gal beladona homacord iš įprastos vaistinės - tu jau didelė smile.gif, Mercurius heel arba Antigripinas 2. Kosuliui jei jauti gerklės kutenimą aš nenaudočiau nieko, juk nėra dar jokių gleivių ir turbūt kosulys dėl gerklės perštėjimo.
Ir dar keturi žirniukai - čia vaiko keturmečio dozė. Imk 9 (aš tai imu kokius 15, manęs 9-10 neima).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 21 spalio 2009 - 10:49
QUOTE(vilytte @ 2009 10 21, 11:46)
Kirke, kažką matyt gerklei reiktų pridėt. Beladona (gal beladona homacord iš įprastos vaistinės - tu jau didelė smile.gif, Mercurius heel arba Antigripinas 2. Kosuliui jei jauti gerklės kutenimą aš nenaudočiau nieko, juk nėra dar jokių gleivių ir turbūt kosulys dėl gerklės perštėjimo.
Ir dar keturi žirniukai - čia vaiko keturmečio dozė. Imk 9 (aš tai imu kokius 15, manęs 9-10 neima).

Ačiū, vilytte 4u.gif
Stengiuos įgyti šiokių tokių homeopatijos pradmenų iš šioje temoje esančių pasisakymų. Man irgi dozė pasirodė mažoka, tai dabar padidinsiu iki tavo rekomenduojamų 15.
O dėl kosulio - jis pas mane toks klastingas. Iš pradžių kosėji, nes peršti geklę ir lyg sunkumas ant krūtinės. O po to pereina į šlapią ir gilų.

P.S. Ar girdit kaip sirenos kaukia? lotuliukas.gif
Atsakyti
O, tada gal ir kosuliui ka reiktu.

Jei buklė leidzia skaityti, kelis psl. atgal Crystalline buvo Misiaus straipsniukus imetus, ten visai fainai viskas parasyta. Ten ir Antitusinas buvo minėtas. Aš kosulio nesuprantu ir nemoku gydyt, nors mano vaikai pastoviai su jais kamuojasi.

Geriausiai įkalus vaistuką save stebėt, jei bent kas vyksta, tada dažnint. Ir dar bent jau man ne kartą ir ne du pasirodė, kad tirpinti žirniukai geriau veikia. Sveik kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 21, 10:46)

Oi ne, kaip tik reik gerti Antitusiną ar Pertusiną. Nes būtent, kad gleivių yra ir jos "sausos", ir kutena. Jei kutenimas tik gomury, tai iš tikrųjų gerklės problemos, bet jei kutena giliau, tai jau kosulio problemos. Jei gerklę peršti pridėk nuo gerklės ką turi. Bet Antitusiną po gerą arbatinį šaukštelį 3 kart šiandien išgėrus, pasijusi gerklėj ir tą gumulą pradėsi atkosėt.
Atsakyti